Xωρισα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν η φαντασιωση σου ηταν οντως με καποιον σταρ του σινεμα, ανθρωπο τελως παντων που ποτε δε θα γνωρισεις και δε θα το κανεις μαζι του, απο τη μια μου μοιαζει υπερβολικη η αντιδραση του... απ'την αλλη βλεπωντας το απ'τα δικα του ματια, ειναι οντως ενοχλητικο να κανεις σεξ, να προσπαθεις να ικανοποιησεις τη συντροφο σου, και η συντροφος σου να φαντασιωνεται οτι το κανει με καποιον αλλον. σαν να μην τον θελεις ακριβως και να κανεις αγγαρεια. μπορει να μην εκανες, και να τον αγαπουσες τρελα κλπ, αλλα στο μυαλο σου να εχεις αλλους ή και διασημους, και σαν προτυπα περισσοτερο ή επειδη μας φτιαχνουνε πιο πολυ. αυτο ολοι μας πιστευω το κανουμε απο ενα σημειο και μετα ειδικα αν δε ταιριαζουμε σεξουαλικα, εγω προσωπικα σ'αυτη που ειχα περσυ επειδη ηταν κοκαλο, οταν γαμιομασταν φαντασιωνομουν καποια αλλη πρωην απλα επειδη ηταν πιο γεματουλα και με καβλωνε περισσοτερο, με αποτελεσμα να τελειωνω ευκολοτερα (γιατι ορισμενες φορες παιζει να μη τελειωσω και καθολου).

επετρεψε μου να διαφωνισω, γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! παει αναλογα με τον ανθρωπο. οταν ξερεις λοιπον οτι απεναντι σου ειναι ενας υπερευαισθητος ζηλιαρης, που μπορει να ζηλεψει και με τον αρσενικο σκυλο που περασε διπλα σου και τον κοιταξες, τοτε σιγουρα carrie μου δεν επρεπε να του πεις τπτ. υπαρχουν πολλοι που ζητανε ενα μονο πραμα, τη γαμημενη αφοσιωση. η αφοσιωση αυτη τη νιωθουμε εχωντας την αποκλειστικοτητα. ο συγκεκριμενος την εχασε, αφου εμαθε οτι στο μυαλο σου εχεις αλλον (ακομα και διασημο).

φυσικα αν δε του το λεγες, δε θα ηταν ειλικρινης η σχεση, δε θα μοιραζοσασταν τα παντα, ελα ομως που για να μοιραστεις τα παντα με εναν ανθρωπο, θα πρεπει ο ανθρωπος να βρισκεται σε μια οκ κατασταση να μπορει να τα δεχτει. ο συγκεκριμενος πιθανον εκτος απο ζηλεια, να ηταν και υπερβολικα ανασφαλης. η οποια ανασφαλεια υπαρχει και επειδη δεν αναπτυχθηκε ισως η καταληλη εμπιστοσυνη αναμεσα στη σχεση. δε πειραζει ομως, υπαρχουν καλυτεροι και πιο ωριμοι, που σιγουρα δε χωριζουν εξαιτιας μιας φαντασιωσης. ψαξε βρες τους, αν δεν θελεις να το παλεψεις.
    Λοιπον με τις φαντασιωσεις, μπορει να ειναι και ο γειτονας μου αλλα τον ξερω 15 χρονια και δε σκοπευω ποτε να κανω κατι με αυτον, γιατι δεν ειμαι ο τυπος οτι απλα επειδη μαρεσει θα παω να το κανω. Δεν εχω κανενα κολλημα με κανεναν, μονο με τον φιλο μου ημουν και ειμαι και ερωτευμενη και τον αγαπω, δυστυχως, γιατι τωρα ποναει αυτο. Αφου οντως τελικα αυτος ηταν αλλιως και ηθελε αλλα πραγματα, ας βρει καποια αλλη να του τα δωσει, το θεμα ειναι ομως να μπορει να το βγαλει στη γυναικα αυτο. Μπορει εμενα π.χ. να μη μπορεσε να μου το βγαλει, γιατι εχω υπαρξει σε σχεση που ουτε ονειρευομουνα ποτε κανεναν αλλον. Δεν ειναι οτι παντα στις σχεσεις μου σκεφτομαι αλλους. Επισης, δεν το ιεχα ξανακανει ποτε αυτο να φερνω τις φαντασιωσεις μου στο κρεβατι, αλλα μου ελεγε συνεχεια οτι δεν τον κανω να νιωθει ποθητος, και οτι δεν παθιαζομαι και δεν ενθουσιαζομαι, και τι να κανω και εγω, προσπαθησα. Αν δε με πιεζε και μου εδινε χρονο και δε με αγχωνε μπορει να μην ειχε γινει τιποτα απο ολα αυτα.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Α γεια σου.
    Τον ρωτησα, στην αρχη ελεγε σκεφτεται μονο εμενα, μετα ειπε οτι μονος του σκεφτεται και αλλες, αλλα οταν ειναι μαζι μου μονο εμενα.
    Α μπα? Και φαντάζομαι υπάρχει αλάνθαστος τρόπος να τσεκάρουμε τη σκέψη κάποιου ε? Οπότε ο φίλος σου είναι ειλικρινής, μείνε ήσυχη!! :D

Εσύ ένιωσες καλά και ανοίχτηκες κάποια στιγμή... Το ότι δεν το άντεξε, δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν μπορεί να είχε χίλιες περισσότερες αδήλωτες φαντασιώσεις ή αναστολές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    νομίζω πως δεν έχει σημασία τώρα να σου λέμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, τι είναι ηθικό και ανήθικο. εννοώ αυτό το πράγμα έγινε, και σημασία έχει ότι μάλλον δεν είστε συμβατοί τώρα σε κάποια πράγματα. πιστεύεις ότι μπορείτε να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα? αν ναι, τότε μόνο να παλέψεις για αυτή τη σχέση.
    περναγαμε πολυ καλα μαζι, αλλα εμενα αμα με πιεζουν για αποδοσεις απο αυτες που εχουν οι πορνοσταρ, αγχωνομαι, στεναχωριεμαι, νιωθω ανεπαρκης, και ξενερωτη. Δεν κυνηγαω πορτες που μου κλεινουν στα μουτρα. Μονο μεχρι ενος σημειου.. Αν αυτος πιστευει οτι δεν του κανω, να παει να βρει μια αλλη που θα ξερει να λεει ψεματα οτι σκεφτεται μονο αυτον, οτι δεν εχει παει με κανεναν καλυτερο, οτι θα πεθαινε για εκεινον και να ξερει να προσποιειται πολλαπλους οργασμους.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αν ο φίλος σου πράγματι αποφάσισε να χωρίσετε, τότε μάλλον υπάρχουν κι άλλα πιο σημαντικά που τον ενοχλούν και αυτή ήταν η αφορμή. Αλλιώς, μάλλον θίχτηκε από αυτό που άκουσε και θα επανέλθει.
    Όσον αφορά το θέμα των φαντασιώσεων τώρα, νομίζω ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.
    Προσωπικά, δεν έχω ποτέ φαντασιώσεις με άλλο άτομο από αυτό που είμαι μαζί. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι έχω βαρεθεί το σεξ με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό όμως δεν μου έχει συμβεί, γιατί αν φτάσω να βαρεθώ το σεξ, χωρίζω.
    Οπότε, μου είναι δύσκολο να κατανοήσω τι συμβαίνει και κάποιος που είναι μαζί μου φαντασιώνεται κάποια άλλη. Θα θεωρούσα αντίστοιχα, ότι δεν τον φτιάχνω εγώ, οπότε δεν θα μου άρεσε.
    Δεν είναι για μένα θέμα ηθικής, είναι θέμα προτίμησης. Θα προτιμούσα ο φίλος μου να φαντασιώνεται εμένα. Οπότε, αν συνέβαινε, θα προτιμούσα να μη μου το πει. Και σημειώνω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ζηλιάρα.
    Οπότε, μπορεί κάπως έτσι να σκέφτεται και ο φίλος σου. Τώρα, αν είναι αυτό από μόνο του λόγος για να χωρίσει κάποιος, δεν ξέρω. Ίσως να υπάρχει με γενικότερα διαφορετική στάση του ενός από τον άλλον ως προς το σεξ, το θέμα της ζήλειας και της ανασφάλειας, που να πυροδοτήθηκε από αυτή την αποκάλυψη.
    Οπως ειπα και πριν, αποχωρησε απο τη σχεση για κατι που ακουσε αυτος αλλα εγω δεν ειπα, που τον πειραξε πιο πολυ απο ολα. Οποτε χλωμο να επιστρεψει, και ναι μαλλον για να φτασει σε αυτο το σημειο ηθελε αφορμη να φυγει, γιατι δεν αντεχε να ζηλευει.

Ας το παρω αποφαση, ο διαιτητης σφυριξε τη ληξη. Μπορει να εχασα καποιον φοβερο ανθρωπο που σκεφτοταν μονο εμενα, επειδη εγω ειμαι ανηθικη και σκεφτομουν αλλους, η μπορει απλα να επιβεβαιωσαμε τις προφητειες μας.

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Εσύ ένιωσες καλά και ανοίχτηκες κάποια στιγμή... Το ότι δεν το άντεξε, δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν μπορεί να είχε χίλιες περισσότερες αδήλωτες φαντασιώσεις ή αναστολές.
    πεστα χρυσόστομη!

Αυτό είπα από την αρχή..δηλαδή αυτός γιατί όταν το κάνει μόνος του δε σκέφτεται την κάρι που την αγαπάει και τη βρίσκει μαζί της και σκέφτεται τη σούλα?
    Και αυτό δεν πιάνεται?
    Ενιγουει, συζητώντας το, φαίνεται πως ο σύντροφος ένιωθε έτσι και αλλιώς ανεπαρκής και με ανασφάλειες και λέγε-λέγε πίστεψε πως έβγαλε λαγό.
    Η ταπεινή μου άποψη είναι πως θέλει παρακάλια και επιβεβαίωση.
    Όμως, κάρι ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ να τονώσει τον εγωισμό του στην πλάτη σου.
    Αυτή είναι μόνο η αρχή, δεν θα το πιστέψεις πως μπορεί να γίνει με βοήθεια την ανοχή σου.

Senior Member
    carrie μου, μπορεί να σκέφτεται έτσι όπως περιέγραψε η Christine (που βεβαίως είναι ένας τρόπος σκέψης που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη, σε πάαρα πολλά σημεία), αλλά η τόση εμμονή με την 'ηθική', το μένος απέναντι στις φαντασιώσεις, η ακαμψία κι αδιαλλαξία, η τάση για έλεγχο των πάντων, η ενοχοποίηση και η τόση - εύθραυστη τελικά - αφοσίωση, χτυπάνε καμπανάκια ή μάλλον ολόκληρες καμπάνες!

Τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται πάρα πολύ καλοί σύντροφοι, αλλά είναι και λίγο ασφυκτικό το πλαίσιο της σχέσης μαζί τους. Εξ' ου και το άγχος σου κι εξ ου και οι φαντασιώσεις πιθανότατα.
    Για μένα είναι φανερό ότι σε επηρέαζε πολύ αυτός ο άνθρωπος, κράτα τα θετικά συναισθήματα που ένιωσες και μην αφήνεις να σε επηρεάζει στην κατεύθυνση της ενοχοποίησης.
    Σε ευχαριστω μαρινα, μου φαινεται οτι εχεις πεσει μεσα. Κι εσυ λες λοιπον τελος η σχεση αν καταλαβα; Γιατι γμτ δεν το εχω χωνεψει ακομα..

Senior Member
    Α μπα? Και φαντάζομαι υπάρχει αλάνθαστος τρόπος να τσεκάρουμε τη σκέψη κάποιου ε? Οπότε ο φίλος σου είναι ειλικρινής, μείνε ήσυχη!! :D

Το οτι ειναι ειλκρινης παντως νομιζω εχει μεγαλη βαση, τον εχω πιασει να λεει μονο μικρα αμελητεα ψεματακια. ΕΠισης, δε μου ηρθε εμενα η ορεξη και αρχισα να του αραδιαζω, γιατι ηξερα τι συνεπειες θα ειχε. Αυτος με ρωταγε και επεμενε και με πιεζε. Και εγω ειπαμε, ευθραυστα ορια και ειλκρινεια.

Banned
    Λοιπον με τις φαντασιωσεις, μπορει να ειναι και ο γειτονας μου αλλα τον ξερω 15 χρονια και δε σκοπευω ποτε να κανω κατι με αυτον, γιατι δεν ειμαι ο τυπος οτι απλα επειδη μαρεσει θα παω να το κανω. Δεν εχω κανενα κολλημα με κανεναν, μονο με τον φιλο μου ημουν και ειμαι και ερωτευμενη και τον αγαπω, δυστυχως, γιατι τωρα ποναει αυτο. Αφου οντως τελικα αυτος ηταν αλλιως και ηθελε αλλα πραγματα, ας βρει καποια αλλη να του τα δωσει, το θεμα ειναι ομως να μπορει να το βγαλει στη γυναικα αυτο. Μπορει εμενα π.χ. να μη μπορεσε να μου το βγαλει, γιατι εχω υπαρξει σε σχεση που ουτε ονειρευομουνα ποτε κανεναν αλλον. Δεν ειναι οτι παντα στις σχεσεις μου σκεφτομαι αλλους. Επισης, δεν το ιεχα ξανακανει ποτε αυτο να φερνω τις φαντασιωσεις μου στο κρεβατι, αλλα μου ελεγε συνεχεια οτι δεν τον κανω να νιωθει ποθητος, και οτι δεν παθιαζομαι και δεν ενθουσιαζομαι, και τι να κανω και εγω, προσπαθησα. Αν δε με πιεζε και μου εδινε χρονο και δε με αγχωνε μπορει να μην ειχε γινει τιποτα απο ολα αυτα.
    το λαθος σου ειναι οτι εφοσον ηξερες πως ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ζηλιαρης και με τη σχεση σας δεν ενιωθε ασφαλεια για Χ λογους (ειτε δε του τη προσφερες εσυ, ειτε ειχε προβλημα, ειτε οτιδηποτε), ΔΕΝ επρεπε να του το πεις. τοσο καιρο που εισασταν μαζι, δεν τον εμαθες να σου ξανακανει παρομοιο σκηνικο, ετσι ωστε να ξερεις τι πρεπει να αποφυγεις ?

ομως συμφωνω και με τη marina38, μπορει κι ο ιδιος να ειχε φαντασιωσεις με αλλες. σου ειπα οτι κι εγω το εκανα αυτο περσυ, γιατι το σωμα της κοπελας μου δε με εφτιαχνε τοσο. συμβαινει συχνα και ειναι καθαρα σεξουαλικο πιστευω, αν ταιριαζεις ή οχι...
    οποτε ισως εψαχνε αφορμη να χωρισετε. δε μπορω να ξερω, μεταξυ σας ειναι αυτα.

το γεγονος οτι φαντασιωνεσαι τον γειτονα, κι ο γειτονας ειναι διπλα τον επηρεασε περισσοτερο πιστευω, γιατι ανα πασα στιγμη μπορεις να πας και να το κανεις μαζι του (ή μπορει να υπεθεσε οτι το εχεις ηδη κανει). αν του λεγες φαντασιωνομαι τον Μπραντ Πιτ, ε που να βρεθει ευκαιρος ο καημενος και να το κανετε. παντως σαν ιδεα, το κανω σεξ και προσπαθω να ικανοποιησω τη κοπελα μου, ενω η κοπελα μου εκεινη την ωρα φαντασιωνεται αλλους, ακουγεται γενικα ασχημο.

τεσπα τραβα γι'αλλα τωρα και μη καθεσαι και σκεφτεσαι. οσο σκεφτεσαι υποφερεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το λαθος σου ειναι οτι εφοσον ηξερες πως ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ζηλιαρης και με τη σχεση σας δεν ενιωθε ασφαλεια για Χ λογους (ειτε δε του τη προσφερες εσυ, ειτε ειχε προβλημα, ειτε οτιδηποτε), ΔΕΝ επρεπε να του το πεις. τοσο καιρο που εισασταν μαζι, δεν τον εμαθες να σου ξανακανει παρομοιο σκηνικο, ετσι ωστε να ξερεις τι πρεπει να αποφυγεις ?

ομως συμφωνω και με τη marina38, μπορει κι ο ιδιος να ειχε φαντασιωσεις με αλλες. σου ειπα οτι κι εγω το εκανα αυτο περσυ, γιατι το σωμα της κοπελας μου δε με εφτιαχνε τοσο. συμβαινει συχνα και ειναι καθαρα σεξουαλικο πιστευω, αν ταιριαζεις ή οχι...
    οποτε ισως εψαχνε αφορμη να χωρισετε. δε μπορω να ξερω, μεταξυ σας ειναι αυτα.

το γεγονος οτι φαντασιωνεσαι τον γειτονα, κι ο γειτονας ειναι διπλα τον επηρεασε περισσοτερο πιστευω, γιατι ανα πασα στιγμη μπορεις να πας και να το κανεις μαζι του (ή μπορει να υπεθεσε οτι το εχεις ηδη κανει). αν του λεγες φαντασιωνομαι τον Μπραντ Πιτ, ε που να βρεθει ευκαιρος ο καημενος και να το κανετε. παντως σαν ιδεα, το κανω σεξ και προσπαθω να ικανοποιησω τη κοπελα μου, ενω η κοπελα μου εκεινη την ωρα φαντασιωνεται αλλους, ακουγεται γενικα ασχημο.

τεσπα τραβα γι'αλλα τωρα και μη καθεσαι και σκεφτεσαι. οσο σκεφτεσαι υποφερεις.
    Αστα προτιμω να ειμαι ειλκρινης, και καλυτερα που εγινε ετσι. Μην αισθανομαι οτι τον κοροιδευω κιολας αφου ξερω τι θελει, και συνεχιζεται μια σχεση πανω σε ψευδαισθησεις.
    Εκατο φορες ελεγε οτι θα μου την κανεις, κι εγω σου δινω πολλα κσι στο τελος θα μου το γυρισεις στα μουτρα. Και και και προφητειες αρνητικες συνεχεια. Αυτα βγαινουν στην συμπεριφορα και επηρεαζουν τον συντροφο, αλλα επειδη δεν ειμαι απιστη, ηταν φαντασιακη η απιστια. αχ ποναω.

Banned
    μια virtual αγκαλια carrie απο μενα, και συντομα να το ξεπερασεις. φροντισε να βρεις νεα ενδιαφεροντα και δραστηριοτητες, να καλυψεις ευχαριστα τις ωρες που περνουσατε μαζι. αν και το καλυτερο νομιζω ξερεις ποιο ειναι... ο ερωτας με ερωτα περναει. go for it!

Senior Member
    Μπα, δεν γινεται βρε κενο, θελω κανα χρονο να συνερχομαι απο κατι τετοια.. Ασε ρε γμτ καναμε τοσα πραγματα μαζι, ολα μαζι τα καναμε σχεδον τους τελευταιους μηνες. Φαε τη μοναξια τωρα στα μουτρα παλι καρι. Δεν την θελω δεν την θελω δεν την θελω!!!!!! :( :'(

Ευχαριστω για τη βιρτουαλ αγκαλια.

Senior Member
    Γεια σου Κάρι! Άφησέ το λίγες μέρες (και μην επικοινωνείς μαζί του) και κάθησε και σκέψου όλα αυτά που σου λένε τα παιδιά και αν συνεχίζεις να θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο καλό για σένα. Αν ναι, πες του ότι θέλεις να το ξανασυζητήσετε γιατί πιστεύεις ότι αξίζει μια ευκαιρία αυτό που είχατε και αν ανταποκριθεί καλώς. Αν όχι... άφησέ τον να αποφασίσει εκείνος αν για ένα τέτοιο λόγο αξίζει να χαλάσει αυτό που είχατε. Δεν διάβασα όλο όλο το θρεντ αλλά από αυτά που έγραψες στην αρχή μου φαίνεται αφορμή ο λόγος που χάλασε το όλο πράγμα. Ή κρύβονται κι άλλα από κάτω (από μεριάς του τουλάχιστον), ή είναι πολύ υπερβολικός και άκαμπτος στην κρίση του και στα θέλω του, ή θα το ξανασκεφτεί. Εμένα έτσι μου φαίνεται. Επίσης, κάτσε και σκέψου τα όλα με τον δικό σου μεθοδικό τρόπο (που τόσο μου άρεσε όταν τον χρησιμοποίησες σε άλλα θρεντ) και προπαντός μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Ό,τι και να σκεφτόσουν σε σχέση με φαντασιώσεις, από τη στιγμή που κάποιος είναι μαζί σου το λιγότερο που σου αξίζει να κάνει είναι να καθήσει να το συζητήσετε και να το επεξεργαστείτε ψύχραιμα και να το δείτε από κοινού, έτσι νομίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Ή κρύβονται κι άλλα από κάτω (από μεριάς του τουλάχιστον), ή είναι πολύ υπερβολικός και άκαμπτος στην κρίση του και στα θέλω του
    γεια σου κατερινα, εμενα ετσι μου φαινεται παντως, για αυτο νομιζω οτι δεν υπαρχει πια κανενα νοημα να τον κυνηγησω. Μαλιστα εκλεισε και το κινητο να μην τον ενοχλαω. Δε θελω ρε γμτ να αποδειχτει μαλακας, ας φερθει σωστα μετα απο αυτο..

Senior Member
    γεια σου κατερινα, εμενα ετσι μου φαινεται παντως, για αυτο νομιζω οτι δεν υπαρχει πια κανενα νοημα να τον κυνηγησω. Μαλιστα εκλεισε και το κινητο να μην τον ενοχλαω. Δε θελω ρε γμτ να αποδειχτει μαλακας, ας φερθει σωστα μετα απο αυτο..
    Εννοείται πως δε θα τον κυνηγήσεις! Από τη στιγμή μάλιστα που άλλο του είπες κι άλλο κατάλαβε και έδειξε πόσο λίγη εμπιστοσύνη σου έχει δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι εκείνος ο θιγμένος. Αυτό που του χρειάζεται είναι να τον φτύσεις και να μην κάνεις καμια κίνηση, τώρα που το σκέφτομαι. Ας έχει και όλο το μήνα κλειστό το κινητό! Κάποια στιγμή θα κάτσει να αναρωτηθεί γιατί ΔΕΝ τρέχεις από πίσω του και θα ξαναεπιδιώξει επαφή. Αυτά είναι παιδιαρίσματα όμως: αν είναι να παίζεις παιχνιδάκια στυλ η γάτα και το ποντίκι για να έχεις τον άλλο παύεις να τον εκτιμάς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Εννοείται πως δε θα τον κυνηγήσεις! Από τη στιγμή μάλιστα που άλλο του είπες κι άλλο κατάλαβε και έδειξε πόσο λίγη εμπιστοσύνη σου έχει δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι εκείνος ο θιγμένος. Αυτό που του χρειάζεται είναι να τον φτύσεις και να μην κάνεις καμια κίνηση, τώρα που το σκέφτομαι. Ας έχει και όλο το μήνα κλειστό το κινητό! Κάποια στιγμή θα κάτσει να αναρωτηθεί γιατί ΔΕΝ τρέχεις από πίσω του και θα ξαναεπιδιώξει επαφή. Αυτά είναι παιδιαρίσματα όμως: αν είναι να παίζεις παιχνιδάκια στυλ η γάτα και το ποντίκι για να έχεις τον άλλο παύεις να τον εκτιμάς...
    συμφωνω και παλι.. θελω ενα panadol για broken hearts.

Senior Member
    Αστα προτιμω να ειμαι ειλκρινης, και καλυτερα που εγινε ετσι. Μην αισθανομαι οτι τον κοροιδευω κιολας αφου ξερω τι θελει, και συνεχιζεται μια σχεση πανω σε ψευδαισθησεις.
    Εκατο φορες ελεγε οτι θα μου την κανεις, κι εγω σου δινω πολλα κσι στο τελος θα μου το γυρισεις στα μουτρα. Και και και προφητειες αρνητικες συνεχεια. Αυτα βγαινουν στην συμπεριφορα και επηρεαζουν τον συντροφο, αλλα επειδη δεν ειμαι απιστη, ηταν φαντασιακη η απιστια. αχ ποναω.
    το ξερω οτι πονας carrie ,και σε νιωθω ,περασα μια απο κει καποτε..

αλλα για μενα απο τα λιγα που διαβασα τωρα και sorry μπορει να τα ειπαν παλι ,λεει με λιγα λογια

Βρησκω , ψαχνω , αφορμες για μην φαω απορριψη πρωτος , απο τη στιγμη που ξερω οτι εχω ενα θεματακι με αυτο καταβαθος ,αλλα αλλο που δεν το παραδεχομαι οτι γινομαι κτητικος και καταπιεστικος, και να εχω εγω το πανω χερι για να επιβεβαιωθω, στο ποσο δικιο ειχα παντα να σκεφτομαι οτι θα μου την κανει το καθε ¨"θυληκο" απο διπλα μου.( απο βιωματα δικα του μαλλον ,που δεν ευθυνεσαι εσυ)
    Απορω πως να ηταν οι προηγουμενες σχεσεις του? Ρητορικη η ερωτηση ..
    Και ολο αυτο γιατι οι δικες μου ανασφαλειες , δεν με αφηνουν να παραδεχτω οτι εχω μεριδιο ευθυνης μεσα στη σχεση και στο κρεββατι ,και τη ριχνω εξολοκληρου στον αλλον ,για μη πληγωθει το εγω μου. Ε δεν ειναι φυσικο ,το ξενερωμα ? Οταν βλεπεις απο τον αλλον μια αποστασιοποιηση ,και σου περναει ενοχες, το οτι εσυ φταις ,εσυ δεν εισαι αρκετα καλη ,και μια πιεση να γινεις κατι που δεν σε εκφραζει και σε πνιγει ?
    Αν δεν εισαι εσυ μεσα σε μια σχεση ,γιατι να εισαι μεσα σε αυτη ??:)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast