ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 284
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    purple puppet, καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι "εγώ θα περιμένω μεχρί να βρω το υπεργαμάτο άτομο". θα το μετανιώσεις. επίσης σκέψου ότι μπορεί κάποιος στην αρχή να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά στην πορεία να ανακαλύψεις ότι είχες άδικο. και το αντίστροφο. επίσης, να ξέρεις ότι με το σεξ έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλο, είναι απαραίτητο για να προχωρήσει μια σχέση. για να δεις και αν ταιριάζεις και σε αυτόν τον τομέα.

πάντως μην λες μεγάλα λόγια, και μην βγάζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα για τους ανθρώπους.
    Militon 12 points

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Φίλε συμφωνουμε,σου ειπα οτι στον κοινωνικο μας κυκλο θα βρουμε αυτο που ψαχνουμε.Αν σου πω οτι ασχολουμαι περισσοτερο με ολα τα αλλα παρα με τη σχολη?Αλλα σε επαφη με τι κοσμο να με φερουν,τι εννοεις?

Αν την πεσεις σε καμια στο δρομο,κλεψε τις ατακες απο τον τυπο στα βιντεο που παρεθεσα!!!!
    χαχαχαχα... εννοω κόσμο που σκεφτεται λιγο διαφορετικά από την πεπατημένη, λιγότερο στερεοτυπικά...

Senior Member
    purple puppet, καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι "εγώ θα περιμένω μεχρί να βρω το υπεργαμάτο άτομο". θα το μετανιώσεις. επίσης σκέψου ότι μπορεί κάποιος στην αρχή να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά στην πορεία να ανακαλύψεις ότι είχες άδικο. και το αντίστροφο. επίσης, να ξέρεις ότι με το σεξ έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλο, είναι απαραίτητο για να προχωρήσει μια σχέση. για να δεις και αν ταιριάζεις και σε αυτόν τον τομέα.

πάντως μην λες μεγάλα λόγια, και μην βγάζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα για τους ανθρώπους.

Πολυ μεγαλη αληθεια στην 1η σου προταση,ισως να το μετανιωσω καποτε που αγνοω τωρα καποιες κοπελες που ειναι πραγματικα ομορφες και γλυκες αλλα δεν μου βγαζουν κατι το ερωτικο βλεποντας τες απο μακρια.Οσο για τον ερωτα (το διακρινω απο το σεξ,διοτι στο σεξ στοιχηματιζω οτι δεν υπαρχει θηλυκο που να γουσταρει αυτα που γουσταρω εγω)
    δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να μην ταιριαζουν σαυτον τον τομεα 2 ανθρωποι,το ιδιο ρεπερτοριο ειναι παντα,φιλιά,χάδια και διεισδυση.

Senior Member
    είδα και τα παραπάνω βίντεο. αχαχααααααααα! εντάξει η φάτσα της κοπέλας στο δεύτερο ήταν επική. η απόλυτη απορία!

Senior Member
    Πολυ μεγαλη αληθεια στην 1η σου προταση,ισως να το μετανιωσω καποτε που αγνοω τωρα καποιες κοπελες που ειναι πραγματικα ομορφες και γλυκες αλλα δεν μου βγαζουν κατι το ερωτικο βλεποντας τες απο μακρια.Οσο για τον ερωτα (το διακρινω απο το σεξ,διοτι στο σεξ στοιχηματιζω οτι δεν υπαρχει θηλυκο που να γουσταρει αυτα που γουσταρω εγω)
    δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να μην ταιριαζουν σαυτον τον τομεα 2 ανθρωποι,το ιδιο ρεπερτοριο ειναι παντα,φιλιά,χάδια και διεισδυση.
    ε, όταν το κάνεις θα δεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    χαχαχαχα... εννοω κόσμο που σκεφτεται λιγο διαφορετικά από την πεπατημένη, λιγότερο στερεοτυπικά...
    γιατι ρε στη σχολη εμαθα τα στερεοτυπα που λες οτι υποστηριζω?Αν και δεν προσεξα να ειπα κατι στερεοτυπικό αλλά τεσπα.Και το να εχω χομπι,πώς θα μαθω να σκεφτομαι διαφορετικα,λιγότερο στερεοτυπικά?Τι κόσμος εινα αυτός?Τα λετε και συνθετα μερικοι και μπλοκαρα τωρα

Τεσπα,ξεχνα το

Senior Member
    είδα και τα παραπάνω βίντεο. αχαχααααααααα! εντάξει η φάτσα της κοπέλας στο δεύτερο ήταν επική. η απόλυτη απορία!
    My name is Fabriccio,i am hot,you are hot,can i get your number????

Χαχαχα,δεν υπαρχει ο τυπος,μορφή,είδωλο!!!

Senior Member
    Ελάτε δω πουλάκια μου στη Dr Ruth, εε, dr H-Raw. Θα σας εξαφανίσωμεν!
    Purple, άμα δε σου ταιριάζει το συνηθισμένο, άνευ φαντασίας, ανέμπνευστο και τετριμμένο πλέον ρεπερτόριο "φιλιά χάδια διείσδυση", μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις τον ρου της σεχσουαλικής ιστορίας κάνοντάς το "διείσδυση, χάδια, φιλιά". Αλλά φοβούμαι πως και τούτο έχει δοκιμαστεί από αρκετούς άντρες (ειδικότερα το συναντάμε στις περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτισης, όπου η γυναίκα καθώς έχει γίνει μπλαβί από το θυμό χρειάζεται μετά αρκετά χάδια και φιλιά για να μην πλακώσει στις γρήγορες τον "βιαστικό" εραστή στην ερωτική κλίνη)
    Και μια τελευταία ερώτηση. Από πόσο μακριά τις βλέπεις εκείνες τις όμορφες και γλυκές κοπέλες που έλεγες πριν? Έχει όσο να το κάνεις τη σημασιολογική αναπαράστασή του κι αυτό. Να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Όσο η Ελλάδα την εξώφληση του χρέους ας πούμε? mwaxa. Σε πειράζω, αλλά νομίζω ότι φοβάσαι τις γυναίκες και αντί να το παραδεχτείς, έχεις ονομάσει το φόβο σου πλεονέκτημα που έχεις μόνο εσύ. Άσε εμάς στην πλέμπα της ανθρωπότητας, σνιφς. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    να 'στε καλα μου φτιαξατε τη μερα.
    Γελασα με τις ατακες σας επεσα κατω λεμε!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    γιατι ρε στη σχολη εμαθα τα στερεοτυπα που λες οτι υποστηριζω?Αν και δεν προσεξα να ειπα κατι στερεοτυπικό αλλά τεσπα.Και το να εχω χομπι,πώς θα μαθω να σκεφτομαι διαφορετικα,λιγότερο στερεοτυπικά?Τι κόσμος εινα αυτός?Τα λετε και συνθετα μερικοι και μπλοκαρα τωρα

Τεσπα,ξεχνα το
    Δεν ξεχνώ, ο κόσμος της σοφίας.... lololololololol Στην σχολή ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση, θα υπάρχουν άτομα που ταιριάζετε. Όσο για τα χόμπι, άτομα που συνήθως ακολουθούν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης (ποδηλασία, ορειβασία, ιστιοπλοΐα, κλπ κλπ) δεν ηδονίζονται και τόσο στην ιδέα ενος club (είπαμε μην πάμε στο άλλο άκρο, και αυτά τα παιδιά πηγαίνουν)......Χμμ φτιάξτα με μια ΕΑΑΚίτισσα ας πούμε, θα σε ξεσκίσει! Απέφυγε ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΚΝΕ συστηματικά....

Σχετικώς άσχετον, αλλά γενικώς τα αγοράκια έχουν σχεδόν πάντα ένα επίπονο entry στην σεξουαλική ζωή, 20 και αγάμητος δεν είναι τίποτα φίλτατε (καλά γενικώς δεν είναι τίποτα), το θέμα είναι πότε θες χωρίς όμως την πίεση του κοινωνικών στερεότυπων... Αν το χεις καταλάβει αυτά σου δημιουργούν τόσο την πίεση για να ξεφορτωθείς την παρθενιά σου (μισώ αυτή τη λέξη) όσο και την αποστροφή γύρω από το όλο θέμα... Άκουσε την Κλαίρη! Χαλάρωσε... μην το σκέφτεσαι και θα σου ρθει... έχεις "κάψες"; πήγαινε σε μια επαγγελματία και ανακουφίσου, μη το κάνεις όμως σε καμία περίπτωση για να "χάσεις την παρθενιά σου"... Η ζωή είναι απλή, τα γμμενα μυαλά μας την κάνουνε σύνθετη...

Καλημέρα!

Σήμερα μου τυχε να μπω σε μια συζήτηση για το χωρισμό.
    Μια άποψη που ακούστηκε από καποιον και συζητήθηκε είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις για τα διαζύγια φταίνε οι ίδιες οι γυναίκες με τις λάθος επιλογές που κάνουν, ότι κατά το χρόνο που γνωρίζουν κάποιο ενώ έχουν ενδείξεις ότι ο άλλος του αρέσει να απατά, είναι πάντα φραγκος, είναι του ποτού και βίαιος εντούτοις τελικά τους παντρεύονται και τελικά ένεκα της συμπεριφοράς του αυτής χωρίζουν. Ότι οι ίδιες βλεπουν τον άλλο να ναι μ..κας και τελικα τον παντρευονται.
    Εσείς τι πιστεύεται; Ισχύει καθόλου αυτό;
    γιάννης

Senior Member
    δυστυχως υπαρχει η πιεση απτην κοινωνια κ ισως κ το χρονο εφοσον οι γυναικες μετα απο μια ηλικια δεν μπορουν να κανουν παιδια και πεφτουν θυματα λαθος επιλογων..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια άποψη που ακούστηκε από καποιον και συζητήθηκε είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις για τα διαζύγια φταίνε οι ίδιες οι γυναίκες με τις λάθος επιλογές που κάνουν, ότι κατά το χρόνο που γνωρίζουν κάποιο ενώ έχουν ενδείξεις ότι ο άλλος του αρέσει να απατά, είναι πάντα φραγκος, είναι του ποτού και βίαιος εντούτοις τελικά τους παντρεύονται και τελικά ένεκα της συμπεριφοράς του αυτής χωρίζουν. Ότι οι ίδιες βλεπουν τον άλλο να ναι μ..κας και τελικα τον παντρευονται.
    Υσχύει.... ως στερεότυπο.... ευτυχώς υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις.... Είναι η καταραμένη φοβία της γεροντοκόρης ή η φοβία του ραφιού... Κάτι αντίστοιχο όμως πιστεύω ότι ισχύει και για τους άντρες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Είναι η καταραμένη φοβία της γεροντοκόρης ή η φοβία του ραφιού...
    XAXAXAAAAA!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!! ΕΕΕΕΕ...ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ lol lol !!!!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΟΥΒΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast