panikoula afise me isixi - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από olgaki82 Εμφάνιση Μηνύματος
    pastelaki μακια μακια μακια εγω δεν σου κραταω κακια οτι και να μ πεις γιατι ξερω οτι εισαι υπεροχη οσο και αν προσπαθεις να το παιξεις κατι αλλο.εγω σε ξερω γλυκεια μου και σε αγαπαω.αν εσυ δεν με αγαπας ειναι δικο σου θεμα.

Sτις 12/5 ειχες γραψει αυτο!
    Τωρα ουτε να την ακουσεις δεν θελεις!Αβυσσος η ψυχη σου!!!!!!!!!
    και την επομερη μερα οταν ο ιδιος ανθρωπος σου στελνει μυνημα στο μσν εισαι τανα γιατι εδωσες θετικη ανατροφοδητηση σε καποιον που δεν γουσταρω..τεσπα δεν ασχολουμαι αρκει να μη πριζει και με προσωπικα μυνηματα εδω μεσα..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.

Banned
    εσενα και την λακρι σας σεβομαι και σας εκτιμαω πολυ αλλα με αυτα που κανεις 2 μερες τελικα δεν σου αξιζει να σε εκτημαω.

πανικουλα και τη δωρα αγχος την εκανες να ζητησει διαγραφη για παπαριες σου.συμμαζεψου.δεν σε κρινω αλλα συμαζεψου σε ανθρωπους που δεν σου φταινε.αρκετα πια..αρκετα μας φλομωσες...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Η δωρα αγχος εφυγε γιατι εβριζε απλα.Και το τι κανεις στο μσν δεν νομιζω να ενδιαφερει κανενα εδω περα.Και αν καπιος πιστευει οτι αξιζω μπαν ας μου δωσει αν μπορει.
    Εσυ μου λες για την ζωη σου και το πως παιρνας και εγω απλα σε συμβουλευω και εσυ ερχεσε και τα βγαζεις εδω.
    Δεν θελω να ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω και ουτε να ανοιξεις θρεντ για μενα και ουτε εγω θα ξανα ασχοληθω εχω τον γιο μ και τα ψυχολογικα μου να ασχολουμε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12