Δρομοκαειτιο, η πολιτεια των τρελλων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Δρομοκαειτιο, η πολιτεια των τρελλων

πηρε τ αυτι μου, -ή μαλλον το ματι μου-, για την εκπομπη αυτη με θεμα το δρομοκαειτιο απο ενα αλλο τοπικ που συζητουσαν κατι γυναικες νομιζω κ ειπα να το δω. νομιζω πως θα ειχε ενδιαφερον να συζητουσαμε γ αυτην την εκπομπη.

προς το τελος νομιζω, ο δημοσιογραφος ειπε πως ο κοσμος εχει την εντυπωση..... τρελλος κ χαζος ή τρελλος με μαχαιρι..., κατι τετοιο. μας εχει βγει τ ονομα κανονικα δηλαδη.

τα παραδειγματα των ασθενων ηταν πολυ αντιπροσωπευτικα νομιζω. εκτος απο την ασθενεια του χορευτη που πρωτη φορα την ακουω.

παντως μπραβο τους, που μερικοι απο αυτους αν κ κλεισμενοι σε ενα τετοιο μερος τραγουδουσαν κ επαιζαν μουσικη ακομα.

Senior Member
    Την έχει online την εκπομπή για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν εδώ:

http://www.megatv.com/article.asp?ca...467967&subid=2

Senior Member
    thanks insect. αυτο επρεπε να το ειχα κανει εγω, αλλα δεν βαριεσαι, στην κοσμαρα μου..

Senior Member
    Ετσι οπως ειναι η Ελλαδα εμεις ειμαστε οι σωστοι , οι κανονικοι και αυτοι οι περιεργοι !!

Εμας μας τρελαναν ετσι οπως ειναι η Ελλαδα.

Κανενας κανονικος ανθρωπος δεν αντεχει σε αυτη τη χωρα..

Εχετε σκεφτει ποτε οτι εμεις μπορει να ειμαστε πιο νορμαλ απο τους νορμαλ ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Ετσι οπως ειναι η Ελλαδα εμεις ειμαστε οι σωστοι , οι κανονικοι και αυτοι οι περιεργοι !!

Εμας μας τρελαναν ετσι οπως ειναι η Ελλαδα.

Κανενας κανονικος ανθρωπος δεν αντεχει σε αυτη τη χωρα..

Εχετε σκεφτει ποτε οτι εμεις μπορει να ειμαστε πιο νορμαλ απο τους νορμαλ ;

Λολ, αυτό ισχύει εν μέρη. Αυτή η χώρα έχει πάρα πολλές προβληματικές συμπεριφορές, είναι πολύ πιθανό ν' αγχωθείς/απελπιστείς-οπότε- και να αυξηθούν οι πιθανότητες να "κατρακυλήσεις" σε διάφορες καταστάσεις. Ωστόσο αυτό από μόνο του δεν αρκεί γιατί η ψύχωση είναι μια παγκόσμια διαταραχή με σταθερό ποσοστό εκδήλωσης. Τουλάχιστον ίσως αν φεύγαμε από την χώρα για να ζήσουμε κάπου καλύτερα και πιο πολιτισμένα, αυτό με την σειρά του να μείωνε το άγχος/αρνητικά συναισθήματα οπότε και την πιθανότητα κάποιας ψυχικής διαταραχής (η παλινδρόμησης)

Πολύ Thanks για την εκπομπή παιδιά!! Will see