ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 192
    Senior Member
    λακρι μου
    στο ζητησαν και το ειπες και καλα εκανες
    αλλα ειλικρινα,
    αν ηταν να τρωω ενα κουλουρι κι ενα πιατο φασολακια
    ας ημουν κι εκατο κιλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Χαχαχαχα... Ναι όντως! Βασικα σε σε κανένα ιστότοπο δεν θέλω να με γνωρίζουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Εδώ ναι! Υπάρχει το κοινωνικό στίγμα! Πάντως προσωπικα θα ήθελα να γνωρίζω άτομα από εδώ μέσα. Να έπινα μαζί τους καφέ! Είστε όλοι τόσο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!
    Το κοινωνικο στιγμα δυστυχως υπαρχει κ ειναι δυσκολο να εξαλειφθει, μιας κ παντα σε οποιοδηποτε χωρο (ακομα κ εδω μεσα) παντα θα υπαρχουν στενομυαλοι με συγκεκριμενες αντιληψεις, το θεμα ειναι ομως πως εμεις το αντιμετωπιζουμε απ την πλευρα μας κ τι κανουμε για αυτο..

Εγω προσωπικα εχω παψει να ασχολουμαι με στερεοτυπικες αποψεις κ δεν προκειται να με αγγιξει ουτε στο απειροελαχιστο κατι που θα ακουσω απο αλλους με σκοπο να με στιγματισει ...Γιατι πολυ απλα εχω μαθει να μην το αφηνω να μπαινει μεσα μου κ να με επηρεαζει...Κ ισα ισα νιωθω πολυ πιο διαφορετικη κ ξεχωριστη απο ατομα που δεν εχουν "τιποτα" κ ποσο μαλλον κ απο καποιους που σε κοιταν αφηψηλου...Κ δεν το θεωρω κακο η οτιδηποτε αλλο να γραφει κανεις σε τετοια φορουμ, αν ειχα κ τον παραμικρο ενδοιασμο δεν θα γραφα καν, δεν κανω τιποτα καταναγκαστικα η για να αποδειξω κατι...

Αλλωστε ειμαστε αυτοι που ειμαστε κ σε οποιους αρεσουμε !! Το σημαντικοτερο ομως απ ολα ειναι να αρεσουμε εμεις στιν εαυτο μας !! Γιατι απο κει ξεκινανε ολα !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λακρι μου
    στο ζητησαν και το ειπες και καλα εκανες
    αλλα ειλικρινα,
    αν ηταν να τρωω ενα κουλουρι κι ενα πιατο φασολακια
    ας ημουν κι εκατο κιλα..
    ναι ισως ειναι υπερβολικο για αυτο κ εγραψα "don 't try this at home!!" αλλα μου χει γινει εμμονη κ ετσι εχω συνηθισει κ δεν μπορω να το αλλαξω...το καλο στην ολη υποθεση οτι εχω 2+ βδομαδες να κανω βουλιμικο επεισοδιο κ να παρω καθαρτικα..οποτε ειμαι μαλλον σε καλο δρομο...δεν ξερω βεβαια για ποσο ακομα...

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Οχι ρε συ, μ αρεσει το παστιτσιο αλλα αυτοσυγκρατουμαι να μη τρωω γενικοτερα φαγητα που εχουν περισσοτερες θερμιδες η φαγητα που αποτελουνται απο πολλα υλικα η φαγητα υπερπαραγωγες..προτιμω ο,τι τρωω να ειναι λιγο, απλο κ απερριτο...

Βεβαια υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω να αντισταθω, κ κανω βουλιμικο η μπορει κ να μην κανω (αναλογως την ποσοτητα κ πως θα το εκλαβω εκεινη τη στιγμη..)

Λοιπον εδω κ δυο βδομαδες περιπου τρωω το εξης (το καθημερινο μου διαιτολογιο) :

Για πρωινο τρωω ενα σουσαμενιο κουλουρι κ πινω νερο
    Για μεσημεριανο τρωω συνηθως "πρασινα" φαγητα (πχ αρακα, μπαμιες, φασολακια) η οσπρια κ πινω εναμιση ποτηρι φυσικο χυμο απο πορτοκαλια..
    Για βραδυ τιποτα..

Δεν συνιστω σε κανεναν βεβαια να ακολουθησει κατι τετοιο, εγω το κανω επειδη εχω διατροφικη διαταραχη, Don 't try this at home !! xexe !! :)
    Δεν θα αντεχα να τροω τοσο λιγα πραγματα ουτε μια μερα!με τπτ πως αντεχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Δεν θα αντεχα να τροω τοσο λιγα πραγματα ουτε μια μερα!με τπτ πως αντεχεις?
    εξασκω τον εαυτο μου στη στερηση μαλλον κ αντεχω !! ωρες ωρες πραγματικα ομως δεν παλευεται κ ξεσπαω σε κλαματα κ χαρακωνομαι...
    μου κανω πλυση εγκεφαλου συνεχεια για αυτο εχει γινει φαυλος κυκλος κ δεν βγαινω....δεν θελω να χασω τον ελεγχο...

πιστευω με εχει βοηθησει κ η φαρμακευτικη αγωγη που παιρνω...(ειδικα το ενα απ τα 2 χαπια που παιρνω ελαττωνει την ορεξη, το αλλο απλως δεν την επηρεαζει..) ισως παιζει ρολο κ αυτο δεν ξερω...αλλα το σημαντικοτερο ειναι πιστευω η προαπαθεια που κανω κ η αυτοσυγκρατηση..

Banned
    Μακαρι να μπορουσα και εγω να ελενξω την αυτοσυγκρατηση μου στο φαι.Στα αλλα θεματα κρατιεμαι σε αυτο ομως δεν μπορω .

Senior Member
    Οπως εμαθες σε αλλα πραγματα κ το ελεγχεις ετσι μπορεις να κανεις το ιδιο κ με το φαγητο...Φυσικα θελει προσπαθεια, υπομονη, μικρα κ σταδιακα βηματα κ πολλη δουλεια με τον εαυτο σου η με καποιον ειδικο...

Το βασικο ειναι να μαθεις να διαχειριζεσαι τα συναισθηματα που σου πρακαλουνται απο διαφορες καταστασεις, ωστε να μην ξεσπας μετα στο φαγητο (συναισθηματικη υπερφαγια δηλαδη..)....Γιατι η οποια συμπεριφορα μας απεναντι στο φαηγτο που συνιστα διαταραχη οφειλεται σε αλλα αιτια που ειναι συνηθως συγκεκαλυμμενα κ εκει πρεπει να εστιασουμε...

Senior Member
    Τις ανορεξικές που τις βλέπετε?Γιατι εγώ πολυ μα πολύ σπανια βλεπω τετοιες κοπέλες.Εκτος και αν τις αδυνατουλες τις λετε ανορεξικες απο ζηλεια ή δεν ξερω απο τι αλλο.

Κάτι αλλο τωρα,ποιος σας εμαθε την χαζομαρα του να μην τρώτε (!) για να διατηρησετε το σωμα σας ή για να αδυνατισετε?Τι μαλακιες ειναι αυτες?Αν θελετε να 'στε αδυνατουλες πρεπει να γυμναζεστε,κανετε αερόβια γυμναστικη και θα είστε αδυνατες και συναμα υγιείς(και επίσης θα τρώτε ο,τι θελετε).

Senior Member
    θα κανεις βουλιμικο με την μια εγω μεχρι 1,5 χρονο πριν ετρωγα

πρωι 1 ποτυρι χυμο
    μεσημερι 1 πιατο μαρουλι με ντοματα
    βραδυ 2 φρουτα

ολο αυτο καθε μερα για 6 μερες την βδομ για 2 χρονια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    οι ανορεξικες δεν βγαινουν εξω οποτε δεν θα τις δεις ποτε σε παραλια η σε δρομο

Senior Member
    Θελω να ρωτησω τα κοριτσια του φορουμ που δεν τρωνε και ακολουθουν κατι βλαμμενες διαιτες αν γυμναζονται.
    Λοιπον γυμναζεστε?

Senior Member
    βλαμμενος εισαι κ φαινεσαι αμα δεν εχεις διατροφικη μην δινεις συμβουλες και τσιγκλας!

Senior Member
    γυμναστικη!!!! ω δεν το χαμε σκεφτει! πω πω τσαμπα ταλαιπωριομασταν 10 χρονια τωρα!!!! καλα που χαμε κ σενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Τις ανορεξικές που τις βλέπετε?Γιατι εγώ πολυ μα πολύ σπανια βλεπω τετοιες κοπέλες.Εκτος και αν τις αδυνατουλες τις λετε ανορεξικες απο ζηλεια ή δεν ξερω απο τι αλλο.

Κάτι αλλο τωρα,ποιος σας εμαθε την χαζομαρα του να μην τρώτε (!) για να διατηρησετε το σωμα σας ή για να αδυνατισετε?Τι μαλακιες ειναι αυτες?Αν θελετε να 'στε αδυνατουλες πρεπει να γυμναζεστε,κανετε αερόβια γυμναστικη και θα είστε αδυνατες και συναμα υγιείς(και επίσης θα τρώτε ο,τι θελετε).
    Προσωπικα εχω γνωρισει αρκετες ανορεξικες κ εχω δει , εχω εμπειρια στο θεμα κ μπορω να καταλαβω ακομα κ αν καποια ειναι ανορεξικη η ειναι το φυσικο της ετσι...Οταν νοσηλευομουν ειμασταν 3, μολις ειχαν φυγει αλλες 2...

Ειναι παρα πολυ μεγαλος ο αριθμος των κοριτσιων που εχουν περασει νευρικη ανορεξια, δεν το περιμενα κι εγω να πω την αληθεια...

Ειναι φαυλος κυκλος που προκυπτει κατα βαση απο αλυτα θεματα που εχεις με τον εαυτο σου, κ οχι τοσο με την εξωτερικη επιρροη που δεχεσαι...ειναι ενα μονιμο αισθημα ανικανοποιητου...δεν ξερω αν με πιανεις...

Senior Member
    Εγω αναφερομαι στα νορμαλ υγιή κοριτσια,εσυ εχεις δηλαδη καποιο προβλημα υγειας?τι εννοεις διατροφική?τι εχεις δηλαδη?

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast