Results 1 to 10 of 10
Thread: Ερευνα για τις γυναικες
-
21-08-2006, 16:59 #1
Ερευνα για τις γυναικες
Μια και το ριξαμε στις ερευνες τελευταια αντε να βαλω μια ερευνα που ειδα εδω http://www.diadiktio.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=198 Η πρωην μου παντως το κοιτουσε το πορτοφολι. Οι επομενες θα δειξει η πορεια.
- 21-08-2006, 19:21 #2
Ενδιαφέρον το άρθρο μπέργκ σου αν και τα αποτελέσματα της έρευνας μου φάνηκαν αναμενόμενα...
21-08-2006, 23:31 #3
Μπέργκ μου καλά έκανες και έβαλες το θέμα!:) Σαν γυναίκα δεν διαφωνώ καθόλου με τα όσα διάβασα. Ίσα ίσα τα βλέπω όλα σε καθημερινό επίπεδο και φρικάρω αφάνταστα!!! Παρόλ\'αυτά όμως με έκανες να νιώθω μόνη...σνιφ...σνιφ......:(:(
Εγώ θέλω τον άντρα ρομαντικό, ευαίσθητο, της εργατιάς, με μπλου τζιν και χύμα σορτσάκια , αδιαφορώ για ακριβά αμάξια,ακίνητα και δήθεν επαγγελματικούς τίτλους, χέστηκα για το αν έχει περιουσία ή όχι, θέλω να είναι απλά ισχυρός χαρακτήρας, ιδεολογικά επαναστατικός, μορφωμένος, με ωριμότητα σε νου και ψυχή και να είναι διορατικός .....
Μάλλον λοιπόν καταστρέφω το σχετικό άρθρο και κάπου αισθάνομαι
άσχημα....:P:P
Πολύ καλή η θεματολογική σου παρέμβαση Berg και στο υπογράφει γυναίκα!!!
22-08-2006, 10:46 #4
Ολγακι μου ολοψυχα μαζι σου....
... ειμαι κι εγω ακριβως σαν κι εσενα... και βασικα το μονο που ζηταω.. ειναι σεβασμο... επικοινωνια , χιουμορ και πολυυυυ πολυυυυυ τρυφεροτητα.... ..ο πρωην μου ..ελεγε πως μαλλον στην προηγουμενη μου ζωη πρεπει να ημουν πανινο αρκουδακι.. γιατι θα μπορουσα να ζησω μονο με αγκαλιες... και ονειρα... :p
...
ολα τα αλλα βρισκονται... αν και οι δυο ειναι εργατικοι...ολα γινονται... αρκει να ειναι ειλικρινεις και να το θελουν πολυ....
... ...το κακο ομως ξερετε ποιο ειναι....?... πωσ καπου... εχω πατηρισει πως οταν ζητας λιγα...και καλα... αυτα που πραγματικα εχουν σημασια... καπου οι ανθρωποι που ειναι διπλα σου...δεν το εκτημουν.. και υστερα απο λιγο σε καβαλανε... και δεν σου δινουν τιποτα απο μονοι τους.... ..ειναι απιστευτο.. και φοβερα απογοητευτικο...
...και εχω δει ατομα υστερα απο μια σχεση επιπεδου.. ... αργοτερα να μπλεκουν με γιναικες κενες ακριβως εκεινες για τις οποιες μιλαμε.... να τους δινουν οτι εκεινες απαιτουν... φυσικα πανω απ ολα οικονομικα... και εκεινοι να αρκουνται στο να δηλωνουν ποσο σκαρτες ειναι οι γυναικες ..και πως το μονο που θελουν ειναι τα λεφτα...
...και χριστε μου... ποοοσες πολλες τετοιες γυναικες υπαρχουν.... αυτο κι αν ειναι απογοητευτικο... .. ενας λογος που δεν εχω φιλες....
...εγω ακομη πιστευω στα παραμυθια και στην πραγματικη αγαπη..ειναι κακο? :p :p μακια.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-08-2006, 10:49 #5
σορυ για τα ορθογραφικά :p ..βιασύνη...:p :p
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
22-08-2006, 15:49 #6
\"Μια συμβουλή για τον τρυφερό άνδρα της μεγαλούπολης; «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος επειδή υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνδρες και πολλές γυναίκες που τους επιθυμούν. ʼρα, επιβάλλεται να βρουν μια καλή δουλειά, ώστε να βγάλουν πολλά χρήματα για να έχουν πολλά να προσφέρουν στις διψασμένες γυναίκες!». \"
Παραθέτω την τελευταια παραγραφο της \"ερευνας\" και για να πω την αληθεια δεν έχω διαβάσει πολλές σοβαρές έρευνες που να βγάζουν ειρωνικά συμπερασματα όπως η παραπάνω. Η δική μου γνωμη αν και δεν δηλώνω φεμινιστρια είναι οτι διαφωνω κάθετα, τοσο οσό με τα όσα γραφονται αλλα και με τον τροπο. Δεν μπορω να μπω στην διαδικασια αυτη, ο καθενας μας αντρας ή γυναικα επιλεγει με οποιο κριτηριο θελει τον συντροφο του δεν μπορει όλοι να βραζουμε στο ιδιο καζανι δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι ολοι οι αντρες αναισθητοι ή όλες οι γυναικες φιλοχρήματες και καλό θα ήταν κάποιες φορες να σταματήσουν αυτα τα στερεοτυπα.
22-08-2006, 17:43 #7
Orion πιστεύω πως υπάρχουν εδώ πολλές γυναίκες που θα συμφωνούσαν με την Όλγα.
Οι περισσότερες είναι ευαίσθητες ψυχούλες γι΄αυτό και βρίσκονται σε αυτό το site!
Εμένα μου φάνηκε αναμενόμενο το αποτέλεσμα από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου.
ʼλλωστε και τα ζώα με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν.
Τα θυληκά ελκύονται περισσότερο από τα δυνατότερα, ισχυρότερα και υγειέστερα αρσενικά. Και αυτό γιατί θέλουν υποσυνείδητα τα παιδιά τους να μοιάζουν τον πατέρα τους.
Στον πολιτισμό μας, δυνατότερος και ισχυρότερος είναι ο πιο \"πακέτος\".Και προφανώς οι πλουσιότεροι έχουν γενικά καλύτερη υγεία από τους οικονομικά ασθενέστερους.
Γι\' αυτό και δεν κατηγορώ τις γυναίκες που σκέφτονται έτσι. Απλώς ακολουθούν το ένστικτό τους. Και αυτό δεν μπορεί να είναι κακό!
22-08-2006, 20:12 #8
Ε ενταξει ολγα βαζει ο ενας ερευνα στο site βαζει ο αλλος ειπα να βαλω και εγω μια ερευνα να ειμαι ετσι μεσα στο κλιμα. Ε τωρα οταν οδηγουσα το ενα αμαξι που εφαγε σουταρισμα γιατι το ειχα αγορασει γιατι γουσταρε η πρωην να οδηγα καλο αμαξι βλεπω πως κοιτανε τα θυλικα ψαρια και πως κοιτανε οταν οδηγω το αλλο. Ο ερευνετης αυτος που εκανε αυτην την ερευνα τη δουλια του κανει και εγω τωρα που το φυσουσα και δεν κρυωνε κανω τη δικη μου αν καταλαβω τι κιτα η γυναικα. Αλλες το κοιτανε το πορτοφολι αλλεσ δεν το κοιτανε και στην πορια μπορει να σου βγουνε μπουρουχες. Μπορει και να μη σου βγουνε.
23-08-2006, 00:44 #9
Ναι Μπέργκ μου δεν διαφωνώ....πάντως επαναλαμβάνω ότι καλά έκανες και δημοσίευσες την έρευνα.Προσωπικά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου και σε ευχαριστώ!
ʼντα μου πάντως ακόμα και ως πάνινο αρκουδάκι φαντάζομαι το ίδιο γλυκιά και τρυφερή θα δείχνεις!!!!!!!!!!:):):)
Gm , μου οι έρευνες καλώς γίνονται σε όλα τα θέματα της καθημερινής μας ζωής σταδιακά, μιας και μπορούν με έναν πιο συγκροτημένο στατιστικό τρόπο να συγκεντρώσουν επίκαιρα στοιχεία! Το κατά πόσο πραγματικά πέφτουν έξω ή όχι το δείχνει η πορεία της ανάλυσής τους, καθώς και μιαν άλλη στατιστική που διεξάγεται στο ίδιο θέμα όπου συγκρίνονται όμοια πράγματα. Σωστά παραθέτεις ότι όλοι δεν είναι ίδιοι (αυτό θα έλειπε βέβαια......) αλλά δυστυχώς στις στατιστικές μεγάλων συνόλων δεν φαίνονται οι εξαιρέσεις όταν αυτές σε μία έρευνα συγκεντρώνουν αμελειτέα ποσοστά. Μάλλον λοιπόν στην έρευνα που παρέθεσε ο Μπεργκ εμείς είμασταν τα μικρά ποσοστά...........:(:(
Μιχάλη μου τί να σου πω......Όντως το forum εδώ συγκεντρώνει την πλειονότητα των ευαίσθητων γυναικών που εύκολα οδηγήθηκαν σε ψυχολογικές διακυμάνσεις.......Δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις άδικο.....;)
23-08-2006, 02:39 #10
...αφου ειμαστε ολοι εδω.... ψυχουλινακια..... τι να κανουμε..... :p :p
......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....