ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 192
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ρε συ, λακρυμόζα, σόρρυ κιόλας, αλλά με ένα κουλούρι και ένα πιάτο φασολάκια την ημέρα που βρίσκεις ενέργεις και κάνεις γυμναστήριο ΚΑΙ 2 ώρες γυμναστική σπίτι σου?

εγώ που τρώω 100πλάσιες ποσότητες, μια μέρα να φάω λίγο χειρότερα το μεσημέρι, νιώθω αδυναμία στο γυμναστήριο...
    ειναι θεμα συνηθειας κ διαταραχης κ πεισματος με τον εαυτο μου...επισης δεν εχω παντα ενεργεια...πολλες φορες ειμαι ετοιμη να καταρρευσω κ εχω λιποθυμισει 1-2 φορες σπιτι μου μετα απο 3ωρο ασκησης...ορισμενες φορες φοβαμαι κ εξω να κυκλοφορησω απο φοβο μη πεσω καθως κ απ τα καθατρικα χανω ηλεκτρολυτες κ αισθανομαι αδυναμη...

δεν ειναι καθολου ευκολο κ ευχαριστο...αλλιως δεν θα ειχα καμια διαταραχη κ θα ειμουν τελειως διαφορετικα...τεσπα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να επεκταθω αλλο..ο νοων νοειτω...:P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    υπάρχουν ασθένειες που θες να φας, αλλά δεν μπορείς. η που σου κόβεται η όρεξη από αυτές....
    φυσικα κ το ξερω....αμα το παμε ετσι οκ βαζω τη διπολικη μου μεσα που στα 2 μανιακα δεν ετρωγα επι 3 μερες...

αλλα κ τι μ αυτο??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ναι αυτο ειπα κ φαινεται ξεκαθαρα τι εννοω αλλα μαλλον δεν με πιανεις.....Επισης ανορεξια δεν εχω αλλα ειχα...την εχω ξεπερασει σε σωματικο επιπεδο αλλα στο ψυχολογικο οχι...γι αυτο κ μου εξελιχθηκε σε βουλιμια....αυτα που κανω δηλ οι στερησεις κ το οτι μετα ξεσπαω ειναι χαρακτηριστικο συμπτωμα της βουλιμιας..τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη ??

Κ επισης τι παει να πει αν ειμαι σωματικα υγιης?? Που κολλαει αυτο?? Άλλωστε οι περισσοτερες διαταραχες ( κ ειδικα αυτες που εχω γω) εχουν κ σωματικες επιπτωσεις οποτε δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι..:P
    κατι τελευταιο και φευγω.Οταν λεω σωματικά υγιης δεν εννοω τις επιπτωσεις στο σωμα σου,το σωμα σου εσύ του κανεις κακο,το σωμα σου ειναι υγιες απο μονο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κλερ κι ομως η εμμονη σε κανει να χεις θεληση τοσο μεγαλη περα απ τις δυναμεις σου και μπορεις να κανεις και γυμν και απ ολα
    ναι θέληση μπορεί να έχεις, αλλά το σώμα πως μπορεί και ακολουθεί? αυτό μου κάνει εντύπωση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    καλά,ας ασχοληθουν οι ψυχολογοί με το θέμα αυτό,το αφήνω πανω σας γιατί εγώ ειμαι ικανος μονο να ποσταρω videos στο music
    μην το ριχνεις ετσι τωρα την ξερω αυτην την τεχνικη κ ειναι τελειως λαθος...:P

αλλα αν δεν ξερεις για καποιες ασθενειες κ διαταραχες καλυτερα πρωτα να μαθεις 2-3 βασικα πραγματακια κ μετα να εκφερεις αποψεις...γιατι αλλιως κανει καραμπαμ η ασχετοσυνη κ πετας χαζες ερωτησεις...

Senior Member
    καλό, δεν είναι να είσαι άσχετος σε αυτά τα θέματα? ;)

Senior Member
    να σκεφτομαστε πριν γραψουμε απο κει βγηκε και το ομωνυμο ''σκεφτομαι και γραφω''
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    κατι τελευταιο και φευγω.Οταν λεω σωματικά υγιης δεν εννοω τις επιπτωσεις στο σωμα σου,το σωμα σου εσύ του κανεις κακο,το σωμα σου ειναι υγιες απο μονο του.
    Τι λες ρε ??? Χειροτερη παπαρια δεν εχω ακουσει ... Ασε μας ρε που το σωμα ειναι υγιες απο μονο του σε λιγο θα μας πεις οτι φταιω κ εγω για ολα οσα περναω κ οτι τα προκαλεσα κιολας !! Αντε πια ελεος τα νευρα μου μεσημεριατικα!!

Το ξαναλεω πρωτα μαθε τι πα να πει να εχεις καποια διαταραχη κ μετα μιλα ετσι σε ανθρωπους που υποφερουν !! Αντε πια !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    να σκεφτομαστε πριν γραψουμε απο κει βγηκε και το ομωνυμο ''σκεφτομαι και γραφω''
    +10000 !!! Αλλα για να σκεφτει καποιος απαραιτητη προυποθεση να εχει ενα πραγματακι μεσα στο κεφαλι του εστω κ σε μικρη ποσοτητα...αλλιως πεταει καλαμποκια..:P

Senior Member
    Τι λες ρε ??? Χειροτερη παπαρια δεν εχω ακουσει ... Ασε μας ρε που το σωμα ειναι υγιες απο μονο του σε λιγο θα μας πεις οτι φταιω κ εγω για ολα οσα περναω κ οτι τα προκαλεσα κιολας !! Αντε πια ελεος τα νευρα μου μεσημεριατικα!!

Το ξαναλεω πρωτα μαθε τι πα να πει να εχεις καποια διαταραχη κ μετα μιλα ετσι σε ανθρωπους που υποφερουν !! Αντε πια !!
    Και γω ξαναλεω οτι η ανορεξία είναι μια ασθένεια που δεν προκαλείται από κανένα ιό ή μικρόβιο αλλά από το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό.Το σωμα σου καταστρεφεται απο το μυαλο.Και για να μην με βγαζεις και τρελο ή χαζο,δεντ α λεω εγω >http://www.medlook.net/kids/anorexia.asp

Αντε γεια

Senior Member
    ναι θέληση μπορεί να έχεις, αλλά το σώμα πως μπορεί και ακολουθεί? αυτό μου κάνει εντύπωση!
    Ακολουθει αν υπαρχει μεγαλη θεληση κ τον εχεις μαθει ετσι !! Γινεται μηχανικα περισσοτερο...:P

Senior Member
    Καταρχην δεν εχω γραψει πουθενα οτι δεν τρωω..

Κατα δευτερον δεν ακολοθω καμια βλαμμενη διαιτα ουτε ουσιαστικα εχω κανει διαιτα στη ζωη μου με την εννοια της "διαιτας"..

Κατα τριτον εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα οτι εχω διατροφικη διαταραχη (πρωην ανορεξικη, νυν βουλιμικη)

Κατα τεταρτον πηγαινω γυμναστηριο 3 φορες τη βδομαδα, γυμναζομαι 2 ωρες καθημερινα σπιτι μου, κανω τζοκινγκ οποτε μπορω, χορευω, ασχολουμαι απο 8 χρονων με κολυμβηση, μετα εκαν βολει, μπασκετ κ στιβο..(τωρα τα εχω παρατησει βεβαια..)

Οκ τωρα ??
    Τα κανεις ολα αυτα με ενα πιατο φακες και ενα κουλουρι την ημερα;; Μηπως εχει επιστρεψει η ανορεξια; Ενα κουλουρι κι ενα πιατο απαχο φαι διαιτα ανορεξιας μου θυμιζουν..

Senior Member
    Και γω ξαναλεω οτι η ανορεξία είναι μια ασθένεια που δεν προκαλείται από κανένα ιό ή μικρόβιο αλλά από το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό.Το σωμα σου καταστρεφεται απο το μυαλο.Και για να μην με βγαζεις και τρελο ή χαζο,δεντ α λεω εγω >http://www.medlook.net/kids/anorexia.asp

Αντε γεια
    Το δαβασα το αρθρο αν κ εχω διαβασει χιλιαδες παρομοια κ ξερω τι ειναι ανορεξια κ τι δεν ειναι οκ?? Κ εχω κ την προσωπικη μου εμπειρια στο θεμα, δεν κανω απλως εικασιες ουτε ηλιθιες ερωτησεις σε ατομα με σοβαρα προβληματα...

Μαλλον σου χρειαζεται εσενα να ενημερωθεις περισσοτερο, η γνωση ειναι δυναμη κ η αγνοια βλακεια..:P

Το τι μυαλο εχω το ξερω εγω κ δεν θα μου το μαθει κανενας...

Σε λιγο θα πεις οτι οσοι εχουμε προβληματα φταιμε εμεις...ελεος πια...:P

Αντε γεια κ σε σενα παω να φαω να μην στενοχωριεσαι....:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Τα κανεις ολα αυτα με ενα πιατο φακες και ενα κουλουρι την ημερα;; Μηπως εχει επιστρεψει η ανορεξια; Ενα κουλουρι κι ενα πιατο απαχο φαι διαιτα ανορεξιας μου θυμιζουν..
    Οχι δεν εχει επιστρεψει η ανορεξια γιατι αμα ειχε επιστρεψει δεν θα ειμουν 53 κιλα η 55 αλλα θα ειμουν 35...Ξερω πολυ καλα τι εχω κ τι μου γινεται κ δεν θα μου το μαθει κανενας.... :P

κ επισης εχω γραψει οτι δεν τα κανω συνεχεια κ καθε μερα...γενικα μιλαω παντα...

Senior Member
    Το δαβασα το αρθρο αν κ εχω διαβασει χιλιαδες παρομοια κ ξερω τι ειναι ανορεξια κ τι δεν ειναι οκ?? Κ εχω κ την προσωπικη μου εμπειρια στο θεμα, δεν κανω απλως εικασιες ουτε ηλιθιες ερωτησεις σε ατομα με σοβαρα προβληματα...

Μαλλον σου χρειαζεται εσενα να ενημερωθεις περισσοτερο, η γνωση ειναι δυναμη κ η αγνοια βλακεια..:P

Το τι μυαλο εχω το ξερω εγω κ δεν θα μου το μαθει κανενας...

Σε λιγο θα πεις οτι οσοι εχουμε προβληματα φταιμε εμεις...ελεος πια...:P

Αντε γεια κ σε σενα παω να φαω να μην στενοχωριεσαι....:P
    Καλή ορεξη,να φας μια μεριδα και για μενα,οκ?

Τεσπα,ελπιζω να ξεπερασεις το προβλημα σου,δεν εχω να πω τιποτα αλλο,μην κρατας κακιες για χαζα (πραγματα ή χαζά σαν εμενα :p),φιλικα,γεια

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast