ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 284
    Senior Member
    @πιεσμενη>Το να εχεις εμπειρια δεν σημαινει να εχεις κανεις σεξ,σημαινει να βλεπεις τί γινεται γυρω σου,να αξιολογεις,να κρινεις,σε καμια σπηλια ζω?τελοςπαντων,forget it girl.

Banned
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    @πιεσμενη>Το να εχεις εμπειρια δεν σημαινει να εχεις κανεις σεξ,σημαινει να βλεπεις τί γινεται γυρω σου,να αξιολογεις,να κρινεις,σε καμια σπηλια ζω?τελοςπαντων,forget it girl.
    πουρπλ γιατι βαζεις ενα παπαρι "@" οταν ξεκινας να γραφει κατι?:P:P

Δεν φτανει να βλεπεις τι γινεται γυρω σου... τις εμπειριες τις ζουμε εμεις οι ιδιοι..κ θα μπορουσα να ειμαι μητερα σου ανετοτατα..αρα ακυρο το girl!! χαχαχαχχα!! ;)

Senior Member
    λολ παστελι.Σημαινει reply,απαντηση προσωπικα στο προσωπο σου!!!Got it??Αποκλειεται να μην το χρησιμοποιεις στον κοσμο του ιντερνετ!!Εσυ πως κανεις reply?αντιγραφοντας ολο το κειμενο μου σε ενα γαλαζιο πλαισιο στο δικο σου μηνυμα?

@πιεσμενη:then forget it lady :p

update:ΑΑ,καταλαβα,απαντηση με παραθεση κανεις εσυ....

Και για να κλεισω το θεμα (ελπιζω) peace,love,nothing personal και παρελκόμενα με ολα τα θηλυκά και αρσενικά του φορουμ(για να μην με λετε και ομοφοβικό αλλα βασικά σκετο peace με τα αρσενικα,το love ειναι παρατραβηγμενο).

Θενκς για το lady!! :-P loooool

Senior Member
    claire δεν ξερω πως το συμπερανες αυτο.Τις λατρευω τις γυναικες,το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι πόρνες (αντε,εκανα την χαρη και το ειπα πιο επιεικώς) και για αυτο αν και σωματικα με ελκυουν,ψυχικα μα απωθουν.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ? ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ Η' "ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ"? ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η' ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ,ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ POSTS ΣΟΥ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Alia θα πάθεις κατάθλιψη αν σου πω ότι αυτή είναι η επικρατούσα άποψη σε όλες τις γενεές! Το "επικρατούσα" βέβαια δεν είναι συνώνυμο ούτε της ορθότητας ούτε της εγκυρότητας.

Senior Member
    Ανεξαρτητως φυλου όποιος γαμιέται από εδώ και από κεί ειναι αυτο που λεμε *******.Πιστεψε με ΑΛΙΑ,αν υπηρχε λεξη αντιστοιχη της *******ς για το ανδρικο φυλο θα τη χρησιμοποιουσα.HAPPY????Αν διαβαζες τα προηγουμενα ποστ μου θα ειχες ήδη αντιληθφει οτι δεν εγκρινω τετοιου ειδους συμπεριφορα,δηλαδη τις ανδρικες πουτανες ας πουμε με λιγα λογια.Ίσως να με παρεξηγησες με τα βιντεο που παρεθεσα,σορυ αν προσβληθηκες ως θηλυκό,το χιουμορ μου ταξιδεύει σε μήκη κυματος πολύ διαφορετικά!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Alia θα πάθεις κατάθλιψη αν σου πω ότι αυτή είναι η επικρατούσα άποψη σε όλες τις γενεές! Το "επικρατούσα" βέβαια δεν είναι συνώνυμο ούτε της ορθότητας ούτε της εγκυρότητας.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!lol ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ(ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ ΠΑΝΤΑ!), ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΟΝΤΑΣ ΑΝΔΡΑΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Aπο το ενα ακρο στο άλλο πας.Ας κανει σεξ με καποιον που θελει αλλά οχι με ολόκληρο τον ανδρικο πληθυσμό.
    Αν δεν του κάτσεις,δεν θα σε θέλει συναισθηματικά φυσικά αλλα θα παει στην επομενη,σωστα.Αν δεν του κάτσει και η άλλη,θα ψαξει να βρει μια πιο *******.Στα παλιότερα χρόνια δύσκολα εβρισκε κανείς *******,σήμερα δεν χρειαζεται κανείς να ψάξει πολύ.Η γυναίκα εχασε το σεβασμο απο τον αντρα απο τοτε που εγινε *******,αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Δεν προτεινω σεξ μετα το γάμο(οχι οτι προτείνω γάμο XD),προτείνω σεξ με μέτρο και όχι με όποιον να 'ναι.

Και μια και ανεφερες την ευχαριστηση της γυναικας,θελω να πω το εξης.Δεν ξερω κατα ποσο μια γυναικα απολαμβανει το σεξ,πάντως ξερω οτι οι λογοι που οδηγουν μια γυναικα στην πραξη αυτη ειναι περισσοτεροι ψυχολογικοι παρά σωματικης προελευσεως (αντιστοιχες καυλες ας πουμε που εχουμε εμεις).Η γυναικα ψαχνει την αυτοεπιβεβαίωση απο τον άντρα και επίσης η γυναίκα έχει περισσότερο το ενστικτο της υποταγης στον αντρα απο ότι οι αντρες(στους αλλους αντρες),ενα ενστικτο που εκδηλωνεται κατα το σεξ.Άρα βλεπεις οτι οι αδυναμιες της γυναικας οδηγησαν τη κοινωνικη της θεση εδω που είναι(να μην αντιμετωπιζονται με τον καταλληλο σεβασμο απο τους αντρες μια και ειναι πουτανες).

purple, πραγματικα μένω άναυδη με τις απόψεις που έχει ένας άντρας 20 ετών.
    διαβασα καπου πως περιμένεις να ερωτευτείς για να κάνεις σεξ κ οκ ειναι επιλογή σου.
    αν αυτή που θα ερωτευτεις έκανε σεξ με 50 πριν από σένα, θα έχεις ερωτευτει μια *******?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Ανεξαρτητως φυλου όποιος γαμιέται από εδώ και από κεί ειναι αυτο που λεμε *******.Πιστεψε με ΑΛΙΑ,αν υπηρχε λεξη αντιστοιχη της *******ς για το ανδρικο φυλο θα τη χρησιμοποιουσα.HAPPY????Αν διαβαζες τα προηγουμενα ποστ μου θα ειχες ήδη αντιληθφει οτι δεν εγκρινω τετοιου ειδους συμπεριφορα,δηλαδη τις ανδρικες πουτανες ας πουμε με λιγα λογια.Ίσως να με παρεξηγησες με τα βιντεο που παρεθεσα,σορυ αν προσβληθηκες ως θηλυκό,το χιουμορ μου ταξιδεύει σε μήκη κυματος πολύ διαφορετικά!!!
    OK! I AM VERY HAPPY NOW!!!

Senior Member
    PurplePuppet αν η συγκρατήση του μέτρου είναι η γενικότερη φιλοσοφία σου αυτό είναι πιστεύω θεάρεστο (τρόπος του λέγειν καθώς πολύ αμφιβάλλω για την ύπαρξή Του). Δεν μπορείς όμως να ορίσεις το μετρό και μάλιστα αριθμητικά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Senior Member
    Αρκτος,αυτο ειναι όντως ενα θεμα.Το να ερωτευτω ******* δεν το αποκλείω αλλα δεν ξερω κατά πόσο αυτο με κρατουσε πισω.Θα ηθελα μια αγνή κοπελα,να μην την εχει αγγίξει κανεις αλλα φαντάζει αδυνατο να βρω τετοια.Τεσπα,θα δουμε,θα δουμε.....

Banned
    Αμαν ρε με αυτη την λεξη *******.Δεν πληρωνεται καμια απο εδω για να πηδιεται.Αν για εσας ειμαστε ολες πουτανες τοτε και εσεις για εμας ειστε αρχη *******ρίνοι.:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    PurplePuppet αν η συγκρατήση του μέτρου είναι η γενικότερη φιλοσοφία σου αυτό είναι πιστεύω θεάρεστο (τρόπος του λέγειν καθώς πολύ αμφιβάλλω για την ύπαρξή Του). Δεν μπορείς όμως να ορίσεις το μετρό και μάλιστα αριθμητικά σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Οποιαδήποτε συνθετη λεξη περιέχει λέξεις σχετικες με θρησκεια τις απεχθανομαι,σορυ.Τεσπα,μην ξεφευγω απο το θεμα,το μέτρο στο περίπου μπορείς να το ορίσεις,δηλ.μια γυναίκα που εχει παει με 3 ανδρες ειναι το ιδιο με μια γυναικα που εχει παει με 106 ανδρες?

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast