Results 91 to 105 of 113
-
24-04-2014, 09:03 #91
Τα ποσοστα επιτυχιας της απεξάρτησης δεν είναι τόσο χαμηλά. Κατ'αρχάς μην μπερδεύετε τα πράγματα, και δείτε τα λίγο σωστά!!!!
Αν ρωτήσετε έναν γιατρό για τη χοληστερίνα , θα σας πει ναι,θεραπευεται. Αν παιρνεις τα χαπια που πρεπει και τρως σωστα, θεραπευεται.
Η χρήση ναρκωτικών όμως, είναι κάτι που απλώς επιδέχεται μια θεραπεία! Θεραπεία και όχι ίαση.
Σε ένα κέντρο απεξάρτησης προσφέρονται προγράμματα αποτοξίνωσης, απεξάρτησης, κοινωνικής επανένταξης και στήριξης για το υπόλοιπο της ζωής του χρήστη. Ίαση δεν υπάρχει. Οπρώην χρήστης ανά πάσα στιγμή, όταν βρεθεί σε δύσκολη θέση,μπορεί να λυγίσει και πάλι, να υποκύψει στον πειρασμό, αφού η ψυχολογική εξάρτηση δεν χάνεται ποτέ.
Παίζει ρόλο λοιπόν η θέληση του χρήστη να δώσει αγώνα για τη ζωή του. Οι περισσότεροι κάνουν την δοκιμή για αποτοξίνωση και μόλις τελειώσει η θεραπεία γυρίζουν πίσω στα μέρη τους , συναναστρέφονται τους χρήστες φίλους τους καθημερινά, τριγυρνάνε στα στέκια των χρηστών φίλων τους, βγαίνουν μαζί τους και συζητούν πόσο ωραίο είναι αυτό που κατάφερε ο απεξαρτημένος, αλλα οι υπόλοιποι ταυτόχρονα πίνουν λιγάκι, και ενίοτε του προσφέρουν λίγο για να μη θεωρηθούν αγενείς....
Αυτο ΔΕΝ είναι προσπάθεια! Είναι απλά μια ''προσπάθεια'' όσων νιώθουν άσχημα που αποδέχονται την κατάστασή τους. Κάνοντας μια δοκιμή απεξάρτησης πείθουν τον εαυτό τους πως έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά φταίει το ότι στην ελλάδα τα κέντρα απεξάρτησης είναι ανοργάνωτα και αποτυχημένα, οι ελληνες γιατροί άχρηστοι και άσχετοι, και φυσικά η απεξάρτηση άθλος που κανείς δεν καταφέρνει να αντιμετωπίσει. Ξεκινώντας έτσι,δε γίνεται χωριό.
Τα ποσοστά είναι χαμηλά γιατί οι χρήστες είναι εκ φύσεως αδύναμοι χαρακτήρες, παραδίνονται στην αδυναμία τους, θεωρούν τους εαυτούς τους ανίκανους, αποβράσματα, άχρηστους, και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βγουν από τον κόσμο τους, σίγουροι ότι 1.δε μπορούν να βγουν 2.δεν έχουν τίποτα να κάνουν στον κόσμο μας.
Όσοι θέλησαν να γλιτώσουν γιατί εκτίμησαν τη ζωή τους,γλίτωσαν.
- 24-04-2014, 13:59 #92
ενημερωση υπαρχει στα σχολεια ομως σε διαβεβεω οτι τα ναρκωτικα και ειδηκα το χασις και διαφορα τρυπακια και η πρεζα περνουβ και δινουν στα σχολεια.....
και εγω ευχομαι να γλιτωσουν ολα τα παιδια...... ομως πρεπει ακομα και οταν ημαστε στην εξαρτηση οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη να καταφερνουμε να την ξεπερναμε και να βγαινουμε πιο δυνατοι!!! και τα ποσοστα στατηστικης στις κοινοτητες των διασωθεντων ειναι χαμηλα οπως πολυ σωστα ειπες 2 στους 10 γιατι οι υπολοιποι δεν εχουν προσπαθησει αρκετα ετσι ωστε να πετυχουν αυτο που θελουν.... βεβαια βγαινοντας καποιος απο την κοινοτητα εξω τον περιμενουν και οι εμποροι που ηξερε και οι παρεες που εκανε και ολοι οι ποιρασμοι..... ομως αν οντως βγαινοντας απο εκει εχει βαλει ενα μεγαλο Χ σε ολα αυτα δεν ξανα γυρναει και δεν ξαναπεφτει στο βουρκο.....
24-04-2014, 14:15 #93
αν θες να σωθείς, δε θα γυρίσεις στα γνωστά λημέρια. Αν φοβάσαι ότι θα ξαναπαρασυρθείς κάποια στιγμή, φεύγεις !!! Αλλάζεις τετράγωνο,γειτονιά, πόλη,νομό, χώρα ή ήπειρο !!! Αυτά είναι θέματα που λύνονται . Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο...Λύσεις υπάρχουν σε όλα τα προβλήματα. Απλά,δυστυχώς, δε θέλουμε να τις δούμε κάποιες φορές...
24-04-2014, 14:28 #94
συμφωνω με τις προλαλησαντες μαλον με τις προγραφηστατες: ):)συμφορμητησες;);).ομως τα πραγματα οσον αφορα τα κεντρα αποτοξινωσης δεν ειναι τοσο χαλια. απεναντιας σε σχεση με την υπολοιπη υγεια μπορω να πω οτι ειναι πιο καλα κι πιο ηθικοι οι γιατροι τους.ομως ακομα κι ετει θελουν δουλεια ακομα για να αποδιδουν πιοκαλα.
κοιτακτε δυο ειναι οι γνωστες και οι πιο επισημες πρακτικες για την εξαρτηση απο το κρατος.πρωτα ειναι η. πλευρα. τόυ οτι η εξαρτηση ηρωινης για π.χ. ειναι ψυχικα κι πνευματικα θεραπευσημη μεσα απο την αλλαγη συνηθειων. τροπου ζωης .αυτη η γνωμη πιστευει οτι υπαρχει απολυτη θεραπεια στον ασθενη οτι δε μενει κουσουρη πως μπορει να γινει οπως ολοι σας χωρις φαρμακα δλδη με ψυχοθεραπεια κι κοινωνικη επανενταξη.αυτες τις θεωριες τις εχουν το ΚΕΘΕΑ κι καποια αλλα απολυτος στεγνα.
η δευτερη θεωρια ειναι της κλασικης ιατρικης οπου συμφωνα με τις ερευνες τους οι εξαρτημενοι απο καποιες ουσιες οπως τα οπιουχα ειναι ανθρωποι αποδηγμενα απο εργαστειρια μη επανενταξημα πληρως στην προγενεστερη καταστασητους.πιστευουν οτι σαν επιρεαστουν οι οπιουχοι υποδοχεις δεν ξανα φτιαχνει το συγκεκρημενο σημειο οπου βρησκετε στο πισω μερος του εγκεφαλου στην αρχη του νοτιεου μυελου κι εχει να κανει με τις αισθησεις του εγκεφαλου που επιρεαζουν. την ευεξια. την ορεξη για δημιουργικα πραματα εν ολιγις τον λογο για να ζεις.συμφωνα λοιπον με αυτη τη θεωρια μοναχα με υποκαταστατα με συνεχης παρακολουθιση απο ψυχιατρους θεραπευτες. κι οχι απο ψυχολογους συν την βοηθεια κι αλλον φαρμακων μπορει ο αρρωστος να διατηρητε στην ζωη κι καποια χρονικα δυαστηματα να απεχει πληρος αλλα πιστευουν οτι πωτες δεν θα γινει οπως οι υπολοιποι συνανθρωποι.
η δευτερη θεωρια δουλευετε κυριος απο τον ΟΚΑΝΑ. το κρατος προτιμα την δευτερη για λογους κοινωνικοπολιτικους. δλδη πρωτιμα να εχει πολιτες πληρως ελεγχομενους απο αυτο κι σωματικα μεσω των υποκαταστατων βλεπε μεθαδονη η βουπρομορφινη η κατι αλλο,κι δευτερων του ειναι πολυ πιο οικονομικο,αν θυμαμαι καλα μας ειχαν πει οτι με την πρωτη μεθωδο το κοστος ανα ασθενη υπερβαινει τα 2000ανα χρονο σε αντιθεση με την δευτερη οπου -κι πλεον που υπαγοντε στα νοσοκομεια ακομα πιο λιγα. -ειναι κατω απο 180ευρο τον χρονο.
Υ.Γ. τα παραπανω δεν ειναι απο το μυαλομου ουτε γνωμημου ειναι λογια δημοσιου λειτουργου απο το υπ.υγειας πριν 4-5χρονια.Η δικημου γνωμη ειναι οτι σχετικα με το μελον αν θέλουμε να σωσουμε τα νεα παιδια η προλυψη ειναι οτι καλητερο μεσα απο την γνωση για το κακο που κανουν οι ουσιες μπορουμε να σωσουμε τα νεα παιδια. τωρα για εμας τους υπολοιπους τα καμενα χαρτια οπως στροσαμε θα κοιμηθουμε .οσοι ειμαστε μπλεγκενοι πρεπει να ανεχτουμε την κοινωνια το πως μας. βλεπει,να πολεμισουμε τον κακομας εαυτο κι οσοι θελουμε ας το καταφερουμε εξαλου ειναι μαγκια να αποδεχεσαι κι να μην κλεγεσαι. ειναι ανδρια. να προσπαθεις να γινεις καλα οσο ανδρια ειναι κι το να εισαι αληθεινος προς τον εαυτοσου δλδδη να πεις θελω να πινω μου αρεσει κι θα παιθανω ετσι με καθαρη συνηδηση
24-04-2014, 14:55 #95
προσωπικα παντος ειμαι της αποψης οτι ο ανθρωπος εχει τςραστεια δυναμη ειμαι υπερ κι συμφωνω απολυτα με την λεγομενη δυναμη σκεψης ""power of the mind"" βεβαια μπορει να μην ειναι συμφωνω με την εκλησεια μας μπορει να ειναι λιγο παγανιστικη αυτη η πρςκτικη αλλα τουλαχιστον στα πιο πολλα ειμαι συμφωνος.
σχετικα με την δικημου ψυχικη υγεια παρα το οτι ανικω στην ατυχη μιοψιφία των εξαρτημενων που εχουμε καποιες εκγεννετης λαθος χημικες ιςοροποιες. το δικομου το κεφαλι δεν εχει την αρμονια των ψυχικων ουσιων που εχει ισως -ευχομαι να εχει δλδη -τα δικα σας τα κεφελια.αποτελλεσμα να πρεπει να περνω καποια συμπληροματα η να κανω καποια πραματα απογιογκα κι αεροβια γυμναστικη μεχρι να παιρνω συμπληροματα η φαρμακα κι τελος να εχω οσο μπορω την σκεψημου συγκροτημενη.
τα παραπανω ειναι αυτα που θα πρεπε να καμω απο μικρος κι τα εκανα τελειως τυχαια χωρις να προκοθει καποιος απο τους αναξιους γονιουςμου να με παει σε παραπανω ειδικους.γτ. με πηγαν στα δεκςτριαμου σε ψυχιατρο αλλα μετα απο υποχρεωση του σχολειουμου λογο καποιον πραγματων που εγιναν. -απετησαν οι καθηγητεςμου να με πανε σε ψυχιατρο κι να φερω την γνοματευση του-ετσι λοιπον οι γονειςμου δεν το συνεχησαν αρκεστικαν στην κοινωνικοτηταμου κι στο περυχημενο χαμογελο που ειχα κι ειπαν οτι ο.κ. θα του περασει της εφηβιας εινςι μωρε"
ετσι λοιπον εμενα. τα λαθοι μου ειναι δικαμου δεν τα ριχνω στην καταραμενη κοινωνια φταιω που επεσα. φταιω που ερωτευτηκα στα σχολικαμου χρονια ενα κοριτσι κοκανιασμενο φτειω που επινα για να με κανει παρεα.φταιω που εγινα ετσι φτςιω που ειχα κοψει για τρια χρονια κι καταφερα τοσα πολλα αυτα τα χρονια καθαρος κατςφερα κι επαγκελματικα κι κοινωνικα πολλα πραματα. παρολα αυτα ξανα επεσα.κι ξανα εγινα καλα κι ξανα τα ιδια. φταιω που εχω χασει αξιολογες κοπελες απο την ζωημου με παρατησαν παρα οτι λεγανε πως ηταν ερωτευμενες -καλα αν ηταν οσο. ερωτευμένες ελεγαν θα με εσωνε ο ερωτας τους αλλα,-εχασα πολλα κι παλυ ειμουν καθαρος μεχρι πριν λιγο καιρο κι τωρα ξανα επεσα.ειναι λαθοςμου εγω φταιω εγω ειμαι υπευθηνος για τις πραξειςμου κι σκοποςμου ειναι να ξανα γινω καλα κι να μεινω καλα .δεν παυω να ελπιζω στον εαυτομου ομως πωτες δεν θα απολογιθω σε κανεναν γτ.κανενας δεν νιαστηκε οπως ελεγε ωστε να του πεφτει λογος αν θα ζησω η αν θα παιθανω στην τελικη μακαρι να παιθανω με μια υπερβολικη δωση ειναι ο πιο γαληνιος θανατος.αν υπαρχει ο θεος ας με παρει ΣΤΟ ΑΠΟΨΗΝΟΜΟΥ ΠΙΟΜΑ
24-04-2014, 22:11 #96
Μην τα λες αυτα.... σςστα τα οσα λες ομως μν το τελευταιο μην το κανεις στον εαυτο σου δεν πρεπει...!!!! ξερω καλα απο αυτα τα εχω βιωσει αρκετα απο τον κοινονικο μου περιγυρο και απο την οικογενεια μου-σοι μου δηλαδη... Οχι μην λες μακαρι να πεθανεις απο υπερβολικη δοση ειναι αδικο και κριμα... Δεν σε ξερω προσωπικα οτι εχουμε μιλησει απο εδω ομως σκεψου καλα αξιζει την ζωη σου αυτα τα καταραμενα πραγματα???
08-06-2014, 22:55 #97
Το 18 άνω έχει και ανοιχτό πρόγραμμα.
31-01-2015, 10:45 #98
Καλημερα γιωργο,Βασικα βρηκα αυτο το σιτε ψαχνοντας για τροπους για το πως να φυγουν οι τοξινες απο τον οργανισμο μου και τυχαια επεσα εδω.
Αυτην την στιγμη που σε στελνω ειμαι χαρμανης απο ηρωινη αλλα ποτε δεν βαρεσα σεο κανω χρηση μονο απο την μυτη αλλα σε μεγαλο βαθμο,ειμαι 27 χρονον(κανω χρηση απο τα 19 μου)δεν εχω δοκιμασει ποτε να μπω σε καποιο προγραμα ολα μ τα φιλαρακια εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα,φιλαρακια
εννοω (2-3 ατομα) ο ενας ειναι σε προγραμμα ανοιχτο και ειναι στην φαση οτι αν σταματησει τo subo δεν θα ξερει απο ποιο ναρκωτικο θα βγαλει χαρμανα.
Εχουμε κατσει κ εχουμε συζητηση απειρες φορες το προβλημα αυτο κ στην τελικη παμε κ πινουμε.
Κοιτα ειμαι ατομο δραστηριο λεγοντας δουλευω βγαινω εξω και τα λοιπα δεν ειμαι το ατομο που θα μιζεριασει και θα εχει παρεα μονο την ηρωινη,εχω παρει και αντικαταστατα του τυπου ypnosedon kai vuvlegal οπως και σουμπο αλλα δεν οδηγουν πουθενα να ξερεις.
Διαβασα τα περισσοτερα μυνηματα και βλεπω οτι ασχολησε να βγεις απο το 2011 μεχρι σημερα να φανταστω.
Κοιτα φιλε μου για μενα μια ειναι η λυση οπως ειπε μια/ενας ποιο πανω,κατσε μια βδομαδα με τα χαμομιλακια σου και τις ψιλο διατροφες σου αν το εχεις παρει αποφαση γιατι το μεγαλητερο προβλημα ειναι στο μυαλο.
Εχει τυχει να βγω αρκετες φορες λογου πεισματος αλλα ηταν διαρκειας 10-12 ημερον,ετυχε ομως να πεισμοσω τοσο πολυ που να σηκωθω να φυγω για δουλεια σε σεζον (νησι) καπου μακρια να μην το εχω διπλα μ και καταφερα να βγω για 7 μηνες,αυτους τους 7 μηνες ημουν απολυτα καθαρος εκτος οτι επινα κανενα τσιγαρο,στο μυαλο μου η ηρωινη δεν υπηρχε γιατι ημουν καπου μακρια και οι βασικες ασχολειες μου ηταν η δουλεια μου,οταν τελειωσε η σεζον και γυρισα πισω στην πολη μου το πρωτο πραμα που εκανα ηταν να παω να πιω γιατι ειπα απο μεσα μου,ελα μωρε εχω 7 μηνες να πιω ας πιω και ενα κομματι σιγα μην με γυρισει πισω.Και ομως με γυρισε με γυρισε και πολυ μαλιστα,εφαγα τα περισσοτερα λεφτα εκει μιλαω για χιλιαρικα σε διαστημα 3 μηνων,εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ οι χαρμανες ειναι μια βδομαδα τπτ παραπανω κατσε κληδωσου μεσα και μετρα αντιστροφα πονοι ειναι θα περασουν ,το θεμα ειναι στο μυαλο σου..Αν θελεις να κοψεις πραγματικα πρεπει να κανεις κ καινουργιες παρεες.
Συμπερασμα??? Καθεσε μια βδομαδα βγαζεις τις χαρμανες και μετα κοιτας να κανεις καινουργιες παρεες που ειναι εξω απο αυτο οσο ευκολο κ να ακουγετε ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο..
Αυτα απο μενα ευχομαι και στους 2 μας καλη τυχη στην προσπαθεια μας.Θα ηθελα να ακουσω νεα σου..Καλη συνεχεια.
19-02-2015, 16:04 #99
και εγω εθισμενος στην ηρωινη ειμαι και θα συμφωνησω για το ΝΑ εκει πηγαινω εδω και 1 χρονο και ειμαι καθαρος..στην αρχη δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να παρακολουθεις συγκεντρωσεις και σιγα σιγα θα νιωσεις ανετα με τον χωρο
25-02-2015, 23:14 #100
Ο αδελφός μου ήταν λέει 5 χρόνια χρήστης ηρωίνης και κατάφερε λέει να την κόψει μόνος του και εδώ και 3 χρόνια λέει ότι είναι εντελώς καθαρός.
27-02-2015, 17:11 #101
Γιώργο, καλησπέρα. Κατ'αρχήν και μόνο που το συζητάς μαζί μας σημαίνει ότι έχεις επιθυμία να το παλέψεις και αυτό είναι παρα πολύ αισιόδοξο για την πορεία σου. Τις προάλλες γνώρισα μια κοπέλα 30 ετων η οποία σημερα είναι υγιέστατη παντρεμενη με 2 παιδακια. ¨Ομως απο τα 13 της και για πολλα χρόνια ήταν μπλεγμενη με ναρκωτικα. ¨Οπως μου είπε, τη βοήθησαν πολύ στο 18 ΑΝΩ.
Εχεις ανθρώπους κοντά σου που σε βοηθούν; Είναι πολύ σημαντικο αυτό. Μίλησέ μας λίγο για το πως είναι η ζωή σου αυτή τη στιγμη.
27-02-2015, 17:19 #102
Διάβασα και κατι άλλο στο τελευταίο μηνυμά σου.
Ολο κατηγορείς στον εαυτό σου. "Φταίω για το ένα, φταίω για το άλλο".
Κατέφυγες στις ουσίες για να απαλύνεις τον πόνο σου. Δε φταίς. Απλά πονούσες και έψαξες έναν τρόπο να ξεφύγεις.
Άλλοι πέφτουμε με τα μούτρα στο φαί. Άλλοι γινόμαστε βίαιοι. Άλλοι κλεινόμαστε στο σπίτι. Άλλοι αυτοτραυματιζόμαστε. Ο καθένας μας χρησιμοποιεί το δικό του "καταφύγιο" για να ξεφύγει από όσα τον πονούν. Ομως έτσι καταστρεφόμαστε πιο πολύ.
Οχι άλλες κατηγοριες για τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις. Κάνε κουράγιο. Μπορείς να τα καταφέρεις. Αφου το θές, θα τα καταφέρεις.
27-03-2015, 17:49 #103
δεν φταις εσυ για το προβλημα σου αρρςστειαειναι και αυτο και λεγεται εθισμος και εισαι ανισχυρος μπροστα σε αυτην την αρρωστεια ο μονος τροποσ να καθαρισεισ ειναι στους ναρκομανεις ανωνυμους οπως και εγω ,εκει πηγαινω και ειμαι καθαρος
28-03-2015, 07:44 #104
Γιωργο σε τι φαση εισαι απο δουλεια?ξερω εναν κορυφαιο γιατρο σε εξαρτησεις αλλα νομιζω κλειστο προγραμμα και αν δεν κανω λαθος δωρεαν.αν ενδιαφερεσαι να σε στειλω το ονομα του σε μυνημα!
07-05-2015, 03:52 #105
Χαιρετιζω παλαιους και νεους συμφορουμιτες¨), Θελω να σας ευχαριστησω παιδια για τις ευχες σας προς μια "ελευθερη",υγιης και "ΚΑΘΑΡΗ" ζωη! Αργησα να σας απαντησω οχι για λογους αδιαφοριας! , ουτε λογο βαρεμαρας! εξαλου ειναι γνωστη στο φορουμ η συνηθεια μου να απαντω σε καθε μηνυμα η θεμα που συσχετιζετε μαζιμου!¨),
Ο λογος που αργησα -ειμαι πατριδα γυρο στις 2 βδομαδες - εχει να κανει με την φυση του επαγγελματοςμου με το οτι βρισκομαι συνηθως σε περιοχες της γης κι σε χωρες του τριτου κοσμου! οπου δεν ειναι τοσο ευκαιρο το ιντερνετ οπως στον δυτικο κοσμο! ετσι λοιπον προτιμω να σπαταλω την ογκοχρεοσημου - οση μου περισευει απο την επικοινωνιαμου για την δουλειαμου βεβαια - επικοινωνοντας με την οικογενειαμου κι με λιγοστα δικαμου ατομα.
ΜητσακοςΕΛ !,εισαι στα πιο ομορφα χρονια για εναν ανδρα! εισαι στα τελευταια χρονια οπου εαν αλλαξεις! προλαβαινεις να μπεις στο "τραινο" της κανονικης ζωης! της ζωης που ζουν οι αλλοι χωρις να νιωθεις μειονεκτικα ηλικιακα!να αρχισεις μια καριερα σε καποια δουλεια, να βρεις μια καλη κοπελιτσα κι να φτιαξετε μια ομορφη οικογενεια!! θελω να πω οτι εαν εισουν στην ηλικιαμου δε θα προλαβαινες να κανεις αυτα που κανουν η που ζουν οι συνομηλικοισου! Απο οσα γραφεις δειχνεις ατομο που γνωριζει το τι παιζει!επισης αν καταλαβα καλα δεν εχεις φτασει στα τελευταια σταδια,στα σταδια της απολυτης ξεφτιλας!ουτε εχεις "βαλει"στον οργανισμοσου ασθενειες σοβαρες!! ευχομαι να κρατησεις το επιπεδο αυτο! και να αρχισεις να ξανα γυρνας πισω! στην κανονικη ζωη!! το αξιζεις!!! το αξιζουμε!! το αξιζουνε ολοι!!
kavkaz !,χαιρομαι που βρηκες εναν χωρο οπου σου ταιριαζει ωστε να κοψεις την καταραμενη αυτη ασθενεια! Υπαρχουν αρκετοι τροποι, αρκετες θεωριες για το πως να απομακρινθουμε απο την κολο πρεζα! Προσωπικα μετα απο τα τοσα χρονια προσπαθειων, απο τους τοσους ψυχολογους, ψυχιατρους ,απο τις κλινικες ,ψυχιατρεια η κεντρα αποτοξυνωσεις που εχω παει για να κοψω! αυτο που καταλαβα τελικα ειναι οτι δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη θεραπεια οπου αντικοιμενικα μπορει να μας κανει καλα ολλουςμας!Αυτο που ειδα ειναι οτι τελικα οπως ο καθε ενας μας ξεχωριζει με την ατομικοτητατου ετσι και η θεραπεια του ειναι ξεχωρηστη και δυαφορετικη απο των αλλων.
Βασιλική Σωτ! αυτα που λες ειναι τοσο ομορφα¨), αλλα την ιδια στιγμη κι τοσο πικρο!!διοτις απλα γραφεις την αληθεια! νομιζα οτι ετσι θα "με τιμωρησω" για τα οσα λαθοι εκαμα!
Δυστυχως εμεινα μονο στο ευκολο μερος, στο να με τιμωρω! ,Δεν εκανα κι το επομενο σημαντικοτατο βημα! το να επανορθωσω τα λαθοι που εκανα!! Βλεπεις μου αρεσε να ντεμπελιαζω!! Ηταν τοσο απιστευτω !αυτο που εκανα!! να μπορω να συγχωρω τους αλλους αλλα πωτες εμενα!! Τοσο μαζοχισμος !!¨)¨).
Ειναι πολυ ευχαριστο σαν διαβασα απο εσενα οτι καποια κοπελα καταφερε να βγει απο αυτο το "παραμυθι" κι να γινει η "πριγκιπισσα " πραγματικη!, να γινει η ηρωιδα στα ματακια δυο ψυχων ! των πσιδιων της!!
Σχετικα με το 18ανω, πιστευω οτι εχει πολυ αξιολογους ανθρωπους, εμενα μου εδειξαν ενδιαφερων κι ενα απο τα προγραμματα τους (αυτο στην σταυρουπολη),ειναι για μενα απο τα καλητερα!! ,Αλλα οπως ειπα κι πιο πανω , στον kavkaz ο καθε ενας μας εχει τον τροπο που του ταιριαζει!
mamra1983, Σε ευχαρηστω παρα πολυ για το ενδιαφερον!! ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις οτι υπαρχουν ατομα που να θελουν να βοηθησουν στον αγωνα μου για μια πιο αξιοπρεπης ζωη! Αυτον τον καιρο,εδω κι αρκετους μηνες δλδη! απο το τελος του καλοκαιριου δλδη εχω αλλαξει για τα καλα¨), βεβαια δεν το εκανα μονο μιας ! αλλα με την βοηθεια του καταλληλου για εμενα προγραμματος ολα πηγαν μια χαρα! ξανα εγινα φυσιολογηκος ανθρωπος, επανηλθαν οι ανθρωπινες αναγκες μου, οι λειτουργιες οι οργανικες μου που κοντευα να ξεχασω !η που τις εκανα σχεδον απο αγκαρια! ¨)¨), βεβαια επειδη θελω να ειμαι αληθεινος εχουν υπαρξη κι υποτροπες! αλλα ευτηχως επειδη μας παιρνουν απο εξετασεις εκει που δουλευω ,εχω ενα ακομα κινητρο να μενω καθαρος!Ειναι κι το οτι ζω εκτως ελλαδας, μακρια απο τις "μπριζες" ,βεβαια κι εκει υπαρχουν ,μαλιστα εχει τυχη να ειμαι κατα καιρους κι εκει που φυτρονουν αυτα τα καταραμενα !!!!!!!χεχε,, αλλα δε ξερω πως κι τι!! νιωθω μεσα μου δυνατος κι δεν θελω να αρχισω να ψαχνω να" βρω "και εκει! ισως γιατι ξερω οτι εαν μπλεξω κι εκει περα απλα θα ειναι μεγαλο λαθος!! Δεν θελω, εχω την δουλειτσαμου, υπαρχει κι μεγαλη πυθανοτητα να βρω μια πολυ καλητερη δουλεια,σε πολυ καλητερες συνθηκες και σε μεροι τοσο ομορφα που ακομα κι με το να τα αγναντευω νιωθω σαν να μαστουρωνω! χεχε.