Results 31 to 45 of 196
Thread: Xωρισα
-
24-05-2011, 16:25 #31
Αν ο φίλος σου πράγματι αποφάσισε να χωρίσετε, τότε μάλλον υπάρχουν κι άλλα πιο σημαντικά που τον ενοχλούν και αυτή ήταν η αφορμή. Αλλιώς, μάλλον θίχτηκε από αυτό που άκουσε και θα επανέλθει.
Όσον αφορά το θέμα των φαντασιώσεων τώρα, νομίζω ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.
Προσωπικά, δεν έχω ποτέ φαντασιώσεις με άλλο άτομο από αυτό που είμαι μαζί. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι έχω βαρεθεί το σεξ με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό όμως δεν μου έχει συμβεί, γιατί αν φτάσω να βαρεθώ το σεξ, χωρίζω.
Οπότε, μου είναι δύσκολο να κατανοήσω τι συμβαίνει και κάποιος που είναι μαζί μου φαντασιώνεται κάποια άλλη. Θα θεωρούσα αντίστοιχα, ότι δεν τον φτιάχνω εγώ, οπότε δεν θα μου άρεσε.
Δεν είναι για μένα θέμα ηθικής, είναι θέμα προτίμησης. Θα προτιμούσα ο φίλος μου να φαντασιώνεται εμένα. Οπότε, αν συνέβαινε, θα προτιμούσα να μη μου το πει. Και σημειώνω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ζηλιάρα.
Οπότε, μπορεί κάπως έτσι να σκέφτεται και ο φίλος σου. Τώρα, αν είναι αυτό από μόνο του λόγος για να χωρίσει κάποιος, δεν ξέρω. Ίσως να υπάρχει με γενικότερα διαφορετική στάση του ενός από τον άλλον ως προς το σεξ, το θέμα της ζήλειας και της ανασφάλειας, που να πυροδοτήθηκε από αυτή την αποκάλυψη.
- 24-05-2011, 16:31 #32
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την λέξη "ανήθικη" και ούτε είπα οτί η κοπέλα δεν είναι νορμάλ.Στο μόνο που είπα οτί δεν είναι νορμάλ αφορούσε κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά της και όχι εκείνη σαν προσωπικότητα το οποίο είναι καθαρά δική μου άποψη και όχι κανόνας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα προσπάθησα να δώσω μια εικόνα στο πώς μπορεί ο πρώην της να το είδε..δίνω μια άλλη οπτική. Ούτε τον ξέρω και ούτε έχω διαβάσει το φλυτζάνι του όπως λες αλλά επίσης ΕΣΥ δεν μπορείς να λες οτι είναι σίγουρα ανασφαλης και τον κρίνεις χωρίς να ξέρεις...
Ποιός λοιπόν έκρινε ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ή ΕΣΥ???
24-05-2011, 16:31 #33
24-05-2011, 16:33 #34
24-05-2011, 16:34 #35
Συμφωνώ με την marian_m
24-05-2011, 16:46 #36
Όχι, δεν είναι μόνο για σεξ οι άντρες, είναι και για πολλά άλλα. Όμως, όταν δεν σε τραβάει σεξουαλικά ένας άντρας, τότε είναι απλή φιλία. Και για μία φιλία, το φύλο δεν παίζει ρόλο.
Από την άλλη, δεν είχα ως τώρα λόγο να μείνω σε μια σχέση με έναν άντρα, με τον οποίο δεν είμαι ερωτευμένη. Μου έχει τύχει όμως, κάποιοι πρώην εραστές να είναι πλέον απλοί φίλοι μου.
24-05-2011, 18:14 #37
Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς μετά από 7 μήνες σχέση να μην μπορεί ο σύντροφος να σου πυροδοτήσει το ανάλογο πάθος στο σεξ ώστε να μην έχεις φαντασιώσεις με άλλους. Εγώ αυτό εισπράττω απ αυτήν την ιστορία που διαβάζω. Θαρρώ αυτό τον πλήγωσε... είναι ακόμα αρχή και θα θελε να χορταίνει το είναι σου μόνο μ αυτόν. Πάθος που να καίει κ όχι χλιαρότητες κ φαντασιακά συμπληρώματα.
Βέβαια αυτή είναι η δική μου οπτική. Εσύ ξέρεις αν ταιριάζει στον δικό σου σύντροφο.
24-05-2011, 18:17 #38
Συνεχίζεις να παίζεις και με τα μάτια μου και με τα ελληνικά μου και με τη νοημοσύνη μου. Διάβασε λίγο τι λες παρακάτω:
...και συνεχίζεις......
Δεν είπα πουθενά πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανασφαλής.
Είπα πως ΜΠΟΡΕΙ να είναι, εν αντιθέσει με σενα που έβγαλες λόγο περί ηθικής προσπαθώντας να την κάνεις να νιώσει άσχημα.
Εν κατακλείδι.
Η κάρι μπήκε σε ένα χώρο υποστήριξης και βοήθειας για να μοιραστεί ένα πολύ σοβαρό της πρόβλημα.
Το να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του πάνω της σε μια δύσκολη στιγμή, μόνο αλληλοβοήθεια και υποστήριξη δεν δείχνει.
24-05-2011, 18:35 #39
24-05-2011, 18:36 #40
24-05-2011, 18:38 #41
χμ...τσαμπα τσακώνομαι τρεις σελίδες...:ρ
κάρι, αν σκέφτεται έτσι, πως είσαι ανήθικη και δεν είσαι νορμάλ, δεν νομίζω πως έχει δρόμο για σένα αυτή η σχέση.
Θα πρέπει να απολογείσαι για όλα και πάντα θα σε ρωτάει για τις σκέψεις σου, πάντα θα δημιουργει πρόβλημα.
Στο πρώτο ποστ θεωρούσες πως δεν είχατε πρόβλημα με το σεξ και είχες απενοχοποιήσει τις φαντασιώσεις σου.
Τι άλλαξε από το πρωί και γύρισες σα βρεγμένη γάτα και έτοιμη να στηθείς στον τοίχο?
24-05-2011, 18:43 #42
Δε νομιζω να παρω πρωτοβουλια για κατι τετοιο, του στειλα καποια μηνυματα, πηρα τηλ δεν το σηκωσε και τελος.
Ειναι ανασφαλης, και ζηλιαρης, και αν ειδες με χωρισε επειδη και καλα καταλαβε οτι οι πρωην μου ηταν καλυτεροι απο αυτον στο ερωτικο! Πραγμα που δεν ισχυει και αρα δεν ειπα ποτε. Πωπω ποναει γμτ να μιλαω για αυτο.
Συμφωνω και επαυξανω. Αυτο που πιστευε μεσα του ηταν: Θελω να ειμαι σημντικος και να με αγαπας/θα με προδωσεις για καποιον αλλο. Κι εγω πιστευα θελω να με δεχεσαι οπως ειμαι/δεν ειμαι αρκετα καλη και θα με αφησεις. Εκπληρωθηκαν και τα 2. Ρε να μην βλεπω τα νουμερα του τζοκερ!
24-05-2011, 18:44 #43
24-05-2011, 18:47 #44
24-05-2011, 18:49 #45
carrie μου, μπορεί να σκέφτεται έτσι όπως περιέγραψε η Christine (που βεβαίως είναι ένας τρόπος σκέψης που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη, σε πάαρα πολλά σημεία), αλλά η τόση εμμονή με την 'ηθική', το μένος απέναντι στις φαντασιώσεις, η ακαμψία κι αδιαλλαξία, η τάση για έλεγχο των πάντων, η ενοχοποίηση και η τόση - εύθραυστη τελικά - αφοσίωση, χτυπάνε καμπανάκια ή μάλλον ολόκληρες καμπάνες!
Τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται πάρα πολύ καλοί σύντροφοι, αλλά είναι και λίγο ασφυκτικό το πλαίσιο της σχέσης μαζί τους. Εξ' ου και το άγχος σου κι εξ ου και οι φαντασιώσεις πιθανότατα.
Για μένα είναι φανερό ότι σε επηρέαζε πολύ αυτός ο άνθρωπος, κράτα τα θετικά συναισθήματα που ένιωσες και μην αφήνεις να σε επηρεάζει στην κατεύθυνση της ενοχοποίησης.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση