TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 219
    Senior Member
    Xιχιχιχιχι χουχουχου, τωρα που ειπες για συντομη ολοκληρωση, θυμηθηκα την κακομοιρα την κολλητη μου, που προπερσι ειχε ερωτευτει εναν, που τελειωνε στο λεπτο. Ενα βραδυ μπορει να το κανανε και 7 φορες, συνολικη διαρκεια σεξ γυρω στο εικοσαλεπτο (στην εβδομη φορα αντεχε ενα τριλεπτο!), και στην αρχη της ελεγε οτι ειναι που τον αναβει πολυ, και στο τελος οταν χωριζανε για αλλους λογους γιατι αυτη ανεξηγητως τον ηθελε σαν τρελη, της ειπε οτι αυτη εφταιγε που αυτος δεν κραταγε πολυ γιατι ητανε ξενερωτη (what????????). Πρεπει να αρχισουμε να φτιαχνουμε ανεκδοτολογιο με αντρικες ατακες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    και τωρα που μιλαμε για στερεοτυπα οσοι ειναι γαμαω και δερνω, μας πηδανε και μας παρατανε τι γνωμη εχετε γιαυτους?εγω λεω πως ολοι ειναι ετσι κ οσοι δεν ειναι δεν τους σηκωνεται η την εχουν μικρη..δεν φτανει που ειμαστε αδικημενες στο σεξ κοινωνικοστερεοτυπικα αλλα κ φυσικα μας εκμεταλευονται κιολας...οσο για τις πορνοσταρ μας εχουν γαμησει γτ οτι βλεπουν πρεπει νατακανουμε κεμεις αμδε..καντε πρωτα αυτα που κανουν οι αντρες πορνοσταρ κβλεπουμε
    η γνωμη που εχω για αυτους καλη μου, ειναι οτι ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!
    ειναι δικαιωμα τους να το κανουν οπως θελουν και με οτι συχνοτητα θελουν και να φευγουν οποτε θελουν... αν η αλλη τους καθεται, γιατι να μην το κανουν?
    προσωπικα δεν ειχα ποτε τετοιους γιατι δεν με ενδιαφερουν. δεν με ενδιαφερει το σεξ με εναν ανθρωπο που δεν ξερω τι ειναι και πως σκεφτεται.
    και δεν την ειχαν μικρη και τους σηκωνοταν μια χαρα σε ολους, χωρις να τους πεφτει μαλιστα...

στην θεση της γαμημενης και παρατημενης βαζει τον εαυτο της η καθεμια που κανει προσκαιρες επαφες με τον οποιονδηποτε.
    αφου ειναι ο οποιοσδηποτε ρε κοπελια, γιατι να μη θελει οτι του κατεβει?
    κι αφου κι η αλλη ειναι μια οποιαδηποτε που βρεθηκε στον δρομο του και μπορει να μην του κανει για κατι περισσοτερο.
    πρεπει και να την ξαναδει?

οσο για την εκμεταλλευση, για να υπαρξει καποιος που θα εκμεταλλευτει, πρεπει να υπαρχει και αντικειμενο εκμεταλλευσης.... μονος του δεν μπορει...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στην θεση της γαμημενης και παρατημενης βαζει τον εαυτο της η καθεμια που κανει προσκαιρες επαφες με τον οποιονδηποτε.
    κι αφου κι η αλλη ειναι μια οποιαδηποτε που βρεθηκε στον δρομο του και μπορει να μην του κανει για κατι περισσοτερο.
    λολλλλλ!! Ακριβώς!
    Δεν υπογράφει κάποιος συμβόλαιο όταν κάνει σεξ με μια γυναίκα. Αν αυτή δεν "βλέπει" με τι έχει να κάνει, δεν φταίει αυτός.

Banned
    η γνωμη που εχω για αυτους καλη μου, ειναι οτι ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!
    ειναι δικαιωμα τους να το κανουν οπως θελουν και με οτι συχνοτητα θελουν και να φευγουν οποτε θελουν... αν η αλλη τους καθεται, γιατι να μην το κανουν?
    προσωπικα δεν ειχα ποτε τετοιους γιατι δεν με ενδιαφερουν. δεν με ενδιαφερει το σεξ με εναν ανθρωπο που δεν ξερω τι ειναι και πως σκεφτεται.
    και δεν την ειχαν μικρη και τους σηκωνοταν μια χαρα σε ολους, χωρις να τους πεφτει μαλιστα...

Λοιπον τελικα το εχω σκεφτει πολυ το θεμα αυτο και καταλυξα στα λογια της ρεμ.Και εξαλου και σεξ να θελει να κανει καποιος μαζι μας δεν ειναι και κανενα εκλημα.Εμεις το βλεπουμε σαν εγκλημα.Και εμεις επισης το απαλαμβανουμε δεν μας βιαζουν!

Senior Member
    ωραια οταν εμεις κανουμε σεξ γιατι εχουμε ορεξεις δεν ειμαστε πουτ/ες απλα εχουμε ορε3εις οπως εχετε κ σεις κ μας καθεστε κ αν εχεις παει εσυ με 50 κ εγς με 52 εσυ εισαι ο γ...ας κ εγω η πουτ.. αλλα δεν παει ετσι
    θυμαμαι τον δικο μου αλλα κπρωην ναλενε ηθελα να γαμησω και πηγα με αυτην η την αλλη η καθομουν με αυτην για το σεξ...και λεω που το ξερεις οτι καυτη δεν σ ειχε γιαυτο το λογο?

Senior Member
    Αχ θυμηθηκα και αλλη θεικη ατακα αντρα, και μου συνεβη δυστυχως εμενα, αλλα δεν εχει σχεση με σεξ. Λοιπον οταν πηγαινα λυκειο εκανα παρεα με κατι παιδια, αγορια κοριτσια, δεν ημασταν φιλοι απλα χαβαλεδιαζαμε. Μια βραδια ενα αγορι απο αυτους σε μια βολτα μου την επεσε, και ετυχε να μας δουνε κατι γνωστοι του. Εμενα μου αρεσε και απλα φασωθηκαμε. Την επομενη μερα σταματησε να μου μιλαει και χρονια μετα εμαθα οτι με ειχε βγαλει καταστροφογκομενα, οτι του χαλαγα τις σχεσεις και οτι τον κυνηγαγα χρονια να μου κατσει, ενω με πετυχε καποια φορα στην πολη μας και αρχισε παλι να μου την πεφτει, σε μενα που μισουσε τοσο! Δεν μπορεσα να καταλαβω γρι απο τη συμπεριφορα αυτη, και χρονια μετα παλι εμαθα απο εναν κολλητο του οτι οταν μου την ειχε πεσει στο λυκειο ειχε σχεση με μια κοπελα, γεγονος το οποιο αγνοουσα παντελως, και με θεωρει εμενα υπευθυνη για τον χωρισμο τους, γιατι εμαθε αυτη οτι καποιοι μας ειχαν δει μαζι. Απο τοτε λοιπον λεει σε ολους ποσο με μισει και ποσο φιδι κολοβο ειμαι και υπουλη! Με ποναει αφανταστα αυτο που γραφω τωρα, γιατι τον ειχα σε εκτιμηση, και οσες φορες και αν με εχω μουντζωσει γιαυτο και ψαχνω να ριξω την ευθυνη σε μενα, και για το ποσο εξω επεσα, δεν εχω αισθανθει καλυτερα. Αποκορυφωμα φετος βρηκε τον φιλο μου μετα απο δεκαπεντα χρονια που εχουν γινει αυτα γιατι ηταν παλιος μας συμμαθητης και του ειπε να με προσεχει γιατι με ξερει καλα και ειμαι φιδι..... Πειτε μου κατι λογικο που να εξηγει αυτη την παραλογη συμπεριφορα.. Ακομα δε μπορω να το καταλαβω και με ποναει, γιατι μετα απο τοσα χρονια βρισκεται συνεχεια μπροστα μου..

Senior Member
    εγω παντως καθομαι σε οποιον και οποια μου καυ@#$σει και δεν με νοιαζει τι θα πουν. οπως ειναι δικαιωμα τους, ειναι και δικο μου. οποτε δεν ειναι μονοπωλιο η εκμεταλευση! κ εγω εκμεταλευομαι! ποιος εχει βγαλει εν το μεταξυ πως οποιος χωνει ειναι αυτος που εκμεταλευεται?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    ωραια οταν εμεις κανουμε σεξ γιατι εχουμε ορεξεις δεν ειμαστε πουτ/ες απλα εχουμε ορε3εις οπως εχετε κ σεις κ μας καθεστε κ αν εχεις παει εσυ με 50 κ εγς με 52 εσυ εισαι ο γ...ας κ εγω η πουτ.. αλλα δεν παει ετσι
    Οιχ καλε εμεις ειμαστε η γ_-___λιαρες και αυτοι ειναι οι που@@νοι .:P

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αχ θυμηθηκα και αλλη θεικη ατακα αντρα, και μου συνεβη δυστυχως εμενα, αλλα δεν εχει σχεση με σεξ. Λοιπον οταν πηγαινα λυκειο εκανα παρεα με κατι παιδια, αγορια κοριτσια, δεν ημασταν φιλοι απλα χαβαλεδιαζαμε. Μια βραδια ενα αγορι απο αυτους σε μια βολτα μου την επεσε, και ετυχε να μας δουνε κατι γνωστοι του. Εμενα μου αρεσε και απλα φασωθηκαμε. Την επομενη μερα σταματησε να μου μιλαει και χρονια μετα εμαθα οτι με ειχε βγαλει καταστροφογκομενα, οτι του χαλαγα τις σχεσεις και οτι τον κυνηγαγα χρονια να μου κατσει, ενω με πετυχε καποια φορα στην πολη μας και αρχισε παλι να μου την πεφτει, σε μενα που μισουσε τοσο! Δεν μπορεσα να καταλαβω γρι απο τη συμπεριφορα αυτη, και χρονια μετα εμαθα απο εναν κολλητο του οτι οταν μου την ειχε πεσει στο λυκειο ειχε σχεση με μια κοπελα, γεγονος το οποιο αγνοουσα παντελως, και με θεωρει εμενα υπευθυνη για τον χωρισμο τους, γιατι εμαθε αυτη οτι καποιοι μας ειχαν δει μαζι. Απο τοτε λοιπον λεει σε ολους ποσο με μισει και ποσο φιδι κολοβο ειμαι και υπουλη! Με ποναει αφανταστα αυτο που γραφω τωρα, γιατι τον ειχα σε εκτιμηση, και οσες φορες και αν με εχω μουντζωσει γιαυτο και για το ποσο εξω επεσα, δεν εχω αισθανθει καλυτερα. Αποκορυφωμα φετος βρηκε τον φιλο μου μετα απο δεκαπεντα χρονια που εχουν γινει αυτα γιατι ηταν παλιος μας συμμαθητης και του ειπε να με προσεχει γιατι με ξερει καλα και ειμαι φιδι..... Πειτε μου κατι λογικο που να εξηγει αυτη την παραλογη συμπεριφορα.. Ακομα δε μπορω να το καταλαβω και με ποναει, γιατι μετα απο τοσα χρονια βρισκεται συνεχεια μπροστα μου..
    του χεις μείνει απωθημένο....δεν εξηγείται αλλιώς.
    Σιγά μη κρατάει μίσος μετά από όσα χρόνια.
    Ανεκπλήρωτος έρωτας είναι.....:)

Senior Member
    ελπιζω οτι αναφερεσαι στον αγνωστο γαμεα, γιατι αν αναφερεσαι σε μενα, ειμαι γυναικα :)
    για το υπολοιπο, οκ, ουτε εσυ εισαι ******* ουτε αυτος πουτανος, αλλα γιατι να μην σε παρατησει δεν καταλαβα. εχετε συμφωνητικο?

Senior Member
    καλα στην φαση που ειμαστε δεν λεμε για το να μας παρατησει λεμε για το οτι ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΗΔΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ! η να τους σηκωθει απλα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    ελπιζω οτι αναφερεσαι στον αγνωστο γαμεα, γιατι αν αναφερεσαι σε μενα, ειμαι γυναικα :)
    για το υπολοιπο, οκ, ουτε εσυ εισαι ******* ουτε αυτος πουτανος, αλλα γιατι να μην σε παρατησει δεν καταλαβα. εχετε συμφωνητικο?
    Οχι εχουνε υπογραψει συμβολαιο.λολ.
    Εμενα ρε παιδια δεν μου προκαλει τπτ ειτε πεσμενο ειτε ορθιο το πεος πια.Με ριμαξανε τα φαρμακα.και εκτος αυτο μου φενεται πολυ ασχημο κοκκινο εδω γκρι εκει ζαρες εδω φλεβες εκει σαν σκουλικι που βγηκε απο εφιαλτη ειναι μπλιαξ ρε!λολ:rolleyes: ασε που μερικοι ενω ειναι καστανοξανθοι εχουν αραπικο πραμα πιφ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    του χεις μείνει απωθημένο....δεν εξηγείται αλλιώς.
    Σιγά μη κρατάει μίσος μετά από όσα χρόνια.
    Ανεκπλήρωτος έρωτας είναι.....:)
    Θεοφανια αυτο νομιζα κι εγω, αλλα τοσα ψεματα;;;; Γιατι μιλαμε για εντελως τεραστια ψεματα που με βλαπτουν.. Ζει σε αλλο κοσμο, αυτο δε μπορω να καταλαβω πως γινεται. Εγω να βλεπω τα πορτοκαλια πορτοκαλι κι αυτος μπλε πουα.... Δε γινεται ρε γμτ..

Senior Member
    Νομιζω το πιο σωστο το ειπε ενας φιλος μου. Οτι αυτος εκανε βλακεια και εχασε μια κοπελα που ηθελε παρα πολυ, την τοτε κοπελα του, και τα ριχνει ολα σε μενα γιατι δεν αντεχει να παρει αυτος την ευθυνη..

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Θεοφανια αυτο νομιζα κι εγω, αλλα τοσα ψεματα;;;; Γιατι μιλαμε για εντελως τεραστια ψεματα που με βλαπτουν.. Ζει σε αλλο κοσμο, αυτο δε μπορω να καταλαβω πως γινεται. Εγω να βλεπω τα πορτοκαλια πορτοκαλι κι αυτος μπλε πουα.... Δε γινεται ρε γμτ..
    χμ...μήπως να κάνατε καμιά κουβέντα μαζί?
    Να τον ρωτούσες ευθέως γιατί διαδίδει τέτοιες ανακρίβιες?
    Όπως και να χει, ότι και να σου πει, εσύ το συμπέρασμα σου θα το βγάλεις.

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast