Results 16 to 30 of 32
Thread: DEN ANTEXW
-
22-06-2011, 05:01 #16
σκατα.παλι τ ιδια.εκει ρε γαμωτο που ημουν μια ζαρα παλι τα ιδια.ξες πιο ειναι το χειροτερο μου οτι πια δεν με ενδιαφερει να αλλαξω..εχω συνη8ησει να τρωω να σκαω να μ ποιανουν ταχυκαρδιες να μην νιω8ω καλα.σημερα συνηδητοποιησα οτι ολα συνεχιστηκαν μ τ που απομακρυν8ηκα με την κολητη μ και τωρα με προδωσε και η αλλη μ κολητη.στους φιλους πια δεν πιστευω.ολοι τα ιδια ειναι κ δεν τ περιμενα ρ γμτ.στους βα8μους σκατα(πανελληνιες) χαιρομαι οσο δεν φανταζεσαι παντως π εχω καποιον ν μ ακουει κ ν μ συμβουλευει:)
- 22-06-2011, 12:37 #17
change τι εγινε βρε κουκλιτσα?? γιατι ετσι ??
ας τα παρουμε με τη σειρα ομως, οκ?? :)
το οτι δεν σε ενδιαφερει πλεον να αλλαξεις ειναι απολυτως κατανοητο, αλλα ξες τι εχει δυο πλευρες αυτο δλδ ειτε επαναπαυεσαι σε μια κατασταση κ μενεις εκει κ εχεις βαρεθει πλεον να προσπαθεις κ ισως ειναι κ βημα αποδοχης ετσι, δλδ αποδεχομενη κατι ελαττωνονται οι τυψεις κ τα αγχη, απ την αλλη πλευρα ισως αμα παρααναπαυτεις μετα να μην μπορεις να βγεις απο καποιο τρυπακι κ να χρειαζεται περισσοτερη προσπαθεια.. γενικα παντως μην προεξογλεις οτιδηποτε στη ζωη σου προτου δεις την τελικη του εκβαση !!
οσο για τα κιλα κ τα φαγητο ισως ειναι περισσοτερο συναισθηματικη πεινα κ ισως λογω καποιων γεγονοτων σου βγαινει να ξεσπας εκει, πχ επειδη εχεις μαλωσει με τις φιλες σου, αλλα ξες τι προσπαθησε οτιδηποτε εξωγενεις παραγοντες να μην μπαινουν στο τραπεζι (ελπιζω να με πιανεις)!!!!
εισαι πολυ μικρη ακομα κ δεν χρειαζεται αγχος κ βιασυνη για φιλους , στη ζωη σου θα γνωρισεις αξιολογα ατομα που θα ειναι διπλα σου κ θα εχετε ειλικρινη φιλια, ισως στην τελικη να μην σου αξιζαν αυτες κ να ταν επιφανειακες, αλλα τωρα φανηκε το πραγματικο τους προσωπο, οποτε παταμε ενα delete κ παμε παρακατω!!
για τις πανελληνιες επειδη εχω πολλα γνωστα ατομα που δινανε φετος θα σου πω (πιστευω ηδη βεβαια θα το γνωριζεις) οτι η πλειοψηφια εγραψε ασχημα σε γενικες γραμμες, το 45% της θεωρητικης κατω απο τη βαση κ το αντιστοιχο 65% της θετικης.. οποτε μην απογοητευεσαι, δεν εισαι μονη, κ οπως καταλαβαινεις γι αυτο το λογο θα πεσουν οι βασεις φετος, παιζουν πολλοι παραγοντες που το καναν αυτο φετος στα παιδια κ σε συνδυασμο με την κατασταση στην ελλαδα ολοι οι τομεις ειναι αλληλενδετοι κ στενοχωριεμαι ειλικρινα που το κανουν ολο κ πιο δυσκολο να σπουδασει καποιος κατι που του αρεσει, θυμαμαι εγω τι τραβηξα οταν εδινα ασε... α κ επισης παιζει κ το ενδεχομενο του εξωτερικου, μην το ξεχνας αυτο !!
αυτα girl κ ο,τι αλλο νιωθεις η θες μια αποψη, feel free to write it down ok ??
KissezZzZ !!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-06-2011, 12:57 #18
hmm..ψυχαναγκασμο 8α το αποκαλουσα.συνδεω το φαγητο με την χαρα και πιστευω οτι αμα δεν φαω καποια βλακεια δν προκειται να περασω καλα.χ8ες στο μεταξυ ημουν σκατα, κα8ησα μεχρι το πρωι στον υπολογιστη και η μαμα μ μ ειδε της ειπα γιατι, με εγραψε και μετα οταν φευγει μ λεει μαγειρεψε πιλαφι στον μπαμπα να φαει-.- ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.!!!!!δεν μπορω να καταλαβω, της ειχε κανει του κερατα τις πουστιες και βαλε και εγω ημουν εκει διπλα της.μονο και μονο επειδη γυρναω αργα το βραδυ μ εχει πει τ χιλια δυο .ο μπαμπας μ ευτυχως πια χεστηκε γτ παλια με ελεγε ******* στ μουτρα μ επειδη ειχα αγορι και ουτε καν ειχαμε προχωρησει(πλ κλαμα) η μανα μ στο 8εμα με το εξωτερικο αλλαζει γνωμη κα8ε πεντε λεπτα.την μια στιγμη μπορει να στο πει εν8ουσιασμενη και την αλλη με τπτ 8α χασω το παιδι μ και εγω της λεω ξεκα8αρα οτι δεν αντεχω αλλο εδω με αυτον τν ψυχολογικο πολεμο που μ κανετε και αρχιζει τ δικα της.τωρα που το σκεφτομαι λες να φταιει αυτο?
σχετικα με την φιλη π μ παρατησε εγινε λογω του τσιγαρου.μ το εκρυψε επειδη ξερει τι εχω τραβηξει με τον μπαμπα μ και το εμα8α μετα απο ποοσο καιρο απο 3ον.απο τοτε μαλωναμε συνεχεια.ξες τοτε την μονη π ειχα ηταν αυτην.την ειχα πανω απο ολα και ολους, πλ πανω απο οικογενεια.γαμισε τα δν ειναι ευκολο ν ξεχασεις.ασε π δεν νομιζω ν τ ξεπερασω ποτε
22-06-2011, 15:03 #19
change καταλαβαινω οτι περασες κ περνας δυσκολα, εχεις τα δικα σου τα προβληματα κ εχεις κ τους γονεις να σου τα πρηζουν... κι εγω μια απ τα ιδια ημουν στην εφηβεια μου, να με μειωνουν, να με προσβαλλουν, να με συκοφαντουν, να λενε πραγματα που με πληγωνουν κ ργω να κλαιω, να χαρακωνομαι, να το ριχνω στο διαβασμα, στο σεξ κ στους μπαφους για να ξεχνιεμαι... με την ψυχοθεραπεια καταλαβα οτι ισως κατα πολυ μεγαλο βαθος με αγαπουσαν αλλα εδειχναν το ενδιαφερον τους μαλλον με τροπο λαθος, χειριστικο κ μεσω επιβολης κατι που ειναι τελειως λανθασμενο... περασε καιρος μεχρι να ξεσπαθωσω κ να κανω delete κ ignore στη καθε μαλακια που θα ακουσω, προσπαθω να μην επηρεαζομαι κ αδιαφορω για ατομα που δειχνουν το χαμηλο τους επιπεδο κ προσπαθουν ειτε απο αγνοια ειτε εσκεμμενα να με πληγωσουν αλλα πλεον εχω αναπτυξει ισχυρους μηχανισμους αμυνας κ δεν με αγγιζει κατι ευκολα... (εμενα με χουν πει κ ψυχακι !!)
ισως λογω των ασχημων οικογενειακων συνθηκων νιωθεις ετσι κ σου βγαινει το ξεσπασμα στο φαγητο ως διεξοδος, εμενα μου εβγαινε στο χαρακωμα κ στα αλλα που σου ειπα, εσενα μπορει να σου βγαινει εκει.. σε πρωτη φαση προσπαθησε να αγνοεις σχολια που πιθανον να σε ριξουν ψυχολογικα κ να επικεντρωθεις στον εαυτο σου κ σε δευτερη φαση αμα θες μπορεις να δεις καποιον ψυχολογο να συζητησεις ολα αυτα που σε ταλαιπωρουν..
με τη φιλη σου αυτην δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε, μαλλον καπνιζεις κ πηγε κ σε καρφωσε η μακακω ??????????" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-06-2011, 15:19 #20
καλα εμενα με εχουν πει και τρελη και ο μπαμπας μ με ρωτουσε παλι τρελα8ηκες??αυτος παιρνει τ χαπια εγω ειμαι τρελη!!!
οχι καμμοια σχεση.ο μπαμπας μ καπνιζει χρονια και εχουν γινει πλ σκηνικα σπιτι με καρδιακες προσβολες μπαλονακια ουτε ξερω πως τ λενε..
φωναζε σπιτι για λεφτα για να παρει τσιγαρα, φλεματα, αηδιες και αλλα πολλα..οποτε με το τσιγαρο ειχα κ εχω την χειροτερη σχεση.
με αυτην ημασταν σαν αδερφες, κα8ε μερα μαζι, ονειρευομασταν το μελλον, σ αγαπω και μαλακιες τελικα μονο εγω τα εννοουσα και αυτη αρχισε το καπνισμα επδ τα εφτιαξε με εναν π καπνιζε (μαγκιες κ μλκς) και αυτο γινοταν κανα μηνα.σε καποια φαση μα8αινω πανω σε μια κουβεντα με καποιες αλλες φιλες μ οτι καπνιζει, παταω τ κλαματα (σπαραζα) την παιρνω μετα ηρεμη τηλ την ρωταω τ παραδεχεται δεν της μιλουσα.το ηξεραν ολοι εκτος απο την και καλα αδερφη της.της ειπα να το κοψει για μενα και μπλα μπλα.σκατα το εκοψε.μαλωναμε συνεχεια γτ μ ελεγε και οτι 8ελει να δοκιμασει κ ναρκωτικα σ καποια φαση μονο μια φορα και ετσι.της λεω οτι αυτα δεν γινονται μια φορα.αμα τα κανεις μια 8α τ ξανακανεις και οχι κ οχι.ε επδ την πιεζα σε αυτο το 8εμα σηκω8ηκε εφυγε με πλ ευγενικο τροπο και μ παρατησε.οταν της το ειπα μ λεει οτι δεν συμβαινει ασχετα με το οτι ειχα να την δω 3 μηνες.ευτυχως ειχα το αγορι μ αλλιωωως.ε μετα παμε στην βαπτιση της αδερφης της, την βλεπω και αρχισα κ εκλαιγα, δεν μπορουσα να σταματησω.βγαινω απο την εκκλησια ψωφαω στ κλαμα με ειδε π εκλαιγα και μετα ουτε με ρωτησε.μετα απο κανα 2ωρο μ εστειλε μνμ κ μ ρωτησε τ εγινε..αντε ξαναεμπιστευσου μετα
22-06-2011, 15:58 #21
change σε καταλαβαινω πως μετα απο ολο αυτο το σκηνικο με τη φιλη σου πλεον δυσκολα εμπιστευεσαι ατομα, αλλα πιστεψε με δεν ηταν η μοναδικη στον κοσμο κ ισως στην τελικη να μην αξιζε, να ηταν απλως οπως ενα ωραιο μεγαλο μπαλονι που οπως καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει γιατι δεν μπορει να ειναι για παντα ετσι... κανω αυτον τον παραλληλισμο για να σου πω πως τελικα μαλλον πρεπει να την απομυθοποιησεις κ να ψαξεις να βρεις κοινουργια ατομα, ξερω πως εισαι επιφυλακτικη κ πληγωμενη, αλλα πιστεψε με θα γνωρισεις ατομα πραγματικα αξιολογα που δεν θα σε προδιδουν κ θα ειναι διπλα σου, εισαι μικρη ακομα, ολα θα γινουν, μην βιαζεσαι!!
κατι αλλο που θελω να σου επισημανω τελειως φιλικα ειναι αυτο που γραφεις σχετικα με το τσιγαρο... οκ το καταλαβαινω οτι μπορει εσυ να το μισεις κ να εχεις ασχημη σχεση λογω των καταστασεων με τον πατερα σου κ να μη θες να το βλεπεις ουτε ζωγραφιστο που λεει ο λογος, αλλα δεν μπορουμε να επιβαλλουμε κ στους αλλους κ ποσο μαλλον αμα προκειται για φιλους μας αμα θα καπνιζουν η οχι, αμα θα παιρνουν ναρκωτικα η οχι, η οτιδηποτε αλλο τελοσπατων απλα κ μονο επειδη δεν αρεσει σε μας... καλυτερα να επικεντρωνομαστε σε αλλα πραγματα σε εναν ανθρωπο, περα απ το αμα καπνιζει, κανει το ενα, κανει το αλλο, κτλ, ο καθενας αλλωστε στη ζωη του κανει τις δικες του επιλογες..
στο λεω επειδη μπορει να φανηκες χειριστικη με αυτο απεναντι στη φιλη σου κ ισως να εκνευριστηκε κ ισως εχεις κ εσυ ενα μικρο μεριδιο ευθυνης, μπορει να κανω κ λαθος αλλα σκεψου κ αυτα που σου ειπα παραπανω περι ελευθερων επιλογων του καθενος..φιλικα παντα ετσι??
αμα δεν υπαρχουν πλεον πιθανοτητες επανασυνδεσης, προσπαθησε να κρατησεις μονο τις θετικες στιγμες κ να προχωρησεις παρακατω στη ζωη σου !! :) δεν αξιζει να αναλωνεις τη σκεψη σου στα ιδια κ τα ιδια !!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-06-2011, 15:46 #22
μωρε εμενα δεν με πειραξε οτι καπνιζε τοσο οσο το οτι δεν μ το ειπε..
ε μιλαμε πουυ και πουυ..αλλα νταξει καμμοια σχεση..
απλα ξες οταν αγαπας τοσο εναν αν8ρωπο προσπα8εις να τον προστατεψεις, επηρεαζοταν απιστευτα πλ και δεν το πιστευα πως αλλαζε τοσο γρηγορα ιδεες που παλια υποστηριζε κα8ετα.
μπορει να φταιω και εγω, μπορει και αυτη.Οποιος και να εφταιγε τωρα περασε αλλωστε ;)
23-06-2011, 17:21 #23
μην κολλας στο παρελθον κ τι εγινε, αλλωστε αν ηταν κατι να κρατησει θα κρατουσε, στο μελλον θα κανεις αλλες φιλιες just stay cool !!!! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-06-2011, 16:42 #24
χοχο ναι σιγουρα!!πωπω νιω8ω καλοκαιριιιιιι..
πως τα περνας εσυ? ;)
24-06-2011, 22:36 #25
heyzZzZ change !!!
βρε ηρθε καλοκαιρι καιρο τωρα!!!
φροντισε να κανεις διακοπουλες με τις φιλες σου η το αγορι σου αν εχεις, να ξελαμπικαρει το μυαλο σου, να διασκεδασεις κ να περασεις υπεροχα!!!
εγω ειμαι διακοπες, θαλασσα, μπανακια, ειναι simply perfect !!!!! :)
makia !!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-06-2011, 17:05 #26
OOOO σε ποιο υπεροχο νησακι??(αν εισαι σε νησι:P)
εχεις φβ??
25-06-2011, 18:18 #27
Δεν ειμαι σε νησι χεχε !! Σου στελνω pm !!
26-06-2011, 18:20 #28
kati akyro h foureira ein anoreksikh??
26-06-2011, 22:00 #29
ελα ρε συ δεν νομιζω οτι ειναι ανορεξικη, εχει πολυ ωραιο σωμα, ειναι αδυνατη κ γυμνασμενη, δεν ειναι ετσι οι ανορεξικες χεχε το μονο που δεν μ αρεσει ειναι το μαλλι της που προσωπικα το θεωρω αηδια.. (εχω φυσικα σγουρα κ τα ισιωνω συνεχεια, απεχθανομαι το σγουρο μαλλι, μαλλον τελικα ο,τι εχεις θελεις το αντιθετο !!! ) :)
27-06-2011, 03:24 #30
σοβαρα??και εμενα μαρεσει το ισιο αλλα και το σγουρο ασχετα π δεν μ παει..και εγω σγουρο εχω κανονικο ολο μπουκλα αλλα ειναι γλυκουλιιι