Test - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101

Thread: Test

Να σας πω και του δικού μου την εξήγηση

Το πρώτο ζώο είναι πως φερόμαστε στους άλλους.
    Το δευτερο τι θέλουμε να νομίζουν οι άλλοι για μας.
    Το τρίτο ο πραγματικός εαυτός μας.

Θάλασσα είναι η ζωή και πως τη βλέπουμε..

Καφές είναι το σεξ

Τοίχος είναι ο θάνατος.....:)

Senior Member
    Πω πω πολύ σασπένς με τα τεστάκια!

Με το ορίτζιναλ τεστ του ίνσεκτ, χαίρομαι να πω ότι η απάντησή μου ήταν παρόμοια με αυτή του σχιζοφρενούς μυαλού, αλλά όχι ίδια, οπότε υπάρχει ακόμα σωτηρία για εμένα :) Με το τεστ της Carrie βεβαιώθηκα ότι είμαι ένα πολύ περίεργο ον (ακούς εκεί λαχανί ιππόκαμπος, μα που τα σκέφτομαι αυτά μου λέτε;)... αλλά αυτό της Lacry είναι που με έστειλε! Τελικά πράγματι έχω θέματα εμπιστοσύνης... και πολύ σοβαρά απ΄ό,τι βλέπω :(

Είχα κάνει παλιά ένα τέλειο τεστ, μεγάλο και βαθύτατο, και μου άρεσε πολύ, ψάχνω να το βρω να σας τσεκάρω :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Να σας πω και του δικού μου την εξήγηση

Το πρώτο ζώο είναι πως φερόμαστε στους άλλους.
    Το δευτερο τι θέλουμε να νομίζουν οι άλλοι για μας.
    Το τρίτο ο πραγματικός εαυτός μας.

Θάλασσα είναι η ζωή και πως τη βλέπουμε..

Καφές είναι το σεξ

Τοίχος είναι ο θάνατος.....:)
    Δηλαδη ειμαι παπια και δεν κανω σεξ και περιφρονω το θανατο??!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Με το ορίτζιναλ τεστ του ίνσεκτ, χαίρομαι να πω ότι η απάντησή μου ήταν παρόμοια με αυτή του σχιζοφρενούς μυαλού, αλλά όχι ίδια, οπότε υπάρχει ακόμα σωτηρία για εμένα :)
    Όχι σχιζοφρενούς, αλλά ψυχοπαθούς! Αν διαβάσεις πιο κάτω γράφει πως οι περισσότεροι εγκληματίες απάντησαν σωστά (και αυτός που το σκέφτηκε όμως κάτι θα έχει). Αστείο είναι.

Senior Member
    Δε διαβάζω εξηγήσεις, κάνω τα στραβά μάτια,λολ
    Θα τις δω μετά.

Το ξίφος είναι πολύτιμο (έχει ένα πετράδι ψιλοάκοπο, σχεδόν ακατέργαστο) αλλά το παίρνω όχι γι αυτό το λόγο, απλά μου αρέσει.
    Το ποτήρι είναι άδειο και βρώμικο. Λαδίλες και τέτοια, με άμμο κολλημένη πάνω του, αράχνες, παλιό. Δεν το παίρνω.
    Το κουτί έχει μέσα:
    φτερά πουλιών, ένα χάρτη, ένα κουβάρι σπάγγο, μια καραμέλλα.Το παίρνω, γιατί όλα αυτά μου αρέσουν. Τον χάρτη δεν ξέρω να διαβάσω, αλλά δε βαριέσαι:P
    Η σκάλα είναι γυάλινη. Σταθερή όμως και δε φοβάμαι μην πέσω. Ανεβαίνω, γιατί ψηλά είναι η φασολιά του παραμυθιού. Το άλογο είναι όμορφο, λευκό με χαίτη μακριά και σπαστή. Μου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και της ένωσης με τη φύση. Συνεχίζουμε μαζί. Στην όαση πίνω νερό αλλά δεν κάθομαι πολύ. Δεν είμαι κουρασμένη, έχω πολλή ενέργεια.
    Ο τοίχος χαμηλός και πέτρινος, ως το γόνατό μου. Πηδάω από πάνω του καβάλα στο άλογό μου. Κάποιοι παραδίπλα με βλέπουν και μου προτείνουν να κάνω το ανάλογο σε νούμερο τσίρκου. (όχι, το παράκανα, λολ)

Τα ζώα τώρα, από Θεόφ.
    Φίδι. Ευέλικτο, αθόρυβο, νιώθει τη γη με το δέρμα του, θαυμάζω την κίνηση, τις μυστικές του ικανότητες, ανθεκτικό, γοητευτικό.
    Μαύρος πάνθηρας. Γυαλιστερό τρίχωμα, καταπληκτικά ενορχηστρωμένη κίνηση, τέλειο βλέμμα, γρήγορος, σίγουρος, βουβή δύναμη, μεγαλειώδης ύπαρξη,
    ένστικτα κυνηγού.
    Σουρικάτα. Διασκεδαστική, αστεία, άγρυπνη σε ενδεχόμενο κίνδυνο, συνεργάσιμη, κοινωνική, φιλική, σπινθηροβόλα ματάκια, ορίτζιναλ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Συγγνώμη, μια ερώτηση μου επιτρέπετε?
    Δηλαδή οι άλλοι με βλέπουν σαν φίδι, εγώ θεωρώ πως με βλέπουν σαν πάνθηρα αλλά είμαι meerkat?
    Όσο να το πεις, μια απόσταση την αναγνωρίζω. ΛΟΛ

Δεν είπα για θάλασσα, καφέ και τέτοια.
    Άντε.Θάλασσα μου αρέσει αλλά όχι στα θεοσκότεινα νερά, δεν θα βούταγα ποτέ πχ σε άγνωστα, πανύβαθα και που δεν ξέρω τι υπάρχει από κάτω. Έχω δει αρκετές βλακείες τελικά με jaws.:P Δεν ψαρεύω, κάνω βαρκάδα, βουτιές, εξερευνήσεις κοντινές και όσο βλέπω κόσμο.
    Καφές. Απαραίτητος, δε μπορώ να κάνω δίχως αυτόν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο κόψιμο του τσιγάρου είναι το άρωμά του. Τέλειο.
    Ο τοίχος είπα και πριν, πάντα είναι εμπόδιο αλλά όχι αξεπέραστο. Στο μέτρο μου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Στο τεστ που έβαλε η Λακρυμόζα.
    Το άτομο αυτό είναι ο παππούς μου που έχει πεθάνει καιρό τώρα.
    Οι λέξεις που μου λέει είναι "Μπορείς. Το ξέρω."
    Φοράω κάτι σαν τούλι, ένα αραχνούφαντο κουκούλι μάλλον, με τέτοιο μοιάζει.
    Το δωμάτιο είναι άδειο, γυμνό από έπιπλα και αντικείμενα άλλα. Το πάτωμα είναι ξύλινο, οι τοίχοι άγριοι στην αφή, ψηλοτάβανο.
    Έξω είναι μέρα, λιακάδα. Με έχουν απαγάγει για λύτρα. Άμα δε τα δώσουν οι αρχιηλίθιοι θα τους τσακίσω,λολ.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΑΙΝΙΓΜΑ
    Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε μία έγκυο γυναίκα που έχει άλλα 8 παιδιά.

Τρία απ' αυτά είναι κουφά, δύο τυφλά και ένα πνευματικά καθυστερημένο.

Η ίδια γυναίκα έχει και σύφιλη.Θα τη συμβουλεύατε να προχωρήσει σε διακοπή της εγκυμοσύνης?

Ερώτημα δεύτερο:Είμαστε μπροστά στις κάλπες για να ψηφίσουμε για τον Πρόεδρο του ΚόσμουΗ ψήφος μας καθοριστικήΝα τα "προφίλ" των τριών κυρίων υποψηφίων:

Υποψήφιος Α: Διαφθείρει τους πολιτικούς και συμβουλεύεται αστρολόγους.Έχει δύο ερωμένες. Καπνίζει σαν τσιμινιέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα

Υποψήφιος Β: Έχει απολυθεί δυο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, κάπνιζε τσιγαριλίκια οπίου ως φοιτητής και κατεβάζει ένα λίτρο ουίσκι κάθε βράδυ

Υποψήφιος Γ: Είναι παρασημοφορημένος ως ήρωας πολέμου. Είναι χορτοφάγος,περιστασιακά πίνει καμιά μπύρα και δεν είχε ποτέ εξωσυζυγικές σχέσεις.Ποιος απ' τους τρεις θα επιλέγατε?

Το πήρα από: SUSPECT: ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΑΙΝΙΓΜΑ http://suspect-enjoys-the-silence.bl...#ixzz1MmuSDW1E
    www.suspectblog.gr
    Under Creative Commons License: Attribution

Senior Member
    Το πρώτο. Θα τη συμβούλευα όχι να διακόψει την εγκυμοσύνη, αλλά τη ζωή της. Η γυναίκα είναι βλαμμένη.λολ
    Τέσπα, δε θα τη συμβούλευα τίποτε, να πάει στο γιατρό της, ΚΑΙ στον ψυχολόγο της.
    Στο δεύτερο. Δεν ψηφίζω, δεν πιστεύω στις εκλογικές διαδικασίες και ότι καμιά ψήφος είναι καθοριστική.
    Ο πρώτος είναι ο Μπερλουσκόνι. Ο δεύτερος θέλει αποτοξίνωση. Ο τρίτος είναι χειρότερος από τους προηγούμενους γιατί είναι και ήρωας πολέμου και υπόδειγμα αμερικάνικων στάνταρνς ηθικοφροσύνης.
    Αλλά γενικά ο δεύτερος μου κάνει περισσότερο κλικ γιατί είναι ανθρωπινότερο ρεμάλι.
    Σπύρος Μπιμπίλας

οχι δεν θα τη συμβουλευα να προχωρησει σε διακοπη κυησης,καθως δεν γνωριζω υπο ποιους παραγοντες γεννηθηκαν τα παιδια με αυτα τα προβληματα και το να εισαι κουφος ,τυφλος η πνευματικα καθυστερεστημενος δεν ειναι για τον καιαδα..οσον ασοφα τη συφιλη αν διαγνωστει εγκαιρα θεραπευεται οποτε καταλληλος θα ηταν ηταν ο γυναικολογος σε μια τετοια περιπτωση.

τα προφιλ των 3 κυριως υποψηφιων δεν μου κανουν ισως να υπηρχε και 4 και 5 ος οποτε εκει θα επελεγα..απο αυτους κανεναν
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ο Υποψήφιος Α είναι ο Φρακλίνος Ρούσβελτ

Ο Υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσώρτσιλ

Ο Υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ . . .

Μάλλον πρέπει να προσέχουμε όταν ακούμε γι' ανθρώπους που ζουν πολύ υγιεινά και "σωστά", ε? Α, ναι! Και κάτι άλλο . ..

Αν απαντήσατε "Ναι" στην πρώτη ερώτηση, μόλις στερήσατε απ' τον κόσμο τον Μπετόβεν . . .

Senior Member
    εγω απαντησα να μη διακόψει την εγκυμοσύνη και ψηφισα τον Γ :ο (που τελικα ειναι ο Χίτλερ!) αλλα ήταν πιστός στη σχεση του, γι΄'αυτο τον ψηφισα :/

πολυ ενδιαφέρον ήταν και το τεστ με το σκωτεινό δωμάτιο που ξυπνάμε μονοι μας.απαντησα,
    -ο συντροφός μου
    -θα΄ρθω να σε σωσω
    -κοντομανικες καλοκαιρινεσ πιτζάμες
    -βρωμικο, παλιο, εγκαταλελειμενο, με μεγαλα παραθυρα κ χωρισ φως
    -εξω εχει μερα
    -οτι καποιος με απήγαγε.

κ βρηκα τις απαντήσεις κ έπεσε μεσα..

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συγγνώμη, μια ερώτηση μου επιτρέπετε?
    Δηλαδή οι άλλοι με βλέπουν σαν φίδι, εγώ θεωρώ πως με βλέπουν σαν πάνθηρα αλλά είμαι meerkat?
    Όσο να το πεις, μια απόσταση την αναγνωρίζω. ΛΟΛ

Δεν είπα για θάλασσα, καφέ και τέτοια.
    Άντε.Θάλασσα μου αρέσει αλλά όχι στα θεοσκότεινα νερά, δεν θα βούταγα ποτέ πχ σε άγνωστα, πανύβαθα και που δεν ξέρω τι υπάρχει από κάτω. Έχω δει αρκετές βλακείες τελικά με jaws.:P Δεν ψαρεύω, κάνω βαρκάδα, βουτιές, εξερευνήσεις κοντινές και όσο βλέπω κόσμο.
    Καφές. Απαραίτητος, δε μπορώ να κάνω δίχως αυτόν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο κόψιμο του τσιγάρου είναι το άρωμά του. Τέλειο.
    Ο τοίχος είπα και πριν, πάντα είναι εμπόδιο αλλά όχι αξεπέραστο. Στο μέτρο μου.

κοντά είσαι ρέιν.....ειδικά στο τρίτο...τα υπόλοιπα δύο μπορεί να είναι άμυνα...:)

Senior Member
    ε ναι, αλλά όταν έχεις άλλα τόσα παιδιά με τις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες, που θα ήταν και πολύ μεγάλες για εκείνον ειδικά τον καιρό, δεν είναι τοσοδά απερίσκεπτο να φέρεις άλλο ένα στον κόσμο, όταν έχεις και συ τα δικά σου θέματα υγείας? Ο Μπετόβεν ε? Έκανε και άλλα παιδιά μετά απ'αυτό άραγε? σου έχουν πει για το ρεξόνα προφυλακτικό από δέρμα προβάτου? ίου

Θεοφανία, έχω κάνει τόσα τεστ από χτες, που άμυνα επίθεση κέντρο όλα ίδια έχουν γίνει,λολ
    Σπύρος Μπιμπίλας

μην κανετε αλλα τεστ αρχιζουμε και παραγνωριζoμαστε εδω μεσα:P:P:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast