Results 16 to 30 of 68
Thread: Εχει μπει κανεις ψυχιατρειο
-
06-05-2011, 21:36 #16
Να σου πω εγω οσες θες !! Αλλα δεν ειναι καθολου ευχαριστες.....:( 2 μηνες εμεινα κ το τι ειδα δεν το φανταζομουνα ποτε !! Στην κλινικη ημασταν ατομα στην εφηβεια δεν ειχε μεγαλους και μας αντιμετωπιζαν σαν ΖΩΑ οι ΜΑΛΑΚΕΣ......δεν ειναι καθολου ευχαριστη εμπειρια....ημασταν κοπελες 13-18 πανω κατω στην ηλικια κ μεσα στην πιο τρυφερη κ ευαισθητη ηλικια ζησαμε κατι τοσο τραυματικο......θα μπορουσανε να εχουνε πιο ανθρωπινη κ συμπεριφορα....Ανθρωποι ημασταν κ δη μικρα παιδια ΕΛΕΟΣ !!!!
Θυμαμαι ειχαν φερει ενα κοριτσακι 8 χρονων που ντεμεκ ειχε ψυχωση κ το μπουκωνανε στα αντιψυχωτικα με αποτελεσμα να χαζεψει τελειως...μια αλλη κοπελα ειχε πραγματι ψυχωση κ ακουγε φωνες κ ουρλιαζε κ ελεγε ακατανοητα πραγματα....μια αλλη παλι με ψυχωση την ειχαν κανει σαν ζομπι κ δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της κ της τρεχαν τα σαλια...ενας αλλος ειχε διαταραχη προσωπικοτητας η ψυχωση δεν θυμαμαι ακριβως κ μια μερα μας εβγαλε μαχαιρι κ με κλωτσησε χωρις να του κανω τιποτα....εγω κ αλλες 2 ανορεξικες ημασταν ελαφρες περιπτωσεις.....
κ να φανταστειτε αυτα γινοντουσαν εκει, εχω ακουσει ιστοριες για σταυρουπολη το τι γινεται εκει μεσα κ εχω φρικαρει........." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 06-05-2011, 22:41 #17
Ειναι τραγικη η κατασταση. Δεν εχω νοσηλευτει η ιδια (ακομα :p) αλλα ειχα πολυ δικο μου ατομο. Η φωλια του κουκου μπροστα στην πραγματικοτητα ειναι σαν μικυ μαους.. Θυμαμαι ειχανε εναν ανθρωπο που ειχε χασει ολη του την οικογενεια σε ατυχημα και ηταν ο μοναδικος επιζων δεμενο σε ενα κρεβατι πανω απο ενα μηνα συνεχομενα, δεν τον περιποιοταν κανεις, ειχε ανοιξει παντου ο ανθρωπος και σπαραζε, και απλα τον πλακωνανε στις ενεσεις. Ηταν μια κοπελιτσα που εβλεπε στα ματια των περισσοτερων τον Σατανα και τους εβριζε, εμενα με ειχε συμπαθησει και ερχοταν και με επαιρνε αγκαλια (τι παραξενο για μενα :p). Περναγα μια τρομερα δυσκολη προσωπικη φαση, και αντι να εχω συμπαρασταση απο φιλους και συγγενεις, ή εστω κατανοηση, την βρηκα απο τα ατομα εκει μεσα ρε.. Δεν το πιστευα.. Ευτυχως που υπηρχαν και αυτοι.. Οι νοσοκομοι ειναι λιγο σαν δεσμοφυλακες, καποιοι ηταν καλοι ομως, τουλαχιστον σε μενα που ημουν εκει μονο στο επισκεπτηριο, αλλα ειχα το ελευθερο και εμπαινα και αλλες ωρες γιατι ηταν ιδιαιτερη περιπτωση. Οι ψυχιατροι ειναι αστα να πανε.. δυστυχως..
06-05-2011, 23:01 #18
carrie ετσι οπως τα λες ειναι κ ακομα χειροτερα.....κ ακομα κ σε κλινικες ψυχιατρικες που ειναι για μικροτερης ηλικιας τα ιδια σκατα γινονται κ χειροτερα....οι νοσοκομοι βγαζουν τα απωθημενα τους κ το παιζουν καποιοι , οι ψυχιατροι δεν ασχολουνται καν μαζι σου ως ατομο, ως ασθενης αλλα σε αντιμετωπιζουν σαν εναν ακομη αριθμο, ψυχοθεραπεια δεν γινεται, ουτε 5 λεπτα δεν αφιερωνουν να συζητησουν μαζι σου πως νιωθεις, μονο σε μπουκωνουν ενα σωρο κωλοχαπια που τα περισσοτερα δεν τα εχεις αναγκη μονο κ μονο για να σε εχουν σε καταστλη κ αυτοι χαστηκανε για σενα συνεχιζουν τη ζωουλα τους....εγω θυμαμαι ειχαν δικη τους αιθουσα κ μια φορα πηγα κ βλεπαν ταινια κ πιναν μπυρες κ χαζογελουσαν....
εσυ πηγαινες δηλαδη στο επισκεπτηριο?? κ ποση ωρα καθοσουν?? μιλουσες με τους ασθενεις??
εγω παντως οταν ερχοντουσαν αλλοι δεν πολυμιλουσα στο επισκεπτηριο αλλωστε δεν καθομουν μεσα αλλα εβγαινα εξω....επισης μια φορα εγινε το εξης κ μου την εσπασε αφανταστα ειχαν φερει μια ομαδα ειδικευομενων νοσοκομων, γιατρων τι σκατα ηταν δεν θυμαμαι κ καθομασταν εμεις στο σαλονακι κ ερχονται αυτοι κ μας τους παρουσιαζαν οι αλλοι λες κ ειμασταν πειραματοζωα κ λεγανε ο καθενας τι εχει κ μιλουσαν πολυ υποτιμητικα κ μας κοιταζαν μη λυπηση, εγω τους εβρισα κ σηκωθηκα κ εφυγα..........:mad:" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-05-2011, 23:15 #19
καλα τους εκανες. Εγω επειδη ο ανθρωπος που ηταν στο νοσοκομειο ειχε αναγκη καποιος να τον ταιζει, να τον σηκωνει κτλ, και φυσικα με αυτα δεν πολυασχολιοντουσαν οι νοσοκομοι (γιατι μιλαμε για δημοσιο νοσκομειο), πηγαινα μεσημερι βραδυ και τον ταιζα και τους βολευε. Οι ασθενεις στο τμημα αυτο ηταν γυρω στους 20-25, καποιους δεν τους ειδα ποτε, δεν βγαινανε απο τα δωματια τους, και αλλοι δε σου μιλαγανε. Εγω μιλαγα με την κοπελιτσα που εβλπε τον σατανα και με ιεχε κατασυμπαθησει, με εναν κλεπτομανη που μου ζηταγε συνεχεια τσιγαρα, και με εναν αλλο κυριο με ψυχωση, ο οποιος μου φαινοταν πολυ πιο ενταξει απο τους ψυχιατρους που κυκλοφορουσαν εκει μεσα :p χαχαχαχα Επισης ηταν και ενας παπας ασθενης, που ηταν με το ρασο, αν και απαγορευεται απο τον κανονισμο να μπαινουν παπαδες σε ψυχιατρικες κλινικες γιατι καποιοι ασθενεις εχουν θεματα με θεους ρασα και παπαδες, αλλα αυτος ηταν ο ιδιος ασθενης! Μου μιλαγε και ενας παππους που εκανε συνεχως παραπονα, και ενα παιδι που απο τα πολλα ψυχοφαρμακα περιφεροτανε σαν ζομπι πανω κατω το διαδρομο συνεχεια. Α και το χειροτερο απο ολα, οσο καιρο πηγαινοερχομουν εκει, ειχαν φερει και ενα κοριτσακι 16 ετων που φωναζε συνεχεια τη μαμα του, και το ειχαν δεσει και αυτο... Η φρικη ειναι μικρη λεξη. Αλλα τον ανθρωπο που ειχε χασει τους παντες και δεν τον λυνανε ποτε απο το κρεβατι δεν θα τον ξεχασω ποτε. Αναρωτιεμαι τι να εγινε.....
Last edited by carrie; 06-05-2011 at 23:27.
06-05-2011, 23:26 #20
Έχω σοκαριστεί με αυτά που διαβάζω. Θα έπρεπε κανονικά να τους καταγγείλεις και να τους βγάλεις και στα κανάλια για να ξεφτιλιστούν εντελώς. Υποτίθεται πως στο ψυχιατρείο μπαίνεις για να θεραπευτείς, όχι για να γίνεις χειρότερα..
06-05-2011, 23:35 #21
πω πω καρι εχω φρικαρει με αυτα που εχω διαβασει....αναρωτιεμαι γιατι ολη αυτη η απανθρωπη συμπεριφορα σε ανθρωπους που σε τετοιες δυσκολες φασεις αυτο που χρειαζονται ειναι αγαπη κ στηριξη κ παρηγορια...οταν βγαινεις ειναι καομα χειροτερα...με 1α προβλημα μπαινεις, με αλλα 10 βγαινεις τα οποια στα εχουν δημιουργησει οι μαλακες εκει μεσα...εγω με ανορεξια μπηκα, κ βγηκα με καταθλιψη, αγχωδη διαταραχη , κρισεις πανικου κ αγοραφιβια στην αρχη...τρελο σοκ μιλαμε φοβομουν να κυκλοφορησω......
κ αυτο το απαραδεκτο που κανουν κ τους δενουνε ελεος πια....αφου ρε τον εχεις φλομωσει με τα ψυχοφαρμακα τι τον μπουζουριαζεις κιολας?? στους ψυχωτικους κ στους διπολικους με μανια συμπεριφερονται χειροτερα απ ολους παντως....τους αντιμετωπιζουν σαν ψυχακηδες κ οτι δεν καταλαβαινουν τι τους γινεται κ λοιπες μαλακιες......ετσι ομως ΔΕΝ βοηθας στη επιλυση του προβληματος, αλλα το επιδεινωνεις....ο,τι κ να χει ο αλλος δεν παυει πανω απ ολα να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! Κ αυτοι που του συμπεριφερονται απανθρωπα επειδη του χουν βαλει μια ταμπελα κ ντεμεκ ειναι ανικανος κτλ να δουμε οταν το βρουν μπροστα τους τι θα εχουν να πουνε τοτε οι μαλακες !! Αυτα ειναι προβληματα που μπορει να ανακυψουν σε οποιονδηποτε σε οποιαδηποτε φαη της ζωης του....μπορει τωρα καποιος να ναι μια χαρα, ευτυχισμενος κτλ κ να βρεθει στον πατο !! κ το αντιστροφο !! η ζωη ροδα ειναι κ γυριζει !! κ κανεις δεν γεννηθηκε ψυχωτικος, διπολικος, καταθλιπτικος, αγχωτικος κ δεν ξερω γω τι αλλο......στην πορεια για τους χ, ψ λογους προεκυψε κ αυτο ελειπε δηλαδη να εχει καποιος το προβλημα του κ σαν να μην του φτανει η μαχη που δινει με τον εαυτο του, να εχει τον καθε μαλακα που το παιζει υπερανω να τον ποδοπαταει κ να του τη λεει.....
εχω συγχιστει απιστευτα τωρα τα νευρα μου μεσα.........:mad:" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-05-2011, 23:43 #22
μα δεν καταλβα να νοιαζονται εκει μεσα να επιλυσουν κανενα προβλημα, να καταστειλουν θελουν, με καθε τροπο. Αν αυτο ειναι επιλυση οκ.
Επισης, απο οτι σκεφτομαι τωρα, προφανως ειδα πραγματα που τα βλεπουν μονο οι νοσοκομοι και οι ψυχιατροι, γιατι την ωρα του επισκεπτηριου δεν βλεπεις τπτ, βγαινουν εξω καποιοι, αλλοι κλεινονται στα δωματια κτλ, και οι περισσοτεροι νοσηλευομενοι οντας σε κριση ή εξαιτιας αυτων που τους ποτιζουν δεν νομιζω να εχουν πληρη συνειδηση του τι ακριβως συμβαινει εκει μεσα και πως ειναι η κατασταση. Εγω μονο εναν ασθενη γνωρισα εκει μεσα ο οποιος καταλαβαινε την κατασταση και ηταν θυμωμενος. Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απανθρωπες καταστασεις που μπορει να ζησει ανθρωπος, γιαυτο και οι εργαζομενοι σε τετοιους φορεις μετα πο λιγο καιρο.. λαλανε και οι ιδιοι και γινονται ετσι σκληροι και χοντροπετσοι.. Επισης, εγω ακουγα συνεχεια οτι χρειαζονται κι αλλο προσωπικο και το υπουργειο δεν προσλαμβανει, οτι δε μπορουν να τα φερουν βολτα αυτοι γιαυτο και καποιοι ασθενεις ηταν σε αθλια κατασταση γιατι κανεις δεν τους φροντιζε περα απο το να τους δινουν τα φαρμακα, και η αληθεια ειναι οτι ο διαδρομος ηταν φουλ με γεματα ραντζα!! Τι μου θυμισατε νυχτιατικα... :/
06-05-2011, 23:45 #23
Eγω που τα χω ζησει απο μεσα κ τα χω βιωσει απο κοντα να δεις σοκ !!!! Ειδικα τις πρωτες μερες δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω κ να αποδεχτω οτι θα εμενα κ εκλαιγα συνεχεια κ ειχα γινει αυτοκαταστροφικη κ χαρακωνομουν οσο μπορουσα με το ξυραφακι απο αυτα που ειναι για να ξυριζεις τα ποδια ! ελεος! με ενα προβλημα μπηκα, αλλα 1000 μου δημιουγησαν οι μαλακες!
Σκεφτομαι τωρα που μεγαλωσα κ ειμαι πολυ πιο δυναμικη κ τα χωνω πολυ ευκολα να παω να τους ξεχεσω τους μαλακες!! Αλλιως με θυμουνταν, τοτε ημουν μικρη κ αβουλη, τωρα δεν φοβαμαι τιποτα κ κανεναν !! Αι σιχτιρ να πανε να ψοφησουνε οι ηλιθιοι !!
Υποτιθεται μπαινεις να θεραπευτεις....υποτιθεται... σκατα σε κανουν σαν τον κωλο τους κ χειροτερα καλυτερα να μην μπεις καν...εχεις ενα προβλημα κ στα κανουν 10.....
Δεν μπορω εχω συγχιστει κ τσαντιστει απιστευτα αυτη τη στιγμη μου γραφω, αμα τους ειχα μπροστα μου θα τους φυτευα στο χωμα......:mad:" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-05-2011, 23:59 #24
carrie ασε κι εγω τα ιδια σκεφτομαι κ θυμαμαι νυχτιατικα κ φουντωνω κοντευω να εκραγω απ τα νευρα μου........
το μονο που τους νοιαζει εκει μεσα ειναι να σε εχουν σε καταστολη, να εισαι σαν προβατακι, να μη νιωθεις, να μη μπορεις να μιλησεις, να μη μπορεις να περπατησεις, σε κανουν με μια λεξη ζομπι....κ χεστηκανε για σενα ως ατομο κ για το προβλημα σου....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ οπως ειχε γραψει κ καποιος αλλος εδω μεσα- δεν θυμαμαι ποιος....
αμα το βρουν μπροστα τους θα θελα να δω τα μουτρα τους τοτε !! Γιατι κανεις δεν γεννηθηκε με προβλημα, στον καθενα μπορει να ανακυψει σε οποιαδηποτε φαση της ζωης του.....Κ με ποιο δικαιωμα ρε συμπεριφερονται ετσι σε ασθενεις με προβληματα κ τους παταν κ τους γαμαν τη ζωη κ την ψυχολογια εκει μεσα..περα απ τα φαρμακα που σε μπουκωνουν, ειναι κ απαραδετη η συμπεριφορα τους...να ειρωνευονται, να βριζουν, να κοροιδευουν, να κοιταν αφηψυλου.......ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !!! ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ??
θυμαμαι την κοπελα με την ψυχωση την κοροιδευαν για τις φωνες που ακουγε ! κ 3 κατινες μπαλοτσες νοσοκομες την ειρωνευονταν συνεχεια για αυτο κ για τις ψευδαισθησεις που ειχε κ το αντιμετωπιζαν το ολο θεμα με τεειως κουτσομπολιστικη κ κυρατσουλιστικη διαθεση σαν τις κουτσιμπολες στα χωρια !!! αντε πατε στα τσακιδια μαλακισμενες !!
κ για τα φαρμακα δεν το συζητω...μπηκε μια κοπελα με διπολικη σε μανια κ απο κει που ηταν υπερφουλ ενεργεια κτλ με ολα αυτα που της δωσανε σε 3 ωρες την ειχανε κανει τεζα στο κρεβατι γαμωτο !! κ οσο καιρο εμεινε ηταν σαν ζομπι τελειως δεν μπορουσε να κουνηθει, να γελασει, να μιλησει, τιποτα !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2011, 00:08 #25
Βασικα χωρις ψυχοφαρμακα δεν θα την παλευε ανθρωπος εκει μεσα για πανω απο 2 μερες.. Δεν ειχε τπτ απολυτως να κανεις, ενα ταβλι με τα μισα πουλια και μια τηλεοραση ειχε μονο, χειροτερα απο φυλακισμενους.
07-05-2011, 00:28 #26
Aσε ρε συ ουτε φυλακη να ητανε....εμας ειχε κ απομονοτηριο κ μας απειλουσαν με το παραμικρο "κατσε καλα, αλλιως θα σε χωσουμε στο 2 " (ετσι το λεγανε)...Μπηκα κ απομονοτηριο, ασε ρε ειχε εσωτερικη καμερα παρακολουθησης, εκανε παγωνια κ ειχε ενα παλιο ραντζο με σκουριασμενες σουστες!! 2 ωρες με αφησανε μεσα οι μαλακες !! ουτε γκουαντεναμο να ητανε !! κ εγω ουρλιαζα τσιριζα φωναζα χτυπιομουν κ ειχε κ μονωση για να μην ακουγονται εξω οι φωνες των επιδοξων ντεμεκ δολοφονων λολ κ ενοχλουν τους κυριους με τα φραπεδακια που βλεπανε απ την καμερα κ μονο που δεν βγαλανε ποπ κορν...ουτε σε ταινιες αυτα ...σε μια φαση μπηκε μια χοντρη μαλακω νοσοκομα κ μου κανε μια ενεση στον κωλο προφανως ηρεμιστικη ..μονο που δεν με δεσανε δηλαδη..κ ειχα νευρικη νορεξια γαμωτο !! που να ειχα κατι αλλο..αυτη τη στιγμη δεν θα ζουσα η θα μου χε στριψει...τους ψυχωτικους κ τους διπολικους τους συμπεριφερονται χειροτερα απ ολους!! την κοπελα με την ψυχωση την μπαινοβγαζαν στο 2 κ την κοπανουσαν ενεσεις συνεχεια στον κωλο κ ουρλιαζε κ την χτυπουσαν..θαρρεις κ εφταιγε αυτη που ακουγε φωνες...ελεος ρε γαμωτο θαρρεις κ εχουνε να κανουνε με εγκληματιες.....
ρε χειροτερα κ απο φυλακες ειναι εκει τουλαχιστον δεν σε μπουκωνουν φαρμακα...ΝΤΡΟΠΗ μονο αυτο εχω να πω..δεν αξιζουν αυτοι που συμπεριφερονται ετσι να συγκαταλεγονται στους ανθρωπους..ουστ ρεεε !!!!!!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2011, 13:42 #27
Διαβάζοντας όλα αυτά, απλά χαίρομαι που το καλοκαίρι με συμβουλεύανε να μπω για να "ηρεμήσω' και μου είχαν κλείσει και ραντεβού με τον διευθυντή της κλινικής. 10 λεπτά έμεινα μέσα και έφυγα τρέχοντας. Ήταν και καλά μικρή πτέρυγα, για διαταραχές προσωπικότητας αλλά εγω είδα ανθρώπους φαντάσματα μέσα στη μαστούρα... Και αυτό το γκουπ της πόρτας που κλείνει δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Το άσυλο των ανθρώπινων ψυχών.
Lacrymosa σοβαρολογείς για το απομονωτήριο;;; Μιλάμε για πλήρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αντισυνταγματικό. Σε ποιο νοσοκομείο ήταν;;;
07-05-2011, 14:55 #28
Εγω που πηγα στο Παπαγεωργιου ηταν πιο ανθωπινες συνθηκες.Σε μια φαση βαρουσα τον τηλεφωνικο σταθμο και απλα με φωναξαν ενα εεεε εβγενα εξω απο το νοσοκομειο και φωναζα και δεν με καναν τιποτα.Τραγουδουσα μεσα στο νοσοκομειο και δεν με καναν τιποτα.Ειχε παιχνιδια για να παιξεις και τηλεοραση να δεις.Ειχε καπνιστηριο που ολοι εκει ειμασταν μια παρεα.Τις 1ες 3 μερες με φωναζαν λιγο μτα σταματησαν.Το φαι ηταν τελειο απο cetering.Oι κρεβατοκαμαρες ειχαν μονο 2 κρεβατια.Αλλα οπως ειπα ηταν για ελαφρυες περιπτωσεις
07-05-2011, 17:41 #29
εγω μπηκα στο ψυχιατρειο το καλοκαιρι στην σταυρουπολη για κανα μηνα σχεδον...οι συνθηκες ηταν τραγικες...τη πρωτη μερα του εγκλεισμου σε ειχαν δεμενο και εχ*ζες σε μια παπια και σε εβριζαν...ο διπλανος μου εβλεπε βρυκολακες επανω μου μια αλλη ελεγε οτι ειναι η κορη του Ωναση ενας αλλος ελεγε οτι τον εχει κυριευσει ο σατανας....και τρελος να μην εισαι αμα μπεις στο ψυχιατρειο στιγματιζεσαι και εχεις τοσα πολλα ψυχολογικα οταν βγαινεις π σε πιανουν κρισεις πανικου κλπ
Εdit: και ενας αλλος μου χωσε μπουνια στα μουτρα...οι καλοι και ευγενικοι νοσηλευτες ελεγε οτι ειχε αρνητικο IQ ...ελεος για σκώτομα ειναι οι ψυχιατροι και οι νοσηλευτες...με τοσα π περασα το καλοκαιρι θαυμαζω τους δολοφονους ωρες ωρες...με γ*μησαν ψυχολογικα... απλα δν θελω να το ξαναπερασω αυτο.......και η διαγνωση μου ηταν Ατυπες Ψυχικες εκδηλωσεις και μου ειχαν δωσει ενα ρισπελεν των 3ων και μια ενεση για εκεινο το μηνα...αλλα μαζι με τα ελαφρυα περιστατικα ειχε και αλλους π εβλεπαν παραισθησεις κλπ.... Γενικα η ζωη ειναι μιζερη αν εισαι ψυχωσικος...εμενα με ειχαν μπουκωσει προπερσι πολυ πριν μου τα κοψει ολα ο γιατρος και δν ειχα στυση για 1 χρονο...φανταστειτε παλικαρακι 19 ετων χωρις στυση για 1 χρονο και εβαλα επισης και 40κιλα περιπου...ημουν 63kg με 1.81 υψος και τωρα 83κιλα με 1.87-1.88.....εκανα αιματηρη διαιτα για να τα χασω...μου μαμησαν τα καλυτερα χρονια αφου σκεφτομαι πως αν ειχα ενα οπλο θα βαζα τελος στη μιζερη ζωη μου. Δυστυχως πηραν και το οπλο π ειχαμε σπιτι για να μην αυτοκτονησω γιατι μια φορα με επιασαν την ωρα π το εβγαζα απτην θηκη...thats my story folks... Να προσθεσω οτι σε αλλες πτερυγες της σταυρουπολης π ειχαν τους σχιζοφρενεις εκαναν την αναγκη επανω τους τους καθαριζαν και τους βαρουσαν και ολοι μεσα στη σταυρουπολη ηταν τοσο περιεργα ντυμενοι πραγματικα ομως φρικαρα....γ*μιεται η ψυχιατρικη....ζητω η αντιψυχιατρικη....ευτυχως π ετυχα σε γιατρο αντιψυχιατρο και μου κοψε τα φαρμακα ξανα...αλλα δν κανω την λαλακια να κανω χορτο και να υποτροπιασω ξανα.....
07-05-2011, 19:33 #30
Mystic δεν ξερω τι ειχες αλλα ο,τι κ να ειχες καλα εκανες κ δεν πηγες!! Δεν μπαινεις εκει για να ηρεμησεις, σου λενε αρχικα πιπες υποτιθεται για να σε πεισουν κ απ τη στιγμη που κλεισει η πορτα σε εχουν του χεριου τους κ σε μεταχειριζονται οπως θελουν, τελειως απανθρωπα .....Το ασυλο των ανθρωπινων ψυχων..Πολυ σωστα το ειπες...
Ναι, για το απομονοτηριο ειναι αληθεια...Απορω ωρες ωρες σε τι χωρα ζουμε πια...ποσο πισω ειμαστε....ποσο ΖΩΑ ειναι ορισμενοι..... Με βαλανε εκει μεσα επειδη ημουνα λιγακι αντιδραστικη κ εκλαιγα κ αυτοι ηθελαν να εισαι σαν αρνακι κ να μη νιωθεις τιποτα για αυτο κ σε μπουκωνουν στα φαρμακα.....ενας μαλακας νοσοκομος μαλιστα αυτος με πηγε σερνοντας με κυριολεκτικα εκει μεσα....2 ωρες εμεινα...αυτες τις 2 ωρες δεν θα τις ξεχασω ποτε.....ηταν η χειροτερη στιγμη της ζωης μου......το μονο που ηθελα ηταν να πεθανω.....τιποτα αλλο........παγωνια κ μοναξια κ απελπισια κ απογνωση κ αδιεξοδο............πιο φρικιαστικο δεν υπαρχει......δεν θα το ξεχασω ποτε ουτε πιστευω να ξεπερασω ποτε κατι τετοιο......ωρες ωρες το βλεπω ακομη στον υπνο μου κ ξυπναω μουσκεμα απ το σοκ......
υπεστησα την απανθρωπη συμπεριφορα των ΖΩΩΝ γιατρων κ νοσοκομων εκει μεσα τελειως αδικα...κ ημουν μονο 17 χρονων......ασε , της *******ς γινεται εκει μεσα.............Last edited by Lacrymosa; 07-05-2011 at 20:58.
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."