ΑΠΙΣΤΙΑ: ΕΝΟΧΗ Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ? ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

ΑΠΙΣΤΙΑ: ΕΝΟΧΗ Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ? ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑς

Καλημέρα σε όλους,
    είμαι παντρεμένη 1 χρόνο και με τον αντρα μου είμαστε μαζί 5χρόνια.Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μετά από προσπάθεια 1 χρόνου για να αποκτήσουμε παιδί, δεν τα έχουμε καταφέρει, αποφασίσαμε να ηρεμήσουμε για λίγο και βλέπουμε. Μετά λοιπόν την τελευταία προσπάθεια εκείνος άρχισε να απομακρύνεται από εμένα, να βγαίνει έξω κάθε βραδύ, να μου λέει ψέματα για το με ποιον είναι και να απομακρύνεται ερωτικά από μένα με διάφορες δικαιολογίες (είμαι κουρασμένος, μύρίζεις τσιγάρο κ.α).Δεν ερχόταν στο σπίτι από τη δουλειά τα μεσημέρια και το βραδύ αργούσε. Εγώ άρχισα ναα πέφτω σε μια ήπια μορφή κατάθλιψης με αποτέλεσμα να αρχίζω να γκρινιάζω για το που πάει και τι κάνει, με ποιον βγαίνει κ.α τέτοια ωραία.Αρχισα να υποψιάζομαι για την πιθανότητα απιστίας.Το μόνο που ήθελα ήταν να είναι δίπλα μου και του το είπα σε κάποια φάση.
    Κάποια στιγμή ανακάλυψα ένα προφυλακτικό που δεν ήταν δικό μου. Κρυμένο στο τσαντάκι του(κατά λάθος). Δεν του είπα οτι το βρήκα, απλά του είπα οτι αν δεν θέλει να είναι πλέον μαζί μου μπορεί να φύγει. Εκείνος φυσικά δεν πιστεύει οτι το εννοώ και το μονο που τον νοιάζει είναι ότι γκρινιάζω, αυτό καταλαβαίνει.
    Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά προσπάθψ να βρω το κουράγιο να μαζέψω τα κομμάτια μου και να φύγω,αλλά δεν θέλω να με περνάει για ηλίθια.
    Πέριμένω τις απόψεις σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Senior Member
    Μαιρη γεια σου.. Διαβασα ενα θεμα που ειχες ανοιξει παλιοτερα, ειχες γραψει για πιθανοτητα απιστιας και σε εκεινο και γενικα για διαφορα προβληματα που ειχατε. Αν θελεις πες λιγα λογια για το πως ηρθε η εξελιξη του γαμου και η προσπαθεια για παιδι. Εννοω λυθηκαν τα θεματα που αντιμετωπιζατε και προεκυψαν ξανα ή δε λυθηκαν καθολου? Επισης δεν εχω καταλαβει τι σκεφτεσαι εσυ με βαση τη συγκεκριμενη κατασταση, τι ειναι αυτο που θα ηθελες.

Junior Member
    Γειά σου rock,
    ναι είχαμε,αλλα για αρκετο διάστημα είχαν ξεπεραστει και προχωρήσαμε στο γάμο.Τον τελευταιο χρόνο είχαμε δωσει μεγάλη σημασία στο να κάνουμε παιδί.Το θέμα είναι πως όταν απέτυχε και η 3η προσπάθεια εγω ένιωσα σα να ξύπνησα από λήθαργο και είδα οτι κάποια πράγματα που νόμιζα δεν ισχύουν.Δεν θέλω να κάνω παιδι με κάποιον που δεν με θέλει, έτσι νιώθω, αλλά από την άλλη νιώθω οτι τον αγαπώ και μου είναι δύσκολο να φύγω. Θα μου πει τι να προσπαθήσω? Νομίζω οτι όλα έχουν τελειώσει και εγω ζορίζομαι να το παραδεκτω.

Senior Member
    Λοιπονννννννν, ας δουμε τι ειναι η γκρινια. Οταν ενας ανθωπος κανει κατι παρα τη θεληση του, μετα, θα γκρινιαξει. Πιεζεσαι να δεχεσαι συμπεριφορες που δε σου αρεσουν στην προκειμενη περιπτωση, και μετα φυσικα γκρινιαζεις, γιατι πιεστηκες και παραβιαστηκες και καπως θα αντιδρασεις!!!

Για αυτο η λυση ειναι να μην ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες, να του πεις πως αισθανεσαι εσυ, και τι θελεις εσυ, γιατι η γκρινια ειναι οταν αντι να λεμε τι θελουμε εμεις και τι κανουμε εμεις, λεμε τι κανει ο αλλος, και αυτο εκλαμβανεται ως η κλασικη περιπτωση γκρινιας (γιατι δυστυχως τοσους αιωνες τωρα οι γυναικες εχουν μαθει μονο εμμεσα να εκδηλωνουν τα αισθηματα τους). Π.χ. σωστο: "Δεν θελω να γυρνας στο σπιτι στις 12 το βραδυ με ενα προφυλακτικο στο τσαντακι, αισθανομαι μονη και παρατημενη" Vs λαθος(γκρινια) "τωρα τελευταια αργεις.. και που πας... και δε με θες πια.. τι εχεις...."

Senior Member
    Αμα θες να μαθεις σιγουρα αν ..απιστει , προσελαβε εναν ... ντετεκτιβ.! Δεν κανω πλακα , το εννοω 100% αυτο που λεω , η βασική δουλεια τους ειναι να παρακολουθουν ζευγαρια. Θυμαμαι ενας γειτονας πολυ πολυ παλια ειχε υποψιες για την γυναικα του και τελικα (σοκ) ανακαλυψε με την βοηθεια ενος ντετεκτιβ οτι η γυναικα του τον απατουσε με τον καλυτερο του φιλο - και κουμπαρο!- παρακαλω και που νομιζεις? Στο ιδιο τους το σπιτι! Θυμαμαι ηταν το νουμερο ενα κουτσομπολιο στην γειτονια για πολλα χρονια ;D
    Παραδοξως δεν χωρισαν επειδη του υποσχεθηκε οτι θα δεν θα το ξαναεκανε κτλ, ειχαν και μικρα παιδια στην μεση κτλ κτλ.

Μπορει ο δικος σου ομως να μην απιστει, μπορει που λεει ο λογος να τα πινει με τελειωμενους στεναχωρημενος. Μπορει αυτο το προφ που βρηκες επισης να ηταν για να σε απατησει, αλλα να μην το εκανε επειδη το μετανοιωσε. Οπως και να εχει καλο ειναι να εισαι απολυτα σιγουρα οτι σε απαταει. Εισαι 70% οκ, κανε το 100% να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. (τωρα βεβαια κατα ποσο ησυχο θα ειναι με κατι απο αυτα που εχουν οι ταρανδοι στο κεφαλοι τους δεν ξερω, αλλα λεμε τωρα)

Μολις εχεις την αποδειξη οτι σε απαταει , κανε τον σκονη σε εναν σοβαρο διαλογο, και συζητηστε σοβαρα για το τι θελει ο καθενας απο την ζωη του. Αν δεις οτι παει να σου βγει και απο πανω και δεν παιρνει απο λογια , πετα τον απο το σπιτι (λολ?) και ξεκινα μια νεα ζωη (;))
    (οποιος αντρας το διαβαζει αυτο θα με μισει τωρα!!)

Junior Member
    Υπαρχει κανεις που πιστευει πραγματικα οτι ο ''κυριος'' της κυριας ΜΑΙΡΗΣ δεν την απατα?
    Υπηρξα για λιγο το 3ο προσωπο σε μια σχεση,χωρις να το γνωριζω,και αυτα που λεει ταιριαζουν γαντι στην δικη μου ιστορια,απο τη μερια του 3ου.Ηταν ενας ανθρωπος που ηξερε να κρυβετε και να υποκρινετε και σε μενα και στη μονιμη.
    Θα σου ελεγα να το ψαξεις ωστε να εισαι 100%σιγουρη(λεμε τωρα)και απο κει και περα αν θες μπορεις να το τελειωσεις ή να δοσεις ακομα μια ευκαιρια.Αφου παντως εχει χαθει η εμπιστοσυνη ειναι δυσκολο συνεχεια να χαλιεσαι,να αμφιβαλεις και να ψαχνεις(...για κρυμενα προφυλακτικα).Το καλο στην περιπτωση σου ειναι οτι δεν εχετε ακομα παιδια,μπορει να ακουγετε ασχημο ή σκληρο,αλλα για φαντασου να υπηρχαν και παιδια στη μεση?

Junior Member
    Να συμπληρωσω επισης οτι μολις διαβασα και παλαιοτερα μην.σου.....ή μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο ή βγαινουν με καρμπον:p Εγω φυσικα τα ανακαλυψα μετα και ειναι οπως τα περιγραφεις,με εβλεπε μετα τη δουλεια γιατι ηταν μονιμα κουρασμενος,με εβλεπε σπανια στο σπιτι του γιατι ελειπε για επαγγ/κα ταξιδια.Οπως ανακαλυψα μετα και απο τη μου ειπε στην τελευταια φορα που μιλησαμε(για την ακρυβια βριστικαμε),ειπε οτι με τη μονιμη δεν ειχε καλη ερωτικη ζωη,με εβλεπε βιαστικα μετα τη δουλεια,εμενε στο σπιτι της κι εκει που βρεθηκαμε τις λιγες φορες ηταν το δικο του,ειπε επισης οτι ειχε καποια προβληματα υγειας η δικια του και δεν μπορουσε να την παρατησει.

Junior Member
    Κατ αρχην, ευχαριστώ για την παράθεση των απόψεών σας.
    Carrie, με αυτόν τον όμορφο τρόπο προσπάθησα να του μιλήσω, αλλά δεν άκουγε. Έπειτα κατέφυγα στον πρώτο απότομο τρόπο,οπότε και πάλι δεν έβγαλα ακρη. Φυσικά και με θεωρεί τρελλή. Μου σύστησε μάλιστα να πάω σε ψυχολόγο.(χαχαχαχα!). Για την γκρίνια πίστεύω και εγώ ακριβώς αυτό που γράφεις, είμαι εγώ και τα απωθημένα μου και αυτά που έχω στερηθρί και τώρα προσπαθώ να πάρω πίσω ή καλύτερα να αποκτήσω.
    Βoltseed,η επόμενη μου κίνηση και μάλιστα άμεσα είναι να βρω αυτούς τους καλούς ανθρώπους(ντετέκτιβ) και να έχω το 100%.Φυσικά και πιστεύω οτι με απατάει, αλλά μπορεί και να είναι χαζομάρα μου, αλλά αυτό το θεωρώ το κερασάκι στην τούρτα.
    Marilita2, ναι είναι ο ίδιος άνθρωπος για τον οποίο έγραφα και πριν από λίγο καιρό. Λές να έχω και εγώ προβλήματα υξείας και να μην το ξέρω????????
    Πάντως σας ευχαριστώ που μου λέτε την αλήθεια βάση στοιχείων, δεν θέλω πλέον να μην βλέπω τι γίνεται, θέλω έναν άνθρωπο πραγματικά δίπλα μου, αν είναι ο άντρας μου ,οκ, αν δεν μπορεί θα βρεθεί κάποιος άλλος.

Καλησπέρα!! Θεωρώ πως εάν σε απατάει δεν είναι ο λόγος η γκρίνια σου... Έθεσες ένα σημαντικό θέμα προσπαθείτε να κάνετε παιδί.. Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως να είναι μια κίνηση επιβεβαίωσης όλο αυτό??? Σε πολλούς άντρες μειώνεται η αυτοπεποίθηση όταν δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν είτε υπάρχει το πρόβλημα σε αυτούς είτε όχι.... Δεν είναι ότι δεν σε θέλει, άλλωστε δεν θα προσπαθούσε για να κάνετε παιδί αν συνέβαινε αυτό... Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά οι άντρες λειτουργούν πολλές φορές διαφορετικά από μας... Προσπάθησε να του τονώσεις το ηθικό και δειξ ' του πόσο σημαντικός είναι για σένα κι ας μην έχετε παιδί... Πιστεύω πως πάντα υπάρχουν βαθύτερα πράγματα σε μια απιστία και όχι τόσο επιφανειακά όπως η γκρίνια... Εάν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος αυτός αφουγκράσου τις ανασφάλειες του και πιστεύω πως θα είστε όπως πριν. Εάν ανήκει στην κατηγορία ανθρώπου που πάντα απατάει χωρίς αναστολές και λόγους τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις την σχέσης και τον γάμο σας....

Senior Member
    Καλησπέρα. Πολλοί παντρεμένοι το κάνουν κρυφά με πόρνες. Κάποιοι άλλοι έχουν και ερωμένες. Εσείς οι γυναίκες γουστάρετε να πηγαίνετε με άντρες που θα σας τη φέρουν. Κάποιος που θα ήταν υπάκουος και πιστός θα σας έκανε μόνο για σκύλος. Επομένως μήπως απλά να αποδεχτείς την γυναικεία σου φύση?

[QUOTE=insect;248873]Καλησπέρα. Πολλοί παντρεμένοι το κάνουν κρυφά με πόρνες. Κάποιοι άλλοι έχουν και ερωμένες. Εσείς οι γυναίκες γουστάρετε να πηγαίνετε με άντρες που θα σας τη φέρουν. Κάποιος που θα ήταν υπάκουος και πιστός θα σας έκανε μόνο για σκύλος. Επομένως μήπως απλά να αποδεχτείς την γυναικεία σου φύση?

Καλημέρα insect! Δεν νομίζω να είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες... Ένας άντρας που μας καταλαβαίνει και μας νιώθει δεν είναι για μας ένας δούλος αλλά είναι ο άνθρωπος μας... Η γυναικεία φύση δεν είναι σαν τα γραμματόσημα... Όσο μας φτύνει κάποιος τόσο εμείς κολλάμε... Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα αλλά δεν είναι ο κανόνας!

Senior Member
    Σε πιστεύω. Απλά μερικές φορές είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να βρεθεί αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Ίσως το βρεις κι εσύ κάποια στιγμή. Σου το εύχομαι.

Quote Originally Posted by insect View Post
    Σε πιστεύω. Απλά μερικές φορές είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να βρεθεί αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Ίσως το βρεις κι εσύ κάποια στιγμή. Σου το εύχομαι.
    Φυσικά και μπορεί να είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να βρει ο καθένας αυτό που χρειάζεται... Το θέμα είναι πως πάντα πρέπει να υπάρχει η αυτοεκτίμηση ώστε να μην καταλήγουμε να μας φτύνουν και να κολλάμε αλλά να συνειδητοποιούμε τι μας αξίζει και τι όχι... Νομίζω πως ξεφύγαμε λίγο απ΄το το θέμα και να μας συγχωρέσουν!! :p Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Μαίρη και τότε και τώρα έχεις το ίδιο δίλημμα, να φύγω ή να μείνω, σε μια σχέση με ανασφάλειες, μυστικά και ψέμματα, εξάρτηση και υπεκφυγές. Δεν έχεις κάνει κανένα βήμα από τότε. Πάντα μένεις πίσω, γιατί; Υπάρχει κάτι που σε κάνει να εξαρτάσαι από εκείνον; Η αγάπη δεν κουράστηκε να νιώθει προδομένη; Πως κλείνεις τις πληγές σου και προχωράς; Βοήθα με να καταλάβω πως συντηρείς τον έρωτά σου. Είναι κρίμα να φτάνεις να ψάχνεις τσαντάκια, ντουλαπάκια, όνειρα και σκέψεις. Ξεκαθάρισέ του αυτό που αισθάνεσαι κι είναι αυτός που θα σε "καθυσηχάσει" (όχι αποκοιμίσει) κι αυτός που θα λύσει το αίνιγμα. Αν παραμένει αίνιγμα μη στέκεσαι στα ίδια. Ξεκόλλα. Συγνώμη για την προστακτική, δεν βρίσκω άλλη λέξη.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    κι αν δεν σε απατα, αλλα ψαχνεται για να σε απατησει, εχει μεγαλη διαφορα?
    αν ο ντετεκτιβ δεν βρει κατι συγκεκριμενο, αλλα οτι ρεμαλιαζει με τους φιλους του στα μπαρ (και προφανως φλερταρει) πραγμα που ηδη ξερεις?
    για να βγαινει μονος, σε καποια μπαρ θα πηγαινει, δεν μπορει να πηγαινει στην εκκλησια...

το θεμα ειναι οτι απομακρυνεται.
    οτι δεν υπαρχει επαφη, δεν υπαρχει ικανοποιηση, του εισαι ενοχληση συχνα και ολα τα αλλα που μας περιεγραψες.
    για μενα, βαλε στην ακρη το θεμα του παιδου ΕΝΤΕΛΩΣ μεχρι να σιγουρευτεις οτι εχει μελλον αυτη η σχεση. για να μην πω, παρον...

κανε μια ανοιχτη συζητηση μαζι του για το πως τον βλεπεις στην σχεση, για το πως θαθελες να ειστε κι αν δεν βρεις πεδιο συνεννοησης και δειχνει να σε αντιμετωπιζει σαν υπερβολικη η γκρινιαρα η ουφο, πες του οτι δεν μπορεις να συνεχισεις ετσι τον γαμο σας.
    εκτος κι αν μπορεις...

Page 1 of 2 12 LastLast