Results 46 to 60 of 61
-
09-05-2011, 21:47 #46
Δύσκολο να το ξεπεράσω και αυτά τα τινάγματα με έχουν σπάσει τα νεύρα θαρρείς και έχω τικ είμαι ώρες, ώρες. Καλά γενικά έδω καιρό με πιάνει κάτι σαν κατάθλιψη για τα πάντα ούτε να βγαίνω έξω δεν θέλω ούτε τίποτα, και τώρα χάλια είμαι συναισθηματικά, βασικά η εμμονή για την ασθένεια μου μκήκε γιατί με εκείνες τις περίεργες "κρίσεις" η δυσφόρια που ένοιωθα εμοιαζε με οργανικό λάθος και κρατούσε λίγο, ενώ αυτό που νιώθω τωρα είναι πολύ χειρότερο, πιο συναισθηματικό σαν να θέλω να ουρλιάξω "δεν αντέχω άλλο", ουφφφ τεσπά μακάρι όσοι έχουν τέτοια προβλήματα να αισθανθούν καλύτερα, τίποτα δεν είναι όλα πάνε καλά.
- 09-05-2011, 22:00 #47
09-05-2011, 22:58 #48
Παιδια δεν παλευεται αυτος ο διαολος με τους πανικους.ΤΙ τραβαμε ρε παιδια τι?Ωρες ωρες απορω πως αντεχω ακομα με τοσα βασανα πραγματηκα νιωθω σαν να μου εχουν κοψει τον κωλο σαν βιασμενη σαν ετημοθανατη.Ποσο αφελης ειμουν παλια που δεν πιστευα οτι καποια στιγμη δεν θα ειναι ολα ροδινα....
BK Το ολγακι ειναι πολυ γλυκο πλασμα και νιωθω τυχερη που την εχω φιλη δυκτιακα την αγαπω πολυ!
10-05-2011, 16:32 #49
Όντως δεν παλευετε με τίποτα, χθες μολις ξαπλωσα έπαθα μια ξεσηγυρισμενη κριση άρχισα να τιναζομαι έντονα και να τρεμω και να μην μπορώ να σταυρωσω λέξη, πρώτη φορά παθαινω κάτι τέτοιο, η δικοί μου κόντεψανε να πάθουνε εγκεφαλικό, στο τέλος κατεληξα στο κέντρο υγείας με ένα όρο στο χέρι.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποβαλλω αυτό το κωλο αγχος και να γίνω όπως πριν ή θα με μια ζωή εστί;
10-05-2011, 16:40 #50
10-05-2011, 17:18 #51
Σε καταλαβαινω απολυτα, κι εγω υποφερω απο ψυχοσωματικα κ αγχος κ παλιοτερα παθαινα κ κρισεις πανικου...
Προσπαθησε να μη σκεφτεσαι συνεχως οτι μπορει να σε πιασει κ να ασχολεσαι με διαφορα πραγματα που σε κανουν να νιωθεις καλυτερα..
Καλο θα ηταν επισης να δεις καποιον ειδικο αμα θες πχ ψυχολογο κ να κανεις καποιες συνεδριες ψυχοθεραπειας ωστε να δεις που οφειλεται το αγχος σου κ να μαθεις να το διαχειριζεσαι..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2011, 17:20 #52
Ζαναξ οκ αλλα με μετρο ε ?? χεχε !!!
Δεν ξερω γενικα αν το αγχος περναει, παντως ορισμενα συμπτωματα υποχωρουν αν κανουν τον κυκλο τους κ υπαρξει κ προσπαθεια απ την πλευρα μας η παιρνουμε φαρμακα..εγω πχ εχω ξεπερασει τις κρισεις πανικου, αλλα απο ψυχοσωματικα εχω μπολικα ειδικα το βραδυ, χωρις ομως να παθαινω κρισεις εντονες οπως παλια που με ταλαιπωρουσαν...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2011, 19:26 #53
Lacri τα ιδια και εγω δεν με πιανει κριση.
Αυτο λεγετε κριση πανικου το γρηγορο που διακατεχεσαι απο εντονο φοβο που εχεις ταχυκαρδια και θες να τρεξεις να σωθεις.
Αυτο π εχουμε εμεις οι 2 ειναι η διαταραχη πανικου.
Στο βιβλιο "νικιστε τον πανικο" τα εμαθα αυτα.Οποτε νιωθω να με πιανει κριση μου κοβεται δλδ εχει καιρο να με πιασει.
Οσες φορες με πιασε ηταν την ωρα π εγραφα εδω δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οσο σηζηταμε γιαυτο το πραγμα τοσο δεν το ξεχναμε.
10-05-2011, 22:22 #54
Ξεκινησαν πριν περιπου 4 χρονια...ειχα ενα επιμονο καψιμο στο στηθος για καμια βδομαδα και ειπα να δω εναν παθολογο! Την μερα εκεινη του ραντεβου περιμενα στο σαλονακι του ιατρειου να ερθει η σειρα μου να περασω για εξεταση...καθως λοιπον περνουσαν τα λεπτα, ενιωθα το καψιμο να επιδινωνεται, κρυο ιδρωτα να με λουζει...αρχιζει η καρδια μου να χτυπα σαν τρελη και να μην μπορω να παρω ανασα...τα χερια μου αρχιζαν να μουδιαζουν και το μουδιασμα ανεβαινε προς το κεφαλι, ζητησα αμεσως βοηθεια και περασα μεσα επειγοντως! Με ξαπλωσε η γιατρος με ακροαστηκε και μοθ πηρε πιεση, ειχε φτασει 22! Της ειπα δεν μπορω να αναπνευσω και αρχιζω να μουδιαζω ολοκληρος....βοηθειαααα της λεω, ηρεμησε ηρεμησε μου λεει! Μου κανει μια ενεση στον κωλο, μαλλον ηρεμιστικη και αμεσως μετα απο 5-6 λεπτα αρχιζα να ηρεμω, η καρδια να χτυπα κανονικα, το μουδιασμα να υποχωρει και ολα να ερχονται στα φυσιολογικα τους! Δεν θυμαμαι αν ημουν πιεσμενος απο κατι εκεινη την περιοδο η αγχωμενος...το μονο που θυμαμαι ειναι πως απο παιδι μικρο ειχα φοβο με τις αρρωστιες και ταλαιπωρουσα τους γονεις με τις εμμονες μου...πχ με το παραμικρο εχω καρκινο,εχω ογκο,εχω ειντζ κτλ! Εξετασεις εχω κανει αμετρητες....αξωνικες, αιματος, μαγνητικες ,τριπλεξ καρδιας...καθε φορα ολες φυσιολογικες εβγαιναν, πριν μια βδομαδα εκανα γενικες και αναλυτικες αιματος και ολες φυσιολογικες και τελευταιο τριπλεξ πριν 4 μηνες! Ιδιαιτερα αυτες οι κρισεις αρχιζουν και με πιανουν στην πολυκοσμια, κλαμπ, καφετεριες και ειδικα στα μεσα μαζικης μεταφορας...απο το πουθενα με πιανουν εξαψεις ,καψιμο στο στηθος ,ταχυκαρδια...παντα κυκλοφορω με μερικα ζαναξ στην τσεπη οπου και αν παω!
19-08-2013, 18:20 #55
Σημερα ζω μια απο τις χειροτερες μερες της ζωης μου...απο την ωρα που ξυπνησα νιωθω αισθημα παλμων, βαρος στο στηθος, ταχυκαρδιες και αισθημα οτι δε μπορω να ανασανω...εχω παθει μεχρι στιγμης 3 κρισεις πανικου και ακομα η μερα δεν εχει βγει, εχω παρει απο το πρωι 3mg ζαναξ και δε μπορω να ηρεμησω, νομιζω οτι θα παθω εμφραγμα και θα μεινω στον τοπο. Μεχρι και στο ΙΚΑ της περιοχης μου πεταχτηκα την ωρα που ειχα κριση...ο γιατρος μου ειπε να ηρεμησω, με ακροαστηκε μονο και μου ειπε οτι ολα ειναι Οκ. Πριν ενα μηνα με τα ιδια συμπτωματα κατεληξα στα επειγοντα νοσοκομειου...μου εκαναν ολες τις εξετασεις(τριπέξ καρδιας-θυροειδη, καρδιογραφημα, ακτινογραφιες θωρακος και καρδιογραφημα 2 φορες), τελικα ολα ειχαν βγει μια χαρα. Ειχα ενημερωσει τους γιατρους οτι πασχω απο γενικευμενο αγχος και κρισεις πανικου εδω και μια 5ετια. Δεν ξερω βεβαια αν φταινε οι κρισεις και στην αλλαγη που μου εκανε ο ψυχιατρος στα φαρμακα που επαιρνα...πλεον παιρνω ζολοφτ αντι για σιπραλεξ και μαζι με τα ζαναξ μου εχει προσθεσει και το λυρικα.
19-08-2013, 21:11 #56
μηπως υπαρχει κατι που κρατας καλα κρυμενο μεσα σου και δε το ειπες σε κανενα η αισθανεσε πολυ μονη?
20-08-2013, 13:06 #57
αλεξανδρος_77, Ειμαι αντρας οχι γυναικα....δεν κραταω τιποτα κρυμενο...οτι προβλημα εχω η ειχα στο παρελθον, τα συζηταω ολα με την ψυχολογο μου. Και σημερα το ιδια σκατα νιωθω...πριν 2 ωρες ξυπνησα και ειμαι οπως και χθες! Μπορει καποιος να παθει εμφραγμα η γενικα καρδιακο επεισοδιο απο κριση πανικου?
20-08-2013, 14:12 #58
οταν ερχετε μια κριση τι νιωθεις?σε ριχνει κατω,σε τρελαινει?
η αναπνοη που δεν σου φτανει ειναι στην ωρα πανικου?Never believe the ever of drunk and everything of lovers
20-08-2013, 15:56 #59
vasilis_90 Mε πιανει δυσπνοια, νιωθω οτι δε μου φτανει ο αερας με πιανει σιγα σιγα ταχυκαρδια και αισθημα παλμων...ολα αυτα κορυφωνονται μεσα σε 10 λεπτα...νομιζω οτι χανω τον ελεγχο, οτι θα πεσω κατω...οτι σβηνω σιγα σιγα!
20-08-2013, 17:39 #60
θα σου προτεινα να ανεβασεις ενα αλλο θεμα με οτιδηποτε αλλο δεν αντεχεις γυρω σου