κουλουβαχατα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    καλε δεν παιρνει τωρα πια επινε κοκα αλλα την εκοψε γτ θα τον αφηνα αλλιως απλα οι φιλοι του, ο περιγυρος του, το παρελθον του οι πρωην του εχουν σχεση με ναρκωτικα και μεχει κουρασει αυτο δεν εχει κατι αλλο να πει αφου απο 17 χρονων εκανε χρηση και εκοψε στα 26 επειδη βρηκε εμενα που δεν κανω και ειμαι κ λιγο επικριτικη κ αυστηρη, ισως ψαχνομαι γιαυτο ενθουσιαστηκα με τον πρωτο που ετυχε αλλα ηταν ωραιος παναθεμα τον και με γοητευσε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    καλε δεν παιρνει τωρα πια επινε κοκα αλλα την εκοψε γτ θα τον αφηνα αλλιως απλα οι φιλοι του, ο περιγυρος του, το παρελθον του οι πρωην του εχουν σχεση με ναρκωτικα και μεχει κουρασει αυτο δεν εχει κατι αλλο να πει αφου απο 17 χρονων εκανε χρηση και εκοψε στα 26 επειδη βρηκε εμενα που δεν κανω και ειμαι κ λιγο επικριτικη κ αυστηρη, ισως ψαχνομαι γιαυτο ενθουσιαστηκα με τον πρωτο που ετυχε αλλα ηταν ωραιος παναθεμα τον και με γοητευσε..
    Ψάχνεσαι και πολύ καλά κάνεις, με τον πρώτο δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, εφόσον όπως λες είναι ή ήταν στην κόκα.
    Θα σου έλεγα και το εξής, ότι δλδ μέχρι 3 είναι σχέση αλλά μας το χαλάει η ..κόκα, οπότε μένει ο δεύτερος.:cool:
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    και κατι αλλο ο πρωτος με εχει κολλησει χλαμυδια πριν 4 μηνες τα βρηκα και τωρα του βγηκε ερπη το οποιο δεν φευγει και τσσακωνομαστε γ τις προφυλαξεις, μ λεει ειμαστε μαζι κ οτι εχω θα εχεις..εγω δεν εχω κολλησει ακομα εκανα εξετασεις για αντισωματα αλλα κ αυτος δεν με προστατευει, βασικα ισως απο τοτε εχω ξενερωσει περαιτερω κατι που συνεβη πριν ενα μηνα..κανονισα με τον δευτερο ραντεβου την πεμπτη εχω κ τη γιορτη μ για να δουμε πρεπει να βρω δικαιολογιες για τον πρωτο..λεω να περιμενω λιγο να τον γνωρισω καλυτερα τον δευτερο κ αν ειναι αφηνω τον πρωτο..

Ελινερ,
    για να κανεις την κίνηση με το δευτερο σημαινει υποσυνείδητα δεν σου άρεσε ο πρωτος. Αν σου άρεσε δεν θα τον παραταγες ποτέ. εμμέσως πλην σαφώς από τα όσα γραφεις εδώ βρήσκεις πολλά αρνητικά για σενα στο χαρακτήρα του, και είναι αυτά που σε απωθούν και σε οδηγούν στον άλλο, ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το πρώτο, για τα οποία εμμέσως εξέφρασες θαυμασμό. Κατα βαθος φαινεται ο δευτερος να σ ενθουσιασε και γι αυτό ψαχνεις τροπο να διωξεις τον πρωτο. Όλος αυτός ο αυθορμητισμός και ενθουσιασμός σου δείχνει ότι ο δεύτερος έχει ή φαινεται να ναι κοντά στα χαρακτηριστικά που υποσυνήδητα στο νου σου είχες κρατησει εξειδανικευμενα για πολλά χρόνια. Και τωρα που τα βρήκες θες να τ αποκτήσεις.
    γιάννης

Banned
    Καλά βρε elirene, υπόκοσμος, ναρκωτικά, χλαμύδια, έρπης και " ό,τι έχω θα έχεις" και κάθεσαι ακόμα???

Τι σημασία έχει ποιος είναι και ποιος δεν είναι ο δεύτερος...εδώ ο πρώτος, μόνο "πρώτος" δεν είναι!! Πάρε καταρχήν μια απόφαση να χωρίσεις, έτσι κι αλλιώς, και φρόντισε να έρχεται ο εαυτός σου 'πρώτος'.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    και κατι αλλο ο πρωτος με εχει κολλησει χλαμυδια πριν 4 μηνες τα βρηκα και τωρα του βγηκε ερπη το οποιο δεν φευγει και τσσακωνομαστε γ τις προφυλαξεις, μ λεει ειμαστε μαζι κ οτι εχω θα εχεις..εγω δεν εχω κολλησει ακομα εκανα εξετασεις για αντισωματα αλλα κ αυτος δεν με προστατευει, βασικα ισως απο τοτε εχω ξενερωσει περαιτερω κατι που συνεβη πριν ενα μηνα..κανονισα με τον δευτερο ραντεβου την πεμπτη εχω κ τη γιορτη μ για να δουμε πρεπει να βρω δικαιολογιες για τον πρωτο..λεω να περιμενω λιγο να τον γνωρισω καλυτερα τον δευτερο κ αν ειναι αφηνω τον πρωτο..
    τι πιστευεις οτι θα γινει αν αφησεις τον πρωτο χωρις να εχεις καβατζαρει τον δευτερο?

Senior Member
    θα μεινει χωρις καβατζα!!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    θα μεινει χωρις καβατζα!!!!
    ναι.... και???

Senior Member
    και? χαμος! μονη χωρις επιβεβαιωση κ μαλιστα απο το αλλο φυλο?- καταθλιψη, διαταραχες αγχους, σε πολλους κ ψυχωση.........
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    ναι αυτό ειναι θα μεινω χωρίς καβάτζα...φοβαμαι τη μοναξια...γιατι μενω κ μονη οι δικοι μ ειναι αλλου σ αλλο μερος, εχω πολλες φοβιες, πολυ αγχος, δυσθυμια, παιρνω και φαρμακα για να μαι καλα και χρειαζομαι υποστηριξη, οταν γυρισα το πασχα απτα μερη μ σκεφτηκα μηπως πηγαινα κ εκει μονιμα γτ μενω εδω μονη και κανω τραγικα λαθη λογω της αναγκης αυτης αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω γτ σε νησι ολο το χρονο δυσκολο ειναι να μεινεις στα 23..τελος παντων καλα περασα με τον κοκακια αλλα δεν εχει ποιοτητα και θελω ναλλαξω, βλεπομαι πιστευω, μορφωμενη ειμαι, δουλεια εχω, λιγο ψυχικα διαταραγμενη αλλα θα τα καταφερω..
    το κακο ειναι οτι μετα απο τοση βλακεια βλεπω τις σχεσεις για καλυψη αναγκων..

Senior Member
    μα ο συντροφος δεν ειναι για να του φορτωνουμε τα ψυχολογικα μας...
    αν τον θελεις για στηριξη στο αγχος και σε οποιες αλλες διαταραχες, γιατι δεν απευθυνεσαι σε ψυχολογο?
    σιγουρα θα σου προσφερει καλυτερη στηριξη απο τον ναρκομανη με τα αφροδισια...

Senior Member
    Για στηριξη σαν συντροφος εννοουσα δεν θελω να φορτωσω ψυχολογικα σ κανεναν, δεν παω σ ψυχολογο γτ δεν εχω λεφτα εχω σπουδασει και ψυχολογια ομως και δεν νιωθω οτι η ψυχοθεραπεια βοηθαει γτ ξερω τι παιζει μαζι μου, τελευταιες φορες που πηγα μου φανηκε εντελως χασιμο χρονου και χρηματων..

Senior Member
    αν εχεις σπουδασει ψυχολογια, θα το ξερεις οτι υπαρχουν και ψυχολογοι χωρις λεφτα, σε κεντρα ψυχικης υγειας ...
    τι στηριξη ακριβως σου προσφερει ενα εξαρτημενο ατομο που δεν σε σεβεται (δεν σε προφυλασει απο τις μεταδοτικοτατες μολυσματικες ασθενειες του που μπορει να στοιχισουν στειροτητα ) βαζει σε κινδυνο την υγεια σου, και τον εχεις και χεσμενο μιας και παιζεις με αλλους?

Senior Member
    με βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου,μαγειρευει, κανει δουλειες, στις μετακινησεις, εχω παρεα ολη μερα, κανουμε καλο σεξ, βγαινουμε μαζι και με βοηθα και οικονομικα..αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του και γτ τον κραταω αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετα

Senior Member
    μαλλον τα χω κανει σκατα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast