ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    -αλλαζοντας το χρωμα ματιων για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα , αλλαξε μαλλον και η ΠΡΟΣΩΠΙκοτητα σου και η χυχολογια σου αναλογα . Δηλαδη αυτο που λες οτι και το χρωμα σου ειναι ποιο ανοιχτο και τα μαλλια σου ειναι επομενο να σ εχει συμβει εν μερη. Εχεις 'αυθυποβληθει' κατα καποιο τροπο οτι εισαι αυτο και οχι εκεινο . Μια καποια διπλοπροσωπεια εχει δημιουργηθει , αθωα μεν, αλλα αν εχεις εθιστει καλο ειναι να ξαναστηριχθεις στην δικια σου ψυχολογια οσο μειονεκτικοτερη και αν σου φαινεται .
    Απορια. : το κανονικο σου χρωμα ποιο ειναι ? (Προσωπικα γουσταρω και τα καστανα και τα μαυρα ματια )
    Απορια β : γιατι δεν περνεις και μπλου , και τυρκουαζ , και κανα δυο χρωματα ακομη,,,, να παιζεις με αυτο μπας και ξεκολισεις απ το πρασινο ( εχω πρασινα ματια , και σου λεω οτι δεν χανεις και τιποτα ,,ιδια γευση )

Junior Member
    ναι κατι τετοιο εχει γινει...αλλα απο χθες που σας ανοιξα τη καρδια μου νομιζω οτι θα το κοψω αυτο το κακο συνηθειο,μαζι και τα ψεματα.τα ματια μου ειναι καστανα λεμονατα κ με το συντροφο μου που το συζητησα (ο οποιος το ξερει φυσικα οτι φοραω φακους κ δεν καταλαβαινει κ τη διαφορα..χιχιχιχι αντρες!!)μου ειπε οτι τα φυσικα μου ειναι πιο ομορφα.προσωπικα πιστευω οτι ειναι μεσα στο μυαλο μου ολο αυτο,ως τωρα νομιζα οτι βαζοντας τους φακους αλλαζα κ το προσωπο μου κατα καποιο τροπο αλλα δεν συμβαινει κατι τετοιο.νομιζα οτι αν καποιος μου ελεγε πχ οτι ειμαι ομορφη οτι το ελεγε λογω των φακων κ οτι αν με εβλεπε χωρις δεν θα το ελεγε ενω δεν ειναι ετσι.μια απο αυτες τις μερες ακουγα καπου μια συζητηση μεταξυ γυναικων οι οποιες σχολιαζαν την Ζιζελ το τοπ μοντελ λεγοντας"μμμμ αυτη εχει βαλει μπλε φακους κ σιλικονη στο στηθος" προσπαθοντας να απομυθοποιησουν την ομορφια της.κ σκεφτομουν .... δηλαδη αν βαλει μια γυναικα μπλε φακους κ λιγη σιλικονη θα γινει ζιζελ???δεν ειναι αστειο?path ειχα δοκιμασει κ μπλε καποια στιγμη αλλα ηταν τελειως ξενο πανω μου κ γενικα θελω σταματησω να παιζω με τα ματακια μου μια κ καλη,οσο κ αν μου ταιριαζουν οι πρασινοι και δεν κανουν τοσο μπαμ απο χιλιομετρο.κυριως δεν θελω να ξαναδω αλλο επικριτικο βλεμμα προς εμενα "πωπω ψωναρα ""καλα δινει λεφτα για να εχει πρασινα ματια"(ναι τωρα με τη κριση το εχω ακουσει κ αυτο!!)θελω να στηριχθω οπως ειπες στην δικη μου ψυχολογια,να ελευθερωθω κ απο εξοδα,θηκες υγρα κτλ."Πρεπει"να κοπει μαχαιρι,διαφορετικα με φανταζεστε 38-40-45 χρονων να φοραω ακομη πρασινους φακους επαφης????θα γελαει κ το παρδαλο κατσικι λεμε!!!!χαχαχαχα το πολυ πολυ να τους ξαναχρησιμοποιησω στο γαμο μου ας πουμε κ μεχρι εκει!τελος απο χθες πειραματιζομαι με το μακιγιαζ ματιων κ μαλλον θα ανοιξω λιγο το μαλλι (δεν ειναι κατακριταιο ετσι?)ωστε να κανω μια γενικη αλλαγη λουκ κ στιλ οπως ολες οι κοπελες της ηλικιας μου.εσεις τι λετε???επισης εχω ακουσει οτι κατι αναλογο με μενα εχει παθει η ναομι καμπελ η οποια τα τελευταια χρονια οπως διαβασα κυκλοφορει με διαφορα χρωματα ματιων εκτος απο τα δικα της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lilika View Post
    ΜΑΛΙΣΤΑ... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ... ΗΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. REMEDY ( αν ειχε τυχει να την ρωτησω και μου αρνηθηκε οτι ειναι φακοι, θα σκεφτομουν οτι εχει καποιο προβλημα για να θελει να μου κρυψει κατι τοσο απλο.) ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ... ΑΠΛΟ???? ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ?? ?? κατι κρυβεται πισω απο ολο αυτο... δε μου το βγαζετε απο το μυαλο εμενα... γιατι ομως... γιατι? για να μην σας πολυκουραζω πιστευετε οτι θα επρεπε να κανω καποιου ειδους ψυχοθεραπεια, να βοηθηθω καπως στο θεμα της αυτοπεποιθησης? ειναι φυσιολογικο στην ηλικια μου να μην εχω συμφυλιωθει με την εικονα μου?
    θα σκεφτομουν οτι εχει θεματα αυτοπεποιθησης, αλλα αν ειμασταν οντως φιλες, θα σκεφτομουν κι οτι δεν μου εχει εμπιστοσυνη και κραταει την σχεση μας σε ενα επιφανειακο επιπεδο, γιατι διαφορετικα θα μου εκμυστηρευοταν ενα τετοιο θεμα που κλονιζει την αυτοπεποιθηση της...

ναι, φυσιολογικο ειναι να μην εχεις συμφιλιωθει με την εικονα σου, συμβαινει σε χιλιαδες ανθρωπους.
    το θεμα δεν ειναι αν ειναι φυσιολογικο, αλλα ποσο σε ταλαιπωρει εσενα.
    και νομιζω οτι σε ταλαιπωρει πολυ.
    εσυ θα αποφασισεις ανα θελεις βοηθεια γι αυτο η οχι, αναλογα απο το ποσο σε απασχολει και ποσα προβληματα σου βγαζει...

Senior Member
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ????????

Junior Member
    μαλιστα remedy....λαμβανω σοβαρα υπ'οψην μου οσα μου λες...εισαι ψυχολογος ή καμια σχεση ?οχι οτι αν δεν εισαι αλλαζει κατι,μην παρεξηγηθω.χωρις να θελω να κανω το θεμα μου πιο περιπλοκο,επειδη παρατηρησα οτι σε πολλα post που μου γραψατε αναφερατε τις λεξεις "ασφαλεια"-"εμπιστοσυνη"-"αυτοπεποιθηση",πιστευει καποιος οτι αυτο το θεμα που εχω με μενα υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με τη σχεση μου με τους γονεις μου?το λεω αυτο γιατι ενω ειμαστε 3 αδερφες στην οικογενεια μου θα ελεγα οτι η μεγαλυτερη δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με καποιο απο τα τρια,η δευτερη ομως εχει υπερβολικη αυτοπεποιθηση-εγωπαθεια-εως και ναρκισσισμο οσον αφορα την εμφανιση της και εγω το εντελως αντιθετο.παιζει κατι?τυχαιο?

Senior Member
    μαλιστα remedy....λαμβανω σοβαρα υπ'οψην μου οσα μου λες...εισαι ψυχολογος ή καμια σχεση ?οχι οτι αν δεν εισαι αλλαζει κατι,μην παρεξηγηθω.χωρις να θελω να κανω το θεμα μου πιο περιπλοκο,επειδη παρατηρησα οτι σε πολλα post που μου γραψατε αναφερατε τις λεξεις "ασφαλεια"-"εμπιστοσυνη"-"αυτοπεποιθηση",πιστευει καποιος οτι αυτο το θεμα που εχω με μενα υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με τη σχεση μου με τους γονεις μου?το λεω αυτο γιατι ενω ειμαστε 3 αδερφες στην οικογενεια μου θα ελεγα οτι η μεγαλυτερη δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με καποιο απο τα τρια,η δευτερη ομως εχει υπερβολικη αυτοπεποιθηση-εγωπαθεια-εως και ναρκισσισμο οσον αφορα την εμφανιση της και εγω το εντελως αντιθετο.παιζει κατι?τυχαιο?
    ναι, βεβαια παιζει...
    παντα αυτα τα θεματα εχουν ριζες σε μικροτερες ηλικιες, οποτε και στον τροπο που μεγαλωσαμε κλπ κλπ κλπ
    καλο ειναι οταν μαθαινουμε που οφειλεται μια συμπεριφορα μας, η αυτογνωσια μας προχωραει σαν προσωπικοτητες, αλλα το σημαντικο ειναι τι γινεται στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. και στο εδω και τωρα πρεπει να αντιμετωπισεις αυτο που σου εχει παρουσιαστει, ασχετως αν καποτε εφταιξαν οι γονεις σου, οι σχεσεις με τα αδερφια κλπ :)

και ΟΧΙ, καμια σχεση δεν εχω με τον χωρο της ψυχολογιας, ουτε σαν ειδικη, ουτε σαν ασθενης, ουτε σαν φοιτητρια :)
    μια γνωμη λεω, κι αν κατι σου κανει κλικ, το κρατας...

Senior Member
    Yποτιθεται οτι η σειρα γεννησης, το φυλο, η διαφορα ηλικιας κτλ ολα παιζουν ρολο στη διαμορφωση των χαρακτηριστικων της προσωπικοτητας του ατομου!

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ "ΑΝΑΛΑΦΡΟ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ.ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΦΑΚΟΥΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΑΥΤΟ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ?ΘΑ ΚΛΩΝΙΖΟΤΑΝ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ?Ε
    Οχι καμμια σχεση απλα θα στεναχωριουμουν λιγο γιατι δεν προτιμαει τη φυσικη της ομορφια

Senior Member
    Παντως εντυπωση μου κανει πως δεν το εχει προσεξει κανεις. Οταν κατσεις κοντα σε καποιον που φοραει φακο και τον κοιταξεις στα ματια φαινεται το κυκλακι γυρω γυρω απο την κορη. Εαν πιθανολογουσα θα ελεγα οτι σε εχουν παρει χαμπαρι οι περισσοτεροι απλα σε αφηνουν να πιστευεις οτι το πιστευουν!! :p
    ??
    Εγω δεν εχω δει ποτε τους φακους που φορανε οι αλλοι , ας ξερω οτι φορανε. Μονο τους δικους μου φυσικα εαν κολλησω στον καθρεφτη και εχω καταλληλο φωτισμο που να χτυπαει στα ματια!!!!!!! δηλαδη ιδανικες συνθηκες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12