Results 1 to 15 of 29
-
23-05-2011, 14:20 #1
ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
καλημερα σας!
χτες ειχα παει να δω τους πειρατες της καραιβικης στο σινεμα. λογω και του κολιματος που εχω με τα χρονια που περνανε, φαντασιωνομουνα πως θα μαρεσε να υπηρχε στην πραγματικη ζωη ενα πηγαδακι η εστω μια λακουβα με το νερο της νεοτητας. δεν θα με πειραζε να μην ζω για παντα, δεν το θελω γιατι ισως να βαριομουνα, απλα θα θελα πολυ να μενα νεα και μικρη να μην γερνουσα και να χα ορεξη και κουραγιο να δουλευω και να ζω
εαν γινοταν αυτο ποτε, εας καποιος ειχε την αιωνια νεοτητα, ο χρονος και τα σφαλματα του δεν θα μετρουσαν οπως τωρα? ο χαμενος κοπος δεν θα χε σημασια? αμα εχεις τον χρονο δεδομενο σε σταματαει τιποτα? θελουμε να μαστε παντα νεοι για να ειμαστε ομορφοι και δυνατοι η για να μπορουμε να κανουμε λαθη και να σπαταλαμε μερες - λεπτα και χρονια σε ανουσια πραγματα χωρις να μας νοιαζει?
εγω θελω και τα 2! περισσοτερο θελω να μην εχει σημασια ο χαμενος χρονος που σπαταλαω τωρα, οτι δηλαδη πηγαν ατελειωτες ωρες και χρονια τσαμπα. αμα ημουν για παντα νεα δεν θα με ενοιαζε γιατι θα τα αναπληρωνα
αν οχι για παντα, θα μας εφταναν 30 χρονια bonus ακομα? η 50? η θα θελαμε περισσοτερα? ο ανθρωπος τι κανει οταν εχει κατι δεδομενο?
πως θα σας φαινοταν εσας να πινατε νερο την πηγη της νεοτηταςI m a Good Person With Bad Attitude
- 23-05-2011, 14:41 #2
Τα γηρατειά είναι ασθένεια του μυαλού, με λίγο ψάξιμο μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει τις λεπτομέρειες κι αν το κάνει νωρίς και πληρώσει και το ανάλογο τίμημα μπορεί να κάνει την φαντασία πραγματικότητα. http://www.sanfos.gr/system/epipla.gif
23-05-2011, 14:58 #3
μα το σωμα δεν ακολουθει!
I m a Good Person With Bad Attitude
23-05-2011, 15:00 #4
Δεν φαντάζεσαι σε τι βαθμό το σώμα εξαρτάται και κουμαντάρεται από το μυαλό.
23-05-2011, 15:20 #5
θα συμφωνησω με zervg. Kαποτε οι ανθρωποι υποτιθεται οτι ζουσαν 600 χρονια. και τοτε πως ηταν η ζωη; Χωρις αγχος, χωρις εμμονες, χωρις αρνητικες σκεψεις, χωρις μιση, χωρις κακιες, απλη επιβιωση για ζωη.
23-05-2011, 15:52 #6
προσωπικα δεν θα θελα να ταν η ζωη η να ειναι απλη επιβιωση... αλλα ουτε να ζεις μηχανικα... να ζησεις σε ενταση κ με παθος κ να μην αφησεις καμια στιγμη να παει χαμενη κ καμια ευκαιρια ανεκμεταλλευτη... προσωπικα να φτανεις στο τελειο που οριοθετεις κ μετα να μενεις εκει κ αν πεθανεις οκ αλλα να εχεις ζησει αυτα που θες σε ολες τις διαστασεις..
αν ειναι να ζησω μηχανικα κ να μην καταλαβω τιποτα, τοτε δεν θα μ αρεσε.... θα προτιμουσα να αλλαζα πολλα κ να επεστρεφα το χρονο πισω οχι απαραιτητα για να αλλαξω κατι αλλα για μα δω μια κατασταση απο αλλη οπτικη..
μακαρι να υπηρχε το νερο της αιωνιας νεοτητας θα το αδειαζα ολο !!!! τρεμω στην ιδεα να μεγαλωσω, φαντασιωνομαι πολλες φορες οτι ειμαι κοριτσακι οπως ημουν πχ στο δημοτικο delicate κ sweet κ μετα βλεπω να αλλαζω κ να παιρνω τρομακτικες διαστασεις κ ειναι σαν να βλεπω τη ζωη μου σε θριλερ σε εξελιξη....
θελω να μεινω εστω για παντα εστω οπως ειμαι τωρα !! νταξει ας μην γυρισω πισω !! αλλα να παγωσω το χρονο !! το θελω πολυ αυτο!! το χω αναγκη πραγματικη !! νιωθω πως ο χρονος τρεχει με ιλιγγιωδεις ρυθμους ωρες ωρες σε σημειο που γινεται ανεπαισθητη αυτη η ταχυτητα κ σε παιρνει μαζι χωρις να καταλαβαινεις πολλα κ χανεις την ταυτοτητα σου... θα θελα πραγματικα να παγωσω κ σε σωμα κ σε ψυχη κ να με δω ετσι οπως θα ειμαι!!
τρομαζω στην ιδεα να μεγαλωσω κ να πεθανω κωλογρια... θα προτιμουσα εχοντας ζησει ολα στο επακρο κ οπως τα θελω μετα να πεθανω κ θα ειμαι πολυ οκ μ αυτο δεν ξερω πως μου χει κολλησει οτι μετα τα 30 θα παψω να ζω ουσιαστικα, αλλα απλα θα υπαρχω... κ δεν θελω να υπαρχω, δεν θελω να ειμαι απλα ανεπαισθητη...
τυχαινει εχω παει καποιες φορες σε νεκροταφεια κ βλεπω σε ταφοπλακες πχ κοπελες που πεθαναν νεες (πχ 18, 20, 25 κτλ χρονων) κ διπλα τη φωτογραφια τους να ειναι χαμογελαστες κ παντοτινα νεες κ με φαντασιωνομαι κ μενα ετσι... χαμογελαστη κ νεα κ frozen... σαν dark angel..
Ωραιο θεμα παντως !!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 16:05 #7
ναι δεν ειναι θεμα επιβιωσης δεν ειναι πια οπως παλια! πασχιζεις με ενα μισθο για κατι και δεν εχεις χρονο για τπτ δεν εισαι καν σιγουρος αν εισαι σε θεση να συντηρισεις τον εαυτο σου ποσο μαλλον μια οικογενεια στο μελλον
εμενα πολλες φορες παει το μυαλο μου στο οτι μεχρι να απαλαχθω απο ολες μου τις υποχρεωσεις και πια θα ειμαι ελευθερη απο τοσες ευθυνες και βαρυ, θα κυκλοφορω με τα φαρμακα μου 70 χρονων με καπη εκδρομες. γιατι να ζεις τοτε τι να προλαβεις να κανεις και να χαρεις
επρεπε ο ανθρωπος να γεννιεται γερος και να γινεται πιο νεος και οχι το αντιθετοI m a Good Person With Bad Attitude
23-05-2011, 16:22 #8
συμφωνω με το τελευταιο !! η εστω να γεννιοταν καπως κ η εξελικτικη πορεια να μην ειχε τεραστιες αποκλεισεις κ να εμενες απο μια φαση κ μετα το ιδιο !!!
μακαρι να παγωνε ο χρονος !! τρεμω στην ιδεα οτι εχεις μια κωλοζωη να παλευεις σε αντιξοοτητες κ καποια στιγμη που δεν ειναι δεδομενη να νιωθεις απαλλαγμενη αλλα κ αυτο να ειναι επισφαλες... μονο που σκεφτομαι 70 χρονων με εκδρομες καπη ξενερωνω δεν θα θελα να φτασω σε κατι τετοιο θελω να μεινω παντα οπως τωρα αφου δεν μπορω να γυρισω πισω... κ φαντασιωνομαι πολλες φορες τη σκηνη που εγραψα παραπανω με το θανατο...
αυτο ειναι κατι που εχει αλλο νοημα!! αποχτα αλλη διασταση!!
μου ρθε τωρα στο μυαλο μια σκηνη απο την ταινια the shining με τον jack nickolson οπου ο τζακ μπαινει στο δωματιο του ξενοδοχειου που δεν επρεπε να μπει κ η κοπελα που εχει δολοφονηθει βγαινει γυμνη κ ομορφη κ παντοτινα νεα κ οταν τη φιλαει γεμιζει τρυπες κ αποσυντιθεται το σωμα της κ αποκαλυπτεται μια ψευδαισθηση..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 16:26 #9
Γεια σου broken doll, μ' αρέσει η τοποθεσία σου! ;) Η αλήθεια είναι πως και μένα με απασχολεί ο χρόνος, περισσότερο γιατί θα ήθελα να έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα και να γεμίσω την ζωή μου με περισσότερη δημιουργικότητα αλλά και χαρούμενες μικρές στιγμές. Και 'γω όπως και η Λάκρυ αισθάνομαι ότι μετά τα 30 θα σταματήσω να ζω...Τρομακτικό! Αν το καλοσκεφτούμε όμως έχει να κάνει περισσότερο με τα στερεότυπα που έχουν στοιχειώσει μέσα μας ως προς το τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε ηλικία και έτσι όλοι μετά τα 30 φαντάζονται άπειρες ώρες δουλειάς, υποχρεώσεις, παιδιά και μια ερωτική ζωή ανιαρή, χωρίς καθόλου ενδιαφέρον. Εγώ σκοπεύω ν' αλλάξω οπτική γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου και δεν σκοποεύω να καταπιέζω τον εαυτό μου. Όσο για την ομορφιά, ποια δεν απασχολεί αλλά εγώ μικροδείχνω κιόλας οπότε επαναπαύομαι σ' αυτό. ;) άντε και μια μάσκα ομορφιάς, δεν χάλασε κανέναν!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-05-2011, 16:32 #10
εχεις ενα ποιντ γκερλ...........συμφωνα με την φωνη της λογικης κανονικα πρεπει αντι να σκεφτομαστε να κανουμε πραγματα μηπως θα πρεπει ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ απλα....αλλα λογω προτεραιοτητων και ευθυνων μενουμε πισω και τελικα μετανιωνουμε γτ δν μπορουμε να κανουμε τιποτα και σημερον ημερα ειναι δυσκολα οσο πανε δυσκολευουν και σε πολλα δεν ισχυει το ''οτι θελεις μπορεις να το πετυχεις''
αλλα αμα ημασταν μονιμως νεοι και ζουσαμε πολυ περισσοτερο το τωρα δεν θα σε απασχολουσε γιατι ισως εχεις μια ελπιδα πως οταν φτιαξει εσυ θα εισαι εκει νεος ακομα!I m a Good Person With Bad Attitude
23-05-2011, 16:48 #11
Ναι, έχεις δίκιο αλλά από την άλλη αν είμασταν συνεχώς νέοι ίσως να μην είχαμε την ίδια λαχτάρα και φούρια να ζησούμε τα νιάτα όπως τώρα! Θα επαναπαυόμασταν στην σιγουριά της αιώνιας νεότητας και ίσως και να βαριόμασταν σε τελική ανάλυση! Δίκοπο μαχαίρι! Πάντως αν σε απασχολεί σου λέω ότι η επιστήμη το δουλεύει το θέμα..
23-05-2011, 16:59 #12
ναι αλλα δεν θελω να το χουν και ολοι οι αλλοι θελω μονο εγω ;p
I m a Good Person With Bad Attitude
23-05-2011, 17:02 #13
χαχα! Είσαι λίγο εγωίστρια αλλά δεν πειράζει έτσι είμαι και 'γω. ;)
23-05-2011, 17:06 #14
me too !!! :)
Gypsy Cello τι ακριβως ετοιμαζει η επιστημη??
Ας το ετοιμασει παντως κ ας το παρουν κ αλλοι στην τελικη, αρκει να εχει υποσταση !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 17:20 #15
Εχώ ακούσει ότι έχουν βρει ποια είναι ακριβής διαδικασία που επιφέρει το γήρας και προσπαθούν να την αντιστρέψουν, πάντως δεν έχει να κάνει μόνο με τα κύτταρα.