Results 256 to 270 of 313
Thread: Που είναι η ΕΛΠΙΔΑ , οεο;
-
06-05-2012, 21:09 #256
Ξέρω πως η φωνή μου είναι εκνευριστική αλλά απλά δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό..
Πάνε καθάρισε σκάλες ντόναλντ. Ψάξε στις προκυρήξεις για εποχιακές απασχολήσεις, σκουπιδιάρηδες, οτιδήποτε! Κάνε το σκατό του παξιμάδι και φύγε. Ψάξε για προγράμματα που ζητούν άτομα χωρίς μεγάλο κόστος, εθελοντικά προγράμματα για να γνωρίσεις κόσμο. Ρε υπάρχουν διέξοδοι, αλλά όταν έχεις κατάθλιψη φταίνε απλά ολοι κι όχι εσύ. Άρχισε να μαζεύεις λεφτά, ευρώ το ευρώ, βάλε ένα στόχο σε ένα χρόνο να έχεις τα χρήματα να φύγεις! Ξεκίνα άλλες σπουδές στο Πανεπιστήμιο εκεί, σπουδές που μπορεί να σου δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά.
Κι εγώ σκατά είμαι αλλά όχι, δεν κατηγορώ τη ζωή και τον κόσμο για ότι μου συμβαίνει.
Αυτά και δεν ξαναμιλάω, καλή τύχη και να σε φωτίσει ο Θεός.Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
- 06-05-2012, 21:31 #257
07-05-2012, 01:35 #258
αυτό το ποστ είναι είναι πολύ όμορφο. Ας ελπίσουμε πως η donald girl θα κρατήσει αυτή την συμβουλή μεσά στην ψυχή της και δεν θα κάνει καμιά βλακεία στο ξεκίνημα της ζωής της. Γιατί τα 25 είναι μόνο η αρχή.
Αλήθεια, έχεις ψάξει πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα; Ισως εκεί να έχουν μεγάλες απαιτήσεις και να μην χρειάζεται προϋπηρεσία. (τουλάχιστον σε μερικά από αυτά).
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
08-05-2012, 00:59 #259
Είναι όντως πολύ όμορφο, αλλά λιγάκι ουτοπικό νομίζω. Όσο για το κατάστημα με ρούχα και κάθε κατάστημα, δυστυχώς με ρωτάνε πάντα αν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο... Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη, κάθε εργοδότης διορίζει πάντα τους γνωστούς και τους φίλους του- και από αυτά δεν έχω ούτε και η οικογένεια μου. Πάντως αυτό του Σαββάτου με ταρακούνησε... Ούτε για λάντζα βρε παιδί μου;; Μπορεί γενικώς να φταίει που είμαι και ασχημόπαπο, δεν ξέρω...
08-05-2012, 01:51 #260
08-05-2012, 12:48 #261
08-05-2012, 13:05 #262
donaldgirl ,το ποστ μου δεν ξερω αν ηταν ουτοπικο ηταν ομως σκοπιμα πολυ τρυφερο δεδομενης της απελπισιας που εβγαζε το τελευταιο σου μυνημα.
εγω παντως επιμενω....οι ευαισθητοι ειναι αυτοι που στο τελος γινονται οι πιο δυνατοι....και οσο στραβα κι αν σου πανε τα πραγματα τωρα,αργα ή γρηγορα την ακρη θα την βρεις....πολυ περισσοτερο επειδη το παλευεις κιολας.....φαινεται καθαρα πως προτιμας να σκεφτεσε τον εαυτο σου δυνατο και οχι αδυναμο,κι αυτο σε μενα ειναι πολυ γνωριμο και ειναι σημαδι πως τελικα θα τα καταφερεις....οσο κι αν σου φαινεται τωρα ακατορθωτο.
08-05-2012, 14:22 #263
Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο όσο περνάνε τα χρόνια. Κάθε πέρσυ και καλύτερα...
Βέβαια είμαι ίσως μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Δεν είναι όμορφο να λέω για μένα... Αλλά έχω πολλά ταλέντα- που φυσικά δεν μετράνε. Από το να γράφω μουσική- κάποτε, μετά είδα πως δεν έχει νόημα και τα παράτησα... Κάποτε έγραφα μουσική, κάποτε τραγουδούσα, έπαιζα κιθαρα, έκανα φωνητική. Θεωρία, αρμονία της μουσικής και δεν συμμαζεύεται.. Είδα και απόειδα και το παράτησα. Κάποτε έγραφα στίχους και ποιήματα και τα παράτησα και αυτά. Έγραψα ένα μυθιστόρημα επίσης και κάποτε μπήκε ένα κομμάτι στο περιοδικό "Δέκατα". Βέβαια για έκδοση ούτε λόγος... Έπρεπε να πληρώσω. Έπειτα γράψιμο γενικώς... Ξέρω να κάνω μοντάζ και εικόνα και να επεξεργάζομαι ήχο. Κάπως έτσι έγιναν και τα ντοκιμαντέρ στο σάιτ μου, σε συνεργασία με μια μικρή εταιρία παραγωγής, μόνο που ελάχιστοι τα είδαν επειδή δεν είμαι ο Αντ1.
Τέλοσπαντων. Όταν βλέπεις μετά πως τίποτα δεν έχει νόημα, και πως και αγράμματη να ήσουν και απλώς να μασούσες τσίχλες θα ήταν το ίδιο, τα παρατάς. Αν απλώς ήμουν μια "γκομενάρα" με γνωριμίες και καθόλου μυαλό θα είχα καλύτερη τύχη, γενικώς... Τίποτα δεν μετράει... Δεν ξέρω πόσοι το έχετε αισθανθεί αυτό, αλλά είναι αλήθεια...
Επίσης έχω καταλάβει πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από την "κάστα" σου. Είσαι από οικογένεια χωρίς λεφτά και καταξίωση;; Εκεί θα παραμείνεις... Εμένα ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή και μετά έγινε πλασιέ... Ε και εγώ αυτό είμαι, η κόρη του εργάτη... Σιγά μη μου δοθούν ευκαιρίες.
08-05-2012, 17:54 #264
όχι ρε donald girl δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μην το βάζεις κάτω! Η απελπισία είναι ο χειρότερος σύμβουλος...Τα προσόντα που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικά! Συνέχισε το γράψιμο αφού έχεις το ταλέντο. Μην τα παρατάς! Κανένας δεν γεννήθηκε επιτυχημένος. Όλα με προσπάθεια γίνονται. Και χρειάζεται και λίγο ψώνιο με την θετική έννοια. Αλλιώς τα παρατάς και γίνεσαι τραπεζικός υπάλληλος όπως λέει και ο Πέτρος Τατσόπουλος.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
08-05-2012, 19:01 #265
08-05-2012, 22:11 #266
Δεν θα σας περιγράψω τι έκανα- δηλαδή ακριβώς... Για να μη πάρει την "ιδέα" κάποιος άλλος να το κάνει... Εγώ κάνω τις μαλακίες μου αλλά δε θέλω να επηρεάζω και άλλους. Προσπάθησα ξανά ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσω πριν λίγο...
Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο
08-05-2012, 22:30 #267
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Θα ΄λεγα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς.
Μην εστιάζεις στα ταλέντα σου και πικραίνεσαι που δεν αναγνωρίζονται.
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ταλέντα και πάρα πολλοί έχουν κοπιάσει να πάρουν πτυχία
και δουλεύουν σε πολύ "ταπεινές" δουλειές ή είναι άνεργοι.
Το ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από την κοινωνική τάξη που ανήκεις είναι αλήθεια,
αλλά η έλλειψη αποδοχής του εαυτού σου
θα υπάρχει πάντα μέσα σου επειδή στα δικά σου μάτια λεφτά σημαίνει καταξίωση...
Τα λεφτά είναι απαραίτητα για να ζούμε με αξιοπρέπεια,
αλλά οι περισσότεροι που τους περισσεύουν δε σημαίνει κι ότι χρήζουν σεβασμού ή αξίας... αντιθέτως...
Τα επαγγέλματα που αναφέρεις είναι δημιουργικά,
αλλά δεν έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Στρέψου λοιπόν σε τέτοιου είδους έρευνα
-τι έχει κάποια πέραση εκεί έξω-
κι όταν βρεθεί κάτι που θα μπορεί να σε στηρίξει κάπως οικονομικά
θα νιώσεις καλύτερα και παράλληλα κράτα τα ταλέντα σου σαν χόμπι.
Και μην κάνεις παρέα άτομα που σε κάνουν να νιώθεις μειωνεκτικά.
08-05-2012, 23:15 #268
Τέσπα έχω βαρεθεί να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας... Ούτε λεφτά κυνηγάω, ούτε καν τα ταλέντα μου..
Τα λεφτά δεν είναι καταξίωση, κάποια χρήματα όμως χρειάζομαι για την επιβίωση. Και όταν θα φτάσω στο σημείο στη σκατοζώη αυτή που δεν την επέλεξα να στραφώ στην επαιτεία ή να φάω από τα σκουπίδια, να δούμε τότε τι θα είναι αληθινό...
Εγώ ξέρω πως με κριτικάρουν συνέχεια όσοι ζουν πιο άνετα από μένα επειδή δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους πως κάποιος τα ζει όλα αυτά. Εξωφρενικό ε; Είναι αλήθεια όμως.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Τώρα αν θέλετε μπορείτε όλοι μαζί να μαζευτείτε να με κατηγορείτε πως δεν έχω προσπαθήσει αρκετά και πως έχω λάθος σκέψεις και στόχους. Αλλά εδώ σας θέλω... Να δω τι θα κάνατε άμα ζούσατε τη δική μου ζωή... Βάζω στοίχημα πως αν τη ζούσατε από την αρχή ως εδώ, δεν θα ήσασταν καν εδώ να πατάτε το πληκτρολόγιο...
Περιμένω κατηγορίες...
08-05-2012, 23:23 #269
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Μάλλον παρεξήγησες...
Η αλήθεια είναι ότι διάβασα μόνο το #263.
Eίναι και τεράστιο αυτό το νήμα...
Δε σε κατηγόρησα για κάτι... παραλληλισμούς έκανα...
Δεν είναι και υποχρεωτικό να πάρεις σοβαρά ό,τι σου 'γραψα...
Όμως, χωρίς να ξέρω και ακριβώς την κατάσταση,
ίσως αξίζει τον κόπο να το ψάξεις περισσότερο...Last edited by Joann; 08-05-2012 at 23:55.
08-05-2012, 23:44 #270
donaldgirl που ξερεις εσυ τι ζωη εχει ζησει ο καθενας μας.......σε πληροφορω πως δεν ξερεις....μιλωντας προσωπικα τουλαχιστον.....νομιζεις καλο μου κοριτσι οτι εισαι η μονη που παρακαλεσε να πεθανει,να βρεθει καποιος να την πυροβολησει στο κεφαλι....να εξαυλωθει...να παψει να υπαρχει ...να μην ειχε υπαρξει ποτε;νομιζεις οτι εισαι η μονη που παρακαλεσε μολο το βαθος της καρδιας της να πεθανει στην θεση καποιου που εχει ζωη και αξιζει να ζει....
η μονη που εβλεπε ορθωμενους τοιχους,διχως αυριο διχως ελπιδα.......αλλα ακουσε με κι ας μη μπορεις να με ακουσεις......παντα υπαρχει ελπιδα και θα σε βρει εκεινη και ολα αυτα που ζεις τωρα θα περασουν.......
αυτα και μη κανεις αποπειρες.......