TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 219 of 219
    Senior Member
    xaaxaxaxaxaxaxaxa ΘΕΑ!!!!!

βλεπεις δλδ πως ειναι καλητερο να καταπινεις ο,τι σου δινουνε? να μασαμε τον ταραμα? εγω προσωπικα δν θελω να νομιζουν πως τα αφηνω ολα στο ντουκου. δν θα υπαρχει σεβασμος και φοβος μετα και θα με κοροιδευουν η θα με πατανε!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Χμ.. ο σεβασμός δεν κερδίζεται με αυτόν τον τρόπο, εκτός κι αν πρόκειται για άτομα που έχουν σαν πρότυπο τον Τσακ Νόρις :Ρ
    Επίσης, γιατί σε κολακεύει να σε φοβούνται? Δεν είναι πιο ωραίο να σε σέβονται για την προσωπικότητά σου και τα καλά στοιχεία που έχεις?
    Ίσως αν έβρισκες τρόπους να διαχειριστείς τον θυμό σου να αναθεωρούσες πολλές από τις απόψεις που έχεις τώρα.

Senior Member
    μα με σεβονται! και με αγαπανε! με καλουνε συχνα σε παρτι-σε μαγαζια-εχω γνωριμιες-μεθελουν για παρεα και ειμαι δημοφιλης!!!!επειδη ειμαι αυθορμητη!απο κει κ περα ξερουνε μεχρι που να κανουν πλακα μαζι μ κ που οχι!αυτο...απλα...δν το ελεγχω

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ναι νομιζα πως ηταν φυσιολογικο. σκεφτομουνα μετα οτι εκανα λαθος που φωναξα επειδη με στησανε πχ η επειδη καποιος φτερνιζοταν στο αυτι μ συνεχεια η μασαγε τσιχλα αλλα εκεινη τη στιγμη πεταγοντουσαν τα νευρα μ και ξεσπαγα χωρις να σκεφτω.εκλεινε και η φωνη μ. αλλα τωρα που θυμαμαι ακριβως τις αντιδρασεις μ ηταν υπερβολικες ναι. αλλα τωρα δεν εκανα καμια σκηνη, με ρεζιλεψε καποιος!!!δεν ηταν απλα οτι δεν ειπε γεια! ειπε αλλα χειροτερα! να ελεγε ενα γεια η να μν ελεγε καθολου δεν θα με πειραζε καθολου!

αλλα με εκανε ρεζιλι.....αυτο προσπαθω να εξηγησω. και το αμαξι δεν θα το χαραζα αν δεν το πετυχαινα μπροστα μου αμεσως μετα απο 10 λεπτα που εφυγα

Αυτο που γραφεις εδω μαρεσει.Σημαινει οτι δεν το ειχες σχεδιασει αλλα σου ετυχε και υπεκυψες στον πειρασμο.Μπορει και εγω να το κανα γιατι οχι?:)
    Mικρη ειχα και εγω παρομοια ξεσπασματα η μπροκεν ειναι μικρη ακομα θα μαθει σιγα σιγα ποιες συμπεριφορες περνανε στον κοσμο και ποιες οχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μα με σεβονται! και με αγαπανε! με καλουνε συχνα σε παρτι-σε μαγαζια-εχω γνωριμιες-μεθελουν για παρεα και ειμαι δημοφιλης!!!!επειδη ειμαι αυθορμητη!απο κει κ περα ξερουνε μεχρι που να κανουν πλακα μαζι μ κ που οχι!αυτο...απλα...δν το ελεγχω
    αυτοι που σε σεβονται και σε αγαπανε, ειναι αυτοι που ξερουν και τις καλες πλευρες σου, σε ξερουν καλα δηλαδη και αυτες αγαπανε!
    και να εισαι σιγουρη, οτι αν και σε αγαπανε, αυτο το κομματι σου το θεωρουν πολυ κουραστικο...

κανεις δεν αγαπαει καποιον γιατι κανει υστεριες και φασαριες κι ειναι ετοιμος με το παραμικρο να πλακωθει στον δρομο σαν χαμινι.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ "ΔΕΥΤΕΡΕΣ". ΜΠΑΣΚΛΑΣΑΡΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ!!!

θα προτιμουσαν ΣΙΓΟΥΡΑ να ελειπε αυτο το κομματι του χαρακτηρα σου.
    μη ξεγελιεσαι.
    απλα σε δεχονται και με τα στραβα σου (οσοι σε δεχονται)

αυτοι ομως που δεν σε ξερουν και σε γνωριζουν παρακολουθωντας μια τετοια αντιδραση, να εισαι σιγουρη οτι ουτε θα σε σεβαστουν ουτε θα εχουν καμια διαθεση να σε κανουν παρεα και να σε γνωρισουν καλυτερα,οχι απο φοβο, αλλα απο ενοχληση.
    κανεις δεν θελει εναν που κανει υστεριες για παρεα του...
    ασε που οι γκομενοι θα ανησυχουν οτι τους ρεζιλευεις στις παρεες τους

Senior Member
    και ποιος ειναι τοσο τελειως και καθως πρεπει ωστε να κρινει εμενα? ο καθενας εχει ελλατωματα δικα του!

Senior Member
    ε γιαυτο μην κρινεις κι εσυ τους αλλους! Ειναι ελαττωματικος ο πρωην, αστον στο καλο!

Senior Member
    broken, σημερα βρηκα στο youtube ενα τραγουδακι κ ακουγωντας το σκεφτηκα οτι ο τυπος εμπνευστηκε απο σενα ή τελος παντων ειναι ο ανθρωπος σου:)

δωσε εμφαση στους στιχους

http://www.youtube.com/watch?v=5ko1c-4xWxE

κ ελπιζω να μην παρεξηγηθεις....στο λεω γλυκα:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxa απιστευτο!!!!!μεχρι και για το αμαξι λεει!!!καλα που το βρηκες ρε θηριο?!

εκανα σεξ εχτες ;)

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415