Συνάντηση των Μελών. Υπερ & Κατά. Ας μοιραστούμε τις σκέψεις μας!!! :) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    Ναι κι εγώ δεν έχω εμπειρία από διαδίκτυο. Είπα μια φορά να μπω σ' ένα σάιτ γνωριμιών για να γνωρίσω άντρα χαχα! εδώ γελάμε! Είχα βάλει το ίδιο νικ με εδώ μού έστειλε πριβε μήνυμα άσχετος που δεν είχαμε μιλήσει καθόλου, δεν απάντησα βαρέθηκα, άλλωστε είχα ν' αντιμετωπίσω την κατάθλιψη..Κάτα ένα περίεργο τρόπο όμως ούτε και εγώ αισθάνομαι άσχημα εδώ.

ολες οι γυναικες το ίδιο δραμα ζούμε :P με προβλήματα η μή! τελωσπάντων!!!

εδω μαλλον δεν αισθάνομαστε περίεργα γιατι δε μας λείπει κάτι όπως στους άλλους! για την ισοροπια μιλάω! :)

Senior Member
    Ναι όντως εδώ βρίσκουμε ισορροπία!

Senior Member
    διαφωνώ στον παραλληλισμό με τους μηχανόβιους που μοιράζονται το πάθος για τις μηχανές. μια ψυχική ασθένεια δεν είναι ακριβώς χόμπυ. εννοώ δεν είναι κάτι που μπορεί να σε ενώσει ακριβώς με τον άλλο....

γεια σου claire.
    ο παραλληλισμός είναι ίσως λάθος αφού ακόμα έχω απορία γι αυτο. Δηλαδή..αυτό ρωτάω στην ουσία..οι μηχανόβιοι εχουν ενα χόμπυ ένα τρόπο ζωής και αυτό τους ενώνει και συναντιούνται. όλες οι ομάδες έχουν κάτι κοινό, μοιράζονται ένα στόχο. Η ερωτησή μου είναι εμείς τι μοιραζόμαστε?...πχ τους προβληματισμούς μας? τη μοναξιά μας? αυτά θα με ωοηθούσαν για να δω για πιθανη οργάνωση συνάντησης.

Δε πιστεύω βεβεα πως η ψυχική και κάθε είδους ασθένεια δε σε ενώνει με ομοίους. Ο σκοπός είναι ο ίδιοσ. να ελευθερωθείς.να ξανάρθεις στο μέσο όρο. αρα γιατι να μη σε ενώνει?

Senior Member
    να σου πω πως το εννοώ. εμένα πχ μου αρέσει να πηγαίνω σε συναυλίες, να κάνω κάμπινγκ, να τρώω παγωτά κτλ. σε κάποιον άλλο αγχώδη αρέσει να πηγαίνει στα μπουζούκια, να χαλάει όλο το μπάτζετ των διακοπών για ένα 3ήμερο στη μύκονο και να τρώει μπριζόλες. μας ενώνει το άγχος μας? μπορούμε να κάνουμε παρέα? εγώ λέω όχι. άσε που ίσως είναι καλύτερα με ανθρώπους που δεν υποφέρουν από τα ίδια, σε κάνουν να ξεφεύγεις κι εσύ ( αυτό λέει η προσωπική μου εμπειρία, για κάποιον άλλο ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα)

Senior Member
    runner γεια σου !!

πολυ ενδιαφερον το θεμα που θετεις κ ο τροπος που προβληματιζεσαι κ οι αποψεις που εκφραζεις επ αυτου...

Γενικα πιστευω οτι ειναι καλο να γινονται συναντησεις αναμεσα σε ατομα που περναν τις ιδιες η παρομοιες καταστασεις, ποσο μαλλον οταν αισθανονται μοναξια η καταθλιψη κ μια τετοια επαφη μπορει να τους αναπτερωσει, να συζητησουν κ με αλλους που περναν τα ιδια κ να μοιραστουν αποψεις....

Ειναι κ πως το βλεπει ο καθενας... προσωπικα ειμαι ανοιχτη στις συναντησεις μεχρι ενα σημειο βεβαια... εχω συναντησει ατομα απο σω μεσα απο κοντα με το ιδιο προβλημα με μενα κ με αλλα προβληματα κ με βοηθησε το οτι εκφραστηκα κ μοιραστηκα αποψεις.... δλδ δεν εισεπραξα κατι αρνητικο....

Αν εσυ δεν νιωθεις ετοιμη η εχεις αμφιβολιες κ επιφυλαξεις, πιστευω θα επρεπε να δεις το ενδεχομενο αυτο μονο οταν εισαι σιγουρη....

Οσο για το αν εχουν γινει συναντησεις με ατομα απο δω μεσα, φυσικα κ εχουν γινει κ εχουν ανοιχτει κ αλλα παρομοια θρεντς σχετικα με συναντησεις αλλα μη περιμενεις ΤΗ συναντηση κ να τουε γνωρισεις ολους, αυτο δεν γινεται... συνηθως οπως κ in real life εντοπιζεις με βαση τα γραφομενα καποιου κ της εντυπωσης που αποκομιζεις για αυτον καποια ατομα κ κανονιζετε μια συναντηση ωστε να μοιραστειτε κοινες εμπειριες...

Σχετικα με το αν προκυψει καποιος γνωστος, εμενα προσωπικα ουτε που μου περασε απο το μυαλο !! Βεβαια ειχα πολυ αγχος για το τι εντυπωση θα δωσω, γαιτι η πρωτη εντυπωση ειναι συνηθως που μετραει, αλλα δεν σκεφτηκα αμα καποιον θα τον ξερω... αλλωστε αν φοβασαι εσυ οτι μπορει να πει κτι παραεξω, το ιδιο θα φοβαται κ αυτος οποτε το θεμα μενει ως εκει !!

Αυτα περι συναντησεων.... :P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Lacrymosa, ξαναβρεθήκατε, προέκυψε φιλία; Νομίζω πως εκτός από την στήριξη που πέρνουμε εδώ μέσα, σημαντικό έιναι να προκύπτουν και φιλίες. Άσχετο, τόσο καιρό που γράφω εδώ φαντάζομαι πως μπορεί να είστε εμφανισιακά όλα τα παιδιά, εσένα σε φανταζόμουν μελαχροινή με κοντό μαλλί, στυλ punk, και ύφος μόρτικο. Μέτα διάβασα ορισμένα θέματα που είχες βάλει παλιότερα και έλεγες ότι έχεις στυλ punk. Για πες μου, είναι και το μαλλί σου μαύρο, πέφτω μέσα;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Νομίζω πως εκτός από την στήριξη που πέρνουμε εδώ μέσα, σημαντικό έιναι να προκύπτουν και φιλίες.
    Πολύ ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι αν έχει προκύψει καμιά σχέση η φιλία από γνωριμία που έγινε από εδώ μέσα. Anybody?

Banned
    φιλια σιγουρα, αφου εχουμε και τη γνωστη κλικα που ελεγχει το φορουμ, και γνωριζονται μεταξυ τους. σχεση ομως νομιζω πως οχι, και θα ηθελα να ειμαι ο πρωτος που θα το κανει, γιαυτο το βαλα σκοπο της ζωης μου. μονο που ολες ειναι ηδη πιασμενες γμτ! και οι γκομενοι τους ειναι τοσο καλοι και τις ικανοποιουν σε ολα, γιαυτο τις βλεπεις να περνανε τοσες ωρες εδω. αν υπαρχει καμια ελευθερη που ενδιαφερεται παντως, στειλτε μου.

Από μια συνάντση, μπορεί να προκύψει και φιλία. Πάντως από τα γραφόμενα του καθενός εδώ, το ύφος, τον τρόπο σκέψης, το αυθόρμητο και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το χαρακτήρα του, τον τρόπο ζωής που κάνει και το πως κινείται κοινωνικά. Με βάση αυτά καταλαβαίνεις αν έχεις κοινά μαζί του και απ εκεί και πέρα κρίνεις αν θα θελες να τον συναντήσεις, ακόμα μπορείς να καταλάβεις για το πόσο θα μπορούσες να αναπτύξεις μια καλή επικοινωνία και να συνδεθείς μαζί του.
    γιάννης

Καλημέρα!!! Είμαι κι εγώ μέσα σε οποιαδήποτε συνάντηση κανονισθεί στην Θεσσαλονίκη!

Senior Member
    ΚΕΝΟ moyts moyts Love Love ;* hahahaha!!!

βασικα ειχε αναλυθει καπως σε ενα παρομοιο θεμα προσφατα και ειχαμε πει πως σε γενικο επιπεδο μενουν φιλιες η και σχεσεις μεσω διαδυκτιου που εν τελει γινονται απο κοντα μετα! αλλα στην περιπτωση ψυχασθενων η ατομων με τα ιδια ''κουσουρια'' να μπλεξουν σε σχεση η σε κολιτη παρεα εμενα μ κανει κατι σε καταστροφικο! πως θα υπαρξουν ισσοροπιες εε?!!! δεν γινεται αυτο........

απο θεμα παρεας μια στο τοσο να ανταλλασουμε αποψεις και τα σχετικα οκ ειμαι θετικη. επειδη ζεις ο,τι ζω κατα ενα τροπο

ο ερωτας ειναι τυφλος βεβαια.............και παραλυτος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Lacrymosa, ξαναβρεθήκατε, προέκυψε φιλία; Νομίζω πως εκτός από την στήριξη που πέρνουμε εδώ μέσα, σημαντικό έιναι να προκύπτουν και φιλίες. Άσχετο, τόσο καιρό που γράφω εδώ φαντάζομαι πως μπορεί να είστε εμφανισιακά όλα τα παιδιά, εσένα σε φανταζόμουν μελαχροινή με κοντό μαλλί, στυλ punk, και ύφος μόρτικο. Μέτα διάβασα ορισμένα θέματα που είχες βάλει παλιότερα και έλεγες ότι έχεις στυλ punk. Για πες μου, είναι και το μαλλί σου μαύρο, πέφτω μέσα;
    Ελα !! Ναι, εχω παει 2 φορες σε συναντησεις κ εχω γνωρισει καποια ατομα του φορουμ απο κοντα... Το "φιλια" πιστευω ειναι πολυ γενικο κ υποκειμενικο οπως αλλωστε κ σε οποιονδηποτε τομεα... εγω αυτους που γνωρισα παντως αποκομισα πολυ καλες εντυπωσεις απ ολους σχεδον...

Οπως κ γενικα αλλωστε για να δημιουργηθει μια φιλια η σχεση σε οποιονδηπουε τομεα πρεπει να συντρεξουν πολλοι παραγοντες.. αλλα ποτε μη λες ποτε...

Α οσο για το στυλ μου στο υφος επεσες μεσα, παλιοτερα ημουνα πανκιο στο λυκειο, τωρα ειμαι rock κυριως κ punk-rock καποιες φορες αν ντυθω πιο extreme.. μαλλι εχω μακρυ κ κατσανοξανθο, πριν λιγους μηνες ηταν ξανθο με ροζ βαμμενο το απο κατω....
    Δεν πολυεπεσες μεσα αλλα δεν πειραζει !!

Ασχετο τι ηλικια εχεις??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Μεταφυσικό...χιχι! Μόνο στο μαλλί έπεσα έξω, κρίμα! Εγώ είμαι 25,5 (γυναίκα)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast