Results 76 to 90 of 113
Thread: Δεν αντέχω άλλο!!!
-
11-05-2011, 14:44 #76
Ε, καλά κάνεις και σου αρκεί ρε συ. Εγώ δεν αρκούμαι σε ό,τι μου έμαθαν πως πρέπει να είμαι, γιατί ξέρω πως δεν είμαι και δε μπορώ να είμαι κάπως. λολ
Θέλω να μάθω τα λάθη που κάνω, αλλά και να έχω γνώση των δυνατοτήτων μου, να βελτιώσω τους τρόπους που λειτουργώ στους ρόλους μου, ώστε να έχω ισορροπημένη ματιά και λειτουργία στον καθένα ρόλο. Για μένα "σωστή μάνα" σημαίνει το παιδί μου όταν θα φτάσει να πετάξει μακριά μου για να δοκιμάσει τα φτερά του και να φτιάξει τον κόσμο του, να μην έχει μέσα του βαρίδια δεμένα στα πόδια του, να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πως θα πάει εκεί που επιθυμεί και θα είναι μια χαρούλα, να πιστεύει πως τα φτερά του είναι γερά και το έχει.
Για να είναι αυτό έτσι όμως, πρέπει κι εγώ να είμαι κάπως. Αυτό το κάπως με βοηθά να ανακαλύψω το ψάξιμο και η αμφισβήτηση.
Δεν έχω φτάσει πουθενά, όλο μαθαίνω και διορθώνω, ελπίζω να τα καταφέρω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 11-05-2011, 14:47 #77
Και εγω μαθενω και προσπαθω να γινω καλυτερη μανα.Και εχω ξαναπει οτι νιωθω ασχημα γιατι με τα ψυχολογηκα μου καμια φορα του φωναζω και δεν ειναι σωστο αυτο.
Και προσπαθω να το αλλαξω.Και ειδηκα εγω επειδη πιεζομουν μια ζωη δεν θελω να κανω τα ιδια στον γιο μου.Οι δικοι μου με πιεζανε στο σχολειο κλπ για το καλο μου μεν αλλα εμενα μου εκανε κακο αυτη η πιεση και ετσι δεν θελω να πιεζω και εγω το δικο μου ετσι.
Θελω πραγματηκα να μην αγχωνεται καθολου γιατι στην κοινωνια που ζουμε και ετσι οπως παει ο κοσμος μονο αγχος εχουμε.Αυτα.
11-05-2011, 14:51 #78
πανικ για πες που ειπα εδω οτι εισαι κακη μανα και σταματα να μου στελνεις μυνηματα με αηδιες.κανε παραθεση που ειπα τη φραση οτι εισαι κακη μανα αν θες να εισαι ειλικρινης..περα απο το οτι εδωσα θετικη ανατροφοδοτηση στη ρειν σε ανεφερα σε κατι?κριμα...
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
11-05-2011, 14:53 #79
3 μηνυματα σου εστειλα τα οποια τα 2 σε ρωτουσα αν εισαι καλα και πως εισαι σημερα.Το ενα μονο εγραφε αυτα που λες.Εγω φταιω και την ρειν την παω δεν εχω κατι προσωπικο μαζ της.Αλλα ειναι ασχημο εμεις που υποτηθετε οτι ειμαστε φιλες να βγαζεις τα μυστικα μας εδω.Παιδια μην δενεστε με κανεναν δυκτιακα βλαπτει :P
Kαι εδω μεσα προσπαθητε να με βγαλετε κακια μανα ενω εγω ξεπατωνομαι με τα ψυχολογικα και την μοναξια μου να μεγαλοσω ενα παιδι.
Συγνωμη για το offtopic gian...Last edited by Παστελι; 11-05-2011 at 15:07.
11-05-2011, 15:30 #80
παιδια μην τσακωνεστε και μην ανεβαζετε χωρις λογο τους τονους.εδω συζηταμε για εμενα και για το προβλημα μου...μη με κανετε να νιωθω ασχημα.τελικα δε μου ειπατε πειραζει αν τους τα γραψω?
11-05-2011, 18:17 #81
Στο θεμα των σπουδων σου νομιζω ναι πρεπει να τους γραψεις αλλα σε ολα τα αλλα οχι γιατι εχω την εντηπωση οτι σε αγαπανε πολυ οι γονεις σου.
12-05-2011, 08:29 #82
Παιδια καλημερα.σημερα ειναι η μεγαλη μου μερα.ο θεος να βαλει το χερι του γιατι εχω απιστευτο αγχος.αν και κακως γιατι ξερω ηδη τι θα γινει.....λες και ηδη τους ακουω!αχ θεε μου δωσε μου δυναμη να το αντεξω...δε μπορω αγχωνομαι τρομερα πολυ!θα παθω τπτ....
12-05-2011, 10:04 #83
Παιδια που ειστε σημερα;χρειαζομαι οσο τιποτα την εμψυχωση....
12-05-2011, 11:54 #84
τι εγινε κοπελα μου?σημερα θα γινει η συζητηση?μην αγχωνεσαι ,και μην κανεις πισω..τοσο καιρο το σκεφτεσαι..σκεψου οτι αν το πεις σημερα θα νιωσεις οτι σου φευγει ενα μεγαλο βαρος..
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
12-05-2011, 12:13 #85
12-05-2011, 12:25 #86
Καλημερα gian. Αφου σημερα ειναι η μεγαλη μερα, σταματα να φοβασαι και οργανωσε λιγο τα επιχειρηματα σου και το πως θα αντικρουσεις τις φωνες των δικων σου. Δεν ξερω για τη σχολη σου, αλλα σιγουρα υπαρχει καποιο προβλημα στη σχεση σου με τους γονεις σου, η οποια ομως ειναι αμφιδρομη. Οποτε, δεν γινεται να φταις μονο εσυ, σιγουρα καπου το χανουν και οι δικοι σου. Εγω σου προτεινω, να ξεκινησετε την κουβεντα σας απο εκει και θα φτασετε και στη σχολη, σιγουρα.
Εχω την εντυπωση οτι ακομα πιστευεις οτι αυτο που πας να κανεις ειναι λαθος, επειδη λενε οι γονεις σου πως ειναι λαθος. Δες το λιγο απο τη δικη σου οπτικη. Σκεψου την κατασταση και τα αιτια που σου φαινεται ανυποφορη και παρε δυναμη απο αυτα. Δεν εχεις αδικο. Προκειται για τη δικη σου ζωη, οχι των γονιων σου. Οταν βρεθηκα σε μια κατασταση χειροτερη απο τη δικη σου στη σχολη, πριν παω να μιλησω με τους δικους μου, βγηκα μια βολτα, προετοιμαστηκα ψυχολογικα και πηγα να μιλησω. Και τελικα αποδειχτηκε πολυ πιο απλο απο αυτο που ειχα στο μυαλο μου....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
12-05-2011, 12:36 #87
Fearg καλημερα.εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απλο για αυτο και αγχωνομαι τοσο πολυ.μετα δε ξερω τι θα κανω γιατι οπως εχω πει σιγουρα το οικονομικο ειναι ενα θεμα το οποιο με απασχολει πολυ και δε ξερω τι θα κανω.και σιγουρα οι "καλοι" μου οι γονεις αυτο θα κανουν πρωτο και ειμαι 100% σιγουρη....δε ξερω δε ξερω καθολου
12-05-2011, 12:37 #88
εσυ τι προβλημα ειχες αν επιτρπεται?
12-05-2011, 12:59 #89
Ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο δλδ;
12-05-2011, 13:05 #90
Εννοουσα οτι αποδειχτηκε πολυ πιο απλο να μιλησω, απο τη στιγμη που αρχισα. Η ολη κατασταση δεν ηταν απλη, φυσικα. Ακολουθησαν συζητησεις επι συζητησεων, μερικες απο τις οποιες συνεχιζονται μεχρι σημερα.
Μην μπαινεις στη διαδικασια να βρεις λυση στα προβληματα που μπορει να εμφανιστουν. Οτι θα υπαρξει καποια αντιδραση απο τη μερια των γονιων σου ειναι σιγουρο, ομως ασχολησου με αυτο οταν θα εχεις κατι δεδομενο.
Το δικο μου προβλημα στη σχολη ηταν οτι δεν ειχα περασει μαθημα σε 3 χρονια και επιπλεον με ειχαν διαγραψει απο τη σχολη και οι γονεις μου νομιζαν οτι χρωσταω 2-3 μαθηματα....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...