Που είναι η ΕΛΠΙΔΑ , οεο; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 313
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Η ζωή σου θα αλλάξει, το ξέρεις και το ξέρω. Το θέμα είναι πότεεεε, έτσι;
    Σε νιώθω, γιατί ζω κάτι παρόμοιο....Κι εγώ χάνω την υπομονή μου συνέχεια.Στραγγίζω το μυαλό μου να βρω καμια λύση, αλλά φως πουθενά...Αλλά δεν το αφήνω το ******** να με πάρει απο κάτω....

Πότε θα φύγεις για τη Ρόδο;
    Ο φίλος σου πως βλέπει την κατάσταση;
    Αύριο φεύγω για ένα 20ήμερο και μετά θα γυρίσω να μαζέψω πράγματα και λογικά τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου θα έχω φύγει...
    Ο δικός μου καταλαβαίνει πως αυτή είναι η έσχατη λύση ... Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Senior Member
    Την περασμένη Δευτέρα γύρισα από τη Ρόδο. Δεν άφησα τον εαυτό μου να περάσει καλα... Δεν τα κατάφερα. Σκεφτόμουν συνεχώς τα προβλήματα μου, την ανεργία μου και τα χρέη μου...
    Από τη μέρα που ήρθα ψάχνω συνεχώς για δουλειά, μήπως και καταφέρω τελικά να μείνω εδώ.
    Στη Ρόδο που λέτε μια φίλη μου από το σχολείο μου είπε αυτήν εδώ την ατάκα όταν συζητούσαμε "Τι έχεις καταφέρει από το Λύκειο και μετά; Ακόμη και εγώ που δε με νοιάζει τίποτα περισσότερα πράγματα κατάφερα"... Επίσης μου είπε πως είναι παράξενο που παρόλο που έφυγα από εκεί που ήμουν είμαι πάλι δυστυχισμένη εδώ, και αυτό είναι αλήθεια. Δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου πραγματικά χαρούμενο πάντα κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει.
    Ταυτόχρονα αν και είμαι από εκεί, είχα ξεχάσει πόσα λεφτά έχουν οι Ροδίτες και ξαφνιάστηκα από τη χλιδα του νησιού τα ακριβά ρούχα και πράγματα των κατοίκων, τα ακριβά αυτοκίνητα... Δυστυχώς οι γονείς μου από την άλλη αντίθετα από τον κανόνα δεν έχουνε μία... Συνηθίζεται εκεί πάντα οι γονείς να φτιάχνουν και από ένα σπίτι στα παιδιά τους, είτε αγόρι είτε κορίτσι είναι αυτό... Επίσης εκεί συνεχώς γίνονται γάμοι, επειδή βλέπετε εκεί τα ζευγάρια έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Νόμιζα παλιά πως ήταν επειδή είναι συντηρητική η κοινωνία, μετά κατάλαβα πως αυτό που μας χωρίζει από αυτούς είναι τα χρήματα. Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να το είχα καταλάβει νωρίτερα. Πάντα ήμουν το άτομο με τα λιγότερα, ήδη από το σχολείο από την 1η δημοτικού είχα τη πιο φθηνή κασετίνα, αργότερα τα πιο φθηνά και κακόγουστα ρούχα και δεν μου κάνανε παρέα τα παιδάκια και επειδή δεν φορούσα μάρκες ρούχα...
    Σήμερα βλέπω μια ξαδέρφη μου, που ποτέ δεν ήταν 1ο μυαλό και σαν άτομο ήταν μπορώ να πω ηλίθιο και μη με παρεξηγήσετε, να έχει δουλειά και ας μην έχει σπουδάσει τίποτα όπως και πολλοί εκεί κάτω, και παντρεύεται λέει το Δεκέμβρη. Φυσικά και ο μπαμπάς της της έχει φτιάξει και σπίτι. Εμένα ο δικός μου μπαμπάς δεν μου έχει ετοιμάσει σπίτι όπως σε όλες και όλους εκεί κάτω...
    Και που λέτε ... και αυτή η φίλη μου που κατάφερε όπως λέει περισσότερα από μένα έχει και αυτή δικό της σπίτι και ο γκόμενος της επίσης και σε λίγο θα παντρευτούν και αυτοί.
    Τι άλλο; Α! Φαντάζομαι να μη βρω δουλειά και να φύγουν από τη ζωή οι γονείς μου μια μέρα... Τότε; Θα μείνω στο δρόμο!
    Αλήθεια δεν έχω καταφέρει στα αλήθεια τίποτα. Θα είμαι άστεγη μια μέρα

Senior Member
    Anybody there?

Senior Member
    Γεια σου κοπελιααααά!!

Έλα μωρέ τι κοιτάς τις άλλες τις βολεμένες... Και τι ήταν αυτό που σου είπε?? Και πως στο είπε δλδ? :S Έλεος η γκόμενα..
    Επιπλέον μου ακούγονται πολύ ότι ναναι τα του τόπου σου. Που λες οι γονείς έχουν τα φράγκα και χτίζουν και απο ένα σπίτι. Σόρρυ κιόλας, κι εμείς που μεγαλώσαμε με τον αγώνα των γονιών μας και έχουμε φτάσει να πεινάμε δλδ δεν αξίζουμε όσο αυτούς που θα τα βρουν έτοιμα? Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις, ευτυχώς κατάφερες να φύγεις απο εκεί και είδες πως είναι κι αλλού ο κόσμος...
    Όσο για το θέμα ''άστεγη'', το σπίτι σας το πατρικό δεν είναι δικό σας?

Αυτό το ''όπου και να πάω νιώθω δυστυχισμένη'' να το κοιτάξεις σοβαρά και να βρεις τι φταίει. Κι άσε φταίει μόνο η ανεργία και η χώρα. Δν είναι έτσι, αν και θα μας βόλευε..
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    επειδη εχω ζησει ενα διαστημα στη Ροδο την δεκαετια του ΄80 εχω δει τι ακριβως συμβαινει.η νυφη να στεκεται και η μπροστα μια ατελειωτη σειρα συγγενων και φιλων να της περασουν τα χρυσαφικα.οσο για τα σπιτια ειδα κι εγω την χλιδη σε ολη την μεγαλοπρεπεια.
    δεν νομιζω οτι τα εθιμα αυτα πρεπει να σε επηρεαζουν σε βαθμο ωστε να σου καταστρεφουν την ψυχολογια σου.ετσι κι αλλιως μας εχουν τακτοποιησει ολους θα λεμε μακαρι να μην ειχαμε τουβλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Όσο για το θέμα ''άστεγη'', το σπίτι σας το πατρικό δεν είναι δικό σας?

Αυτό το ''όπου και να πάω νιώθω δυστυχισμένη'' να το κοιτάξεις σοβαρά και να βρεις τι φταίει. Κι άσε φταίει μόνο η ανεργία και η χώρα. Δν είναι έτσι, αν και θα μας βόλευε..
    Το πατρικό είναι δικό μας, αλλά χωρίς δουλειά δε γίνεται να τρώω τα τούβλα....

Τώρα για το τι φταίει... 25 χρόνια το ψαχνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    επειδη εχω ζησει ενα διαστημα στη Ροδο την δεκαετια του ΄80 εχω δει τι ακριβως συμβαινει.η νυφη να στεκεται και η μπροστα μια ατελειωτη σειρα συγγενων και φιλων να της περασουν τα χρυσαφικα.οσο για τα σπιτια ειδα κι εγω την χλιδη σε ολη την μεγαλοπρεπεια.
    δεν νομιζω οτι τα εθιμα αυτα πρεπει να σε επηρεαζουν σε βαθμο ωστε να σου καταστρεφουν την ψυχολογια σου.ετσι κι αλλιως μας εχουν τακτοποιησει ολους θα λεμε μακαρι να μην ειχαμε τουβλο.
    Όταν σου μαθαίνουν πως αυτά είναι φυσικά και αυτονόητα κάπου μπλοκάρεις και λες γιατό όχι και εγώ?

Senior Member
    οσο θυμαμαι τον εαυτο μου λεω ενα "γιατι"....τελικα απαντηση δεν θα παρω ποτε γιατι δεν ειχα ποτε οχι σπιτια και χρυσαφια, αλλα τα πιο απλα πραγματα στη ζωη και συγχρονως ειχα και επι πλεον ατυχιες που δεν μπορεις να δικαιολογησεις και εκει σου ερχεται να χτυπας το κεφαλι σου.
    στην ηλικια σου ισως σου φαινονται σημαντικα,οχι οτι σε χαλανε, αλλα τελικα τα σπουδαια ειναι αλλα και δεν γνωριζεις τι μπορει να συναντησεις στη ζωη σου.
    ισως το καλυτερο.η ζωη ειναι τοσο ανατρεπτικη.μην αναλωνεις το μυαλουδακι σου με αυτα που σου εμαθαν, γιατι εσυ εφυγες απο αυτη την κλειστη κοινωνια και θα μαθεις οτι τα αυτονοητα ειναι αλλα.

Senior Member
    ασχετο: το site δικο σου ειναι ή απλα γραφεις σε αυτο? ειναι πολυ καλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    ασχετο: το site δικο σου ειναι ή απλα γραφεις σε αυτο? ειναι πολυ καλο

Είναι όλο δικό μου :-) Χαίρομαι που σου άρεσει :-) Παίρνω πολύ κουράγιο έτσι! Είχα σκεφτεί ακόμη και να το παρατήσω σε στιγμές απελπισίας. Το έχω κάπου 3.5 χρόνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    οσο θυμαμαι τον εαυτο μου λεω ενα "γιατι"....τελικα απαντηση δεν θα παρω ποτε γιατι δεν ειχα ποτε οχι σπιτια και χρυσαφια, αλλα τα πιο απλα πραγματα στη ζωη και συγχρονως ειχα και επι πλεον ατυχιες που δεν μπορεις να δικαιολογησεις και εκει σου ερχεται να χτυπας το κεφαλι σου.
    στην ηλικια σου ισως σου φαινονται σημαντικα,οχι οτι σε χαλανε, αλλα τελικα τα σπουδαια ειναι αλλα και δεν γνωριζεις τι μπορει να συναντησεις στη ζωη σου.
    ισως το καλυτερο.η ζωη ειναι τοσο ανατρεπτικη.μην αναλωνεις το μυαλουδακι σου με αυτα που σου εμαθαν, γιατι εσυ εφυγες απο αυτη την κλειστη κοινωνια και θα μαθεις οτι τα αυτονοητα ειναι αλλα.

Έχεις δίκιο. Απλά είναι που καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί σε μένα όλα τα δύσκολα και σε κάποιους όλα ευνοϊκά...
    Προσευχηθείτε για μένα για να βρω δουλειά. Εγώ αυτό κάνω και προσπαθώ... Πφφφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Είναι όλο δικό μου :-) Χαίρομαι που σου άρεσει :-) Παίρνω πολύ κουράγιο έτσι! Είχα σκεφτεί ακόμη και να το παρατήσω σε στιγμές απελπισίας. Το έχω κάπου 3.5 χρόνια.
    επομενως δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχεις κανει κ τιποτα στη ζωη σου!!αυτο ειναι ενα αξιοπρεπεστατο site και μαλιστα εχει κ διαφημισεις μεσα!!πολυς κοσμος θελει να δραστηριοποιηθει επαγγελματικα με το ιντερνετ κ εσυ το κανεις ηδη αυτο κ μαλιστα με επιτυχια! ειναι μια πολυ καλη λυση το ιντερνετ τις δυσκολες αυτες εποχες που περναμε!! κ κανεις κ αυτο που θελεις σε αυτη τη ζωη! μην υποτιμας καθολου το οτι εχεις καταφερει να συντηρεις ενα site 3,5 χρονια!!

Senior Member
    επομενως δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχεις κανει κ τιποτα στη ζωη σου!!αυτο ειναι ενα αξιοπρεπεστατο site και μαλιστα εχει κ διαφημισεις μεσα!!πολυς κοσμος θελει να δραστηριοποιηθει επαγγελματικα με το ιντερνετ κ εσυ το κανεις ηδη αυτο κ μαλιστα με επιτυχια! ειναι μια πολυ καλη λυση το ιντερνετ τις δυσκολες αυτες εποχες που περναμε!! κ κανεις κ αυτο που θελεις σε αυτη τη ζωη! μην υποτιμας καθολου το οτι εχεις καταφερει να συντηρεις ενα site 3,5 χρονια!!
    Τι να πω... Ίσως να έχεις δίκιο. Βέβαια δεν έχω πλέον έσοδα από το site, για μερικούς μήνες έβγαλα ένα χαρτζιλίκι κάπου 300 ευρώ κάθε μήνα, αλλά μετά πούλησα ό,τι πούλησα και δεν είχα άλλο κόσμο να γραφτεί σε sites να κάνει κλικ κλπ, έχουν κάνει πλέον όλοι. Είναι affiliates, δε πληρώνεσαι επειδή υπάρχουν και μόνο, αλλά πρέπει να κάνεις lead η πώληση

Senior Member
    sorry αλλα δεν εχει τυχει να ασχοληθω ποτε,γι'αυτο ρωταω..δηλαδη παρολο που υπαρχει η διαφημιση εσυ για να πληρωθεις τι πρεπει να κανεις?

Senior Member
    sorry αλλα δεν εχει τυχει να ασχοληθω ποτε,γι'αυτο ρωταω..δηλαδη παρολο που υπαρχει η διαφημιση εσυ για να πληρωθεις τι πρεπει να κανεις?
    Από κάποιες διαφημίσεις έχεις κέρδος αν πάει κόσμος και γραφτεί εκεί, πχ ricardo, webpet και κάποια παιχνίδια. Από άλλες αν κάποιος κάνει κλικ στα μπάνερ και από άλλες με βάση τους πελάτες που στέλνεις , πχ σε κάποια eshops . Θέλει διαφήμιση στο facebook και γενικά σε διάφορα social networks

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast