Αυτοκτονία? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Banned
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Μα ουτε εγω μιλησα για συγκεκριμενο προσωπο.Αυτο ακριβως ειπα.Όποια κ όσα κι αν ειναι (συμπεριλαμβανομένου του ενός) θα διαλυθει.Κι απλως ανεφερα μερικά παραδειγματα.Για τον καθενα μπορει να ειναι αλλο αυτο το προσωπο,αλλα σιγουρα υπαρχει.
    Για εσενα ειναι ο γιος σου.Αν εκανε ο γιος σου λοιπον κατι τετοιο-χτυπα ξυλο- θα σε διελυε.Αντιστοιχως και εσυ για το γιο σου .Για σενα λοιπον αυτος ειναι αυτο το προσωπο.Αρα η παραπανω σου αποψη δεν ισχυει και καλο θα ηταν να ησουν πιο συγκεκριμενη οταν αφορα ειδικα τετοια θεματα.
    Εχεις δικιο δεν μηλαγα συγκεκριμενα.Αλλα αν αυτοκτονουσε π.χ ο αδερφος μου η οι γονεις μου δεν θα πεθενα καποια στιγμη θα το ξεπερνοιυσα.Εκει θελω να καταληξω.

Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Παστελι το ιδιο ισχυει κ για τους υπολοιπους.... εγω γιατι δεν καταλαβα οτι η κολλητη μου ηταν ενα βημα πριν την αυτοκτονια? Η ξαδελφη της που ηταν λιγη ωρα πριν την αποπειρα μαζι? Ακομη δεν μπορω να το χονεψω οτι μπορει να εστελνε μηνυματα κ εγω να μην καταλαβαινα τιποτε.... κ ισως με τον τροπο που την πιεζα να ξεπερασει την καταθλιψη της να ηταν λαθος...
    Μην νιωθεις ενοχες.Η φιλη σας σας σκεφτικε εσας το τι πονο και ενοχες θα νιωθατε μετα?Παιδια δεν θελω να γραφω για τετοια θεματα δεν τα μπορω συγνωμη που σημετηχα.
    Απλα ειναι κριμα να αυτοκτονει κανεις πρεπει να το παλεψει!

Senior Member
    Ενταξει παστελι καταλαβαμε τι ειπες.εχω κανει μια αλλαγη στο τελευταιο ποστ μου.ριξτου μια ματια.Για σενα ειναι το παιδι σου για μενα αλλα προσωπα.
    Αν σε ριχνει μη συμμετεχεις αλλο.
    Καταλαβα παντως τη γνωμη σου
    καλη συνεχεια

Banned
    Mετρανε γονεις και αδερφια πως δνε μετρανε απλα λεω οτι μετα θα συνεχιζω προσωπικα να ζω γιατι εχω παιδι και με χρειαζεται.Φτου φτου μην παθουν κατι τους λατρευω τους γονεις μου και τον αδερφο μου.
    Και οσο για την μανα αυτη που ειναι 85 χρονων δεν πολυσκαει και παρολο που το αλλο της παιδι λιωνει απο καρκυνο η γυναικα αυτη κοιταει τον εαυτο της και απορει που την ποναει 2 μερες το δεξι της ποδι.
    Να την χεσω τετοια μανα εγω.

Senior Member
    Χαιρομαστε λοιπον που εχεις το παιδι σου να σε αποτρεπει απο πιθανοτητα τετοιων σκεψεων.ευτυχως που υπαρχει
    Οσο για τη μανα οκ,δεν ξερω.ισως και να τα χει "παιξει"εγκεφαλικα.Και να ναι σαν ενα ειδος αμυνας.Μπορει κ οχι.Εσυ ξερεις καλυτερα.
    Σιγουρα υπαρχουν αλλοι που πονανε γι αυτο τον χαμο.

Banned
    Ε ναι μια αυτοκτονια σιγουρα εχει αντικτυπο σε πολλους απο το γυρο περιβαλον.Παντος ειμαι κατα και ειμαι υπερ τηζ ζωης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Και οσο για την μανα αυτη που ειναι 85 χρονων δεν πολυσκαει και παρολο που το αλλο της παιδι λιωνει απο καρκυνο η γυναικα αυτη κοιταει τον εαυτο της και απορει που την ποναει 2 μερες το δεξι της ποδι.
    Να την χεσω τετοια μανα εγω.
    θα ξανασυμφωνησω με το παστελι

Senior Member
    Παντος ειμαι κατα και ειμαι υπερ τηζ ζωης.
    εδω δυστυχως θα διαφωνησω με το παστελι

Banned
    Mα γιατι μου το κανεις τωρα αυτο ε?:P

Senior Member
    Αλεξανδρε οκ,ειπες την αποψη σου αρκετες φορες.Και μιας κ δεν την τεκμηριωνεις..φτανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Αλεξανδρε οκ,ειπες την αποψη σου αρκετες φορες.Και μιας κ δεν την τεκμηριωνεις..φτανει.
    καλα, καλα.εχεις εν ολιγοις, κ μονο εν ολιγοις, δικιο.σορι.
    να τεκμηριωσω λοιπον. εμενα προσωπικα οποιος κ να φυγει δεν με πολυνοιαζει. ενταξει για την μανα μου θα νοιαζομουν αλλα στο κατω κατω θα γλιτωνε κ απο την δυσκολη καθημερινοτητα που κανει. κ εγω αυτο ακριβως θελω να σκεφτει κ η μανα μου για μενα, αλλα ελα ντε που δεν σκεφτεται ετσι. οσον αφορα για τους φιλους, ε ποσο να στεναχωρηθει ενας φιλος?δεν ξερω βεβαια ισως εσεις οι γυναικες να δενεστε πιο πολυ.

υ.γ. αυτο το nickname του παστελι πολυ μαρεσει ρε γαμωτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    ενταξει για την μανα μου θα νοιαζομουν αλλα στο κατω κατω θα γλιτωνε κ απο την δυσκολη καθημερινοτητα που κανει. κ εγω αυτο ακριβως θελω να σκεφτει κ η μανα μου για μενα, αλλα ελα ντε που δεν σκεφτεται ετσι.
    Σου παραθετω αυτο το κομματι απ το μηνυμα σου κ τα συμπερασματα δικα σου.Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω

Banned
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    καλα, καλα.εχεις εν ολιγοις, κ μονο εν ολιγοις, δικιο.σορι.
    να τεκμηριωσω λοιπον. εμενα προσωπικα οποιος κ να φυγει δεν με πολυνοιαζει. ενταξει για την μανα μου θα νοιαζομουν αλλα στο κατω κατω θα γλιτωνε κ απο την δυσκολη καθημερινοτητα που κανει. κ εγω αυτο ακριβως θελω να σκεφτει κ η μανα μου για μενα, αλλα ελα ντε που δεν σκεφτεται ετσι. οσον αφορα για τους φιλους, ε ποσο να στεναχωρηθει ενας φιλος?δεν ξερω βεβαια ισως εσεις οι γυναικες να δενεστε πιο πολυ.

υ.γ. αυτο το nickname του παστελι πολυ μαρεσει ρε γαμωτο
    Eλα βρε αφου τα εχουμε ξαναπει.Εσυ δεν εισαι π ειχες πιει λιγο και την ελεγες στον sabb?:P

Senior Member
    Eλα βρε αφου τα εχουμε ξαναπει.Εσυ δεν εισαι π ειχες πιει λιγο και την ελεγες στον sabb?:P
    οχι βρε παστελι. λαθος αλεξανδρο θα θυμασαι.εγω πρωτη φορα γραφω με σενα. γμτο κ σειχα συμπαθησει κ μου χαλας την διαθεση τωρα

Banned
    gm ta dipla m post apoce!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast