TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 219
    Senior Member
    καλη μου ρειν
    το φεμινιστικο σου μανιφεστο περι συνευρεσεων ειναι πολυ σωστο θεωρητικα, ως προς την δημιουργια στερεοτυπων, συμπεριφορων κλπ, δεν διαφωνω.

το θεμα ομως ειναι βλεπεις, οτι στο σεξ μιλαμε για επιθυμιες, οχι για δικαιωματα...
    κι αυτο σημαινει οτι ο υποψηφιος συντροφος η εραστης η γουατεβερ πουε χει διαμορφωσει την προσωπικοτητα του , τις συμπεριφορες και τις επιθυμιες του μεσα στο ναι, γνωστο περιβαλλον, το οποιο ειναι οπως το λες, και νοιωθει κυνηγος, οταν συνανταει μια γυναικα που τον κυνηγαει, η του δινεται πριν το σκεφτει ο ιδιος, ε δεν του κανει κουκου!
    τι μπορεις να του κανεις? μηνυση??? η να του πεις οτι κακως δεν την θελει?
    κακως, καλως, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ!
    ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ...

Senior Member
    αχαχα δεν λεω για συμβολαιο λεω πως υπαρχει αυτη η ταση ρε ρεμεντι..εδο την μπροκεν την παρατησε χωρις καν να την πηδη3ει αχαχαχα..

Senior Member
    μα δεν τον κυνηγησα καν ελεος ! αυτος ηθελε τοσο καιρο και αποφασισα να του κατσω και ουτε αυτο δεν ηταν ικανος να φερει εις περας!

τι να τους χαλασει και να μην τους κανει κουκου? ειναι καλητερες οι φουσκωτες κουκλες?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αχ θυμηθηκα και αλλη θεικη ατακα αντρα, και μου συνεβη δυστυχως εμενα, αλλα δεν εχει σχεση με σεξ. Λοιπον οταν πηγαινα λυκειο εκανα παρεα με κατι παιδια, αγορια κοριτσια, δεν ημασταν φιλοι απλα χαβαλεδιαζαμε. Μια βραδια ενα αγορι απο αυτους σε μια βολτα μου την επεσε, και ετυχε να μας δουνε κατι γνωστοι του. Εμενα μου αρεσε και απλα φασωθηκαμε. Την επομενη μερα σταματησε να μου μιλαει και χρονια μετα εμαθα οτι με ειχε βγαλει καταστροφογκομενα, οτι του χαλαγα τις σχεσεις και οτι τον κυνηγαγα χρονια να μου κατσει, ενω με πετυχε καποια φορα στην πολη μας και αρχισε παλι να μου την πεφτει, σε μενα που μισουσε τοσο! Δεν μπορεσα να καταλαβω γρι απο τη συμπεριφορα αυτη, και χρονια μετα παλι εμαθα απο εναν κολλητο του οτι οταν μου την ειχε πεσει στο λυκειο ειχε σχεση με μια κοπελα, γεγονος το οποιο αγνοουσα παντελως, και με θεωρει εμενα υπευθυνη για τον χωρισμο τους, γιατι εμαθε αυτη οτι καποιοι μας ειχαν δει μαζι. Απο τοτε λοιπον λεει σε ολους ποσο με μισει και ποσο φιδι κολοβο ειμαι και υπουλη! Με ποναει αφανταστα αυτο που γραφω τωρα, γιατι τον ειχα σε εκτιμηση, και οσες φορες και αν με εχω μουντζωσει γιαυτο και ψαχνω να ριξω την ευθυνη σε μενα, και για το ποσο εξω επεσα, δεν εχω αισθανθει καλυτερα. Αποκορυφωμα φετος βρηκε τον φιλο μου μετα απο δεκαπεντα χρονια που εχουν γινει αυτα γιατι ηταν παλιος μας συμμαθητης και του ειπε να με προσεχει γιατι με ξερει καλα και ειμαι φιδι..... Πειτε μου κατι λογικο που να εξηγει αυτη την παραλογη συμπεριφορα.. Ακομα δε μπορω να το καταλαβω και με ποναει, γιατι μετα απο τοσα χρονια βρισκεται συνεχεια μπροστα μου..
    ειναι απλο καλη μου
    πιστεψε ( η του ειπε καποιος) οτι δεν σας ειδαν καποιοι μαζι, αλλα πηγες εσυ και το ειπες στην δικια του για να του καταστρεψεις την σχεση....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μα δεν τον κυνηγησα καν ελεος ! αυτος ηθελε τοσο καιρο και αποφασισα να του κατσω και ουτε αυτο δεν ηταν ικανος να φερει εις περας!

τι να τους χαλασει και να μην τους κανει κουκου? ειναι καλητερες οι φουσκωτες κουκλες?
    γιατι η αλλη επιλογη που εχει εκτος απο εσενα ειναι η φουσκωτη κουκλα?
    μπορει να ειχε επιλογες που του ταιριαζαν καλυτερα.
    οτιδηποτε μπορει να τον χαλασε.
    μπορει να μην του ταιριαζε η χημεια σας.
    δεν φταις εσυ.
    φταιει ο συνδυασμος σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμ...μήπως να κάνατε καμιά κουβέντα μαζί?
    Να τον ρωτούσες ευθέως γιατί διαδίδει τέτοιες ανακρίβιες?
    Όπως και να χει, ότι και να σου πει, εσύ το συμπέρασμα σου θα το βγάλεις.
    Λοιπον την περιοδο που ξαναβρεθηκαμε μερικα χρονια μετα το λυκειο και αρχισε να μου την πεφτει και να μου λεει και για σχεση (τι κανει ο ανθρωπος για να σε ριξει στο κρεβατι σκεφτηκα τοτε), τον ρωτησα γιατι δε μου μιλαγε τοσα χρονια (δεν ειχα μαθει ακομα αυτα που μου εσουρνε). Στην αρχη εκανε τον ανηξερο, για τι πραγμα μιλας, δε θυμαμαι να μη σου μιλαγα, εσυ δε μου μιλαγες, και κατι τετοια (μπας και ειναι παθολογικος ψευτης;), και μετα αφου επεμενα το γυρισε και αρχισε να μου λεει δεν εχει σημασια τωρα, περασμενα ξεχασμενα, μη μιλαμε για αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Κοτα, δε μου ειπε ποτε τπτ εμενα! Δεν του εκατσα, εφυγε αυτος φανταρος, και μαθαινω μετα απο εναν γνωστο του που με γουσταρε οτι του ελεγε ολα αυτα τα πραγματα, μενω καραφλη, αλλα ελεγα αποκλειεται δεν ειναι δυνατον, δεν ειναι λογικο, δεν τονε χω χωρισει ποτε απο καμια. Και φετος, μετα απο αλλα 2-3 χρονια, απο τον φιλο μου που ημασταν ολοι συμμαθητες και πηγε και του ειπε οτι ειμαι φιδι κολοβο κτλ, εμαθα οτι στο λυκειο ειχε σχεση με την Πεπη ας πουμε, που εγω δεν ηξερα οτι αυτοι οι δυο τα ειχανε ποτε, και οτι λεει οτι με αυτην του τα χαλασα, και υποθεσαμε οτι τοτε που εγινε η φαση θα τα ειχανε, και η συνεχεια γνωστη, φταιω εγω κτλ. Δεν θελω να του μιλησω, γιατι δεν θα ξαναασχοληθω με @@, προκειται για μεγαλο καραγκιοζη που δυστυχως τον θεωρουσα ωραιο τυπο με ιδεες και αποψεις, τον συμπαθουσα και τον θεωρουσα πολυ ιδιαιτερο ατομο. Τρομαρα να μου ερθει, θελω να με φτυσω γμτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειναι απλο καλη μου
    πιστεψε ( η του ειπε καποιος) οτι δεν σας ειδαν καποιοι μαζι, αλλα πηγες εσυ και το ειπες στην δικια του για να του καταστρεψεις την σχεση....
    Λοιπον ΚΑΙ αυτο το εχω σκεφτει, και μαλιστα εχω σκεφτει και χειροτερη εκδοχη, η κοπελα του τοτε δε με χωνευε καθολου, και μπορει να του ειπε η ιδια οτι εγω πηγα και της το ειπα. Πωπω λακκος με φιδια.

Senior Member
    βεβαια ρε συ εγω ειμαι η επιλογη εκεινης της στιγμης! μπορουσα να το παιξω κ αλλο δυσκολη γτ οχι?εμενα δν με νοιαζει την ιδια νυχτα μπορω να βρω κ αλλον εχω 2-3 φακ μπαντις! αλλα φαινοτανε λυσσασμενος για μενα κλπ κλπ κ ανυπομονουσε κ ολα καλα εβγαζα ωραια βογγητα κλπ κλπ κ εκει που εδενε το γλυκο επεσε το παντεσπανι

Senior Member
    μπροκεν λαθος επιλογη παμε για αλλα, κανε εναν αγιασμο ενα ευχελαιο να σου φυγει η γκαντεμια και βουρ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Λοιπον ΚΑΙ αυτο το εχω σκεφτει, και μαλιστα εχω σκεφτει και χειροτερη εκδοχη, η κοπελα του τοτε δε με χωνευε καθολου, και μπορει να του ειπε η ιδια οτι εγω πηγα και της το ειπα. Πωπω λακκος με φιδια.
    ναι, ο καποιος αυτος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε.
    μπορει να ειναι η κοπελα, μπορει να το εβγαλε απ το μυαλο του γιατι το θεωρησε πιθανο, μπορει να του τον υπεδειξε καποιος φιλος και να τον πιστεψε, μπορει ομως να του το ειπε και ο ιδιος που τον καρφωσε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    μπροκεν λαθος επιλογη παμε για αλλα, κανε εναν αγιασμο ενα ευχελαιο να σου φυγει η γκαντεμια και βουρ..
    δεν ξερω τι να κανω ισως το παιξω μυξοπαρθενα για αλλαγη

Senior Member
    Σας ευχαριστω ρεμεντυ και Θεοφανια. Ειδα λιγο φως ακομα, γιατι πραγματικα ποτε δε μου αρεσανε τα μυστηρια και ηθελα να τα λυνω, και μαυτο το γριφο εχω σπαζοκεφαλιασει εδω και χρονια. Παντως πρεπει να εχει και μια δοση απωθημενου ή κατι αλλου, γιατι και παλι να με θαβει απο πισω μου και μπροστα μου να μου την πεφτει, και αυτο ΔΕΝ κολλαει. Καποτε τον ειχα μισησει για ολα αυτα, τωρα μου ειναι αδιαφορος, αλλα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν καταλαβα/ηξερα τι εγινε και που ακομα δεν καταλαβαινω/ξερω 100% τι σημαιναν/σημαινουν ολες αυτες οι συμπεριφορες.. Δεν μπορω να πιστεψω σε ανεξηγητα μυστηρια. Ας με μισει οσο θελει, αρκει να ξερω το γιατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν ξερω τι να κανω ισως το παιξω μυξοπαρθενα για αλλαγη
    λολ ρε
    γιατι δεν κανεις καμια πραγματικη σχεση για αλλαγη?
    ετσι θα εχεις τον χρονο να τον γνωρισεις τον αλλο πριν ερθεις αντιμετωπη με το πουλι του...

Senior Member
    Συμφωνω, να πηγαινεις απο δω και απο κει δεν ειναι καλο ουτε για την ψυχικη σου υγεια ουτε για το σωμα εφοσον υπαρχουν κ τοσες ασθενειες..και τοτε μαθαινεις εφοσον εντριφισεις και γνωρισεις τον αλλον τοτε σου προσφερει κ κανεις και καθε μερα σεξ και καλυτερο σεξ εφοσον υπαρχει οικειοτητα

Senior Member
    ........................μα εχω σχεση!

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast