Results 16 to 22 of 22
Thread: Πως να το κανω να περασει
-
23-05-2011, 04:01 #16
Επειδή από μπερδεμένες σχέσεις είμαι καμμένη η άποψη μου είναι πως όταν κάτι είναι όμορφο και αληθινο είναι ξεκάθαρό. Η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται διαλείμματα φίλη μου, ούτε πονάει τόσο. Ο άνθρωπος σου είναι απλά ο άνθρωπος σου και είναι δίπλα σου
- 23-05-2011, 13:10 #17
Το απάντησες μόνη σου. Σκληρός ανταγωνισμός. Και όχι, δεν πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με καμία προδοσία εκ μέρους του πρώην συντρόφου σου, ούτε των φίλων σου, αλλά με δικές σου προσωπικές ανασφάλειες οι οποίες αναδείχτηκαν μέσα από την ακύρωση που ένιωσες από την επιλογή του να κάνει σχέση με μία κοπέλα που έτυχε επίσης να στις κεντρίζει.Τώρα, στο προκείμενο, το οποίο είναι το ερώτημα τι να κάνω για να το ξεπεράσω, προτείνω να στραφείς στη δουλειά με κάποιον/α ψυχολόγο, ώστε να μπορέσεις να αισθάνεσαι στο μέλλον πιο ασφαλής και σίγουρη για σένα την ίδια, αλλά και να μπορέσεις να μην σε κάνουν οι προσδοκίες από το περιβάλλον σου κομμάτια συναισθηματικά.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-05-2011, 14:11 #18My name is AGuestαυτο θα κανω. αν και δεν νομιζω οτι χρειαζομαι ψυχολογο. Απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου γιατι ενιωθα οτι με επνιγε και δεν ειχα σε ποιον να μιλησω. Παντως ηδη νιωθω πολυ καλυτερα. Νομιζω πως εχετε δικιο σχετικα με τις ανασφαλειες. Ισως πρεπει να κανω μερικες αλλαγες για να νιωσω καλυτερα με μενα γιατι καθε φορα κατι βλεπω πανω μου που δεν μου αρεσει, τωρα που ερχετε και το καλοκαιρι ευκαιρια ειναι. Γιατι πραγματικα αυτο που σκεφτομαι ειναι να μην ξαναγινει τιποτα παρομοιο με καμια που να μην μπορω να την "συναγωνιστω". Ευχαριστω πολυ παντως
23-05-2011, 15:07 #19
Αχχχχχ καημενη παναγιωτααα πηραμε την κατω βολτα!!!!! Μου βγηκε αυθορμητως μετα το τελευταιο μηνυμα σου!! Ρε συυυυυυυ ουτε αλλαγες πρεπει να κανεις ουτε τπτ προκειμενου να μην ειναι καποια "καλυτερη απο σενα"για τον περι ου ο λογος, που δε θα μπορεις να "συναγωνιστεις". Σιγα μη μαλλιοτραβιεστε οι υποψηφιες καθε φορα για να κατακτησετε τον γαμπρο. Ελεος πια. Τι κακομαθημενο παιδακι ειναι αυτο που δεν κυνηγαει; Η μονη αλλαγη που πρεπει να κανεις ειναι να ανακαλυψεις τονε αυτο σου και τι πραγματικα θες. Αυτα που διαβαζω τωρα δεν ειναι τι πραγματικα θες, ειναι τι θελει αυτος και πρεπει να προσαρμοστεις εσυ!!! Απαπαπα! Πως να μη νιωθεις χαλια μετα, οταν νιωθεις οτι δεν εισαι αρκετα επαρκης ωστε να τον κρατησεις κοντα σου, με το τελευταιο να ειναι το μονο ζητουμενο. ρε εισαι μια χαρα κοπελα στο λεω εγω, το μονο προβλημα ειναι οτι θα επρεπε ο φιλος σου να σε κυνηγησει, ειδικα τη δευτερη φορα που τα βρηκατε, και αυτο θα σε εκανε να νιωθεις πιο ασφαλης.
23-05-2011, 15:16 #20
...όλο το πανηγυρι της κλάψας που έχεις στήσει και ζεις μέσα σε αυτό δεν έχει να κάνει με το φίλο σου ή τη σχέση σας, αλλά με την άλλη κοπέλα.
Το πρόβλημα σου είναι πως εκείνη ίσως να είναι καλύτερη από σένα, είτε εμφανισιακα είτε σαν προσωπικότητα και αυτό είναι που σε πονάει.
Αν κάτσεις να διαβάσεις προσεκτικά όλα τα μηνύματα σου θα βεβαιωθείς γι'΄αυτό που σου λέω.
Εννοείται πως η λύση είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να τον πας ένα βήμα παραπέρα, γιατί όσο κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου και πίσω πας από θέμα ανασφάλειας και τον φίλο σου θα χάσεις στο τέλος....
23-05-2011, 16:00 #21
Κάνοντας μια μικρή παρένθεση, συμφωνώ ότι χρειάζεται αλληλοϋποστήριξη και αλληλοσεβασμός και ότι για να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση σε κάποιο θέμα βοηθάει και είναι χρήσιμο το μέλος που τη ζητάει να εξηγεί όσο καλύτερα μπορεί αυτό που τον/την προβληματίζει, ΟΜΩΣ, προσωπικά, δε συμφωνώ να τίθεται θέμα σύγκρισης.
Ναι, αντικειμενικά υπάρχουν και σοβαρότερα θέματα από άλλα, αλλά δε θεωρώ ότι βοηθάει το να υποτιμούμε, κατά κάποιο τρόπο, το πρόβλημα κάποιου συγκριτικά με το σοβαρότερο κάποιου άλλου. Εξάλλου η συμμετοχή σε όποιο νήμα είναι επιλογή του κάθε μέλους.
23-05-2011, 17:10 #22
Απλά το ανέφερα γιατί μπάινοντας σ' αυτό το φόρουμ εξ' αρχής, είδα παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα να ενδιαφέρονται και ν' απαντούν σε άλλους με λιγότερο σοβαρά με διάθεση και καλοσύνη, πράγμα το οποίο και εκτιμώ απόλυτα και συγκρίνοντας αυτή την συμπεριφορά με εκείνων μου φάνηκε αγενής και εγωιστική. Όσο για την συμμετοχή στο νήμα, προσπαθώ να βοηθώ όσους περισσότερους μπορώ χωρίς να βρίσκω τον μπελά μου.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...