Results 1 to 15 of 32
Thread: DEN ANTEXW
-
13-05-2011, 20:45 #1
DEN ANTEXW
grafw panelladikes kai exw thn mana m na m leei synexeia oti eim xontrh..st ousia den exw idea t 8elw n kanw...h8ela n ginw montelo kai m t pou ths to lew m leei "etc pou eisai xontrh den mporeis n gineis"..
adynatiza m elege oti 8 pe8anw, paxainw m leei xontrh..gmt an8rwpos eim k egw!!!
na diavasw den mporw kai etc p vlepw thn zwh m thn niw8w toso anousia koimamai ksypnaw trww klaiw..etc m erxetai n paw n pesw apo to mpalkoni alla to mono p me krataei ein to kalokairi kai o 8eos..
- 13-05-2011, 22:17 #2
Γλυκιά μου η περιοδος των πανελληνίων είναι πολυ πιεστική από μόνη της.Ασε να περάσουν αυτές οι ημέρες και τα πράγματα θα φτιάξουν. Μην σε ανησυχεί που δεν εχεις ιδέα τι θέλεις να κάνεις. Δεν είσαι "υποχρεωμένη" να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις για μια ζωη σε αυτην την ηλικία. Δες πως θα γράψεις στις πανελλήνιες, και αν δεν πας καλά δε χάθηκε και ο κόσμος. Θα σκεφτείς ηρεμα και θα αποφασίσεις.
Οσο για τη μητέρα σου, εντάξει οι μανάδες εκτος απο το να μας αγαπάνε είναι και για να μας...σπάνε και λιγο τα νεύρα. Χαμογελάσε και ξαναγράψε αν θέλεις εδώ. Όλα θα πάνε καλύτερα. Ο Θεός θα μας βοηθήσει.
13-05-2011, 22:24 #3
Αν αισθάνεσαι οτι κανεις δε σε καταλαβαίνει ίσως θα μπορούσες να πάρεις μια συμβουλή από κάποιον ειδικό. Να ξέρεις πως οι γονείς θέλουν το καλυτερο για εμας.
Α, ωραία η υπογραφή σου!!!
14-05-2011, 17:01 #4
change εισαι ηδη στρεσαρισμενη απ τις πανελληνιες κ δεν χρεαζεται να επιναρυνεσαι κ αλλο... επικεντρωσου στον εαυτο σου κ στα μαθηματα σου στην παρουσα φαση κ μη μπαινεις στο τρυπακι να σκεφτεσαι συνεχεια "τι θα κανω στη ζωη μου".... εχεις συγκεκριμενους στοχους?? κανεις ονειρα?? ειναι πολυ σημαντικο να εχεις στοχους κ οραματισμους γιατι σου δινουν ενα κινητρο να συνεχιζεις...
απο την αλλη μη δινεις σημασια σε σχολια σχετικα με τα κιλα, εισαι ισως λιγο ευερεθιστη τωρα, το θεμα ειναι να νιωθεις εσυ προπαντων καλα με τον εαυτο σου κ μ αυτο που εισαι κ να σε αγαπας...γιατι τα περισσοτερα απο μεσα μας ξεκιναν...
καλη συνεχεια κουκλα κ καλη επιτυχια !!! :) ολα θα πανε καλα σε ολους τους τομεις !! υπομονη θελει κ προσπαθεια !!
Kisses !! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 20:10 #5
ειχα..να περασω οικονομικα, να γινω μοντελο.τοτε ημουν αρκετα αδυνατη χωρις σπυρακια, μια χαρα..σκατα στις πανελλαδικες, απεκτησα και προβλημα με την καρδια μ, μ την μεση μ εχω ουτως η αλλως, σκεφτομαι να χωρισω με εναν υπεροχο αν8ρωπο που ομως 8ελω πια να ειμαστε φιλοι αλλα δνε 8ελω να τον χασω απο την ζωη μ.στ μονο τει που μπορω να περασω ειναι της πολης μ και ειναι απαισια εκτος τ οτι σε αυτο το σπιτι δεν μπορω να μεινω, 8α τρελα8ω
23-05-2011, 20:38 #6
Όλα αυτή τη στιγμή σου φαίνονται μαύρα. Όμως παντοτε μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος. Και γω έχει περάσει στιγμές απόγνωσης, όπως εσύ τώρα, αλλά και αργότερα. Όμως όλα είναι περαστικά, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ. Μην χάνεις την πίστη σου.
24-05-2011, 13:15 #7
change γεια σου!! :)
ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι, μιας κ εχεις το αγχος κ την πιεση με τις πανελληνιες κ σου βγαινει παντου κ νιωθεις οτι δεν αντεχεις κ εισαι σε τρελη συγχυση... οταν με το καλο τελειωσετε θα δεις πως ολα αυτα θα περασουν κ θα εισαι πολυ πιο ηρεμη κ ψυχραιμη.... υπομονη, λιγος καιρος εμεινε κ μετα ολα θα ειναι πολυ διαφορετικα...
σε καταλαβαινω πως νιωθεις.... κ τα σωματικα που εχεις απ το αγχος... εγω οταν εδινα ειχα τρελο αγχος κ σε σημειο χωρις αγχολυτικα δεν την παλευα, μου κοπηκε 3 μηνες η περιοδος, απεκτησα ταχυπαλμιες κ ζαλαδες, φοβομουν υπερβολικα, επαθα κ δυσκοιλιοτητα κ αλλα προβληματα κ επινα γαλατα μαγνησιου κ ενα σωρο χαπια, τι να σου λεω τωρα.... αλλα μολις τελειωσαν οι εξετασεις, αρχισα να ηρεμω...
μην εισαι απαισιοδοξη κ αρνητικη σχετικα με το αποτελεσμα κ μην προδικαζεις το αν εγραψες η οχι προτου βγουν τα αποτελεσματα... ολοι σχεδον (κι εγω) αυτην την αισθηση ειχαμε, αλλα μετα συνηθως βλεπουμε οτι κακως τοσο αγχος, δεν αξιζε...
καλη επιτυχια σου ευχομαι κ παλι κ να πετυχεις ο,τι επιθυμεις!!
φιλακια πολλα κουκλα!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-05-2011, 16:36 #8
hello κι απο μενα
θα σ πω μια χαζη και μικρη ιστορια παρομοια με την δικια σου
η αδερφη μ μεχρι πριν 2 χρονια ηταν ενα λεπτο ομορφο κοριτσακι με μακρια ξανθα μαλλια και ωραιο ντυσιμο
επιασε πριν 2 χρονια δουλεια σε ενα παιδικο σταθμο. μεχρι τοτε ολοι την φωναζαν μπιμπελο κ απο παντα ζηλευα
στην δουλεια της κουραζοταν τοσο πολυ και η ψυχικη οδυνη ηταν τεραστια με αποτελεσμα να γυρναει σπιτι κλαιγοντας και τρεμοντας μονιμως. ειναι 22 χρονων
με το περασμα του καιρου καθε τοσο που λιγαν οι συμβασεις της στους παιδικους ο πατερας μ την πιεζε ολο κ πιο πολυ να συνεχισει αυτη τη δουλεια οπου υποτιθεται η συμβαση ηταν για βοηθος 4 ωρες την μερα αλλα την κραταγανε 8, πληρωνοντας την 300 ευρω κ κολωντας της ενσημα 4ωρου
τα νευρα της γινοντουσαν ολο κ πιο σμπαραλια κ ο πατερας μ την πιεζε ακομα πιο πολυ. οταν του πε πως δεν αντεχει αλλο της εγραψε σε σχολη υπολογιστων οπου αρχισε αλλο 1 κυμα τρομερης πιεσης
η αδερφη μ απο τοτε πηρε ισα με 15 κιλα, εβγαλε σπυρια κ ξεσπαγε στα μαλλια της βαφοντας τα μονιμως αλλο χρωμα με αποτελεσμα να καουν και να τα κοψει πολυ κοντα που ποτε δεν της αρεσανε
επαψε να φοραει μοδατα τζιν στα οποια ειχε αδυναμια και φοραει μονιμως σαλβαρια φαρδια και μαυρα ρουχα απο κει που ηταν με ροζακια.
βαριεται να περπατησει ακομα και να κανει οτιδηποτε και κλαιει επειδη ο πατερας μ την πιεζει. τρωει συνεχεια απ το αγχος και απεκτησε γυναικολογικα
της λεω σαν μεγαλητερη πως ολα αυτα θα περασουνε και πως ειναι σε περιοδο αναπροσαρμογης. πως πρεπει να κανει κουραγιο και να μην ακουει , οτι θα κανει αυτο που μπορει να κανει χωρις να πεθανει και πως απλα θα ναι ικανοποιημενη με τον εαυτο της επειδη προσπαθισε
μετα απ ολα αυτα επαθε διπλη κοιλη δισκου. κουτσαινε και ο πατερας μ επεμενε πως το κανε επιτηδες γιατι βαριεται να δουλευει! πηγε γιατρο κ ειπε πως δεν κανει πια να σηκωνει βαρια αντικειμενα (τα παιδια στην περιπτωση της) επειδη ισως χρειαστει χειρουργειο στην σπονδυλικη. ο πατερας μ συνεχιζει να την πιεζει να δουλευει, παρ ολο που την εγραψε στην σχολη να μαθει υπολογιστες μηπως βρει δουλεια γραφειου. στεναχωριεται και πεισμωνει οπως εμεις μικρα οταν μας πιεζαν να διαβασουμε λεγοντας ''δεν διαβαζω για να μαθουνε!'' αλλα τοτε δεν καταλαβαιναμε πως κακο δεν κανουμε σε αλλον παρα στον εαυτο μας.
εκεινη ομως σπανια να ανοιχτει σε καποιον τα κραταει μεσα της αλλα επειδη εγω την ξερω καλα προσπαθω να της τα βγαλω να ξαλαφρωνει. χτες λοιπον μου ειπε ''καταντησα χοντρη με σπυρια κουτσαινω και τα μαλλια μου εχουν κατακαει, νιωθω σαν αντρας''
ειναι τραγικο να νιωθει ετσι, να νιωθει πως εχασε θυληκοτητα και πνευμα και ζωντανια
μην ακους τις πιεσεις.....θα κανεις αυτο που μπορεις κ αυτο που θες. αυτο που μεχρι εκει καταφερνεις, αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα.
οι γονεις κανουν ετσι επειδη δεν ξερουν πως να φερθουν και υπερβαλλουν νομιζοντας πως ειναι για το καλο μας
αυτα λεω στην αδερφη μου....ελπιζω να βοηθησε καπωςI m a Good Person With Bad Attitude
03-06-2011, 01:57 #9
χαιρομαι που απαντατε..νιω8ω καποια ατομα οτι με καταλαβαινουν :)
σκεφτομουν προηγουμενως..γινεται να τρως πολυ και να εισαι ευτυχισμενος?δεν ειναι ειδος ξεσπασματος?εγω παντα η8ελα να ειμαι φυσιολογικη χωρις ψυχολογικα προβληματα με καριερα και εναν πριγκιπα(να μ πεις πανω κατω ολες αυτο 8ελουμε)..και φοβαμαι μην καταντησω το ακριβως αντι8ετο..ειμαι τοσο καλη στα λογια ρε γαμωτο..και θελω τοσο το παραμυ8ι.... <3
03-06-2011, 13:37 #10
πως πηγαν οι πανελληνιες;;
03-06-2011, 22:27 #11
change δεν φανταζεσαι ποσο ταυτιζομαι μ αυτα που γραφεις ειναι σαν να τα γραφω εγω!!
κι εγω αυτο που γραφεις θελω, πολλες φορες φτιαχνω εναν φανταστικο κοσμο οπου ολα ειναι οπως τα θελω κ με κανουν ευτυχισμενη προσπαθωντας ετσι να ξεφυγω για λιγο απ την πραγματικοτητα που ειναι απαλευτη παντως χωρις ονειρα δυσκολα πιστευω τη βγαζεις πλεον ειδικα οταν εχεις κ θεματα με τον εαυτο σου τοτε ειναι ακομη χειροτερα..
μακαρι να μπορουσα να εκανα καποια πραγματα οπως τα θελω εγω κ οπως μου αρεσουν κ να εχω τον ελεγχο κ ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι η απωλεια του κ επισης εκνευριζομαι κ απογοητευομαι οταν δεν πετυχαινω κατι ενω ξερω γαμωτο οτι μπορω...
δεν πιστευω οτι τρωγοντας γινεται καποιος ευτυχισμενος, ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι ευτυχισμενος αλλα με αυτον τον τροπο στη πραγματικοτητα καλυπτει αλλα κενα κ εσωτερικες ανασφαλειες που ισως φοβαται να δει κ να αντιμετωπισει!
για μενα το φαγητο ειναι κατι τελειως ζωωδες κ μακαρι να μπορουσα να το εξαφανισω δια παντος..
οσο για τις εξετασεις κ τι θα κανεις στη ζωη σου, καταρχην το αγχος ειναι ο,τι καταστοφικοτερο κ σε μπλοκαρει κ σε παει πισω κ ειδικα στις πανελληνιες ειναι ΑΠΑΛΕΥΤΟ αμα μπορουσα θα τις καταργουσα δια παντος αυτες τις κωλοεξετασεις που σε κανουν να νιωθεις οτι ΕΚΕΙ κρινονται ολα κ οτι ΔΕΝ θα καταφερεις τιποτα κ σε γεμιζουν προβληματα κ αγχη κ φοβιες...
κ στα λεω εγω αυτα που ημουν με αγχολυτικα κ τασεις αυτοκτονιας οταν εδινα κ μου λεγαν ολοι οτι κανω θαρρεις κ κοβουν κεφαλια κ ομως ετσι ενιωθα σαν να πηγαινω για σφαγη κ με επιαναν ζαλαδες κ πολλα αλλα...
κ μπορει οι εξετασεις μετα να τελειωσαν αλλα τα προβληματα παρεμειναν κ συνεχιζονται ως κ σημερα.. παρολο που εχουν περασει καποια χρονια ακομη φορες βλεπω στον υπνο μου οτι δινω...
οσο για το τι θα κανεις, θα κανεις αυτο που ΘΕΣ ΕΣΥ Κ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ κ οχι αυτο που θελουν οι αλλοι η θεωρουν οι αλλοι οτι σου ταιριαζει (πως το ξερουν οεο?? στο μυαλο σου ειναι??) η ακομη χειροτερα τη κλασικη μαλακια στην οποια την πατησα κι εγω με τα μορια... κι εγω τοτε δεν ηξερα καν τι θελω κ ημουν σε πληρη αγνοια σκατα δουλεια εκανε κ το σεπ στο σχολειο κ επειδη ειχα κ το αγχος μου κ εβγαλα μεγαλο βαθμο (18.800) εκαμεταλλευτηκαν ολοι την ασχετοσυνη μου κ μου καναν πλυση εγκεφαλου γονεις κ καθηγητες κ προκειμενου "να μην πανε χαμενα τα μορια" αναγκαστηκα σαν αβουλο ατομακι να ακολουθησω κατι που δεν με εκφραζει σχεδον καθολου...
τι θελω να σου πω alla in all μην μπαινεις σε τρυπακια εχε εσυ τον ελεγχο στη ζωη σου κ κανε αυτο που εσυ θες!!
αληθεια πως τα πηγες?? τελειωσατε η ακομα δινετε??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-06-2011, 11:40 #12
τελειωσαν..ευτυχως..αλλα το πως τα πηγα, αστα να πανε.ειχε βγει η υπουργος και ειπε δεν 8ελω 8ετικους και τεχνολογικους στα πανεπιστημια γι αυτο και μπηκαν τοσο δυσκολα 8εματα.μια ζωη γκαντεμο.αυτο που η8ελα ηταν ν γινω μοντελο και παραλληλα οικονομολογος.για ποιο να πρωτογελασω?με τοσα σημαδια στ σωμα μ, μ την κυτταριτιδα απο εδω ως τον ολυμπο και τους χαλια βα8μους με βλεπω σε πανεπιστημιο και μοντελο με ενα τεραστιο 8αυμα.μπραβο για τα μορια σου lacrymosa.και εγω παιδαγωγικα η8ελα να παω η για γιατρος αλλα και τα δυο τα τσακισανε στην υπεροχη χωρα που ζουμε.
05-06-2011, 21:53 #13
change γεια σου κ παλι !!!
Καταρχην το θετικο ειναι οτι τελειωσαν οι πανελληνιες κ επιτελους μπορεις να αποφορτιστεις κ να χαλαρωσεις !! Προσπαθησε να βγαινεις εξω, να κανεις πραγματα, πανε για ψωνια, κανε κανα ταξιδακι η μια εκδρομουλα να ξελαμπικαρεις γιατι εχεις περασει πολυ στρεσογονα περιοδο κ σιγουρα το αγχος σου ειχε χτυπησει κοκκινο... Εγω να φανταστεις μολις τελειωσα κατευθειαν στο εξοχικο μου κ πεταξα ολα τα βιβλια τοσο ειχα σιχαθει......
Τωρα σου εχει φυγει πιστευω το αγχος κ η πιεση μιας κ τελειωσατε κ για αρχη ειναι πολυ σηματικο αυτο... Βεβαια δυστυχως ειναι ετσι το κωλοσυστημα τους που σε σκαζουν κ σου σπαν τα νευρα μεχρι να βγαλουνε τις βασεις τον αυγουστο αν δεν κανω λαθος με αποτελεσμα να εισαι μες στο αγχος κ να μην ξερεις τι πραγματικα εκανες....
Οσο για το πως εγραψες, μην εισαι αρνητικη a priori γιατι ποτε δεν ξερεις οποτε μην προδικαζεις το αποτελεσμα! Συνηθως οταν δινουν τα παιδια πανελληνιες ετσι νιωθουν, εγω ενιωθα οτι δεν θα γραψω αρχικα κ μετα ειχα την εντυπωση οτι δεν εχω γραψει τιποτα κ φουλ αγχος, να με πιανουν κλαματα, αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες, τασεις αυτοκτονιας κτλ..... τα οποια αγχωτικα τα εχω κ τωρα....
Ειναι πολυ ψυχοφθορα διαδικασια δυστυχως... το χω ζησει στο πετσι μου σε ασχημο βαθμο κ εχς παθει κατι σαν μετατραυματικο σοκ απ τις πανελληνιες... αν μπορουσα θα καταργουσα αυτες τις μαλακιες δια παντος...
Μην μπαινεις επομενως στο τριπακι οτι δεν θα πετυχω το ενα η το αλλο αφου ακομη δεν βγηκανε τα μορια!! Κ μπορει να σκεφτεις κατι που να σε ενδιαφερει ως τοτε!!
(Εγω παντως ακουσα οτι φετος θα πεσουν οι βασεις γιατι γενικα οι υποψηφιοι δεν τα πολυπηγαν καλα..!!)
Μοντελο ηθελα κι εγω να γινω, αλλα δυστυχως δεν ψηλωσα αρκετα... Κ μ αρεσε απο μικρη να ασχολουμαι με τη μοδα, τη μουσικη κ τετοια πραγματα, αλλα ποτε δεν ακολουθησα κατι αναλογο, οπως σου προανεφερα ημουν τοτε αβουμη κ ασχετη κ δεν ειχα στοχους κ μου καναν οι αλλοι πλυση εγκεφαλου με τα παλαιολιθικα μυαλα που κουβαλουσαν... μην αφησεις να σου συμβει το ιδιο, θα κανεις αυτο που θες εσυ κ μονο εσυ...!!!!!!
Ποσο υψος εχεις?? Αν εχεις το υψος πιστευω με λιγη προσπαθεια στο θεμα των κιλων μπορεις να τα καταφερεις ως μοντελο...
Επισης τι κατευθυνση ησουν??
Καλη συνεχεια !! Ο,τι χρειαστεις αλλο ρωτα με η στειλε μου pm !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-06-2011, 17:17 #14
1.72 ειμαι..μου φαινομαι αρκετα κοντη για μοντελο:/ τεχνολογικη ημουν και τωρα σκεφτομαι για εξωτερικο.
με το 8εμα του φαγητου τα παω περιφημα.σταματησα τις βλακειες και πηγαινω γυμναστηριο.επιτελους βλεπω τα κιλα στην ζυγαρια να κατεβαινουν και η καρδια μου να ειναι καλυτερα.εχω ενα 8εμα με τους εφιαλτες αλλα 8α το νικησουμε και αυτο;)
18-06-2011, 11:53 #15
change γεια σου κ παλι! χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα βλεποντας τα κιλα να κατεβαινουν!! ειναι απιστευτη ψυχικη αναταση οταν βλεπεις οτι χανεις κιλα κ ανεβαινει η αυτοπεποιθηση...!!
οσο για το modelling, αμα σου αρεσει πραγματικα καλο θα ηταν να το κυνηγησεις κ να μην το αφησεις.. εστω να κανεις μια προσπαθεια.. το υψος σου πιστευω δεν ειναι κ τοσο ασχημα, ξερω κοπελες στο υψος σου κ ακομη κ 1.70 που ασχολουνται με το modelling... εγω κ τι δεν θα δινα να ψηλωνα λιγο ακομα εχω εμμονη με το modelling αλλα ειμαι κατω απο 1.70 οποτε δεν γινεται ουτε στα ονειρα μου...
για εξωτερικο πιστευω ειναι μια χαρα να πας αμα δεν περασεις εδω, αν κ η τεχνολογικη γενικα ειναι "βολικη" κατευθυνση, αλλα τεσπα θα κανεις οπως ειπαμε αυτο που θες πραγματικα εσυ!!!
φιλακια girl !!!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."