χαριτωμενο με ΖΩΔΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 96
    ...το ξέρουμε πως είναι άκυρο...:Ρ
    απλά είχαν πολύ πλάκα γι αυτό τα βάλαμε, όχι για να φτιάξουμε χαρακτήρα......:ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Βρήκα και αυτό.....:)))

ΚΡΙΟΣ
    Το 2011 είναι η χρονιά σου. Βέβαια, εκατομμύρια Κριοί θα τα τινάξουν μέσα στο 2011 , αλλά, ακόμα κι αν είσαι ένας απ' αυτούς, δεν πειράζει· θα βρεις επιτέλους την ησυχία σου και θα πάψεις να ανησυχείς για το νοίκι και για το πότε θα έρθει ο Δίας στο ζώδιό σου. Φέτος θα αισθανθείς πολύ δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι πως τις μεγαλύτερες κατραπακιές τις τρώμε όταν νιώθουμε σιγουριά. Δεν στουκάρουν με το αεροπλάνο στο βουνό οι νέοι πιλότοι· στουκάρουν αυτοί που έχουν χιλιάδες ώρες πτήσης και κωλοβαράνε μέσα στο κόκπιτ. Επίσης, θα νιώσεις έντονα τη διάθεση να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου. Άσε τις μαλακίες και κοίτα να διορθώσεις τα δικά σου τα χάλια. Αρκετά προβλήματα έχεις , μην αρχίσεις να το παίζεις Μητέρα Τερέζα. Οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά με τη σέσουλα. Αυτό θα τραβήξει πάνω σου την προσοχή ληστών και απαγωγέων και σε βλέπω μέσα σε κανένα χαντάκι, αν και δεν αποκλείεται οι απαγωγείς να σε κάψουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Θα ζήσεις μεγάλες ερωτικές στιγμές -πριν σε κάψουν- αλλά μην ενθουσιάζεσαι· είσαι Κριός και η μοίρα σου είναι να τρως κέρατο. Άλλωστε, το τραβάει ο οργανισμός σου.
    χαχαχα καλό..!!!:D:D (καλά όλο το θέμα είναι άπαιχτο)
    ειδικά αυτό το 'λεφτά με τη σέσουλα κ κίνδυνος απαγωγέων' όλα τα λεφτά:D (όχι τπτ άλλο να μην κινδυνεύω κιόλας :P

Quote Originally Posted by Arsi View Post
    χαχαχα καλό..!!!:D:D (καλά όλο το θέμα είναι άπαιχτο)
    ειδικά αυτό το 'λεφτά με τη σέσουλα κ κίνδυνος απαγωγέων' όλα τα λεφτά:D (όχι τπτ άλλο να μην κινδυνεύω κιόλας :P
    Άρσι μου, όχι πως θέλω να σε προσβάλω, αλλά μεγάλο πακέτο ο Κριός στις γυναίκες.....:ρ

Quote Originally Posted by KENO View Post
    για να καταλαβετε ποσες ανακριβειες εχουν ορισμενα, ο Χιτλερ σε καμια περιπτωση δεν ηταν Λεων αφου γεννηθηκε 20 Απριλιου (πρωτη μερα του Ταυρου και τελευταια του Κριου... Ταυρος ηταν κι ο Σανταμ και γενικα το εχουν το δικτατοριλικι στο αιμα τους αφου θελουν να ελεγχουν τους παντες για να νιωθουν ασφαλεια), κι ο Ρουβας ειναι Αιγοκερως (γι'αυτο ταιριαξε με την Ζυγουλη που ειναι Καρκινος κι ακριβως απεναντι του στον ζωδιακο κυκλο).

δεν εισαι ταυρος, αμα εχεις γεννηθει την ημερομηνια που γραφεις στο προφιλ σου, μετα τις 20 Απριλιου ειναι αυτοι...

4 εχω γραψει αλλα ειμαι 28 απριλη.μακαρι να ημουν 4 και αρα κριος:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    4 εχω γραψει αλλα ειμαι 28 απριλη.μακαρι να ημουν 4 και αρα κριος:)
    Όχι βρε γιατί το λες!!! δε βλέπεις τι γράφει η Θεοφανία παραπάνω :D :D (όντως πακέτο Θεοφανία χαχα, αλλά κλασικά ένας κριός ποτέ δεν το παραδέχεται!) ίσα ίσα εσείς πατάτε στη γή, προσωπικά μ'αρέσουν οι ταύροι :) (αν κ δεν τα πιστεύω αλλά ούτε κ το αντίθετο, απλά το αφήνω χαλαρά, δηλώνω αγνωστικίστρια του θέματος)

εντομεταξύ 4 γεννήθηκα!!!! (είπα κ εγώ έχουμε ίδια μέρα γενέθλια!)

Μακάρι να ήμουν ταύρος Άρσι μου, αν και έχω και κει πλανήτες...Δίδυμος με εκατό επιρροές από καρκίνο....δράμα λέμε!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Μακάρι να ήμουν ταύρος Άρσι μου, αν και έχω και κει πλανήτες...Δίδυμος με εκατό επιρροές από καρκίνο....δράμα λέμε!!!
    axaxaxa εμένα μου τα βγάλαν κι έχω τους πιο πολλούς πλανήτες στον κριό (έτσι εξηγείται το φαινόμενο :P). Σεληνοκριός λοιπόν :D με ωροσκόπο στο μεταίχμιο καρκίνου -λέων.

εγω παλι τους περισσοτερους τους εχω στον καρκινο και εχω ωροσκοπο παρθενο..αν ειναι να πιστευεις και τους ωροσκοπους την κατσαμε ασχημα:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    καβουράκι κι εδώ. Αν και δεν τα πιστεύω, το ξέρω γιατί μια κοπέλα που μια εποχή κάναμε παρέα είχε τρέλα μεγάλη. Αλλά το τραγικό είναι ότι την παρέσυρε τόσο
    όλο αυτό που εν τέλει τό΄χε κάνει οι σκόρπιονς σε λάιβ ελλάδα το θέμα. Κάθε τρεις και μία τι λέει το ζωοσκόπιο. λολζ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    καβουράκι κι εδώ.
    τωρα καταλαβα γιατι γραφεις οπως γραφεις και σου βγαινει τοση ευαισθησια...

Senior Member
    Bρε Κενο εσυ που τα ξερεις δλδ και τα πιστευεις, εμενα για τι ζωο με κανεις;

Senior Member
    Λοιπον ας αναφερθουμε λιγο παραπανω στα ζωδια. Μια φορα εγιεν μια ερευνα σε ενα πανεπιστημιο του εξωτερικου, και δωσανε σε ολους τους φοιτητες τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας τους βασισμενα στον αστρολογικο τους χαρτη. Το 75% των φοιτητων συμφωνησε οτι η περιγραφη τους αντικατοπτριζε πολυ ικανοποιητικα! τελικα, ειχανε δωσει σε ολους τους φοιτητες την ιδια περιγραφη, η οποια ηταν παρμενη απο τον αστρολογικο χαρτη ενος σιριαλ κιλλερ. Εχουν γινει πειραματα που εχει αποδειχτει οτι τα ζωδια και τα μεντιουμ και πολλα αλλα βασιζονται στην ταση που εχει το ανθρωπινο μυαλο να κατατασσει σε κατηγοριες, να ακουει τα καλυτερα για τον εαυτο του, να διαβαζει σε ενα κειμενο μονο αυτα που το αφορουν και να μη δινει σημασια στα υπολοιπα, καθως και τα πολλα κοινα που εχουν οι ανθρωποι μεταξυ τους, οπως η αναγκη για εναν ελεγχο του μελλοντος, για μια εξηγηση και νοηματοδοτηση του παρελθοντος και του παροντος..

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Bρε Κενο εσυ που τα ξερεις δλδ και τα πιστευεις, εμενα για τι ζωο με κανεις;
    δε τα ξερω ουτε τα πιστευω, δεν ειμαι Λιτσα Πατερα! απλα παρατηρω τους ανθρωπους και αν αντιδρουν συμφωνα με αυτο που ειναι, και φυσικα που ξερω με ποια ταιριαζω. τπτ αλλο! το οτι ο καρκινος ειναι το πιο ευαισθητο ζωδιο πχ το γνωριζουν οσοι ασχολουνται κι εχουν γνωστο καρκινο. τωρα οσον αφορα εσενα, θα μπορουσα να σε πω και ζυγο, αλλα επειδη ειχες γραψει πως τα γενεθλια σου ειναι ανοιξη, κατι μεταξυ κριο και ταυρο σε κοβω (προς το δευτερο περισσοτερο)...

Senior Member
    Εγω δυο καρκινους ξερω, η μια ηταν η πιο βλαμμενη κοπελα της ταξης, κι ο αλλος ενας κρεμανταλας που κερατωνε την ξαδερφη μου! Οποτε δεν τα πιστευω :p

Senior Member
    Κι εγω ξερω ενα σωρο ατομα που ειναι ευαισθητοι, χωρις να ειναι καρκινοι. Γενικα, εχω την εντυπωση οτι σε αυτη τη λογικη βασιζονται τα ζωδια, λεμε 2 γενικοτητες και οτι κατσει κι οσοι τσιμπισουν.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast