Results 16 to 30 of 196
Thread: Xωρισα
-
24-05-2011, 12:37 #16
- 24-05-2011, 13:04 #17
Καλημέρα κ από μένα σε όλους!! :)
Συμφωνώ με τον/την asteriar (σορρυ δε ξερω το φυλο σου), ότι του έθιξες το εγώ του...Μπορεί εσύ να έχεις γενικώς φαντασιώσεις ότι θα ήθελες να πας με τον Μπραντ Πιτ ή τον Τζονυ Ντεπ, αλλά δεν είσαι μόνη σου πλέον στο παιχνίδι...Νομίζω πως ούτε εσένα θα σου πολυάρεσε να σου έλεγε ο συντροφός σου ότι την ώρα που κάνετε σεξ σκέφτεται πως χαϊδολογιέται με την Αντζελίνα Τζολί... :)Καλές οι φαντασιώσεις αλλά να τις μοιραζόμαστε πιο κατάλληλες στιγμές...Αυτό είναι το μοναδικό σου σφάλμα.
Κ ας περάσουμε στον κύριο...Πιστεύω ότι θα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ συντηρητικός για να φτάσεις σε σημείο ΧΩΡΙΣΜΟΥ όταν ακούς κάτι τέτοιο.Αν δηλαδή του έλεγες ότι όντως πήγες με κάποιον απ'αυτούς, τι θα έκανε? Παίζει κ να σε σκότωνε... :P
Μήπως αυτό στάθηκε κ σαν αφορμή για να σου πει να χωρίσετε? Γιατί άντρας είναι, κ οι άντρες όταν θέλουν να χωρίσουν πιάνονται απ' το πουθενά. Μπορεί επίσης κ να ζηλεύει!!!Ακούγεται αρρωστημένο, αλλά μιας φίλης μου ο σύντροφος την έβαλε να ξεκρεμάσει μέχρι κ αφίσες κάποιων αστέρων απ' τον τοίχο της, κ την έλεγε ανώριμη...!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα απ' όλα αυτά κ να καταλάβει ότι ήταν λάθος του που έκανε ένα τέτοιο βήμα. Κ να παραδεχτεί ότι ήταν απλώς θέμα αντρικού εγωισμού!!!
Αν όπως λες περνούσατε πολύ όμορφα τόσο καιρό κ το νιώθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κ ο ίδιος αυτό, όλα θα πάνε καλά!
Η γνώμη μου?? Άσε να καταλαγιάσει το θέμα λίγο (κάποιες μέρες, όχι παραπάνω) κ στη συνέχεια πάρε την πρωτοβουλία κ πείσε τον να συζητήσετε!!Η σωστή επιχειρηματολογία κ ο σωστός χειρισμός νομίζω είναι τα κλειδιά!!!
Καλή τύχη αν κ νομίζω πως είναι με το μέρος σου!!! :DEvery morning we are born again
24-05-2011, 13:05 #18
carrie :)
Kαι να του ελεγες οτι δεν φαντασιωνεσαι κανεναν ,θα επαναπαυονταν για λιγο
Μετα απο λιγο καιρο πιστευω οτι θα εβρισκε κατι αλλο παλι για να επιβεβαιωσει τις ανασφαλειες τις φοβιες και την κτητικοτητα του
Βασικα δεν πιστευω οτι κανεις μια τετοια ερωτηση στον συντροφο σου αν δεν εισαι ετοιμος για την απαντηση,και μαλιστα ξεροντας ποσο ειλικρινης ειναι ο συντροφος σου .Αρα για μενα καταβαθος το ηθελε για να γινουν οι σκεψεις του πραγαμτικοτητα.. (το σεναριο που αναφερθηκε ποιο πανω ) Και οτι σκεφτονταν ηταν βασιμο
Οσο λοιπον και να αγαπας καποιον ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις, σε καθε σου “βημα” την ιερα εξεταση ?
Και να προσπαθεις να τον πειθεις καθημερινα για τα αισθηματα σου
Αυτο κουραζει οσο καλα και να περνας με τον αλλον ,αν δεν μπορεις να εκφραστεις ελευθερα ,οχι μονο μεσα στο σεξ ,αλλα και στη καθημερινοτητα σου.
Αυτη ειναι βεβαια η δικια μου αποψηΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
24-05-2011, 13:08 #19
Μετά από χρόνια μπορώ να πω ότι νιώθω τυχερός που πρώην μου σύντροφος, βρήκε το θάρρος να ανοίξει το θέμα και να μου εκμυστηρευτεί τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Οκ, στο πρώτο άκουσμα δεν ήταν ότι πιο άνετο για μένα. Μετά από συζήτηση, "λύθηκα" και προχώρησα σε αντίστοιχες εξομολογήσεις. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα πραγματικής (και όχι φανταστικής) απιστίας δεν βρίσκω λόγο για το οτιδήποτε. Άσε που όλο αυτό το παιχνίδι βοήθησε τη σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον τη δική μου). Και αναφέρομαι σε μακροχρόνια σχέση, με βάθος και όχι σε κάτι παροδικό. Δεν ένιωσα ούτε "θιγμένος", ούτε "προδομένος", ούτε "ανίκανος" ούτε τίποτα σχετικό. Από τη στιγμή που οι φαντασιώσεις υπάρχουν, θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ειλικρινές από την κατάθεση τους. Αλήθεια ρώτησες το σύντροφο σου αν έχει αντίστοιχες φαντασιώσεις;
24-05-2011, 13:14 #20
Ο καθένας έχει την αποψή του και την σέβομαι απόλυτα! Δεν μίλησα για λιθοβολισμό και ούτε κατακρίνω και ούτε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς για την carrie απλά προσπαθώ να της πω πως μπορεί ο πρωην της να το βλέπει...να της δείξω την ψυχολογία του. Ο καθένας μας βλέπει με διαφορετικό τρόπο την ηθική και εγώ απλά είπα την γνώμη μου! Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κανέναν για τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα γύρω μας. Το θέμα είναι να υπάρχει κατανόηση και ιδιαίτερα όταν αγαπάμε κάποιον και είναι σημαντικός για εμάς...Έτσι carrie μου πρόσπάθησα να σου δείξω ένα μέρος της ψυχολογίας του για να μην πέσεις στην παγίδα να τον κρίνεις αρνητικά...Το θέμα είναι οτί ειναι πολύ σημαντικό για εκείνον οπότε ή καλύπτεις και διορθώνεις την κατάσταση και δεν του ξαναλές τέτοια πράγματα ή βλέπεις οτί δεν ταιριάζεται και ο καθένας τον δρόμο του!
24-05-2011, 13:15 #21
Δεν είσαι άτομο εσύ να μου κάνεις εμένα παρατήρηση για .....ορθογραφικό λάθος. Μακάρι να είχες αρκετά απ αυτά που είμαι εγώ, εδώ είμαι για να διορθώνω αυτά στα οποία μειονεκτώ, όχι τα υπόλοιπα!!! Πολύ θα ήθελες!!!. Αφού με προκάλεσες. Ως προς το «το δίνουμε» και το «μισό κιλό κιμά», ο νοών νοείτω τι θέλω να πώ, άμα είχες όντως - και όχι στη σφαίρα της φαντασίας - το επίπεδο θα έπιανες το νόημα.
Για το θέμα της καρι έχω ήδη απαντήσει και η κεντρική μου ιδέα είναι πως άμα αγαπάς κάποιον δεν τον αφήνεις εύκολα να χαθεί απ τα χέρια σου.γιάννης
24-05-2011, 13:21 #22
Συμφωνώ μαζί σου Γιάννη ότι δλδ όταν αγαπάς κάποιον δεν τον αφήνεις...
24-05-2011, 13:26 #23
Όπως λέει και ένα αγαπημένο μου τραγούδι '' Δύσκολα τελειώνω με ο,τι αγαπώ...''
24-05-2011, 13:59 #24
αν η φαντασιωση σου ηταν οντως με καποιον σταρ του σινεμα, ανθρωπο τελως παντων που ποτε δε θα γνωρισεις και δε θα το κανεις μαζι του, απο τη μια μου μοιαζει υπερβολικη η αντιδραση του... απ'την αλλη βλεπωντας το απ'τα δικα του ματια, ειναι οντως ενοχλητικο να κανεις σεξ, να προσπαθεις να ικανοποιησεις τη συντροφο σου, και η συντροφος σου να φαντασιωνεται οτι το κανει με καποιον αλλον. σαν να μην τον θελεις ακριβως και να κανεις αγγαρεια. μπορει να μην εκανες, και να τον αγαπουσες τρελα κλπ, αλλα στο μυαλο σου να εχεις αλλους ή και διασημους, και σαν προτυπα περισσοτερο ή επειδη μας φτιαχνουνε πιο πολυ. αυτο ολοι μας πιστευω το κανουμε απο ενα σημειο και μετα ειδικα αν δε ταιριαζουμε σεξουαλικα, εγω προσωπικα σ'αυτη που ειχα περσυ επειδη ηταν κοκαλο, οταν γαμιομασταν φαντασιωνομουν καποια αλλη πρωην απλα επειδη ηταν πιο γεματουλα και με καβλωνε περισσοτερο, με αποτελεσμα να τελειωνω ευκολοτερα (γιατι ορισμενες φορες παιζει να μη τελειωσω και καθολου).
επετρεψε μου να διαφωνισω, γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! παει αναλογα με τον ανθρωπο. οταν ξερεις λοιπον οτι απεναντι σου ειναι ενας υπερευαισθητος ζηλιαρης, που μπορει να ζηλεψει και με τον αρσενικο σκυλο που περασε διπλα σου και τον κοιταξες, τοτε σιγουρα carrie μου δεν επρεπε να του πεις τπτ. υπαρχουν πολλοι που ζητανε ενα μονο πραμα, τη γαμημενη αφοσιωση. η αφοσιωση αυτη τη νιωθουμε εχωντας την αποκλειστικοτητα. ο συγκεκριμενος την εχασε, αφου εμαθε οτι στο μυαλο σου εχεις αλλον (ακομα και διασημο).
φυσικα αν δε του το λεγες, δε θα ηταν ειλικρινης η σχεση, δε θα μοιραζοσασταν τα παντα, ελα ομως που για να μοιραστεις τα παντα με εναν ανθρωπο, θα πρεπει ο ανθρωπος να βρισκεται σε μια οκ κατασταση να μπορει να τα δεχτει. ο συγκεκριμενος πιθανον εκτος απο ζηλεια, να ηταν και υπερβολικα ανασφαλης. η οποια ανασφαλεια υπαρχει και επειδη δεν αναπτυχθηκε ισως η καταληλη εμπιστοσυνη αναμεσα στη σχεση. δε πειραζει ομως, υπαρχουν καλυτεροι και πιο ωριμοι, που σιγουρα δε χωριζουν εξαιτιας μιας φαντασιωσης. ψαξε βρες τους, αν δεν θελεις να το παλεψεις.
24-05-2011, 14:44 #25
συγνώμη, αλλά τα παρακάτω αν δεν είναι κριτική-κατάκριση και χαρακτηρισμοί, τι είναι?
Έχεις έναν περίεργο τρόπο να σέβεσαι την άποψη των άλλων...λολ
24-05-2011, 14:49 #26
24-05-2011, 14:58 #27
24-05-2011, 15:00 #28
1. Ο καθένας έχει την ηθική του,η οποία δεν είναι συγκεκριμένη.Μίλησα για την δική του ηθική η οποία προφάνως θα ήθελε να ταιριάξει με την κοπέλα του στα βασικά θέματα που θεωρεί ο ίδιος. Λογικό θεωρώ για μένα και είναι άποψή μου οτί η ηθίκη όπως και να την έχει ο καθένας στο μυαλό του οτί θα πρέπει κάπως να ταιριάζει με τον άλλον για να προχωρήσεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφό σου.
2. όταν λες οτί αγαπάς κάποιον πως είναι δυνατόν να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον???
3. ναι,να το ψάξει μήπως και τελικά κάτι της λείπει ή κάτι δεν την ικανοποιεί στη σχέση που ήταν
4. προσπαθώ να δώσω μια εικόνα του πρώην της και το πως μπορεί να το βλέπει.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν με ποιον τρόπο έθιξα ή έκρινα την carrie???
24-05-2011, 15:11 #29
24-05-2011, 15:54 #30
νομίζω πως δεν έχει σημασία τώρα να σου λέμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, τι είναι ηθικό και ανήθικο. εννοώ αυτό το πράγμα έγινε, και σημασία έχει ότι μάλλον δεν είστε συμβατοί τώρα σε κάποια πράγματα. πιστεύεις ότι μπορείτε να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα? αν ναι, τότε μόνο να παλέψεις για αυτή τη σχέση.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση