Results 1 to 15 of 15
Thread: Αρρυθμίες στο full
-
14-05-2011, 01:02 #1
Αρρυθμίες στο full
Ουφ... και πάνω που έλεγα ότι πάω καλύτερα, να 'σου τες πάλι να με βασανίζουν. Μόλις γύρισα από έξοδο και έχει αρχίσει το γλέντι. Τί να κάνω? Σηκώθηκα από το κρεββάτι και είπα να μπω να πω τον πόνο μου εδώ μέχρι να σταματήσει. Μήπως γλυτώσω άλλη μια επίσκεψη σε νοσοκομείο!
- 14-05-2011, 01:07 #2
Πήρα και μισό αγχολυτικό βέβαια, το πρώτο μετά τον Ιανουάριο
14-05-2011, 17:14 #3
Κατερινα καθε ποτε σε πιανουνε ?? Σε πιανουνε οταν εχεις εντονο αγχος η κ στα καλα καθουμενα??
Σε βοηθανε τα αγχολυτικα ?? Εχεις κανει ταυτοχρονα ψυχοθεραπεια για να εντοπισεις τα αιτια του αγχους ??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-05-2011, 18:58 #4
Μηπως ήπιες πολύ? το αλκοόλ και τα ξενύχτια μπορούν να επιτείνουν τις αρρυθμίες
14-05-2011, 19:49 #5
Oι αρρυθμίες σίγουρα χειροτερεύουν μετά από αλκόολ και υπερβολική λήψη καφεϊνης (πχ καφές). Αν βάλεις και μπόλικο άγχος, ε, δε θέλει και πολύ...
(Εννοείται ότι είμαστε ομοιοπαθείς..σήμερα με έπιασε και μένα...κάτι πόνοι στην πλάτη, και στις παρυφές του στομαχιού, κάτι ψιλοαρρυθμίες, ένας κόμπος στο λαιμό κλπ...κι ενώ προσπαθώ να τα αγνοώ δε μπορώ να μη τα σκέφτομαι). Γενικά πάντως εμένα νομίζω ότι μισό Inderal που παίρνω την ημέρα με βοηθάει αρκετά, καθώς και ταχυκαρδίες δεν έχω (ακόμα και όταν χτυπάει νορμάλ η καρδιά μου, πιάνω κατοστάρι στους παλμούς) και σε τέτοιες περιπτώσεις από άγχος κλπ είναι αντιαρρυθμικό. Θεωρώ ότι με όσα βιώνω τον τελευταίο καιρό αν δε το έπαιρνα θα ήμουν τρις χειρότερα...
15-05-2011, 16:57 #6
Πραγματι, οι καφεδες , το αλκοολ κ το καπνισμα επιδεινωνουν τα ψυχοσωματικα κ το αγχος... Ειδικα αν εισαι σε club με τοση ενταση λογικο ειναι να αρχισει μετα κ η καρδια σου να χορευει..
Εμενα παντως το ιντεραλ ποτε δεν με βοηθησε..:P" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-05-2011, 22:56 #7
Ούτε ήπια πολύ (μια μπύρα), ούτε καπνίζω (το έκοψα), ούτε υπερβολές στην καφείνη κάνω (έναν ελληνικό το πολύ πρωί μόνο), ούτε καμία κατάχρηση. Άγχος, πολύ άγχος, και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες είχα βαρέσει κόκκινο! Το θέμα με εμένα είναι ότι οι αρρυθμίες συνήθως έρχονται αφού περάσει κάπως το στρεσσογόνο ερέθισμα, πάνω που λέω ότι ηρέμησα... Τί να πω? Τελικά πάντως, εκείνο το βράδυ το αγχολυτικό βοήθησε (ή έστω εγώ πίστεψα πως βοήθησε) και το έβγαλα το βράδυ!
15-05-2011, 23:01 #8
Και στα καλά καθούμενα με πιάνουν και σε περιόδους άγχους εντείνονται κατά πολύ εννοείται και άσ' τα να πάνε... Γενικά εμένα το άγχος μου βγάζει όλο το ψυχοσωματικό πακετάκι, αλλά αυτές τις αρρυθμίες δεν μπορώ να τις αποδεχτώ με την καμία. Κάνω ψυχοθεραπεία, ναι, βοηθάει αλλά και πάλι... Θέλω να σταματήσουν όλα τώρα, γίνεται?
15-05-2011, 23:27 #9
Εαν είσαι σε μια περίοδο έντονη από άποψη άγχους ή γενικά περνάς διάφορα και ο οργανισμός σου βρίσκεται σε 'συναγερμό' είναι πολύ πιθανό έστω και μικρή ποσότητα αλκοόλ ή καφέ να προκαλέσουν κάποια συμπτώματα. Στο λέω γιατί το παθαίνω κι εγώ. Επίσης είναι κλασικό αυτό να το παθαίνεις όχι τη στιγμή της έντασης αλλά όταν έχεις χαλαρώσει (και αρκετή ώρα πιο μετά), στα λέω αυτά γιατί έχω αρκετά παρόμοια συμπτώματα με σένα.
15-05-2011, 23:51 #10
Πέρασα μια περίοδο καταστροφική από άποψη άγχους... μήνες! άρχισα να επανέρχομαι σιγά σιγά αλλά προέκυψε κάτι άλλο τελευταία και αγχώθηκα ξανά... Τί να κάνουμε? όλοι εδώ τα ίδια περνάμε...
16-05-2011, 00:11 #11
Ναι όλοι περνάμε παρόμοια γι αυτό και έγραψα ότι έγραψα γιατί αυτά που έλεγες μου θυμίζανε πολύ την περίπτωση μου....σε περιόδους άγχους όλα αυτά εντείνονται και το χειρότερο φαινόμενο για μένα είναι οι αρρυθμίες. Τουλάχιστον το forum λειτουργεί σαν ομαδική ψυχοθεραπεία...!!!
16-05-2011, 00:15 #12
Και μόλις ξαναένιωσα μία! Ουφ...
16-05-2011, 15:30 #13
Γεια σε ολους!!Εχω καιρο να γραψω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μ εχουν ξεχασει οι καταραμενες αρρυθμιες!!Δεν ξερω αν καποιος απο εδω μεσα ζει αυτο που ζω εγω αλλα οπως σας εχω ξαναπει τις εχω ΚΑΘΕ μερα,ειμαι η δεν ειμαι αγχομενη!Τρομερο!!Παιρνω ενα χαπακι αντιαρρυθμικο την ημερα & για καποιες ωρες τις μαλακωνει αλλα η σκεψη του οτι αφου εδω & δυο χρονια δεν μ εχουν αφισει ουτε μια μερα,θα μου παρουσιασουν καποιο προβλημα στην καρδια μου,αυτη λοιπον η κολοσκεψη ειναι που με βασανιζει....δεν ξερω μεχρι που θα παει,πραγματικα!Βεβαια,καπ� �ιες μερες δεν τους δινω σημασια γιατι τις εχω συνηθησει αλλα αυτο ειναι για λιγο γιατι δυστυχως ειναι τρομερα δυσκολο να τις αγνοω!!!!!!
16-05-2011, 15:36 #14
Αααααχ, πόσο σε καταλαβαίνω πόσο... Κάθε φορά γίνεται και χειρότερο το πρόβλημα. Αναρωτιέμαι πού θα φτάσει...
16-05-2011, 17:47 #15
Παιδια ομοιοπαθεις ειμαστε ολοι την ιδια κωλοκατασταση περναμε... πραγματι αν πινεις κ καπνιζεις επιδεινωνεται το προβλημα, αλλα κ παλι μπορει να σε πιασουν στα καλα καθουμενα κ ειδικα σε φασεις που εχεις ηρεμησει κ τα εχεις ξεχασει κ τοτε ερχονται απροσκλητα κ γινεται το ελα να δεις... εγω πλεον δεν τις εχω καθε βραδυ οπως παλιοτερα, εχουν υποχωρησει οι αρρυθμιες, βεβαια μπορει να εχω αλλα πχ τρεμουλο, αισθηση πνιξιματος , δυσφορια... ειναι τρομερα κουραστικο αυτο που γινεται παντως, εγω πιστευω με ολα αυτα εχει καταπονηθει ο οργανισμος μου κ με τα φαρμακα που παιρνω, ισως ζησω 10 χρονια ακομα, μετα δυσκολα την παλευω... :P
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."