Results 16 to 30 of 219
-
04-05-2011, 13:19 #16
- 04-05-2011, 13:25 #17
χαχαχα θα το δοκιμασω>>!!
04-05-2011, 13:39 #18
αντρας θα πει γιατι μπορει να συμβαινει? με κουραζει η ολη φαση. κ μαλιστα οι περισσοτεροι ουτε που ντρεπονται (τουλαχιστον δεν το δειχνουν) δεν τους νοιαζει καν! σ λεει θα βολευτω μετα με το χερι. και μαλιστα εκεινος που ελεγα με το 2ωρο, ειχε και το θρασσος πανω στο στοματικο που εκανα 1 ΩΡΑ και που κουραστικα, την στιγμη που συνεχισα λιγο με το χερι (πιαστικε η μασελα μου), να μου πει ''χωρις παρεξηγηση......αυτο το κανω και μονος μου''
Ε ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΜΙΑI m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 13:39 #19
Ασχετο αλλα σχετικο γιατι για αντρες μιλαμε :p
http://www.espressonews.gr/default.a...&artID=1364721
Λογομάχησαν και πέταξε έξω από το Ι.Χ. την έγκυο γυναίκα του!
3.5.2011
Ακαρδος σύζυγος παράτησε την έγκυο γυναίκα του στον δρόμο! Το ζευγάρι, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, άρχισε να λογομαχεί και ξαφνικά μέσα στη μαύρη νύχτα ο άντρας φρέναρε και «πέταξε» την κυοφορούσα γυναίκα στη μέση της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης.
Οι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο έμειναν άναυδοι βλέποντας μία κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να κάνει ωτοστόπ! Ομως, λόγω των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα, δεν ήταν εφικτή η στάση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να συνεχίζουν τον δρόμο τους.
Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς ειδοποίησαν την Τροχαία Κομοτηνής που έστειλε άμεσα ένα περιπολικό για να βοηθήσει τη γυναίκα. Οι τροχονόμοι τη βρήκαν κουρασμένη από την πεζοπορία και ταλαιπωρημένη από το κρύο, ενώ έκλαιγε ασταμάτητα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, καβγάδισε με τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνος ξαφνικά σταμάτησε, την έβγαλε έξω και εξαφανίστηκε αδιαφορώντας για την κατάστασή της. Εκείνη δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια, γιατί δεν κρατούσε κινητό, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετή ώρα στον δρόμο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν μια χαρά. Η ίδια ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο Διδυμότειχο όπου ζουν οι γονείς της, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της.
ρε συ τι αντρες ειναι αυτοι;;;;;;;;;
04-05-2011, 13:44 #20
Μπρόκεν...να σαι καλα!!! Δεν ξέρεις τι γέλιο έχω ρίξει με το θέμα σου...:)
Μπήκα να διαβάσω πως τα φτιαξες με κανένα παππά και βρήκα "το θλιμμένο πουλί του Φλούφλη.." :ρ
Άμα σου αρέσει ξαναδοκίμασε μήπως και ήταν κάτι παροδικό. Δεν μου έχει τύχει, αλλά απ' όσο ξέρω μπορεί να είναι χίλιες αιτίες με κυριότερη το άγχος.
Τον πέθανες τον άνθρωπο με τη σπιρτάδα σου και κόμπλαρε!
04-05-2011, 13:46 #21
ειναι ακριβως οπως το πες απλα ανθρωποι που το παιζουν ''αντρες''
αντρας το παιζει οποιοσδηποτε εκμεταλευεται την θεση του και νομιζει πως ειναι ανωτερο φυλο. αντρας ειναι οποιοσδηποτε σηκωνει χερι και τσαμπουκαλευεται σε γυναικες και παιδια. αντρας ειναι οποιος νομιζει πως αξιζει σεβασμο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος να σεβεται.
εχω μαθει εγω τι θελουνε! να τους μιλας και να τους φερεσαι οπως σου μιλανε! σου λεει ο αλλος προστιχα? εσυ του λες ''κοιτα μην το κουραζουμε αμα θες σε γ!@#ω 1-2 φορες και μετα αντε γεια''
θελουνε να γινουμε κ μεις αντρεςI m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 13:50 #22
θεοφανια η πλακα ξερεις ποια ειναι? οτι αυτος ξεκινησε σπιρτωμενος!!!!!οποτε το συνεχισα κ εγω!!! οι δικαιολογιες χωρις καν να τις ζητησω ηταν ''μμμ μαλλον επειδη ειναι η 1η φορα μαζι σου'' ''μαλλον επειδη ηπια το ουισκι '' (μισο ποτηρι ηπιε) ''ισως τα σουβλακια φταινε''
δεν εκανα και κατι υπερβολικο δεν τον εδεσα και τον μαστιγωσα. αλλα μ τυχαινει πολυ συχνα τα τελευταια χρονια και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! μηπως να παιρνα ενα καλο δονητη.δεν μιλαει δεν λερωνει. τι να πωI m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 13:51 #23
μπροκεν καταρχην μην ξανακανεις π σε βλακες κ εγω μετα απο 1,5 χρονο την εχω κοψει κανω μονο 69 αχαχαχα..
καρυ συμφωνω για τους αντρες ειναι τελειως μ..
θεοφανια πες κ τα δικα σ να γελασουμε..
04-05-2011, 13:54 #24
δεν κανω! σε αυτον τον καναδο δεν εκανα και μ ειπε κιολας ''ε αφου δεν κανεις θα σου κανω εγω'' και μ εκανε ενα τεσπα....ντρεπομαι πως να το πω......εφτυνε και εκουγοταν ο ηχος. τι το φτυνουνε? μην ματιαστει
κ εκει που σχεδον ολα καλα στα μισα οπως ειπα μου λεει στα αγγλικα ''my thing doesnt cooperates with me''I m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 14:00 #25
λολ για τίτλο και για σαλιγκάρι χωρίς καβούκι. Πέθανα!
Αν το καλοσκεφτείς όμως το "δυνατό" φύλο, έχει επίσης γαμηθεί από τα στερεότυπα που του φόρτωσαν οι πατριαρχικές κοινωνίες όπως και το "αδύναμο" (οι όροι καταχρηστικοί). Σκέψου δηλαδή τι σημαίνει για έναν άντρα "μου σηκώνεται και μου κρατιέται ντούρα", με τι άλλο συνδέεται η ντουροτσελοσύνη, με τι το μέγεθος του οργάνου, με τι η αποδοτικότητα στη σεξουαλική πράξη, με τι το χύσιμο, με τι αποδείξεις είναι αυτά δεμένα μέσα στις μνήμες, στα ιδεογραφήματα και τις εικονοπλασίες των φύλων?
Έχουμε και λέμε, όσο πιο μεγάλο τόσο πιο βαρβάτο αρσενικό, ο πέουλας ο άντρακλας, ο θεριακλής ο π@ύτσος. Όσο πιο πολύ το σπέρμα τόσο πιο ευχαριστημένος για το κόνσεπτ της επιβεβαίωσης του ανδρικού προορισμού. Όσο πιο επιθετικός τόσο πιο alpha male, άρα σύμφωνος με τα στερεότυπα για το ρόλο του αρσενικού. Η διείσδυση, το εγώ από πάνω, η κυριαρχία, η πίεση που έχουνε φάει για να είναι μέσα στα πλαίσια που επιτάσσουν την επιτυχή επιτέλεση του επιβητορικού μύθου, η συγκαλυμμένη επιταγή να παίρνουν πάντα και παντού την πρωτοβουλία, να είναι αρχηγοί στο παιχνίδι, να είναι μπροστάρηδες όχι να ακολουθούν τη γυναίκα, ο κυνηγός, ο μάτσο, ο μπήξε ο δείξε.
Από την άλλη δες και με τι τρόπους έχει προπαγανδιστεί η αδύναμη, παθητική, "δεχόμενη, ουχί πρωτοβουλιάζουσα" θηλυκή φύση. Με ροζουλιά, τρυφερά, εύπλαστα, κατευθυνόμενα, μαλακά, απαλά, υγρά, ζεστά κόνσεπτς. Δηλαδή άντρας τσόχα, γυναίκα μωρομάντηλο,λολ
Να μην την πέφτεις, δεν είναι θηλυκό. Να μην καπνίζεις, δεν είναι γυναικείο. Να μην βρίζεις δεν είναι σαβουάρ σαβουαγιάρ. Να μην κυνηγάς εσύ, δεν είναι πρέπον, τους ευνουχίζεις. Να μη λες στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου, να αφήνεις να αποφασίζουν αυτοί για σένα ή να το προτείνουν πρώτοι. Εσύ ακολουθάς πάντα. Εσύ δεν καθοδηγείς, εσύ περιμένεις. Και μετά, για ψάξε και το θέμα του οργασμού. Άλλες μαλακίες εκεί. Τέλειωσες, τέλειωσες, τέλειωσες? αν δεν τέλειωσες δεν σε τελείωσαν. Δεν τελειοποιήθηκες. λολ και γιατί τέλειωσες λίγο? και δεν φώναξες πολύ? να σε ακούσουνε τουλάχιστον τρία τέσσερα τετράγωνα παρακάτου και γιατί δεν τον έκανες να νιώσει ικανός και υπεραξιος? Και γιατί δεν είσαι όσο γυναίκα θέλει η κενωνία που ζεις και έχεις αλλάξει τρόπο και έγινες άκομψη και ατσούμπαλη και χυμαδιό και όρμα?
Και όλα καταλήγουν στο τι μας έμαθε το περιβάλλον μας, στενό και ευρύτερο για τα φύλα, η κουλτούρα μας, η κοινωνία, και ό,τι το συνοδεύει και ό,τι εξυπηρετεί και ό,τι φέρνει μαζί του ή δεν "πρέπει" να φέρνει άρα στιγματίζεται ως αποκλίνουσα συμπεριφορά. Και όλοι μας έχουμε φάει βία για να υιοθετήσουμε πράγματα και έννοιες και να τα περνάμε στις επόμενες γενιές, βία που άλλοτε δεν είναι φανερή με την πρώτη ματιά και άλλοτε είναι πασιφανής.
Αυτή τη βία που έχουν φάει εκδηλώνουν οι σεξουαλικοί σου παρτενέρ όταν δεν τους σηκώνεται όταν εσύ παίρνεις μέρος των "κεκτημένων και ουκ άνευ" του φύλου τους."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-05-2011, 14:09 #26
04-05-2011, 14:13 #27
rain loooooooooooool ! πω πω ρε φιλεναδα ειπες πολλες προστιχατζες στο κειμενο ε..?! κ εγω προσπαθουσα να μαι κολεγιο!
I m a Good Person With Bad Attitude
04-05-2011, 14:14 #28
Ναι ρε κάρι.Έλεος. Αχ, τι θυμήθηκα τώρα, ένας κάποτε όταν μαραφουλιαζόμασταν έκανε την εξής ερώτηση "τι χρώμα έχει το γατάκι σου"? Και έμεινα κάγκελο να σκέφτομαι ποιο γατάκι, το γατάκι μου είναι σπίτι. Αυτά είναι! ΛΟΛ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-05-2011, 14:17 #29
04-05-2011, 14:21 #30
και τωρα που μιλαμε για στερεοτυπα οσοι ειναι γαμαω και δερνω, μας πηδανε και μας παρατανε τι γνωμη εχετε γιαυτους?εγω λεω πως ολοι ειναι ετσι κ οσοι δεν ειναι δεν τους σηκωνεται η την εχουν μικρη..δεν φτανει που ειμαστε αδικημενες στο σεξ κοινωνικοστερεοτυπικα αλλα κ φυσικα μας εκμεταλευονται κιολας...οσο για τις πορνοσταρ μας εχουν γαμησει γτ οτι βλεπουν πρεπει νατακανουμε κεμεις αμδε..καντε πρωτα αυτα που κανουν οι αντρες πορνοσταρ κβλεπουμε