άγχος και μεγάλη στεναχώρια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Κι εγω ανακουφιστικα αρκετά απο τοτε που το βρηκα.πριν μερικες μερες δλδ
    Πάντα θα υπαρχει καποιος να διαβασει οσα γραφεις
    Καλη σου συνεχεια και να εισαι καλα.

Junior Member
    Ήρθε πάλι η κρίση,νιώθω απαίσια θέλω να ηρεμήσω αλλά συνέχεια σκέφτομαι,δεν θέλω να επιβαρύνω την μητέρα μου με τις ανησυχίες μου έχει και αυτή την δική της στεναχώρια.

Senior Member
    Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας.

Θέλω να σου πω πως ακριβως τα ίδια συμπτώματα είχε και ο άντρας μου όταν πέθανε ο πατέρας του απο καρδιά. Ψάχναμε να δούμε τι συμβαίνει μέχρι που ο καρδιολόγος μας είπε ότι είναι κρίσεις πανικού. Όπως ήρθαν έτσι και έφυγαν. Μίλησε ομως και με κάποιον ειδικό, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Junior Member
    Μακάρι να φύγουν έτσι απλά,γιατί με ταλαιπωρούν και δεν με αφήνουν να στηρίξω τους ανθρώπους μου.Λυπάμαι και για την δική σας απώλεια και χαίρομαι που ο άντρας είναι μια χαρά.

Senior Member
    Στη φάση αυτή πρέπει να στηρίξεις τον εαυτό σου. Νομίζω οτι είναι φυσιολογικό ολο αυτό που αισθάνεσαι. Αλλά πραγματικά θα σε βοηθούσε πολύ να το συζητούσες με κάποιον γιατρό. Θα στο εξηγούσε καλύτερα και θα σε βοηθούσε να το ξεπεράσεις. Όποτε θέλεις να γράφεις.

Junior Member
    Ίσως έχεις δίκιο είναι δύσκολο να το ξεπεράσω μόνη μου και να το συνειδητοποιήσω για να αποβάλλω τις κρίσεις.Ακόμα δεν μπορώ να το δεχτώ όλο αυτό,νομίζω ότι είναι μια χαρά και θα έρθει στο σπίτι,ότι όταν γυρνάω από την δουλειά είναι στο σπίτι και κάθεται.Όταν τον είδα νεκρό στο κρεβάτι,όταν τον γύρισα και τον είδα έτσι (η μητέρα μου είχε πάθει σοκ και φώναζε)είχα κολλήσει του έπιανα τα χέρια και έλεγα ότι θα ξυπνήσει δεν μπορεί να πέθανε τώρα θα ανοίξει τα μάτια του,αλλά δεν έγινε και τότε όλοι άρχισαν να έρχονται στο σπίτι για τα διαδικαστικά και εγώ να μην καταλαβαίνω να μην ξέρω τι να κάνω.όλα έγιναν τόσο γρήγορα.
    Last edited by angiem; 14-05-2011 at 12:29.

Senior Member
    Περασες μεγαλο σοκ angiem μου,
    Σίγουρα ειναι πολυ νωρις ακόμα αλλα όπως σου προτεινει και η Deep_purple πιο πανω ισως θα σου ηταν πολυ χρησιμο να το μοιραστεις με καποιον ειδικό για να σου πει πως θα το διαχειριστείς,ή ακόμη να το συζητησεις με μια/εναν καλη σου φιλη/ο προκειμένου τουλαχιστον να ξεσπάσεις.

Junior Member
    γεια σας και πάλι,θα ήθελα και πάλι την γνώμη σας και τις εμπειρίες σας,λοιπόν δεν ξέρω αλλά μάλλον περνάω όλα τα συμπτώματα των κρίσεων(μάλλον).Έχετε νιώσει ποτέ ότι έχετε ένα επίμονο κόμπο στο λαιμό επί μέρες,να μην μπορείτε να καταπιείτε,να νιώθετε ότι θα πνιγήτε ότι ο λαιμός σας και οι αδένες έχουν πρηστεί όσο δεν πάει αλλά στην πραγματικότητα να τους πιάνετε και να μην είναι πρησμένοι.να έχετε συνέχεια φλέματα και να μην ησυχάζετε πείτε μου γιατί θα τρελαθώ είναι ακόμα ένα σύμπτωμα κρίσεις?Πρέπει να ανησυχώ?

Senior Member
    Αυτο το συναισθημα στο λαιμο, ο γνωστος "κομπος", ειναι απο μεγαλη στεναχωρια. οταν βιωνεις κατι το οποιο δεν μπορεις να το αλλαξεις, ειναι ο μεγαλυτερος πονος.. μεγαλυτερος κι ο κομπος.. Οσο για τα φλεμματα, οταν εδινα πανελληνιες εγω ειχα επι 5 συνεχεις μηνες φλεμματα και πνιγομουνα 4-5 φορες τη μερα και τη νυχτα. Ειχα παει σε ολοςυ τους γιατρους ειχα κανει ολες τις εξετασεις ειχα παρει ολα τα φαρμακα και δεν εγινε τπτ. Εφυγε οταν τελειωσαν οι εξετασεις και εδωσα το μηχανογραφικο. ΑΠο απριλιο εως ΑΥγουστο δλδ. Ειναι φριχτο μαρτυριο αν οντως εχεις αυτο το πραγμα που σου περιεγραψα. Το καλυτερο που μπορεις να κανει ειναι να χαλρωσεις, να πας σεκαποιον ψυχιατρο να παρεις καποια ηρεμιστικα. Εγω δεν το ηξερα αυτο τοτε δεν μου το ειπε κανεις, και υπεφερα 5 μηνες. Να κανεις οτι ειναι δυνατο να σε χαλαρωσει μαζι με ηρεμιστικα, μασαζ, ποδηλατο, διακοπες μακρια μακρια ποολυ μακρια...

Senior Member
    Αυτο το συμπτωμα το ειχε μια φιλη που σου ανεφερα παραπανω οταν ειχε πεθανει ο πατερας της.Δεν μπορουσε να φαει επι μηνες γιατι νομιζε οτι θα πνιγει.Προφανως ειναι απ το αγχος σου.
    Εγω νιωθω συχνα πονο στο λαιμό οταν στρεσαρομαι πολυ,αλλα δεν εχω την αισθηση οτι θα πνιγώ
    Κανε ενα γρηγορο τσεκ καλου κακου σ εναν ενδοκρινολόγο,να ηρεμήσεις.Ισως μπορει να καταλαβει και με απλη ψηλαφιση.
    Πρωτιστως προσπαθησε να ηρεμήσεις και να μειώσεις την ενταση σου,καθως το πιθανότερο ειναι να είναι απο εκει.και οσο φοβάσαι την αυξανεις επιπλεον.
    Και πιες κανενα χαμομηλακι με μελι να μαλακωσει λιγο ο λαιμός σου.

Junior Member
    Έχω τρομάξει όλο και κάτι παθαίνω φυσικά είχα πάει στο γιατρό και μου είπε για τα φλέματα ότι είναι από την ιγμορίτιδα και μου έδωσε αντιβίωση και σιρόπι αλλά δεν έκαναν τίποτα η αντιβίωση το έκανε χειρότερο αφού μου αλλοίωσε τελείως την γεύση και είχα συνέχεια μια πίκρα στο σώμα μου που φυσικά αυτό χειροτέρευε την κατάσταση γιατί νόμιζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό,που και πάλι δεν το ξέρω τώρα την σταμάτησα για να δούμε μήπως ήταν παρενέργεια από το χάπι αλλά και πάλι εγώ ξέρω ότι δεν προέρχεται από αυτό σε τέτοιο βαθμό.Ήθελα να μάθω αν αυτά τα συμπτώματα τα είχε και άλλος από ψυχολογικό αίτιο.Θα ξαναπάω στον γιατρό να το δω απλά φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο.Όλο ψάχνω στο google πιθανά αίτια.Το ξέρω ότι θα μπερδευτώ περισσότερο και ότι πανικοβάλλομαι περισσότερο αλλά τι να κάνω τρελαίνομαι.Πήρα σήμερα πάλι τηλ τον γιατρό και μου είπε ότι δεν ξέρει αν αυτό που έχω είναι καλό η κακό και να δοκιμάσω να κόψω την αντιβίωση να δούμε πως θα πάει.

Senior Member
    Τα ειχα εγω απο ψυχολογικο αιτιο!! Τι λεω τοση ωρα!! 5 μηνες ολκληρους! Πνιγομουνα καθε μερα και νομιζα οτι θα μεινω απο ασφυξια 4 φορες τη μερα και τη νυχτα απο τα φλεμματα. Δε μπορουσα ουτε να κοιμηθω, πηγαινα και εδινα πανελλαδικες εχοντας να κοιμηθω μερες. Φριχτο βασανιστηριο. Ειχα παει σε παθολογο, πνευμονολογο, αλλεργιολογο, ειχα κανει εξετασεις αιματος, ακτινογραφιες, ειχα παρει αντιβιωση δυο φορες, 3 μπουκαλακια σιροπι για το βηχα, 2 σπρευ για αλλεγιες, και ουτε θυμαμαι τι αλλο, και δεν ειχανε κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ειχα πιει λιβαδια φασκομηλο χαμομηλι και τηλιο, και σου ειπα ποια ειναι η λυση, να ηρεμησεις, ειτε με φυσικο τροπο αν μπορεις, ειτε με τεχνητο, δλδ ηρεμιστικα.

Senior Member
    angiem ηθελα να σε ρωτησω επισης,ειχες ποτε προβλημα με το θυροειδή σου?

Junior Member
    Βασικά όχι αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρασε και αυτό από το μυαλό μου.έχω ακούσει πολλούς που ανέπτυξαν προβλήματα του θυρεοειδή μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου τους προσώπου.και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω και μία τέτοια εξέταση.παρόλα αυτά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα κιλά μου είμαι εδώ και χρόνια σταθερή και σε φυσιολογικότατο επίπεδο κιλών.

Senior Member
    Δεν εχει να κανει μονο με τα κιλα ο θυρεοειδης.Αλλα αν δεν ειχες παλαιοτερα προβλημα ευχομαι και πιστευω οτι δεν θα σου εχει προκυψει τωρα ξαφνικα.Οπως σου λεει κι η carrie παραπανω,το πιθανοτερο ειναι αυτο να το νιωθεις απ το αγχος και τη στενοχωρια σου.Λες οτι απο τοτε και μετα ολο και κατι παθαινεις,κι αυτα μοιαζουν με ψυχοσωματικα
    Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια επισκεψη σ ενα ενδοκρινολογο,20 λεπτα δουλεια ειναι για να σου πει αν ολα ειναι οκ.
    Κι αν ειναι,μην ψαξεις αλλου,παρα σ ενα ψυχολογο να σε συμβουλεψει για το πως θα ηρεμήσεις.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast