ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 284
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μωβακι
    χωρις παρεξηγηση
    αλλα το να μας μιλας για το σεξ χωρις να το εχεις δοκιμασει, ειναι σαν να ησουν υποχρεωμενος μεχρι τωρα να συντηρεισαι στην ζωη με ορο και να επιμενεις να μας πεις την αποψη σου για τα ντολμαδακια...
    ιχχχιιχχιχιχιχιχιχιιχ καλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Οποιαδήποτε συνθετη λεξη περιέχει λέξεις σχετικες με θρησκεια τις απεχθανομαι,σορυ.Τεσπα,μην ξεφευγω απο το θεμα,το μέτρο στο περίπου μπορείς να το ορίσεις,δηλ.μια γυναίκα που εχει παει με 3 ανδρες ειναι το ιδιο με μια γυναικα που εχει παει με 106 ανδρες?
    Όχι βέβαια, καθώς αυτό δεν μπορεί, κατά την ταπεινή μου άποψή πάντα, να αποτελεί κριτήριο κρίσης για έναν άνθρωπο, ούτε για αυτόν που έχει πάει με 0 ούτε και για αυτόν που έχει πάει με 100. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν κάποιον σε αυτό το αποτέλεσμα και εν τέλει δεν με αφορά, όσο το άτομο αυτό μου είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι εσύ να βρείς το άτομο που κατά την κρίση σου θεωρείς "σωστό", και να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει...

Σημαντικό είναι σε μια σχέση (και όχι μόνο) να υπάρχει ειλικρίνεια, να γνωρίζει δηλαδή ο καθένας τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται σε αυτή τόσο αυτός όσο και το έτερον ήμισυ (αυτός, αυτή, αυτό, μπρρρρρ τα παιξα!), να μην κοροϊδεύει δηλαδή ούτε τον εαυτό του (αυταπάτη) ούτε τον σύντροφό του... :-)

Senior Member
    Αν ήμουν ασεξουαλικος θα το δεχομουν οτι δεν εχω ιδεα πως ειναι.Ούτως ή άλλως παντως δεν επιχειρησα να σας περιγραψω πως ειναι το σεξ οπότε ακυρο το σχολιο σου.Το εκλαμβανω το σχολιο σου ως γυναικειο χιουμορ που ταξιδευει σε αλλο μηκος κυματος απο το δικο μου χιουμορ :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Όχι βέβαια, καθώς αυτό δεν μπορεί, κατά την ταπεινή μου άποψή πάντα, να αποτελεί κριτήριο κρίσης για έναν άνθρωπο, ούτε για αυτόν που έχει πάει με 0 ούτε και για αυτόν που έχει πάει με 100. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν κάποιον σε αυτό το αποτέλεσμα και εν τέλει δεν με αφορά, όσο το άτομο αυτό μου είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι εσύ να βρείς το άτομο που κατά την κρίση σου θεωρείς "σωστό", και να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει...

Σημαντικό είναι σε μια σχέση (και όχι μόνο) να υπάρχει ειλικρίνεια, να γνωρίζει δηλαδή ο καθένας τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται σε αυτή τόσο αυτός όσο και το έτερον ήμισυ (αυτός, αυτή, αυτό, μπρρρρρ τα παιξα!), να μην κοροϊδεύει δηλαδή ούτε τον εαυτό του (αυταπάτη) ούτε τον σύντροφό του... :-)
    Σωστο το 2ο σκελος.Οσο για το 1ο,σιγουρα δεν σε ενδιαφερει,δεν ασχολεισαι με καποιον ξενο εκτος και αν εχεις ενδιαφερον για αυτη τη γυναικα,τοτε χαλανε τα πραματα και φυσικα σε ενδιαφερει το νουμερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Σωστο το 2ο σκελος.Οσο για το 1ο,σιγουρα δεν σε ενδιαφερει,δεν ασχολεισαι με καποιον ξενο εκτος και αν εχεις ενδιαφερον για αυτη τη γυναικα,τοτε χαλανε τα πραματα και φυσικα σε ενδιαφερει το νουμερο
    Θέλω να σου πω ότι η "πουτανιά" ως σημασία είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν αριθμό εραστών... Μπορεί να χω πάει με έναν και είμαι πολύ μεγαλύτερη ******* από έναν που έχει πάει με 100...

Banned
    Ρε παιδια τοση ωρα δεν κουραστικανε τα ματια σας?θα παθω κριση παλυ δεν ειμαι καλα οοοοοοοοοοοοοοοοχ!πεθενω δεν ειμαι καλα ρεεεεεε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Θέλω να σου πω ότι η "πουτανιά" ως σημασία είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν αριθμό εραστών... Μπορεί να χω πάει με έναν και είμαι πολύ μεγαλύτερη ******* από έναν που έχει πάει με 100...
    Δυσκολεύομαι να ακολουθησω το συλλογισμο σου....σορυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ρε παιδια τοση ωρα δεν κουραστικανε τα ματια σας?θα παθω κριση παλυ δεν ειμαι καλα οοοοοοοοοοοοοοοοχ!πεθενω δεν ειμαι καλα ρεεεεεε.
    Όντως κουραστηκα αλλά όλο δεχομαι replies,να μην απαντω?Θαψτε το θεμα να τελειωνουμε

Αν δεν εισαι καλα να επικεντρωθουμε στο δικο σου προβλημα γιατι εγω δεν θελω να ειμαι πια το επικεντρο εδω!!!

Senior Member
    σου λέει ότι η "πουτανιά" δεν έχει να κάνει με το σεξ, αλλά με το είδος του ανθρώπου που είσαι. κι εγώ "*******" θα χαρακτήριζα μια ύπουλη, δολοπλόκα κτλ κτλ.
    και αυτό είναι το σημαντικό, να μην είσαι έτσι. το να κάνεις σεξ με άντρες δεν σημαίνει ότι είσαι κακός άνθρωπος, αλλά ότι σου αρέσει το σεξ και οι άντρες.

Senior Member
    The point is not the number but the reason! Got it? :-P

Banned
    Ε δεν μπορω να το κλειδοσω το θρεντ μονο ο αντμιν μπορει.Θα λυποθημησω πρεπει να διαβαζω και τι γραφεται δεν ειμαι καλα παιδιαααααααααα.

Senior Member
    "Θαψτε το θεμα να τελειωνουμε" ΠαΣοΚος είσαι και σύ; lolololol

Senior Member
    Ενταξει παιδια,κατάλαβα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ε δεν μπορω να το κλειδοσω το θρεντ μονο ο αντμιν μπορει.Θα λυποθημησω πρεπει να διαβαζω και τι γραφεται δεν ειμαι καλα παιδιαααααααααα.
    Αχα!!Διεγνωσα ψυχαναγκαστική διαταραχή!!!Σημερα ειχα και γω οξεία ΨΔ διότι δεν μπορουσα να φυγω απο το φόρουμ,επρεπε να απαντησω σε ολους!!Τεσπα,ευτυχως δεν συμβαινει συχνα...

Banned
    Δ
    Ε
    Ν

Ε
    Ι
    Μ
    Α
    Ι

Κ
    Α
    Λ
    Α

Πουρπλη εχω αγχος εγω μονο και με πιανουν ζαλαδες και δυσφορια.Το κεφαλι μ τα ματια αουτς!!

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast