ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΚΝΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΚΝΟ

Είμαι πολύ θυμωμένη και φοβάμαι ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα χτυπήσω ανθρώπους. Όλη μου τη ζωή έτσι αισθάνομαι. Σκέφτομαι πολύ τη βία. και σε συνδιασμο με το φαγητο που με κανει ακομα πιο τσιτα. δεν πηρα φαρμακα 2 μερες και ηδου το αποτελεσμα

κοιτιεμαι στον καθρευτη αλλα δεν βλεπω τπτ σαν να μαι φαντασμα και να μην εχω υποσταση και μπαινουν περιεργες σκεψεις και με τσιμπαω να δω. ελπιζω να μην κοβομαι παλι γτ ειναι καλοκαιρι! πως μπορω να δω πως ειμαι εξωτερικα? με βασανιζει γιατι δεν ξερω πως να με περιγραψω σαν 3ος. εχω μυρωδια δικια μου και κατι αλλο που να με διαχωριζει? μακαρι να μουνα γλυκια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    δεν μπορείς να σε δεις όπως σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι, γι' αυτό και δεν μπορείς να σε περιγράψεις. πάντως να ξέρεις οι άλλοι μας βλέπουν συνήθως καλύτερους απ'οτι εμείς τον εαυτό μας.

Senior Member
    broken hey girl που χαθηκες εσυ βρε ?? :) αυτο που γραφεις το νιωθω πολυ ειναι φορες που σκεφτομαι να υπηρχε τροπος να με δω τρισδιαστατη κ οπως με βλεπουν πραγματικα οι αλλοι σαν να ειμαι εξωτερικος παρατηρητης κ οχι βλεποντας τον εαυτο μου σε εναν καθρεφτη η μια φωτο... πολλες φορες αυτο που αντικριζουμε ειναι διαφορετικο απ την πραγματικοτητα κ προκυπτει σαν κατι εξωτερικο που εναλλασεται για αυτο κ ειναι δυσκολο να εχουμε ακριβη εικονα κ αντιλιψη........
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    επίσης σε μια φωτογραφία βλέπεις κάτι ελάχιστο από τον εαυτό σου. το ποιος είσαι δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά η φωνή, οι εκφράσεις, η κίνηση και όλα αυτά που μας κάνουν γοητευτικούς ( ή ενοχλητικούς) στους άλλους και εμείς δεν τα αντιλαμβανόμαστε!

Senior Member
    μπορει να μην το αντιλαμβανομαστε αλλα ειναι αλλιωτικο αυτο π εννοω, εννοω πως αδυνατω να με περιγραψω

Senior Member
    ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΠΗΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΛΥΚΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΝΕΣ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ!
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Μ......Α ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Senior Member
    τι θα κανω ομως εχω τσαντιστει ειναι σαν να χανω σε παιχνιδι!

Senior Member
    Αυτο ειναι περιεργο τριπακι μπροκεν! ΑΠο ποιανου τα ματια θες να σε δεις;;; Αλλιως θα σε βλεπει ο πατερας σου, αλλιως η μητερα σου, αλλιως η αδερφη σου, αλλιως ο γειτονας σου, αλλιως ο γκομενος σου, αλλιως ο ταττουατζης σου, αλλιως ο ταξιτζης, αλλιως ενα μικρο παιδι, αλλιως ενας παππους, αλλιως μια ψωναρα, αλλιως ενας μεταναστης/αλλοδαπος και παει λεγοντας!! Δε γιενται να δεις μεσα απο τα ματια ολων των αλων μια εικονα για σενα.. Γιαυτο πρεπει να δεις εσυ τον εαυτο σου. Αλλιως τοσο καιρο θα ειχες βγαλει ακρη με καμερες, βιντεο, ρωτωντας τους αλλους, κοιτωντας καθρεφτες. Αρα το θεμα ειναι μεσα, οχι εξω..

Senior Member
    τελικα οπως το φοβομουνα σημερα κοντευε να πεσει ξυλο δεν κρατηθηκα και εγινε χαμος στον δρομο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ελπιζω να μην κοβομαι παλι γτ ειναι καλοκαιρι!
    broken, να σ πω... το καλοκαιρι δε κοβεσαι? πως αντέχεις?
    θαλασσα πας? οι αλλοι δε τα εχουν δει(τα σημαδια)?

Είμαι πολύ θυμωμένη και φοβάμαι ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα χτυπήσω ανθρώπους. Όλη μου τη ζωή έτσι αισθάνομαι. Σκέφτομαι πολύ τη βία.
    Όλη σου την ζωή? Oh god!!! Φοβερή οργή, και οδηγείσαι και στην αυτοκαταστροφή!
    Μην μασάς όμως : είσαι κύκνος, είσαι Doll, είσαι γλυκιά. Βάλε βίαιη μουσική(metal ακούς?) στο σπίτι και βγάλε τα νεύρα σου εκεί!

Senior Member
    gothly εχω να κοπω μηνες.............. δεν φαινονται πολυ τωρα. προσπαθουσα να τα κανω στα ιδια σημεια, στο αριστερο μ χερι......δεν εψαχνα ολο διαφορετικα γιατι τοτε θα φαινοντουσαν πολυ

ννκος ο,τι κ να ακουσω δεν αλλαζει ειδηκα αμα ακουω περιεργα τραγουδια με φαντασιωνομαι με οπλο πολλες φορες

Μμμμ, το θέμα να μπεις μέσα στα βίαια συναισθήματά σου, να οδηγηθείς στην πηγή τους κι έτσι να τα επιλύσεις. Χρειαζεσαι όμως κάποιον καθοδηγητή γι αυτό. Σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα πληροφορίες για έναν ψυχολόγο. κάνε μια συζήτηση μαζί του, είναι καλός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    gothly εχω να κοπω μηνες.............. δεν φαινονται πολυ τωρα. προσπαθουσα να τα κανω στα ιδια σημεια, στο αριστερο μ χερι......δεν εψαχνα ολο διαφορετικα γιατι τοτε θα φαινοντουσαν πολυ
    στη θαλασσα? τεσπα απλα ρωτησα μηπως ηξερες κανα κολπο να μπω στη θαλασσα,κ να μη φανει κατι.
    στο τελος θα παω μονο για ηλιοθεραπια με τα βραχιολια :/

Senior Member
    δεν ξερω τα δικα σου κοψιματα πως ειναι! εμενα ειναι μονο στο αριστερο χερι και τωρα ειδηκα που χω τοσους μηνες να τα ''φρεσκαρω'' δεν φαινονται οσο παλια. φοραω μονιμως ομως γκετες....στην θαλασσα μπαινω απλα γρηγορα

Page 1 of 2 12 LastLast