ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΟΟΛ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Originally posted by samuel
    Σχεδόν όλους τους ανθρώπους τους ενδιαφέρει η υστεροφημία τους αλλά σκέψου και κάτι άλλο.
    Η μητέρα μου πριν πεθάνω είχε συνειδητοποιήσει ότι έπινα. Δεν θα αισθάνεται χειρότερα μετά? Δεν θα αισθάνεται πιο πολύ πως θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι? Και όχι μόνο εκείνη. Πρέπει να αλαφρύνω όσο μπορώ τον πόνο τους και αυτή είναι η τελευταία καλή πράξη που θα κάνω.
    Όσο για το οικονομικό απλά σκέφτομαι και την στραβή που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και παραμείνω εδώ.
    Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, αλλά στη δική σου περίπτωση θα είμαι με το διάολο, ή μάλλον με το σπασμένο ποδάρι του...

Να είσαι καλά και να μη σκέφτεσαι ανοησίες στα 24 σου, έχεις άλλες 3 ζωές ακόμη - για να μη μπω 4 ή 5 - για να αντιστρέψεις ό,τι αρνητικό πιστεύεις πως σου έχει συμβεί...Δεν νομίζεις πως έχεις όλο το χρόνο με το μέρος σου ?
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Δεν πιστεύω πως μου έχει συμβεί κάτι αρνητικό για να το διορθώσω. \"Κανονικά\" ζω όπως όλοι. Απλά βαρέθηκα.

Member
    Samuel μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου...έχεις ένα σωρό όμορφα πράματα να δεις και να ζήσεις..
    Εγώ από μικρό παιδί έχω κατάθλιψη και είμαι τώρα 26.Ξέρεις πόσες στιγμές έχασα;Πόσες φωτεινές μέρες μέσα στο σκοτάδι που ήμουν κλεισμένη;Κι εγώ έλεγα ότι δεν αντέχω άλλο και βαρέθηκα αν ζω.Κι εγώ ήμουν αλκοολική και τρόμος μου ήταν να μην το μάθει η μάνα μου και είχα βρει ένα σωρό τεχνάσματα για να μην το καταλάβει μέχρι να σηκώνομαι στις 5 το πρωί να αδειάζω μισό μπουκάλι βότκα και να το αλλάζω με ένα γεμάτο που είχα αγοράσει...ιστορίες για αγρίους..και εγώ έκανα μαύρο μόνο και μόνο για μερικά λεπτά ευχαρίστησης...
    Η ευτυχία δεν βρίσκεται εκει..Εκεί είναι απλά φτηνές απομιμήσεις της.....

Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.Και δεν εννοώ για το ποτό..Πρώτα ζήτα βοήθεια από ψυχολόγο.
    Μετά από καιρό λίγο ή πολύ θα δεις αλλαγή:)

Member
    Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω και να γίνω σαν την πλειοψηφία που τώρα κοροϊδεύω.
    Σε ψυχολόγο δεν σκέφτομαι να πάω. Φάρμακα που θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης μου χωρίς ώριμη πνευματική διεργασία αλλά με χημικές ουσίες (σαν το αλκοόλ και την ινδική κάνναβη δηλαδή) δεν θέλω να πάρω.
    Όπως και να \'χει δεν θα το κάνω πολύ σύντομα ότι είναι να κάνω οπότε θα συζητάμε για λίγο καιρό μέσα από αυτό το forum (αλλά καλύτερα όχι γι\' αυτό το θέμα αφού δεν είναι και η πηγή του \"προβλήματος\").

Page 3 of 3 FirstFirst 123