Results 1 to 15 of 18
-
18-05-2011, 22:14 #1
ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
Εχασα τον πατερα μου στις 21 απριλιου αλλα συνειδητοποιησα οτι τον δεν τον ειχα ποτε....ηταν ενα ατομο αλκοολικο που προτιμησε το αλκοολ απο 3 υπεροχα παιδια,προσπαθουσα να τον προσεγγισω για πολλα χρονια αλλα η εικονα του και οι συμπεριφορες του με πληγωναν και διαλεξα να απομακρυνθω και να αποκοπω......τωρα το εχω μετανιωσει και δεν μπορω μεσα μου να βρω τις δικες μου απαντησεις για ολα αυτα που μου στερησε και για οσα δεν προλαβα να του πω......εχω να αντιμετωπισω και το μενος της αδερφης του............νιωθω να καταρρεω μεσα μου αλλα δεν μπορω να το εκφρασω,ποναω τοσο που ουτε η ιδια δεν το πιστευω,δεν μπορω να με συγχωρεσω που δεν με αφησε ποτε να του δειξω ποσο αναγκη τον ειχα και ποσο τον αγαπουσα!
- 18-05-2011, 22:23 #2
ΑΧ ΒΡΕ ΑΡΓΥΡΩ!ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΑΜΕ?ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΗ?
18-05-2011, 22:26 #3
ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ!
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
18-05-2011, 22:29 #4
Η μητερα μου μας μεγαλωσε προσπαθοντας να αποστασιοποιηθουμε απο το προβλημα του και μας εμαθε να τον αγαπαμε.............αλλωστε η αγαπη ειναι να δινεις χωρις να αναμενεις ανταμοιβη............την απορριψη του δεν μπορω να κατανοησω και δεν μπορω να τον συγχωρησω που ελειπε ,που εφυγε ετσι σιωπηλα.......
18-05-2011, 22:33 #5
ΣΕ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ?
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ?
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!
ΟΧΙ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ!
ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ?ΑΓΑΠΗΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ?ΕΝΟΧΕΣ!
ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!
18-05-2011, 22:36 #6
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
18-05-2011, 22:37 #7
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΡΗΠΤΕ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ!
18-05-2011, 22:39 #8
Φυσικο??????τι ειναι πιο φυσικο απο το να αγαπας τα παιδια σου?????τι ειναι πιο φυσικο απο το να παλευεις με ΟΛΑ τα ''θηρια'' για να τα προσστατεψεις?????οχι σωματικα μονο αλλα και ψυχολογικα
18-05-2011, 22:41 #9
ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ?
18-05-2011, 22:45 #10
δεν συμφωνουσε.....δεν προσπαθουσε!
18-05-2011, 22:52 #11
ΟΧΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 21 ΕΤΩΝ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΟ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!
ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!
ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΕΙΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ....!
ΣΕ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΕΙΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕΙΣ!
18-05-2011, 23:00 #12
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΥΓΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ Η ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙΣ,ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΞΑΝΑΠΑΙΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ,ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!
18-05-2011, 23:04 #13
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
ΠΕΣΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ?
18-05-2011, 23:10 #14
Και η δικια μου μητερα ηταν παντα απομακρη.Με εβριζε συνεχως.οτι χειροτερο υπαρχει-τα ακουσα ολα. πατερα δεν ειχα-χωρισανε οταν ημουν 4 χρονων.Σαν παιδι δεν εχω εισπραξει αγαπη.
Μονο ο αντρας μου μου την εμαθε. Μαζι του καταλαβα τη ειναι οικογενια,εκεινος με αγαπουσε οπως ειμαι-πραγμα που η μανα μου δεν εκανε ποτε...ποτε...Εκεινος-το ηξερα-οτι δεν να με αφησει οπως και να'μαι! Αναπηρη,ασχημη...τρελλη...Νο� �ιζα οτι ειναι το δωρο του θεου για αυτα που εχω περασει ως παιδι.Για αυτο νομιζα οτι δεν να μου τον παρει ο θεος ετσι..με τοσο εποδινο τροπο...και τοσο νωρις...
Η μανα μου ζει ακομα.Εχω να τη δω 4 χρονια σχεδων.Αμα φυγει-ε,θα στεναχωριθω,βεβαια-μανα ειναι-αλλα καμια σχεση με αυτο που περναω τωρα...
Καταλαβαινεις,Αργυρω? δεν παιζει ρολο και τοσο -μανα,πατερας,συζυγος. Παιζει ρολο ΤΙ ηταν για εσενα αυτος ο ανθρωπος.
19-05-2011, 04:08 #15
Οπως και να φέρθηκε ο πατέρας σου να σκεφτεσαι πως σε αγαπουσε αλλα η κατασταση του δεν του επετρεπε να το δειξει, οχι ομως να το νοιωσει. Οπως και να ηταν η σχεση σας, οτι νοιωθεις τωρα θα το ενοιωθες οπως και να ηταν εκεινος, και εμενα εφυγε ξαφνικα και παρολο που ειχε κανει τα παντα για μενα απο τοτε που πεθανε η μητερα μου, τυψεις εχ, ερωτησεις εχω αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν προλαβα να του πω οσα ηθελα να του πω, αλλα πιστεθω πως και 20 χρονια ακομα να τον ειχα διπλα μου παλι ετσι θα ενοιωθα.. ειναι πατερας σου και σιγουρα σε αγαπουσε, απλα δεν ειχε τη δυναμη να το δειξει και να το πει...λυπαμαι πολυ, κουραγιο ελπιζω να μπορεσεις να συνεχισεις με αγαπη και ηρεμια.
γράφεις
"νοιωθω να καταρρεω μεσα μου αλλα δεν μπορω να το εκφρασω,ποναω τοσο που ουτε η ιδια δεν το πιστευω,δεν μπορω να με συγχωρεσω που δεν με αφησε ποτε να του δειξω ποσο αναγκη τον ειχα και ποσο τον αγαπουσα!"
δεν ξερω ποσο τυχαιο ειναι αλλα και γω εγραφα πριν ενα γραμμα στον μπαμπα μου και του ελεγα ακρυβως τα ιδια...
αλλα ξερεις τι πιστευω, το ξερουνε οτι και να κανουμε εμεις εκεινοι παντα το ξερανε ποσο τους αγαπαμε, οπως και να ηταν το νοιωθανε...
Απλά να ξερεις πως υπαρχει καποιος που σε νοιωθει....