Results 1 to 15 of 219
-
04-05-2011, 12:09 #1
TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!!
καλημερουδια,
σημερα θελω να αναφερθω σε κατι, με αφορμη ενα γεγονος που μου ετυχε προχτες και το οποιο μου τυχαινε αρκετα συχνα και δν ειχα κατσει να το σκεφτω μεχρι και αυτο το περιστατικο.
προχτες λοιπον βγηκα με ενα γκομενο καναδεζικης καραγωγης (πολυ ωραιο μωρο) και ενω γνωριζομαστε 2 χρονια με φλερτακια κλπ και αστειακια κ τετοια, καταληξαμε να ''παιζουμε'' σπιτι του που καθομασταν και εν τελει καταληξαμε στο κρεβατι.
ολα καλα μεχρι εδω, μετα ομως καθως ξεκινησε το ''θεμα'' και ηταν παλι ολα καλα, καπου στα μισα πλουυυυπ.....μας επεσε το ''ηθικο''
τεσπα νταπηκε και μ ειπε τα γνωστα ''α δν μ χει ξανατυχει ποτε, μονο 1 φορα με την πρωην μ που τα χα 3 χρονια'' κλπ κλπ, και του λεγα πως δν με πειραζει σιγα δν εγινε κ τπτ. ξερω πως του αρεσω αλλα σκεφτομαι μπας και τελικα με γουσταρει ακομα πιο πολυ κ ειχε κομπλαρει. γιατι πριν γινει αυτο ηταν πολυ του τυπου να με τσιγκλαει με σεξουαλικα υπονοουμενα αστειου τυπου κλπ κ ξαφνικα μετα απο εκεινο το βραδυ κοπικε μαχαιρι! μπαινω φσμπκ κ του μιλαω και μιλαει κοφτα και οταν τον ρωταω μ λεει πως νρεπεται
μου φαινοταν πολυ χυμα και στα @@ ατομο και με χαλασε που το κανει τωρα θεμα!
λοιπον αυτο μ χει συμβει με καμποσους αντρες, αρκετους για την ακριβεια. να δειχνουν πριν το ψητο οτι με θελουν παρα πολυ και ενω περιμενω να πιασω η να δω κατι που να χει μια σκληροτητα ρε παιδι μ........πιανω ενα σαλιγκαρι χωρις καβουκι.
γιατι συμβαινει αυτο? εχω καταληξει πια να τρεμω για αυτο που θα συναντισω και λεω να σταματησω να βαζω το χερι μ εκει μην ξενερωσω με την μια! ε δεν παει! γιατι μετα αυτο ολο δεν κοβεται στην μεση πρεπει να το κανεις και γινεται μετα σαν ψυχικο.
τελευταια φορα πριν απο αυτον μ ειχε τυχει σε ενα ....τριο να το πω ετσι, που ο ενας μου χε βγαλει την πιστη ''επεφτε-σηκωνοτανε-επεφτε-σηκωνοτανε'' κ παλευε 2 ωρες και ειχα κουρατσει τοσο πολυ που αναγκαστικα 1η φορα να πω σε αντρα στην ψυχρα να παει να την παιξει γιατι ΔΕΝ αντεχω αλλο πια σιχαθηκα το σεξ!
μια φιλη μ μ λεει πως ισως ειμαι επιθετικη κλπ. δεν ξερω αν ειμαι, ξερω πως ειμαι παθιαρα παντως, αλλα αυτο γιατι να κομπλαρει? ειδηκα αντρες 30 χρονων καμια φορα! τι επρεπε να κανω να μαι σαν πτωμα και απλα να καθομαι? ισως αμα μπλεξω με κανα νεκροφιλο! αλλα υποτιθεται αρεσουν οι ζωηρουλες!
δν ξερω ποσες φορες εχει τυχει σε σας, αλλα εμενα παμπολλες με διαφορετικους. ακομα και με τους ιδιους αμα εχει κατσει ετσι η αρχη-συνεχιζει να ναι κ ετσι....
κοριτσια: ποσο συχνα το παθατε?
αγορια: whyyyy???!!! φταιω εγω? νιωθω ανεπιθυμητη και πεφτω κ εγω...I m a Good Person With Bad Attitude
- 04-05-2011, 12:20 #2
μμ κ μενα μου χει συμβει αλλα δεν δινω σημασια λεω οταν μπορεσεις θα γινει κ συνηθως οταν γνωριζεσαι καλυτερα γινεται..εφοσον τον θελω κ εγω γτ αμα πας για αρπαχτη κ δεν σ κατσει λεω το εξης ¨: α δεν μπορω να συνεχισω μαζι σου γτ αυτο που μου λειπει ειναι το παθος..μα κ εσυ μην εισαι τοσο ζωηρη δεν αρεσουν αυτα, οι αντρες θελουν ναναι κυνηγοι ποσο χρονων εισαι που μου θες και τριο?
04-05-2011, 12:22 #3
εγω εχω αλλο θεμα δεν μπορω τις μικρες οταν κατεβαζουν τα παντελονια δεν θελω να το ζησω κ τι να πω?εχεις καμια ιδεα για το πως θα το καταλαβω απο νωρις που σαι κ εμπειρη?
04-05-2011, 12:25 #4
Καλα ο τιτλος ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!!!!!! Πως τα πετυχαινεις ετσι!!! χεχεχεχεχε
Καμια φορα αγχωνονται οι αντρες καταρχην, απο ο,τι ξερω, και κατα δευτερον, μπορει να ειναι κουρασμενος ο αλλος, χωρις απαραιτητα να εσκαβε πριν, ειναι καποιες φορες που νιωθεις μια αδυναμια και μπορει να υπαρχει ορεξη χωρις να υπαρχει απραιτητα στυση, η οποια ερχεται αργοτερα (συνηθως). Με τον πρωην μου ειχαμε περασει μια φαση που ηταν μες στην θλιψη και τα υπαρξιακα και δεν του σηκωνοτανε για καμια δυο βδομαδες, αλλα μετα του φυγε η μελαγχολια, σηκωθηκε το αναστημα. Επισης εχω ακουσει και το αλλο, "δεν ειμαι 18 χρονων να βλεπω εναν κωλο και να μου γινεται πετρα, εχω δει και πιασει εκατονταδες κωλους, θελει κατι παραπανω πια".
04-05-2011, 12:28 #5
04-05-2011, 12:35 #6
25 ειμαι!μα τι να κανω αλλιως ετσι λειτουργω! δεν μπορω να ειμαι σαν ψωφια αλλωστε δεν το ελεγχω ετσι μ βγαινει. δν λεω πως τον βαζω κατω τον αλλον και τον βιαζω απλα καθ ολη την διαρκεια εχω ζωηραδα
εχω κανει και με ζευγαρια τριο και με 2 αγορια, παραπανω ατομα οχι, δν θελω προσ το παρον.απλα πειραματιζομαι ξερω τι μαρεσει και τι οχι.
ειμαι και αρκετα σταθερη στις αποψεις μου δλδ δεν κανω ποτε απο πισω το θεωρω προσβλητικο για γυναικα και το θεωρω κατι σαν σοδομισμο......βιασμο......και επισης το στοματικο δεν το κανω παρα μονο με οσους εχω σχεση συνιθως.
το θεμα ειναι γιατι να τους συμβαινει. αν αυτο δεν γινεται επειδη τους χαλαει, τι αλλο μπορει να ειναιI m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 12:36 #7
λες βρε καρυ?εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες απτο θεο στο σεξ πρεπει να κανουμε σεξ για οσο τους σηκωνεται κ αν και ανοιγοντας τον κιντερ να μην ξερουμε τι δωρο εκπληξη θα δουμε..
α σορυ μπροκεν το δα μετα, νομιζω εισαι σωστη εφοσον εχουμε τα ιδια δικαιωματα στο σεξ και ας τους να λενε, οσο για το απο πισω δεν ειναι μονο ελειψη σεβασμου αλλα και χαρμφουλ και το στοματικο μεταδιδονται ασθενειες εκτος αν γινει με προ..
τι να πω μαλλον εισαι και λιγο γκαντεμο..παρτο χαλαρα, αν σου αρεσει πολυ ο αλλος κανε υπομονη κ πες του δεν με νοιαζει το σεξ (εχω δονητη σπιτι), θα σε περιμενω..
04-05-2011, 12:39 #8
αχαχααχαχαχααχαααα θεικο! εχουμε ολες το ιδιο αγχος το ανεφερα κ εγω πανω!χαχ! τρομαζω να βαλω 1η φορα το χερι μεσα για το τι θα δω! περιμενεις να πιασεις κατι ευπρεπες και πιανεις την τινκερ μπελ!! ελεηνο! (δεν φταινε οι ανθρωποι βεβαια)
επισης ΔΕΝ μετραει ο τροπος...μετραει το μεγεθος. κακα τα ψεματα
συμφωνω με την carrie μαλλον βλεπεις πανω απ το παντελονι κατσε απο πανω του πριν γδυθει και τριψου λιγο φικι φικι με ρουχα κατι θα νιωσεις δεν γινεται. και μετα ομως τι? πες οτι τελικα διαπιστωνεις πως ειναι μικρο! τι κανεις?????I m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 12:45 #9
εσυ την παπια κ ο αλλος τον κινεζο..λες δεν μπορω εχω αρχες δεν κανω σεξ τοσο νωρις μην βιαζεσαι κ αν με θες περιμενε με..
04-05-2011, 12:49 #10
Ψηφο στον τιτλο LoL
04-05-2011, 13:05 #11
χαχαχαχ δεν μπορω γμτ δν μ κανει και τοσο να τον αφησω σα κρυα του λουτρου οταν βλεπω πως προσπαθει. 1 το κανα στην περιπτωση που ειπα με εκεινον που κοπανιοταν 2 ωρες, 1 παλιοτερα με εναν που βαριοταν να κανει σεξ και ειπε αν θελω μπορω να του παρω μονο π
@#πα (ρε τι κοπανοι υπαρχουνε) και μια που δν τον αφησα στο ετσι ακριβως.....ειχαμε καπνισει λιγο πριν και κατα την διαρκεια νομιζε πως ηταν μεσα ενω δεν ητανε-αλλα δεν ειπα τπτ τον αφησα να νομιζειI m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 13:12 #12
γιατι ομως να μπαινουμε εμεις σε τετοια διαδικασια?εφοσον δεν νιωθουμε η δεν καταλαβαινουμε η ξενερωνουμε μαζι τους? εκτος αν μετα μας κανουν μιση ωρα στοματικο αλλα κ παλι μετα απο τετοια ξενερα αντε να μας κανει κουκου, ωρες ωρες αυτα με εκνευριζουν..
04-05-2011, 13:14 #13
εμενα ο δικοσ μου δοξα το θεο τα χει ολα αλλα 1/10 να ρθω σε οργασμο κ δεν κανει τπτ γιαυτο αλλο προβλημα γυναικων και του το λεω αλλα αν τελειωσει τπτ δεν μπορει λεει να ασχοληθει να βρω γκομενο εγω τωρα η να μην βρω?
04-05-2011, 13:16 #14
Kαλα εσυ δεν πρεπει να το συζηταμε καν, απο ο,τι δαιβασα στο θεμα σου, νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να ειχες μαζεψει τα μπογαλακια σου και να τρεχεις..
04-05-2011, 13:17 #15
επειδη γλυκια μου απ οσο εχεις δει και σε τσοντες, οι γυναικες ειναι τα υποχειρια! περιμενει απλα να τελειωσουν ολοι οι αλλοι, πρεπει να υποστουν σοδομισμο και πιπες μεχρι το λαρυγγι, βρισιδι και ξυλο στα οπισθια λες και ειναι φοραδες και να λενε και ''αχ μαρεσει''
ετσι λοιπον μεγαλωσαν τα αγορια, νομιζοντας πως η καθε γυναικα ειναι σαν τις πορνοσταρ που δεν νιωθουνε-δεν πονανε-δεν τους πειραζει ο,τι και να κανεις πανω τους!χα!
στοματικο σε μενα-να λειπει καλητερα- οι περισσοτεροι το κανουν και νομιζουν πως ρουφανε μυδια. τι το ρουφας βλαμμενε? δεν ειναι απο λαστιχο!
απλα εκεινοι το μονο που ισως να φοβουνται μην αντικρισουν, ειναι ενα αξυριστο......εμ....γατι
αλλα κ παλι την δουλεια τους θα την κανουνεI m a Good Person With Bad Attitude