8 μήνες μετά... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    ε τι δεν προδωθηκα,
    εδωσα πολλά και δεν πηρα σχεδον τιποτα...
    κι αν οχι προδοσια σιγουρα απογοητευση...
    τελοσπαντων εχει μπει κι αυτο στο χρονοντουλαπο...
    σε ειδικους πιστευα οτι ειχα παει...
    δεν εχω να παω και καπου αλλου δλδ
    παντως θα σκεφτω οσα μου εγραψες αποψε και θα επανελθω απο αυριο...
    ευχαριστω για το χρονο...

...:)
    Το μόνο που σου έυχομαι είναι να βρεις εσένα και να είσαι ευτυχισμένος γι αυτό...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by isotiriatispsixis View Post
    ναι, αισθανομαι ηρεμος σε γενικές γραμμές.
    ναι το θεμα ειναι οτι ποτε δεν εχω σκεφτει ή ονειρευτεί 'αχ να μου δοθει η ευκαιρία να το ζήσω'
    εν αντιθεσει έχω ονειρευτεί να μου έρθουν άλλου ειδους ευκαιρίες
    Συνηθως παμε εκει που κοιταμε, και αρα αφου εκει θες να πας που ειναι το προβλημα, οτι διαφερει απο αυτο που θελουν οι αλλοι; Πολυ σκεφτεσαι κι εσυ. Ζησε παιδι μου τη ζωη σου, κανε τα ονειρα που κανεις, γινε καλος ανθρωπος και ευτυχισμενος, και ασε τους αλλους. Αμα ειναι να γινεις ενεργος ερωτικα, περισσοτερες πιαθνοτητες υπαρχουν να γινεις αμα δεν το σκεφτεσαι και δεν αγχωνεσαι για αυτο! Οταν δενα γχωνομαστε κανουμε το καλυτερο για μας, μπορει λοιπον το καλυτερο να ειναι να βρεις καποτε σχεση, αλλα μπορει και οχι! Επισης εχω φαει κολλημα με αυτη τη σωτηρια της ψυχης. Αν σου λεγανε οτι η ψυχη σωζεται με το να κανεις οι κογενεια και παιδια και να εισαι ερωτευμενος με παθος θα το εκανες; Μηπως εχεις συνδεσει τη σωτηρια της ψυχης που απο οτι φαινεται ειναι βασικο για σενα, με την αποχη απο το σεξ και τις σχεσεις με το αλλο φυλλο, οπως οι μοναχοι; ΕΠισης ειναι παρα πολλοι σαν εσενα, ειδικα στην Ιαπωνια οι ασεξουαλικοι κοντευουν να γινουν η πλειοψηφια. και γενικα ολο και αυξανονται, και υπαρχουν σαιτ γνωριμιων και φορουμ οπου γνωριζονται και συναπτουν πλατωνικες ερωτιεκς σχεσεις, οσοι απο αυτοι ειναι οκ με αυτο.

Senior Member
    ε τι δεν προδωθηκα,
    εδωσα πολλά και δεν πηρα σχεδον τιποτα...
    κι αν οχι προδοσια σιγουρα απογοητευση...
    τελοσπαντων εχει μπει κι αυτο στο χρονοντουλαπο...
    σε ειδικους πιστευα οτι ειχα παει...
    δεν εχω να παω και καπου αλλου δλδ
    παντως θα σκεφτω οσα μου εγραψες αποψε και θα επανελθω απο αυριο...
    ευχαριστω για το χρονο...
    Δε μπορεις να περασεις απο αυτη τη ζωη χωρις να χασεις κατι ξερεις.. Υπαρχει κοστος σε πολαλ πραγματα, αλλα καλυτερα ειναι να εχεις ζησει καποια πραγματα με κοστος, παρα τιποτα για να αποφυγεις το κοστος. Δε γινεται να κανεις ενα τετοιο ταξιδι οπως η ζωη χωρις να σου χυθει εστω και το μισο γαλα απο την καρδαρα.

Κι εγω ειμαι της αποψης γενικά πώς τα πράγματα έρχονται απο εκεί που δεν τα περιμένεις (και τα θετικά και τα αρνητικά).
    Ωστόσο όλη αυτή η κατάσταση με προβληματίζει, αν θεωρήσουμε πως η φύση του ανθρώπου είναι ο έρωτας και γιατί όχι και η διαιώνιση του είδους.
    Τους τελευταίους 8 μήνες, το άφησα στην άκρη, ωστόσο πριν λίγες μέρες με ξανα-απασχολησε εντονα αυτό το γεγονός.
    Σίγουρα ζω και χωρίς αυτό, δεν μου είναι εμμονή (πλεον, τουλαχιστον...)
    Κι εγώ είχα φάει κόλλημα με τη σωτηρία της ψυχής (απο εκεί και το nickname) αλλά επειδή μάλλον είναι πολύ μεγάλο πράγμα είναι και δύσκολο να επιτευχθεί...

Senior Member
    Η Ιαπωνία έχει ένα ποσοστό γεννητικότητας μόλις 1,21 ανά ζευγάρι (με το συντελεστή 2,08 να είναι απαραίτητος για τη διατήρηση ενός πληθυσμού). Γι 'αυτό είναι θέμα εθνικής ανησυχίας ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 35,1 % των ανδρών ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών έχουν μια απαθή στάση απέναντι στο σεξ. Το ποσοστό αυτό είναι κάτι παραπάνω από διπλάσιο του αντίστοιχου ποσοστού που αναφέρθηκε το 2008, όταν ένα παρόλα αυτά εκπληκτικό 17,5 % των νέων ανδρών ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για το σεξ.

Read more: http://www.darksface.com/profiles/bl...#ixzz1MWjkJ3j2

και ερωτω: που παμε;;

Banned
    offtopic, εχεις καμια σχεση με τον τυπα που εχει το συγκεκριμενο site ? υπαρχει λογος που ρωταω...
    κι οσον αφορα αυτο που λεει στο κειμενο, εγω το βρισκω φυσιολογικο, αφου παρατηρω γενικοτερα μια απογοητευση στους αντρες με τις γυναικες. ειδικα τελευταια ομως εχει παραγινει σαν να εχουν παρει τα μυαλα σας αερα. χωρις να θελω να το παιξω μισογυνης ή κατι αλλο, αφου δεν εχω λογο πλεον να το κανω, αλλα οταν καποια ψωνιζεται και για να τη γνωρισεις αλλα και να τη κρατησεις καταντησε περιπλοκη διαδικασια γυρνωντας τα παντα υπερ τους, πως ειναι δυνατον μετα και ο αντρας να δειξει ενδιαφερον και να κατσει να ασχοληθει, εστω και μονο για σεξ ? κι απο εκει καταληγουμε και στην απαθεια, αλλα και την ανικανοτητα, αδυναμια στυσης και λοιπα (ψυχολογικοι παραγοντες σχεδον παντα). και δεν ειναι μονο αυτο στις μικρες ηλικιες που οκ το βλεπουν και σαν παιχνιδι, στο μελλον αν συνεχιστει το ιδιο παιζει να μη γεννιουνται παιδια (δες τη ταινια Children of Men πχ) μεχρι και να εξαφανιστουν και οι αντρες οπως παμε...

Senior Member
    Mα και στις γυναικες συμβαινει αυτο. Αυξανεται και ο γυναικειος πληθυσμος των ασεξουαλικων. Δεν καταλαβαινω που κολλαει ο τυπας που εχει το σαιτ, οχι δεν τον ξερω!

Banned
    γενικοτερα ειμαι της αποψης πως και τα δυο φυλα χρειαζονται το ενα το αλλο. αντι ομως οι γυναικες να φροντισουν που υπαρχει προβλημα με τους αντρες πλεον, ειδικα εδω στην Ελλαδα ξεμυαλιζονται απο τις Τζουλιες και λοιπα προτυπα που τις πλασαρουν, με αποτελεσμα να κοιτανε μονο τη παρτυ τους. και συγνωμη αν ακουγομαι σαν τον Paolo_1 παρολο που δε θελω να στρεφομαι εναντιον σας, δε μπορω να εθελοτυφλω και να κανω σαν να μην υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα. γιαυτο οι αντρες ειτε σαπιζουν και γεμιζουν ψυχολογικα (τα οποια οδηγουν στην μειωμενη ορεξη για σεξ... μεχρι και την αυτοκτονια), ειτε το γυρνανε στο πουστριλικι. στην Ιαπωνια μαλιστα πεφτει τοση προπαγανδα με anime/manga κλπ για το τελευταιο, που υπαρχει και το λεγομενο boys love (a.k.a. yaoi), με γυναικες που φανατιζονται και γουσταρουν μονο αντρες gay! ε αυτο δεν ειναι ξεπεσμος, και τελικα δε καταληγουμε ετσι στη καταστροφη του αντρικου φυλου ? αντι να μας επιβραβευεται δλδ και να μας θελετε οταν ειμαστε αντρες, ειναι σαν να μας λετε γινεται κι εσεις gay! αυτα χωρις να θελω να ξανανοιξω συζητηση για τετοια θεματα, αφου πλεον ειμαι καλυμμενος. κι οσον αφορα τον τυπα που εχει το site, ειναι γνωστος ψευτοdj που ειχε βγει μαλιστα και στον Alpha μια φορα (συχναζει σε γνωστα μαγαζια της Αθηνας).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γενικοτερα ειμαι της αποψης πως και τα δυο φυλα χρειαζονται το ενα το αλλο. αντι ομως οι γυναικες να φροντισουν που υπαρχει προβλημα με τους αντρες πλεον, ειδικα εδω στην Ελλαδα ξεμυαλιζονται απο τις Τζουλιες και λοιπα προτυπα που τις πλασαρουν, με αποτελεσμα να κοιτανε μονο τη παρτυ τους. και συγνωμη αν ακουγομαι σαν τον Paolo_1 παρολο που δε θελω να στρεφομαι εναντιον σας, δε μπορω να εθελοτυφλω και να κανω σαν να μην υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα. γιαυτο οι αντρες ειτε σαπιζουν και γεμιζουν ψυχολογικα (τα οποια οδηγουν στην μειωμενη ορεξη για σεξ... μεχρι και την αυτοκτονια), ειτε το γυρνανε στο πουστριλικι.
    Φίλε μη λες ότι συμφωνείς μαζί μου,θα σε μπινελικώνουν κι εσένα.Ασε τις γυναίκες να λένε τα δικά τους,αφού αυτές συμφωνούν μεταξύ τους σε όλα.Είναι φανερό οτι σ'αυτό το forum υπάρχει γυναικοκρατία και αυτό δεν απέχει και πολύ απ'την καθημερινή ζωή.Έτσι και τολμήσεις να τους φέρεις αντίρρηση και να πεις κάτι άλλο,τότε 'ωχ μάνα μου'.Δε βλέπεις πώς έχουν ευνουχήσει τους άντρες;Ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι και ότι όλοι θα τρέχουν από πίσω τους λόγω μουνοδουλείας.Αυτό στην Ελλάδα δε θ'αλλάξει ποτέ.Ασ'τες να λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις,άσ'τες να μπλέκουν με λαλάκες που τις έχουν μόνο για το μαμήσι,ασ'τες να λένε ότι δεν κοιτάνε τα λεφτά.Δε βλέπεις ότι το αντρικό φύλο από παντού δέχεται επίθεση;Από τα ΜΜΕ με τα πρότυπα των gay και των δυναμικών-ανεξάρτητων γυναικών που πλασάρουν;Έτσι πως πάμε,το να είσαι άντρας θα θεωρείται και προσβολή.

Όχι,δεν χρειάζεται να το γυρίσει κανεις στο 'πουστριλίκι' για καμία (νεο)ελληνίδα.Ευτυχώς υπάρχουν και άλλες εθνικότητες που μπορεί ν'ασχοληθεί κανεις.

Senior Member
    Πραγματικα στεναχωριεμαι που καποιοι ανθρωποι νιωθουν ετσι.. Αλλα δεν ειναι μονο οι αντρες.. Η μαλλον, οι αντρες χασανε το ρολο τους, οταν οι γυναικες μετα το Β' ΠΠ χασανε τον δικο τους.. Αντι να ειναι τα θηλυκα ασφαλη λιμανια για τον κουβαλητη του σπιτιου, πηγη παρηγοριας, ασφαλειας, ζεστασιας και αγαπης για τον αντρα τους, μανες της νεας γενιας, διαμορφωτες παιδιων και αρα του μελλοντος της κοινωνιας, γινανε "αντρακια", πηγανε στις φαμπρικες, φυγανε απο το σπιτι, και καθε βραδυ δυο αγωνιστες γυριζανε σε αυτο, με κανεναν να αγκαλιασει και να φροντισει τα "τραυματα" τους.. Τα παιδια τα ανελαβαν οι γιαγιαδες, οι θειες, οι γειτονοι, ο παιδικος σταθμος, οι φιλιππινεζες, και ετσι εχουμε φτασει η νεα γενια να εχει τοσα πρβληματα, και να μην εχει αγαπηθει. θεωρησαν καποιοι οτι ο ρολος της γυναικας ηταν υποδεεστερος και επρεπε να γινει σαν τον αντρα, ομως η φυση με σοφια επλασε τα δυο φυλα με τις διαφορες τους και τους ρολους τους, και εμεις για αλλη μια φορα τα ανατρεψαμε.. Σας καταλαβαινω εσας αντρες που δεν εχετε πια αυτο το θηλυκο ασφαλες λιμανι να σας γαληνευει και να δινει νοημα στη ζωη σας, και τις γυναικες που χαμενες στον πολεμο αποδειξης της "ισοτητας" και της ικανοτητας τους, χασανε τον εαυτο τους, την θηλυκοτητα τους, την γονιμοτητα τους, την ασφαλεια και την ζεστασια που τους εδινε ο αντρας τους και την ικανοποιηση που τους εδινε η ανατροφη των παιδιων τους, που θεωρουνε πια οτι ειναι πολυς "λιγος" ρολος..

Banned
    δε μπορω να σου δωσω θετικη ρε carrie γιαυτο σου το ποστ!

πραγματικα παιζει να εισαι απ'τις ελαχιστες που καταλαβαινει...

φίλε ΚΕΝΟ μέσα από τα μηνύματα σου θες να πεις τη δική σου δυσκολία, την οποία όμως παρουσιάζεις υπό μορφή παραπόνου ή μομφής για τις σχεσεις σημερα. Και καταλαβαινω τι θες να πεις. Δυστυχώς δεν υπήρξαν και όλοι οι ιδαίτερα τυχεροί στη ζωή τους, γι αυτό και τα φορουμ υποστήριξης. Πράγματα που για αρκετούς μπορεί να θεωρούνται απλα και αυτονόητα, για άλλους δεν είναι, οι συνθήκες της δικής τους ζωής τους στέρησαν από την εμπειρία. ΄Θα χρειαστεί να παλέψεις για να την αποκτήσεις, να αποδεκτείς ότι στην πορεία θα έχεις και αποτυχίες, με το να κλαίμε και να χουμε παράπονα χωρίς να κανουμε κινήσεις να αλλάξουμε δεν γινεται τίποτα.

Εσύ μην κοιτας κατι τσουλίτσες που ψάχνουν να βρουν πρίγκηπες, τα φτιάχνουν την μια μερα με τον ένα και την άλλη διωχνουν τον άλλο και το δίνουν σε όποιον τις εντυπωσιάσει ή τους παραστησει τον αντρα. Υπάρχουν όμως άλλες κοπέλες, που είναι και ωραίες αλλά και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Διέκρινε ποιες είναι και μάθε να τις πλησιάζεις. Να αποδεκτείς όμως πως θα χεις ακόμα και μ αυτές αποτυχίες, απόρριψη. Όμως όλο αυτό στα πλαίσια της διαδικασίας να βελτιωθείς και να αποκτήσεις εμπειρίας στις σχεσεις και να σε βοηθησει να βρεις το δικό σου άνθρωπο. Βέβαια να ξερεις σου ρχεται καποτε κι απ εκεί που δεν το περιμένεις οπότε έχε τα ματαια ανοικτά!

Κάνε παρέα με άτομα που ξέρουν για σχέσεις, πλησίαζε άγνωστες και μη σε νοιάζει για το αποτελεσμα, απλά για τον πειραματισμό, βελτιώσου σωματικά με γυμναστηριο και καλά ρούχα, ξανοίχτου, φερσου αποφασιστικά και με ευγενεια. Αυτα βοηθούν. Όσο δύσκολα και να ναι τα πράγματα, να ξερεις υπάρχουν καποιοι που καταφερνουν να φτιαξουν ωραίες σχεσεις, με αγάπη, πιστη και αφοσίωση, πράγματα που φαντάζουν απίθανα στο σήμερα, κι όμως υπάρχουν! Σίγουρα έχει διαφοροποιηθεί ο ρόλος της γυναίκας, το παν όμως για μένα είναι όταν δυο ανθρωποι βρουν την αρμονία και την αλληλοσυμπλήρωση στη σχέση τους.
    γιάννης

Banned
    ευχαριστω για τη συμπαρασταση, δε ξερω αμα το διαβασες ομως στο τελος του 2ου μου ποστ, ειμαι πλεον λιγο-πολυ καλυμμενος (τουλαχιστον για το καλοκαιρι - αμα στραβωσει το θεμα στη πορεια ή μετα μεινω παλι μονος μου δε το γνωριζω). και ναι κοιταζω να βελτιωθω, εχω αρχισει διαιτα και γυμναστικη εδω και δυο βδομαδες, το θεμα ομως δεν ειναι μονο η εξωτερικη εμφανιση (που δε ξερω αν το ειχα αναγκη κι ολας) αλλα να σου ταιριαζει η αλλη και φυσικα να σε θελει γιαυτο που εισαι (γιατι αλλιως οσο και να προσπαθεις δε προκειται να αλλαξει τπτ). αλλα τεσπα δεν ειμαι μονο εγω, γενικοτερα αμα κατσεις και παρατηρησεις υπαρχει μια απογοητευση των αντρων με τις γυναικες, γιαυτο και βλεπουμε συμπεριφορες σαν αυτη που εγραψε η carrie για την Ιαπωνια...

Senior Member
    Δεν το επιδιώκω να έρθει και δεν το εχω επιδιωξει ποτε...
    Όλο αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα με αφήνει αδιάφορο...
    Η αδιαφορία αυτή συνιστά πρόβλημα;

Ειναι συμπτωμα διαταραχης προσωπικοτητας! ισως σχιζοειδης ,αν εισαι κ εκκεντρικος ,τοτε οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες! ομως βγαινουν ολο και καινουργιες διαταραχες στο DSM ,κ ετσι δεν εισαι κ σιγουρος για το ειδος της διαταραχης γιατι ,θα βγει καποια καινουργια κ μπορει να ταιριαζει περισσοτερο με το ειδος της αποκλινουσας συμπεριφορας σου! lol

Βεβαια δεν ειμαι ειδικος! (απαραιτητη επεξηγηση!!!!!!!!!!)
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast