Results 16 to 29 of 29
-
23-05-2011, 18:06 #16
Με τι αλλο εχει να κανει δλδ εκτος απ τα κυτταρα?? με τον εγκεφαλο ισως??
Ακομα κ να το χουν βρει παντως, δεν ξερω κατα ποσο θα το βγαζαν παραεξω... για πολλους λογους μπορει να μην τους συνεφερε..οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτικη σ αυτο...
Βασικα πιστευω το χουν βρει αλλα δεν το βγαζουν για ευνοητους λογους.... οπως κ πολλα αλλα που δεν τους συμφερει να τα βγαλουν..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 23-05-2011, 18:15 #17
Δεν ξέρω ακριβώς τι άλλο συμβαίνει μ' αυτές τις έρευνες έχουν σχέση και κάποιες ουσίες στο σώμα. Πάντως ακόμα και να το βρουν θα το δώσουν μόνο στους πλούσιους, γαμώ τον καπιταλισμό μου!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-05-2011, 18:18 #18
Ναι ρε γαμωτο ελεος!!
Κ ασε που μπορει αν παιζουν ρολο κ καποιες ουσιες στο σωμα να μην εχει αποτελεσματα σε ολους οποτε γαμησε τα κ αφησε τα ειναι!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 21:37 #19
δε μ'αρεσουν οι πειρατες της καραϊβικης, δεν εχω δει ποτε κανενα απο τα 3. ο χρονος που περνα και χανεται απο τα 25 και πανω με προβληματιζε, γιατι οπως λενε, δε θα μπορω να συμπεριφερομαι πλεον οπως θελω αλλα οπως πρεπει. τα θελω και τα πρεπει τα ανελυσα σε προηγουμενο θεμα, πλεον για μενα ο χρονος απλα μου δημιουργει περισσοτερα προβληματα. οχι μονο υγειας αλλα απεναντι και στο κρατος, αφου οταν πεθανουν οι γονεις δυστυχως θα πρεπει να τα αναλαβω ολα εγω. και τα σπιτια τους, και οσα χρωστανε, και τα κερατα τους. και ειλικρινα σκεφτομαι πως δε θα μπορω να ανταπεξελθω, ειδικα μονος μου. γιαυτο εβαλα σαν οριο τα 30 μου, αν δεν αλλαξει τπτ απολυτως, εστω στα ερωτικα να εχω κατι σταθερο, θα πεσω απ'τη ταρατσα!
τεσπα απο τη μια θα ηθελα να ειμαι αθανατος και να μη παθαινω τπτ απολυτως, αλλα οι αναμνησεις και καποια λαθοι που καναμε σιγουρα θα μας μεινουν και θα μας βασανιζουν για παντα (ειδικα αν δεν εχεις συντροφο που κι αυτη να ειναι ιδια με σενα... τοτε αναγκαστικα συμβιβαζεσαι με μια κοινη θνητη που καποια στιγμη δυστυχως θα πεθανει, και δε λεει να χανεις τα ατομα που αγαπας). απο την αλλη θελω να ειμαι φυσιολογικος, να εχω κανονικη ζωη, αλλα οπως ολα δειχνουν ουτε αυτο μπορω να εχω. παντως γενικοτερα ειναι οντως βαρετα να ζεις, ειδικα οταν η ζωη σου δεν ειναι οπως την θελεις. εγω και τωρα ηδη εχω βαρεθει, που να ημουν κι αθανατος τι θα γινοταν, λολ.
23-05-2011, 23:52 #20
μα το θεμα της γηρανσης ειναι η φθορα του σωματος!!!! δεν γινεται να χει να κανει με τον εγκεφαλο!
ΚΕΝΟ εκτος απο την αθανασια θα μαρεσε να μπορουσα να χω κλωνους μου να στελνω για δουλεια να μου φερνουν τα λεφτα να βγαινουν ραντεβου για μενα και γω να καθομαι σπιτι μου!I m a Good Person With Bad Attitude
24-05-2011, 01:03 #21
τοτε δες οπωσδηποτε τη ταινια Surrogates με τον Bruce Willis, εχει ακριβως αυτο που ζητας με κλωνοποιημενα ρομποτς να δουλευουν αντι για εμας, κι εμεις να κωλοβαραμε σπιτια μας!!!!!
24-05-2011, 11:08 #22
HAHAHAHAHA το χω δει αλλα δεν με ικανοποιει να ειμαι μια χοντρη που οδηγει ενα ρομποτακι προτιμω να με κοιταω στον καθρευτη οπως ειμαι και απλα να μπορω να ''γενναω'' κλωνους. βασικα θα μαρεσε να μου και σαν την μιστικ να αλλαζω και μορφες
I m a Good Person With Bad Attitude
24-05-2011, 18:42 #23
Αυτό με τους κλώνους, πολύ σύντομα πιστεύω, θα γίνει πραγματικότητα. Αν και σκοντάφτει σε θέματα βιοηθικής..
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-05-2011, 19:23 #24
Ποιο? Αυτό που κάνουν κλώνους και εσύ μπορείς να παίρνεις τα όργανά τους? Αυτό ήταν η υπόθεση της ταινίας "the island" lol επίσης καλή ταινιούλα!
Γιατί το να δημιουργήσουν δικούς σου κλώνους δεν θα έχει καμία σημασία αφού δεν θα είσαι εσύ δυστυχώς. :P (εκτός και αν κάνουν μεταμόσχευση...εγκεφάλου και σε "βάλουν" στο νέο σου σώμα λολ)
Πάντως νομίζω ότι ήδη κυκλοφορoύν "αντι-γηραντικές" ουσίες όπως η ρεσβιρατρόλη (που έχει το κόκκινο κρασί). Επειδή υποτίθεται ότι το γήρας είναι αποτέλεσμα οξειδωτικών "σκουπιδιών" που αφήνουν πίσω τους τα κύτταρα από τον μεταβολισμό (κάτι που τα κάνει να συσωρεύονται και να εχουν τοξικές συνέπειες για τον οργανισμό και τα όργανα) οι αντι-οξειδωτικές ουσίες όπως η ρεσβιρατρόλη βοηθούν, απομακρύνοντας τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνοντας με αυτό τον τρόπο αυτή την διαδικασία. Πολλά χάπια θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια που θα επιδρούν στην επιβράδυνση αυτής της διαδικασίας. Επίσης υποσχόμενες είναι και γενετικές τεχνικές όπου με τεχνικό τρόπο ίσως να "σωπαίνουν" τα γονίδια που σχετίζονται με το οξειδωτικό στρες και το γήρας.
Ένα από τα υποσχόμενα χάπια...
http://www.pyles.tv/News/epistimi-te...-of-youth.aspx
Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος πάντως είναι να αποδεχθεί το γήρας :P
24-05-2011, 19:26 #25
24-05-2011, 20:18 #26
24-05-2011, 23:55 #27
ρε συ δεν θα ναι απλα κλωνοι σου αλλα θα μπορεις να ελεγχεις τον εγκεφαλο τους και να μεταπηδας απο κει που εισαι στον κλωνο σου που θελεις εκεινη τη στιγμη! πχ τον εναν τον εχω στειλει με γκομενο και τον αλλον σουπερ μαρκετ, εγω καθομαι σπιτι και δεν εχει τπτ η τηλεοραση οποτε τσουπ....πετιεμαι τηλεπαθητικα στον κλωνο με τον γκομενο!!!
25-05-2011, 00:15 #28
τρομερη ιδεα για σεναριο αυτη, μονο που δε ξερω πως θα μπορουσαν να δειξουν κατι τετοιο (εκτος αν πεις συνδεεσαι μονο τηλεπαθητικα οποτε ειναι αορατο δε φαινεται). κι εκει που εχεις τον εναν κλωνο και γαμιεται, τη στιγμη του οργασμου μεταπηδας στον εγκεφαλο του κι αντι να τον νιωσει αυτος τον οργασμο, τον νιωθεις εσυ (αφου γαμιοτανε για σενα)... το ιδιο ισχυει και για τον κλωνο που εργαζεται, τη μερα της πληρωμης μεταπηδας στον εγκεφαλο του να νιωσεις την ικανοποιηση της αμοιβης και του να εχεις χρηματα (τα οποια ειναι δικα σου γιατι σου ανηκει ο κλωνος)... το ιδιο ισχυει και για τον κλωνο που τρεχει σε αγωνα, και τη στιγμη που τερματιζει πρωτος μεταπηδας και νιωθεις το κοσμο που ζητωκραυγαζει και σε χειροκροταει... Κ.Ο.Κ.
25-05-2011, 11:06 #29
δεν θελω να νιωσω την στιγμη της ικανοποιησης αρκει να μου φερει με την μια τα λεφτα! χαχαχαχαχαχα