Xωρισα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Αν ο φίλος σου πράγματι αποφάσισε να χωρίσετε, τότε μάλλον υπάρχουν κι άλλα πιο σημαντικά που τον ενοχλούν και αυτή ήταν η αφορμή. Αλλιώς, μάλλον θίχτηκε από αυτό που άκουσε και θα επανέλθει.
    Όσον αφορά το θέμα των φαντασιώσεων τώρα, νομίζω ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.
    Προσωπικά, δεν έχω ποτέ φαντασιώσεις με άλλο άτομο από αυτό που είμαι μαζί. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι έχω βαρεθεί το σεξ με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό όμως δεν μου έχει συμβεί, γιατί αν φτάσω να βαρεθώ το σεξ, χωρίζω.
    Οπότε, μου είναι δύσκολο να κατανοήσω τι συμβαίνει και κάποιος που είναι μαζί μου φαντασιώνεται κάποια άλλη. Θα θεωρούσα αντίστοιχα, ότι δεν τον φτιάχνω εγώ, οπότε δεν θα μου άρεσε.
    Δεν είναι για μένα θέμα ηθικής, είναι θέμα προτίμησης. Θα προτιμούσα ο φίλος μου να φαντασιώνεται εμένα. Οπότε, αν συνέβαινε, θα προτιμούσα να μη μου το πει. Και σημειώνω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ζηλιάρα.
    Οπότε, μπορεί κάπως έτσι να σκέφτεται και ο φίλος σου. Τώρα, αν είναι αυτό από μόνο του λόγος για να χωρίσει κάποιος, δεν ξέρω. Ίσως να υπάρχει με γενικότερα διαφορετική στάση του ενός από τον άλλον ως προς το σεξ, το θέμα της ζήλειας και της ανασφάλειας, που να πυροδοτήθηκε από αυτή την αποκάλυψη.

Senior Member
    Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την λέξη "ανήθικη" και ούτε είπα οτί η κοπέλα δεν είναι νορμάλ.Στο μόνο που είπα οτί δεν είναι νορμάλ αφορούσε κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά της και όχι εκείνη σαν προσωπικότητα το οποίο είναι καθαρά δική μου άποψη και όχι κανόνας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα προσπάθησα να δώσω μια εικόνα στο πώς μπορεί ο πρώην της να το είδε..δίνω μια άλλη οπτική. Ούτε τον ξέρω και ούτε έχω διαβάσει το φλυτζάνι του όπως λες αλλά επίσης ΕΣΥ δεν μπορείς να λες οτι είναι σίγουρα ανασφαλης και τον κρίνεις χωρίς να ξέρεις...
    Ποιός λοιπόν έκρινε ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ή ΕΣΥ???

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι έχω βαρεθεί το σεξ με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό όμως δεν μου έχει συμβεί, γιατί αν φτάσω να βαρεθώ το σεξ, χωρίζω.
    ετσι μπραβο κοριτσια, μονο για σεξ ειναι οι αντρες, τπτ αλλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε, όχι τώρα είσαι υπερβολικός. και για να αλλάζουν λάμπες. :D

Senior Member
    Συμφωνώ με την marian_m

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Όχι, δεν είναι μόνο για σεξ οι άντρες, είναι και για πολλά άλλα. Όμως, όταν δεν σε τραβάει σεξουαλικά ένας άντρας, τότε είναι απλή φιλία. Και για μία φιλία, το φύλο δεν παίζει ρόλο.
    Από την άλλη, δεν είχα ως τώρα λόγο να μείνω σε μια σχέση με έναν άντρα, με τον οποίο δεν είμαι ερωτευμένη. Μου έχει τύχει όμως, κάποιοι πρώην εραστές να είναι πλέον απλοί φίλοι μου.

Senior Member
    Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς μετά από 7 μήνες σχέση να μην μπορεί ο σύντροφος να σου πυροδοτήσει το ανάλογο πάθος στο σεξ ώστε να μην έχεις φαντασιώσεις με άλλους. Εγώ αυτό εισπράττω απ αυτήν την ιστορία που διαβάζω. Θαρρώ αυτό τον πλήγωσε... είναι ακόμα αρχή και θα θελε να χορταίνει το είναι σου μόνο μ αυτόν. Πάθος που να καίει κ όχι χλιαρότητες κ φαντασιακά συμπληρώματα.

Βέβαια αυτή είναι η δική μου οπτική. Εσύ ξέρεις αν ταιριάζει στον δικό σου σύντροφο.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την λέξη "ανήθικη" και ούτε είπα οτί η κοπέλα δεν είναι νορμάλ.Στο μόνο που είπα οτί δεν είναι νορμάλ αφορούσε κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά της και όχι εκείνη σαν προσωπικότητα το οποίο είναι καθαρά δική μου άποψη και όχι κανόνας.
    Συνεχίζεις να παίζεις και με τα μάτια μου και με τα ελληνικά μου και με τη νοημοσύνη μου. Διάβασε λίγο τι λες παρακάτω:

Έτσι σαν ηθικός άντρας περίμενε και την ανάλογη ηθική και σε μια γυναίκα-λογικό και για μένα!

Για μένα πχ αυτό που κάνεις με τις φαντασιώσεις δεν είναι νορμαλ

λογικό λοιπόν να σε χωρίσει!πως μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη μετά? σε θέλει να είσαι ηθική..από την στιγμή που δεν είσαι δεν του ταιριάζεις.

...και συνεχίζεις......

Όσον αφορά τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα προσπάθησα να δώσω μια εικόνα στο πώς μπορεί ο πρώην της να το είδε..δίνω μια άλλη οπτική. Ούτε τον ξέρω και ούτε έχω διαβάσει το φλυτζάνι του όπως λες αλλά επίσης ΕΣΥ δεν μπορείς να λες οτι είναι σίγουρα ανασφαλης και τον κρίνεις χωρίς να ξέρεις...
    Ποιός λοιπόν έκρινε ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ή ΕΣΥ???
    Δεν είπα πουθενά πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανασφαλής.
    Είπα πως ΜΠΟΡΕΙ να είναι, εν αντιθέσει με σενα που έβγαλες λόγο περί ηθικής προσπαθώντας να την κάνεις να νιώσει άσχημα.
    Εν κατακλείδι.
    Η κάρι μπήκε σε ένα χώρο υποστήριξης και βοήθειας για να μοιραστεί ένα πολύ σοβαρό της πρόβλημα.
    Το να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του πάνω της σε μια δύσκολη στιγμή, μόνο αλληλοβοήθεια και υποστήριξη δεν δείχνει.

Senior Member
    Καλημέρα carrie,

Για μένα δεν είχε και άδικο. Έναν άντρα πρέπει να τον κάνουμε να νιώθει οτί είναι μοναδικός και ιδιαίτερα στο κρεβάτι γιατί έχουν ένα θεματάκι με αυτό. Επίσης από θέμα ηθικής σκέψου το! Εκείνος δεν σου έδειξε κανένα δείγμα οτί ποθεί ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ και οτί φτιάχνεται με αυτό όπως εσύ.Έτσι σαν ηθικός άντρας περίμενε και την ανάλογη ηθική και σε μια γυναίκα-λογικό και για μένα! Για να τον πείραξε τόσο σημαίνει οτί είναι πάρα πολύ σημαντικό γι αυτόν ώστε να φτάσει σε σημείο χωρισμού και όχι γιατί ειναι ανασφαλής,καμία σχέση απλά είναι ο τρόπος που σκέφτεται και βλέπει τα πράγματα. Το θέμα είναι οτί αν τον αγαπάς τότε θα πρέπει να τον καταλάβεις και να τον νιώσεις γιατί καταλαβαίνω οτί δεν έχεις πάρει γράμμη για το τι έχει συμβεί...Για μένα πχ αυτό που κάνεις με τις φαντασιώσεις δεν είναι νορμαλ γιατί όταν έχω κάποιον οι φαντασιώσεις μου είναι γύρω από εκείνον γιατί μου αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής μου. Μήπως να το ψάξεις λίγο με τον εαυτό σου? Μήπως δεν σε ικανοποιούσε σεξουαλικά? Και αν γινόταν αυτό το πιο σωστό και ειλικρινές θα ήταν να του το θίξεις σαν θέμα για να το διωρθώσετε και όχι να φτάνεις στο σημείο να φαντασιώνεσαι για να ικανοποιήσε. Έτσι λοιπόν είναι λογικό να ένιωσε προδοσία γιατί εκείνος μόνο με εσένα είχε τις φαντασιώσεις του ενώ εσύ με άλλους=ΠΡΟΔΟΣΙΑ για εκείνον....σκεψου το!!!

Επίσης να αναφέρω ότι όταν το κάνεις με τον συντροφό σου και φανταζεσαι εκείνη την ώρα κάποιον τότε είναι σαν να τον απατάς εφόσον το μυαλό σου δεν είναι στον σύντροφό σου...Απλά τον απατάς στο μυαλό σου.Δεν είναι ωραίο να ποθείς κάποιον άλλον εκτός απο τον δικό σου άρα κάπου υπάρχει θέμα...λογικό λοιπόν να σε χωρίσει!πως μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη μετά? σε θέλει να είσαι ηθική..από την στιγμή που δεν είσαι δεν του ταιριάζεις!
    Eτσι ακριβως σκεφτεται και εκεινος! Προφανως ναι υπηρχε καποια θεμα στο ερωτικο μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asteriar View Post
    Αχχχχχχχχχ!!!!! Πραγματικά πως του είπες κάτι τέτοιο!!! Ξέρεις πολύ ωραία όλα αυτά που λέμε ότι στην σχέση πρέπει να έχουμε απόλυτη ειλικρίνεια κτλ....Λόγια όμως που πληγώνουν τον άλλον δεν λέγονται... Του έθιξες το εγώ του και είναι πολύ λογικό... Δεν θέλει να σε μοιράζεται έστω και σαν σκέψη... Ξέρεις οι άντρες στο θέμα του σεξ είναι ΄πιο ευαίσθητοι από εμάς.... Συμφωνώ με τον Ιωάννη... Εάν τον θέλεις πραγματικά στην ζωή σου κοίτα κάπως να τα μπαλώσεις και προσπάθησε να του μιλήσεις... Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα μένουν πραγματικά μόνο για τον εαυτό μας, ιδίως όταν μπορεί να πληγώσουμε τον άλλον... Για σένα ήταν τόσο φυσικό και του το είπες γιατί ξέρεις πολύ καλά τι νιώθεις γι' αυτόν και δεν πρόκειται ποτέ να σε επηρέαζαν οι φαντασιώσεις σου για να τον απατήσεις.. Αλλά αυτός.... Πώς θα μπορόυσε να είναι τόσο σίγουρος για τα αισθήματά σου??

Καλή τύχη σου εύχομαι κοπέλα μου!!! Κι περιμένω ποστ σου ότι όλα είναι εντάξει και είστε μαζί!!!
    Ααααααααααααααα και μια αγκαλιά από μένα!!!!!!
    ειμαι ειλικρινςη μεχρι αηδιας, πρεπει να το ελγξω, γιατι δεν εχει να κανει με ειλκρινεια αλλα με ορια. ευχαριστω για την αγκαλια! :)

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Stand by your truth carrie. Ούτε κάτι το αμαρτωλό είναι που έχεις φαντασιώσεις, ούτε μεμπτό. Και το ότι το είπες στο σύντροφό σου καθόλου δε σημαίνει πως τον απατάς, ούτε πως τον προδίδεις. οκ, ζήλεψε. Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός για σένα, να σου προσφέρει τα μέγιστα, μπορεί να ήρθαν όσα εξομολογήθηκες σε κόντρα με τον εγωισμό του, να πληγώθηκε λιγουλάκι, μεγάλος άνθρωπος είναι, θα το ξεπεράσει. Εσύ δεν προκάλεσες ό,τι νιώθει, του το προκάλεσαν τα γραμμένα του, οι αντιλήψεις, ίσως και κάποια του βιώματα και ανασφάλειες.
    Κάρι μου, αμαρτωλή μοιχαλίδα δίχως να ήσουν ποτέ, λολ, μην το παίρνεις κατάκαρδα και σου φορτώνεις ενοχές για ό,τι είναι φυσικό και κοινότατο. Δεν εγκλημάτισες, δεν είσαι υποχρεωμένη να απολογηθείς καν. Είναι αυτός όμως, που υπερέβαλλε, που άφησε να σε χάσει γιατί δεν έμεινες μέσα στην εικόνα που είχε για σένα, και που στιγματίζει το δικαίωμά σου στην ελευθερία της φαντασίας. Εξάλλου, όταν φτιάχνεσαι γίνεσαι και φωτιά στο σεξ, ε, από το τούρμπο ωφελήθηκε κι αυτός λιγουλάκι δω που τα λέμε.

Τι γίνεται τώρα, γιατί ότι το είπες δεν αλλάζει, ούτε ότι θύμωσε. Το είπες, θύμωσε, τέρμα. Δε θα είναι πάντα θυμωμένος φαντάζομαι. Όταν λοιπόν ξαναγίνει προσπάθεια προσέγγισης, τότε ρίξε ένα πλάνο βλέμμα, ένα χαμογελάκι πονηρό και διαβεβαίωσέ τον πως αυτός σου κάνει έρωτα, όχι ο Μπραντ Πιτ, γιατί ο Μπραντ δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο κρεβάτι σου, μόνο στο μυαλό σου. Πως και να σου το ζητήσει ακόμη ο Μπραντ εσύ θα βροντοφωνάξεις ουστ ξανθέ κοπρίτη (με τους κοιλιακούς φέτα), που με κερατώνεις με την Αντζελίνα τόσο καιρό και δεν έπαιξες και καλά στην τελευταία σου ταινία!

Επίσης, παίξτο έξυπνα, γιατί πάει για δικό του σφάλμα κρίσης και υπερβολή να σε φέρει σε θέση απολογίας και να αρχίσεις να αραδιάζεις πότε και πόσες φορές πήγες με τον Μανώλη από το Αίγειο, πόσες και πότε και τι χρώμα σώβρακο φορούσε ο Τίμος από τα Γρεβενά, αν σου είχε ζητήσει να παντρευτείτε και αν οι τότε οργασμοί σου ήταν ανάξιοι σχολιασμού. Γνωστά και τετριμμένα. Με συγχωρείς, αλλά το παρελθόν μου δε σε απειλεί σε τίποτε, και όπως δε ζητάω να μου υπογράψεις δήλωση του 105 για τα σώματα που αγάπησες, το ίδιο θέλω και απαιτώ και από σένα. Δηλαδή, όταν δεν, δεν και δεν υποκύπτω σε χειρισμούς και guilt τρίπινγκ.
    δε νομιζω να τα ξαναβρουμε ρειν, δε θελει να με ξαναδει. παπαλα.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eτσι ακριβως σκεφτεται και εκεινος! Προφανως ναι υπηρχε καποια θεμα στο ερωτικο μας.
    χμ...τσαμπα τσακώνομαι τρεις σελίδες...:ρ

κάρι, αν σκέφτεται έτσι, πως είσαι ανήθικη και δεν είσαι νορμάλ, δεν νομίζω πως έχει δρόμο για σένα αυτή η σχέση.
    Θα πρέπει να απολογείσαι για όλα και πάντα θα σε ρωτάει για τις σκέψεις σου, πάντα θα δημιουργει πρόβλημα.
    Στο πρώτο ποστ θεωρούσες πως δεν είχατε πρόβλημα με το σεξ και είχες απενοχοποιήσει τις φαντασιώσεις σου.
    Τι άλλαξε από το πρωί και γύρισες σα βρεγμένη γάτα και έτοιμη να στηθείς στον τοίχο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Καλημέρα κ από μένα σε όλους!! :)
    Συμφωνώ με τον/την asteriar (σορρυ δε ξερω το φυλο σου), ότι του έθιξες το εγώ του...Μπορεί εσύ να έχεις γενικώς φαντασιώσεις ότι θα ήθελες να πας με τον Μπραντ Πιτ ή τον Τζονυ Ντεπ, αλλά δεν είσαι μόνη σου πλέον στο παιχνίδι...Νομίζω πως ούτε εσένα θα σου πολυάρεσε να σου έλεγε ο συντροφός σου ότι την ώρα που κάνετε σεξ σκέφτεται πως χαϊδολογιέται με την Αντζελίνα Τζολί... :)Καλές οι φαντασιώσεις αλλά να τις μοιραζόμαστε πιο κατάλληλες στιγμές...Αυτό είναι το μοναδικό σου σφάλμα.
    Κ ας περάσουμε στον κύριο...Πιστεύω ότι θα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ συντηρητικός για να φτάσεις σε σημείο ΧΩΡΙΣΜΟΥ όταν ακούς κάτι τέτοιο.Αν δηλαδή του έλεγες ότι όντως πήγες με κάποιον απ'αυτούς, τι θα έκανε? Παίζει κ να σε σκότωνε... :P
    Μήπως αυτό στάθηκε κ σαν αφορμή για να σου πει να χωρίσετε? Γιατί άντρας είναι, κ οι άντρες όταν θέλουν να χωρίσουν πιάνονται απ' το πουθενά. Μπορεί επίσης κ να ζηλεύει!!!Ακούγεται αρρωστημένο, αλλά μιας φίλης μου ο σύντροφος την έβαλε να ξεκρεμάσει μέχρι κ αφίσες κάποιων αστέρων απ' τον τοίχο της, κ την έλεγε ανώριμη...!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα απ' όλα αυτά κ να καταλάβει ότι ήταν λάθος του που έκανε ένα τέτοιο βήμα. Κ να παραδεχτεί ότι ήταν απλώς θέμα αντρικού εγωισμού!!!
    Αν όπως λες περνούσατε πολύ όμορφα τόσο καιρό κ το νιώθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κ ο ίδιος αυτό, όλα θα πάνε καλά!
    Η γνώμη μου?? Άσε να καταλαγιάσει το θέμα λίγο (κάποιες μέρες, όχι παραπάνω) κ στη συνέχεια πάρε την πρωτοβουλία κ πείσε τον να συζητήσετε!!Η σωστή επιχειρηματολογία κ ο σωστός χειρισμός νομίζω είναι τα κλειδιά!!!
    Καλή τύχη αν κ νομίζω πως είναι με το μέρος σου!!! :D
    Δε νομιζω να παρω πρωτοβουλια για κατι τετοιο, του στειλα καποια μηνυματα, πηρα τηλ δεν το σηκωσε και τελος.
    Ειναι ανασφαλης, και ζηλιαρης, και αν ειδες με χωρισε επειδη και καλα καταλαβε οτι οι πρωην μου ηταν καλυτεροι απο αυτον στο ερωτικο! Πραγμα που δεν ισχυει και αρα δεν ειπα ποτε. Πωπω ποναει γμτ να μιλαω για αυτο.

Quote Originally Posted by soft View Post
    carrie :)

Kαι να του ελεγες οτι δεν φαντασιωνεσαι κανεναν ,θα επαναπαυονταν για λιγο
    Μετα απο λιγο καιρο πιστευω οτι θα εβρισκε κατι αλλο παλι για να επιβεβαιωσει τις ανασφαλειες τις φοβιες και την κτητικοτητα του
    Βασικα δεν πιστευω οτι κανεις μια τετοια ερωτηση στον συντροφο σου αν δεν εισαι ετοιμος για την απαντηση,και μαλιστα ξεροντας ποσο ειλικρινης ειναι ο συντροφος σου .Αρα για μενα καταβαθος το ηθελε για να γινουν οι σκεψεις του πραγαμτικοτητα.. (το σεναριο που αναφερθηκε ποιο πανω ) Και οτι σκεφτονταν ηταν βασιμο
    Οσο λοιπον και να αγαπας καποιον ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις, σε καθε σου “βημα” την ιερα εξεταση ?
    Και να προσπαθεις να τον πειθεις καθημερινα για τα αισθηματα σου
    Αυτο κουραζει οσο καλα και να περνας με τον αλλον ,αν δεν μπορεις να εκφραστεις ελευθερα ,οχι μονο μεσα στο σεξ ,αλλα και στη καθημερινοτητα σου.
    Αυτη ειναι βεβαια η δικια μου αποψη
    Συμφωνω και επαυξανω. Αυτο που πιστευε μεσα του ηταν: Θελω να ειμαι σημντικος και να με αγαπας/θα με προδωσεις για καποιον αλλο. Κι εγω πιστευα θελω να με δεχεσαι οπως ειμαι/δεν ειμαι αρκετα καλη και θα με αφησεις. Εκπληρωθηκαν και τα 2. Ρε να μην βλεπω τα νουμερα του τζοκερ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμ...τσαμπα τσακώνομαι τρεις σελίδες...:ρ

κάρι, αν σκέφτεται έτσι, πως είσαι ανήθικη και δεν είσαι νορμάλ, δεν νομίζω πως έχει δρόμο για σένα αυτή η σχέση.
    Θα πρέπει να απολογείσαι για όλα και πάντα θα σε ρωτάει για τις σκέψεις σου, πάντα θα δημιουργει πρόβλημα.
    Στο πρώτο ποστ θεωρούσες πως δεν είχατε πρόβλημα με το σεξ και είχες απενοχοποιήσει τις φαντασιώσεις σου.
    Τι άλλαξε από το πρωί και γύρισες σα βρεγμένη γάτα και έτοιμη να στηθείς στον τοίχο?
    Το θεμα στο ερωτικο μας ειναι οτι αυτος ειχε χιλια καλα αλλα ειχε και ενα αρνητικο, ηταν συγκρατημενος, δεν εκδηλωνοταν, κραταγε αποστασεις. Κι εγω αυτα δεν τα μπορω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Μετά από χρόνια μπορώ να πω ότι νιώθω τυχερός που πρώην μου σύντροφος, βρήκε το θάρρος να ανοίξει το θέμα και να μου εκμυστηρευτεί τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Οκ, στο πρώτο άκουσμα δεν ήταν ότι πιο άνετο για μένα. Μετά από συζήτηση, "λύθηκα" και προχώρησα σε αντίστοιχες εξομολογήσεις. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα πραγματικής (και όχι φανταστικής) απιστίας δεν βρίσκω λόγο για το οτιδήποτε. Άσε που όλο αυτό το παιχνίδι βοήθησε τη σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον τη δική μου). Και αναφέρομαι σε μακροχρόνια σχέση, με βάθος και όχι σε κάτι παροδικό. Δεν ένιωσα ούτε "θιγμένος", ούτε "προδομένος", ούτε "ανίκανος" ούτε τίποτα σχετικό. Από τη στιγμή που οι φαντασιώσεις υπάρχουν, θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ειλικρινές από την κατάθεση τους. Αλήθεια ρώτησες το σύντροφο σου αν έχει αντίστοιχες φαντασιώσεις;
    Α γεια σου.
    Τον ρωτησα, στην αρχη ελεγε σκεφτεται μονο εμενα, μετα ειπε οτι μονος του σκεφτεται και αλλες, αλλα οταν ειναι μαζι μου μονο εμενα.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Για το θέμα της καρι έχω ήδη απαντήσει και η κεντρική μου ιδέα είναι πως άμα αγαπάς κάποιον δεν τον αφήνεις εύκολα να χαθεί απ τα χέρια σου.
    Αυτο φανταζομαι ισχυει και για αυτον. Η μονο εγω πρεπει να τρεξω;

Banned
    carrie μου, μπορεί να σκέφτεται έτσι όπως περιέγραψε η Christine (που βεβαίως είναι ένας τρόπος σκέψης που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη, σε πάαρα πολλά σημεία), αλλά η τόση εμμονή με την 'ηθική', το μένος απέναντι στις φαντασιώσεις, η ακαμψία κι αδιαλλαξία, η τάση για έλεγχο των πάντων, η ενοχοποίηση και η τόση - εύθραυστη τελικά - αφοσίωση, χτυπάνε καμπανάκια ή μάλλον ολόκληρες καμπάνες!

Τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται πάρα πολύ καλοί σύντροφοι, αλλά είναι και λίγο ασφυκτικό το πλαίσιο της σχέσης μαζί τους. Εξ' ου και το άγχος σου κι εξ ου και οι φαντασιώσεις πιθανότατα.
    Για μένα είναι φανερό ότι σε επηρέαζε πολύ αυτός ο άνθρωπος, κράτα τα θετικά συναισθήματα που ένιωσες και μην αφήνεις να σε επηρεάζει στην κατεύθυνση της ενοχοποίησης.

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast