οποιος γνωριζει μεθοδους απεξαρτησης παρακαλω να μου γραψει! ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 113
    Banned
    συγχαρητήρια!!! απλα συγχαρητηρια!!! όπως θα εχεις ξανα ακουσει μερικες φορες ,ονους μας κανει κατι σαν κυκλους ,είναι όπως οι εποχές, ειτε καλοκαιρι ειτε χειμωνας ,ετσι λοιπον κι τα συναισθηματα μας κανουν κυκλους! αν συμβει σε καποια από τις στιγμες που τα συναισθηματασου ,οπου οι σκεψεις σου είναι κοντα στο να αλλαξεις προς το καλο! δλδη όταν εισουν στις υποσυνηδητες σκεψεις σου ότι πρεπει να παψεις τον εθυσμο σου! πρεπει να αλλαξεις !!! την στιγμη λοιπον που βρησκεσαι στο σημειο αυτό του κυκλου αν σου συμβει το μεγαλο ΣΟΚ! ,κατι σαν αυτό που εγινε κι κατέληξες στο νοσοκομειο! τωτες λοιπον το ΜΠΑΜ αυτό , το μεγαλο ΣΟΚ! σε πετυχε στην καταλληλη φασησου, κι εγινε το καλο!!! ΑΛΛΑΞΕΣ!!!
    ΑΛΛΑΞΕΣ κι μπραβω σου, μπραβο σου όχι γτ. πετυχες να κοψεις αλλα γτ. το κρατας, όπως εχεις ξανα ακουσει το δυσκολο δεν είναι απλα να φτασεις σε έναν σκοπο! σε μια κορυφη.το δυσκολο είναι να παραμηνεις εκει! στην "κορυφη" , στο να εισαι καλα! κι εσυ καταφέρνεις να παραμενεις καλα!!
    τελος θα σου πω κατι ακομα που δεν είναι δικομου ,κατι που μου εχει πει μια θεραπευτειαμου. αν καταφερεις να κοψεις την εξαρτησησου από τις ουσιες θα μπορεις να καταφερεις απίστευτα πραγματα μετα!! αφου θα εχεις κερδισει την μαχη με τον εαυτοσου όλα θα σου μοιαζουν ευκολα! τι πιο δυσκολο από το να κερδισεις τον δικοσου κακο εαυτο! αν εχεις παλεψει με την καταστροφησου και την κερδισεις τωτες δεν υπαρχει άλλη πρωκληση που θα σε τρομαξει!!ποια άλλη πρωκληση θα σε φοβερησει ξανα οσο ο δικος σου "δαιμονας"????

Senior Member
    ετσι ακριβως ειναι... κερδιζοντας τη μαχη με τον εαυτο σου, τα παντα απο κει και περα φαινονται παιχνιδακι. Και η καθε μερα, ειναι μια μαχη. Δεν τελειωνει ποτε. Καθε μερα που τελειωνει μ'εσενα στο κρεβατι σου νηφαλιο, ειναι μια νικη. Και νικη με τη νικη, νιωθεις απιστευτα δυνατος, και ικανος. Εδω κολλαει η συζητηση που ειχαμε στο αλλο νημα,σχετικα με το αν ειμαστε ενα τιποτα, η κατι. Ε, καταφερνοντας να κοψεις την εξαρτηση σου απο καποιες ουσιες, αρχιζεις σταδιακα να νιωθεις ''κατι''... Και αυτο το κατι,οσο παει και μεγαλωνει !!! Μπορει οι αλλοι στο προσωπο σου να βλεπουν εναν απλο ανθρωπο,σαν ολους τους αλλους,αλλα μονο εσυ ξερεις τι εχεις καταφερει, ξερεις οτι εχεις κανει ''κατι'' μεγαλο και σημαντικο,εισαι ''κατι'' μεγαλο και σημαντικο. Και αυτο εχει πολυ περισσοτερη σημασια,απο το να σε θεωρουν οι γυρω ''κατι'' αλλα εσυ να νιωθεις ''τιποτα''......

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ετσι ακριβως ειναι... κερδιζοντας τη μαχη με τον εαυτο σου, τα παντα απο κει και περα φαινονται παιχνιδακι. Και η καθε μερα, ειναι μια μαχη. Δεν τελειωνει ποτε. Καθε μερα που τελειωνει μ'εσενα στο κρεβατι σου νηφαλιο, ειναι μια νικη. Και νικη με τη νικη, νιωθεις απιστευτα δυνατος, και ικανος. Εδω κολλαει η συζητηση που ειχαμε στο αλλο νημα,σχετικα με το αν ειμαστε ενα τιποτα, η κατι. Ε, καταφερνοντας να κοψεις την εξαρτηση σου απο καποιες ουσιες, αρχιζεις σταδιακα να νιωθεις ''κατι''... Και αυτο το κατι,οσο παει και μεγαλωνει !!! Μπορει οι αλλοι στο προσωπο σου να βλεπουν εναν απλο ανθρωπο,σαν ολους τους αλλους,αλλα μονο εσυ ξερεις τι εχεις καταφερει, ξερεις οτι εχεις κανει ''κατι'' μεγαλο και σημαντικο,εισαι ''κατι'' μεγαλο και σημαντικο. Και αυτο εχει πολυ περισσοτερη σημασια,απο το να σε θεωρουν οι γυρω ''κατι'' αλλα εσυ να νιωθεις ''τιποτα''......
    είναι η διαφορα στις δυο λεψουλες! η μια είναι το "είμαι" και η άλλη το "φαινομαι" ! ετσι λοιπον όταν καταφέρνεις να κανεις κατι σημαντικο για εσενα "ΕΙΣΑΙ" σημαντικος! ενώ όταν κοροιδευεις τους αλλους, η όταν πλαθεις μια εικονα που να αρεσει στους γυρο, όταν φτιαχνεις ένα ομορφο προφιλ τωτες "ΦΑΙΝΕΣΑΙ" δειχνεις πολύ ομορφος, πετυχημένος κι μπορει να εισαι, σε υλικα πραγματα, αλλα πνευματικα!! ουσιαστικα μπορει να εισαι ένα κενο! ένα χασμα !!
    αυτό είναι που διαχωριζει και τους δυο κοσμους τον υλικο κι τον ιδεατο! - καλα τωρα θα γελανε μερικοι, χιχι, εδώ γραφω ανορθωγραφα κι το νομαμου κι γραφω λογια του πλατωνα από το βιβλιο του "Ο Τίμαιος "!?? χιχιχι, κι λογικο! απλα είμαι δυσλεκτικος ! επισης οσο παραξενο κι αν ακούγετε από τωτες που αναγκάζομαι να γραφω,να πληκτρολογω κυριος με το δεξι χερι αντι με το κυριος χεριμου το αριστερο , κανω απίστευτα λαθοι!- ετσι λοιπον οι δυο αυτοι κοσμοι εχουν κι την μεγα διαφορα ο ενας εχει εκτιμιτη αξια,είναι φθαρτος κι εχει ορια όπως κι συγκεκριμενη αξια, αφου είναι "εκτιμιτος" απεναντίας ο άλλος κοσμος, ο ιδεατος, είναι ανεκτιμιτης αξιας! αφου δεν είναι αντικιμενο, δεν είναι "πραγμα" να το πιασεις!!ετσι λοιπον είναι κι ανεκτιμιτης αξιας!! μη ανταλαξημος!!~κι αφθαρτος!!! αρα??? αθάνατος!!

Senior Member
    Ναι οι λεξουλες εχουν διαφορα. Απλα εγω αναφερομαι στην επιμονη με την οποια καποιοι,απο τη μια αδιαφορουν για το φαινεσθαι,αλλα και απο την αλλη αδιαφορουν και για το ειναι... Αυτο δε γινεται, ειναι περαν καθε φαντασιας... (αυτα που γραφεις ειναι απο την Πολιτεια του Πλατωνα...)

Banned
    λες να είναι από αυτό? δεν θυμαμαι, προσωπικα μου νομιζω ότι είναι από το τιμαιος, αλλα συγουρακι είναι ότι δεν παιζει να επιμείνω διοτι πολύ απλα δεν"προβλεπετε"χαχαχα, θα αναστηθεί ο πλατωνας κι θα με κοαπνησει!! είναι κι ευκερεια να την "κανει" την ανασταση λογο των ημερων! λογο της αναστασεως του πασχα! χιχιχι, κι καλο είναι λοιπον να προσεχω μην αναστηθεί κι εξαγρηομενος μου δωσει κι εμενα να πιω από το "τελευταιοτου" σφινακι") χαχαχα.
    κοιτα! αν αδιαφορουν και για τα δυο τωτες παραδωσαν "ψυχη και σωμα"!! δλδη κατεβαζω ρολα, κανω Ζ" (ζητα) , οσι δουλευουν ταμειακες μηχανες θα καταλαβουν !¨)¨¨), ετσι λοιπον τα παρατανε εν ολιγις! αν καταλαβα καλα αυτό δεν ενοεις?? ε?
    παντος ,εσυ!! δεσποινίς τα κατάφερες κι τα καταφέρνεις!! κι όπως λενε οι ανωνυμοι κάθε μερα είναι μια ξεχωριστη μερα! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟς ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟΣ!

Senior Member
    ναι αυτο ακριβως εννοω... οτι παραιτουνται απο τα παντα...!!
    (για το εμβολιο δεν ειχα ακομα νεα :( )

Banned
    ναι αυτο ακριβως εννοω... οτι παραιτουνται απο τα παντα...!!
    (για το εμβολιο δεν ειχα ακομα νεα :( )
    δεν τρεχει ρεσυ!!! οπωτες μαθεις ,κι οπωτες βρεις χρονο ,κι αν δεν εχεις να μαζεψεις τπτα από το δασος χαχαχα - σαν κοκκινοσκουφιτσα που εισαι ολο κι θα γυρνας στο δασος - αν εχεις χρονο κι το θυμηθείς ,κι αν δεν σε κυνηγα ο κακος ο λυκος ¨)¨) , το στελνεις!! εξαλου περασε και η ωρα, κι ξεχασαμε ότι από αυριο ξανα αρχιζουν οι εργασιες κι οι χαρούμενες παραγωγηκες ημερες μας !!

Junior Member
    Καλησπερα... εγω πιστευω και ψαξτο πως η δυναμη για ολες τις εξαρτησεις βρισκετε μεσα μας!!! πρεπει να προσπαθησεις για κατι καλυτεροκανενος δεν ειναι το γραμμενο του να ειναι ναρκομανης η να πεθανει απο κατι τετοιο... ψαξου ΚΕΘΕΑ 18+ΑΝΩ ειναι καλα κεντρα και βοη8ισε τον εαυτο σου!!! η δυναμη βρισκετε μεσα μασ σε οσα κεντρα κ αν πας κ εσυ κ ο καθενας που ειναι απο κατι εξαρτημενος οσους γιατρους και να εχεις αν εσυ δεν θελεις πραγματικα να το παλεψεις μην περιμενεις να δεις βελτιωση!..... κοιταξε μπροστα και προσπαθησε για μια καλυτερη και μια καινουργια ζωη!!!...

Banned
    Quote Originally Posted by Βασιακι View Post
    Καλησπερα... εγω πιστευω και ψαξτο πως η δυναμη για ολες τις εξαρτησεις βρισκετε μεσα μας!!! πρεπει να προσπαθησεις για κατι καλυτεροκανενος δεν ειναι το γραμμενο του να ειναι ναρκομανης η να πεθανει απο κατι τετοιο... ψαξου ΚΕΘΕΑ 18+ΑΝΩ ειναι καλα κεντρα και βοη8ισε τον εαυτο σου!!! η δυναμη βρισκετε μεσα μασ σε οσα κεντρα κ αν πας κ εσυ κ ο καθενας που ειναι απο κατι εξαρτημενος οσους γιατρους και να εχεις αν εσυ δεν θελεις πραγματικα να το παλεψεις μην περιμενεις να δεις βελτιωση!..... κοιταξε μπροστα και προσπαθησε για μια καλυτερη και μια καινουργια ζωη!!!...
    μηλας τοσο σωστα τοσο πραγματικα εχεις τοσο δικαιο.υπαρχουν πολλα για βοηθεια ωντος. απλα ομως ειναι το μεσο μεταφορας προς τον σκοπο αυτον σαν να λεμε θα παω σε ενα μερος κι απλα ψαχνεις με τι αμαξι θα πας. ετσι κι αυτα ειναι μονο για βοηθεια προς τον σκοποσου οχι ο ιδιος ο σκοπος.
    πλεον η ιατρικη κανει θαυματα θα μπορουσε να ειναι λιγοτερο εμπορικη κι πιο πολυ κοινωνικη δυστυχως ομως ενο εχουν καποιες αμεσες θεραπειες τις κραταν για το μπλου οραιζον στην. καληφορνια οπου θα πρεπει να δωσω οσα λεφτα δεν εχω χαλασει σε οσα εχω πιει απο μικρος για να γινω καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μηλας τοσο σωστα τοσο πραγματικα εχεις τοσο δικαιο.υπαρχουν πολλα για βοηθεια ωντος. απλα ομως ειναι το μεσο μεταφορας προς τον σκοπο αυτον σαν να λεμε θα παω σε ενα μερος κι απλα ψαχνεις με τι αμαξι θα πας. ετσι κι αυτα ειναι μονο για βοηθεια προς τον σκοποσου οχι ο ιδιος ο σκοπος.
    πλεον η ιατρικη κανει θαυματα θα μπορουσε να ειναι λιγοτερο εμπορικη κι πιο πολυ κοινωνικη δυστυχως ομως ενο εχουν καποιες αμεσες θεραπειες τις κραταν για το μπλου οραιζον στην. καληφορνια οπου θα πρεπει να δωσω οσα λεφτα δεν εχω χαλασει σε οσα εχω πιει απο μικρος για να γινω καλα.
    εδω εχεις αδικο. Χρειαζεται θεληση ρε Γιωργο για να πετυχεις ενα τοσο δυσκολο σκοπο,και ολα αυτα που λες ειναι δικαιολογιες για να αποφυγεις την προσπαθεια!!!
    Κεγω πριν κοψω το ποτο ελεγα ''δεν ειμαι αλκοολικη μωρε! απλα να! βγαινω το βραδυ, και αφου πινει η παρεα με παρασυρουν και πινω κ εγω! Κερναει σφηνακια ο ενας, υποβρυχια ο αλλος, τεκιλες ο μπαρμαν, αψεντια ο μαγαζατορας, τι να κανεις,να μην το πιεις κ να παει χαμενο? Ε και τελικα γινεσαι λιαρδα πριν το καταλαβεις. Δεν ειναι οτι εχω προβλημα, αν θελω μπορω να το κοψω . Το ''εξω'' φταιει,τα ξενυχτια και οι παρεες!''

Αν εμενα σ'αυτες τις δικαιολογιες, ακομα στο στεκι μου θα ημουν και θα επινα 5 μπουκαλες τη μερα. Θελει θεληση πανω απόλα, και οχι να στηριζεσαι στα θαυματα της ιατρικης, ουτε να εισαι του σκεπτικου ''το ταδε κεντρο αποτοξινωσης δεν ειναι τοσο καλο οσο το ταδε στο Κέρκγουολ'' ή ''είναι δύσκολο να μαζέψω 10.000 για την άδε θεραπεία''. Τίποτα δεν είναι δύσκολο Γιώργο, αν το θέλεις. Όταν παίζεται η ζωή σου κορώνα γράμματα, βρίσκεις λεφτά στο άψε σβήσε με κάθε τρόπο. Δεν το αναβάλλεις και λες ''όοοοοταν γινω πλούσιος θα αποτοξινωθώ. Μέχρι τότε ας πίνω που και που''.

Junior Member
    Ναι σιγουρα ειναι μονο για βοηθεια προς τον σκοπο σου και οχι ο ιδιος ο σκοπος και σιγουρα για την καληφορνια ειναι σιγουρα πολλα τα λεφτα και ειναι κατι απιαστο αμα δεν σου περισσευυνε.... ομως θα πρεπει μεσα απο τον σκοπο κι βγαινοντας απο εκει δηλαδη μπαινοντας στην επανενταξη να φτασεις απο μονος σου και να εισαι εσυ στον ιδιο σου το σκοπο!!.... αυτοι ειναι η πηγη κ εσυ αυτος που περιμενεις να πιεις νερο γιατι για αυτο πας οποτε σκυψε και πιες το νερο και τοτε εχεις πετυχει τον σκοπο σου εισαι εσυ ο ιδιος ο σκοπος....

Banned
    εδω εχεις αδικο. Χρειαζεται θεληση ρε Γιωργο για να πετυχεις ενα τοσο δυσκολο σκοπο,και ολα αυτα που λες ειναι δικαιολογιες για να αποφυγεις την προσπαθεια!!!
    Κεγω πριν κοψω το ποτο ελεγα ''δεν ειμαι αλκοολικη μωρε! απλα να! βγαινω το βραδυ, και αφου πινει η παρεα με παρασυρουν και πινω κ εγω! Κερναει σφηνακια ο ενας, υποβρυχια ο αλλος, τεκιλες ο μπαρμαν, αψεντια ο μαγαζατορας, τι να κανεις,να μην το πιεις κ να παει χαμενο? Ε και τελικα γινεσαι λιαρδα πριν το καταλαβεις. Δεν ειναι οτι εχω προβλημα, αν θελω μπορω να το κοψω . Το ''εξω'' φταιει,τα ξενυχτια και οι παρεες!''

μα δεν λεω κατι αλλο χαχαχα τα ιδια λεω.,οτι τα κεντρα ειναι μονο ο τροπος κι οχι ο σκοπος ο σκοπος πρεπει να υπαρχει μεσα στην ψυχη μας.αν το θελουμε μονο με συνηδηση κι οχι λογο υποχρεωσης.αν κι ακομα κι αυτο αν πιασει καλο ειναι.
    οσο για την ιατρικη αναφερα απλα οτι δεν φερετε κοινωνικα οπως λέει ο ορκοςτους αυτο ενοω οτι ειναι το κερδος πανω απο ολα κι εφερα το παραδγμα

Αν εμενα σ'αυτες τις δικαιολογιες, ακομα στο στεκι μου θα ημουν και θα επινα 5 μπουκαλες τη μερα. Θελει θεληση πανω απόλα, και οχι να στηριζεσαι στα θαυματα της ιατρικης, ουτε να εισαι του σκεπτικου ''το ταδε κεντρο αποτοξινωσης δεν ειναι τοσο καλο οσο το ταδε στο Κέρκγουολ'' ή ''είναι δύσκολο να μαζέψω 10.000 για την άδε θεραπεία''. Τίποτα δεν είναι δύσκολο Γιώργο, αν το θέλεις. Όταν παίζεται η ζωή σου κορώνα γράμματα, βρίσκεις λεφτά στο άψε σβήσε με κάθε τρόπο. Δεν το αναβάλλεις και λες ''όοοοοταν γινω πλούσιος θα αποτοξινωθώ. Μέχρι τότε ας πίνω που και που''.
    βασια το παραδηγμασου με το νερο ειναι πολυ καλο κι μου ρχετε στο μυαλο το ποσες εφορες εφτςσα στην βριση κι νερο ειπια αλλα μετα παλυ αυτοκαταστροφη

Banned

αμαν μπερδευεοντε τα μηνυματα σορρυ τοαντροιντ φταιει οχι. εγω
    κοκκινοσκουφιτσα το ιδιο λεμε. εννοω οτι ο σκοπος ειναι μεσαμς μονο η ψυχημας θα παρει την αποφαση ο μεταφορεας στην επυτιχια ειναι τα κεντρα. αυτο ηθελα να πω
    οσο για την ιατρικη εννοω οτι επρεπε να ειναι πιο πιστη στον ορκοτους κι οχι. στα λεφτα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    βασια το παραδηγμασου με το νερο ειναι πολυ καλο κι μου ρχετε στο μυαλο το ποσες εφορες εφτςσα στην βριση κι νερο ειπια αλλα μετα παλυ αυτοκαταστροφη
    Σημασια εχει να φτασεις μεχρι το τελος οσο πιο ανοδινα γινετε... Ειναι πολυ συσκολο το ξερω και απο προσωπικη εμπειρια αλλα πρεπει να υπαρχει θεληση καιδυναμη εσωτερικη....
    Οταν ομως φτασουμε στη πηγη και πιουμε το νερο θα πρεπει να αποδειξουμε στον εαυτομας οτι δεν γυρναμε ξανα πισω και κοιταμε μονο μπροστα.. εκει ειμαστε οι πιο μαγκες!!!! :cool:
    και εγω +φωνω μαζι σου κοκκινοσκουφιτσα...

Banned
    Quote Originally Posted by Βασιακι View Post
    Σημασια εχει να φτασεις μεχρι το τελος οσο πιο ανοδινα γινετε... Ειναι πολυ συσκολο το ξερω και απο προσωπικη εμπειρια αλλα πρεπει να υπαρχει θεληση καιδυναμη εσωτερικη....
    Οταν ομως φτασουμε στη πηγη και πιουμε το νερο θα πρεπει να αποδειξουμε στον εαυτομας οτι δεν γυρναμε ξανα πισω και κοιταμε μονο μπροστα.. εκει ειμαστε οι πιο μαγκες!!!! :cool:
    και εγω +φωνω μαζι σου κοκκινοσκουφιτσα...
    βασιαμου, όπως πολύ καλα λες! είναι πολύ δυσκολο! τα ποσωστα επιτυχειας είναι κατω από 2 στους 10! κι φαντασου ότι δεν μετρανε για εφορου ζωης!! ουτε μετρανε οσους τα παρατησαν κατά την διαρκεια του πρωτου βαθμου θεραπεια! δλδη κανουν "ζαβολιες στατιστικης" ,φαντασου κι ότι τα τελευταια χρονια τα πραγματα είναι καλητερα λογο ιατρικης προοδος κι λογο του ότι υπαρχει προλυψη ,δλδη καποιο ειδος ενημερωσης στα παιδια , στα σχολεια! ισως είναι πιο καλα τα πρατα!!!
    ευχομαι τα νεα παιδια να την γλητοσουν!!!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast