Xωρισα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Αν έχω κάποιο πρόβλημα θα το συζητησω σε άλλο θέμα! Όλοι μας έχουμε προβλήματα που ίσως καποιοι να μην θέλουν να τα δουν και φυσικά μπαίνουν παντού,στις σχέσεις όπως και σε άλλους τομείς τα οποία δεν έχουμε πολλές φορές την δύναμη να τα περιορίσουμε.Δεν σου είπα οτί φταίς εσύ αποκλειστικά. Σου είπα να προσπαθήσεις επείδη πήρε κάτι από εσένα που δεν του άρεσε έστω και αν ήταν παρεξήγηση..

Senior Member
    ναι αλλα εχω μια περηφανεια ρε γμτ, και δε μπορω μετα απο τοσα που με εψαλλε, μιλαμε για πολυ βαρια λογια, να τον ξαναδω οπως πριν, οπως και αυτος μετα απο ολα αυτα που ακουσε, δεν πιστευω να με ξαναδει οπως πριν.. Οποτε μπορει να ειμαστε και οι δυο ερωτευμενοι, αλλα αν τα ξαναβρουμε παλι τα ιδια θα γινουν νομιζω..

Με πηρε τηλ τωρα και μου εκανε παραπονα δεν τον κυνηγσα αρκετα αρα δεν ενδιαφερομαι, δεν πηγα απο το σπιτι του κτλ. Εγω νομιζα οτι δε θελει να με ξαναδει στα ματια του γιαυτο δεν του εστειλα πολλα μηνυματα, για να μην τον ενοχλησω, και δεν πηγα απο το σπιτι του για να μη με διωξει. Ειδες που μπαινουν περηφανειες και παρεξηγησεις.. Θελει να παμε για μπανιο να μιλησουμε, παλι τα ιδια θα λεμε, δε μπορω παλι τα ιδια. δεν αντεχω να ακουω τα ιδια και να εξηγω τα ιδια.. Δεν ημουν ποτε ανθρωπος που μιλαγε πολυ, και με αυτον εχω ξεπερασει τα ορια μου. οτι σιχαινομαι ειναι οι αναλυσεις που σκοτωνουν τα παντα. Και αυτος τις λατρευει..

Senior Member
    Carrie μου, είδες τι σου έλεγα? σε καταλαβαίνω όσο και να νομίζεις οτί δεν το κάνω αλλά προσπάθησα να σου δείξω έναν τρόπο γτ κατάλαβα και τη δική του θέση..εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις να του πείς ότι σε προβληματίζει,να του πεις πως σκέφτεσαι κλπ έστω και αν δεν αλλάξει τπτ. Πες του πως νιώθεις και γι αυτον αλλα και πως είσαι εσύ. Αν σε δεχτεί και καταλάβει καλώς αλλιώς κοίτα μπροστα γτ εσύ προσπάθησες...

Senior Member
    Χριστινα μου κι εγω τον καταλαβαινω και καλυτερα απο σενα γιατι τον ξερω 15 χρονια. Καθε φορα γινοταν αυτο το τριπακι, εγω να του εξηγω και να του αποδεικνυω. και μου λες να το κανω παλι, και μετα θα πρεπει να το κανω ξανα και ξανα και ξανα. Και δε γινεται, γιατι δεν το αντεχω!

Senior Member
    ε τοτε άστον να πάει στην ευχή του Θεού...

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απαντήσεις όπως αυτές που δίνουν οι μαθητριούλες δημοτικού γυμνασίου.
    Και ένα προσωπείο: είμαι όλο μια χαρά, καλήτερα απ όλους και σας δίνω συμβουλές. Και πίσω απο το προσωπείο ένας Θεός ξέρει πόσα προβλήματα κρύβονται. Προσωπείο μέσα στην ανωνυμία ενός φόρουμ!
    Συμβουλή: Λιγότερη περηφάνεια, περισσότερη ειλικρίνεια.
    δεν μας λες από έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα γιατρέ?

μήπως επειδή σε έχω αμφισβητήσει σε διάφορα θέματα, ή επειδή δεν απάντησα στο υ2υ σου?

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    ioannis2 συμφωνώ μαζί σου!!!
    ...
    δε μου λες και μενα που συμφωνείς με τον ιωάννη, μιας και αναφέρεται σε μένα?

Quote Originally Posted by carrie View Post

Με πηρε τηλ τωρα και μου εκανε παραπονα δεν τον κυνηγσα αρκετα αρα δεν ενδιαφερομαι, δεν πηγα απο το σπιτι του κτλ. Εγω νομιζα οτι δε θελει να με ξαναδει στα ματια του γιαυτο δεν του εστειλα πολλα μηνυματα, για να μην τον ενοχλησω, και δεν πηγα απο το σπιτι του για να μη με διωξει. Ειδες που μπαινουν περηφανειες και παρεξηγησεις.. Θελει να παμε για μπανιο να μιλησουμε, παλι τα ιδια θα λεμε, δε μπορω παλι τα ιδια. δεν αντεχω να ακουω τα ιδια και να εξηγω τα ιδια.. Δεν ημουν ποτε ανθρωπος που μιλαγε πολυ, και με αυτον εχω ξεπερασει τα ορια μου. οτι σιχαινομαι ειναι οι αναλυσεις που σκοτωνουν τα παντα. Και αυτος τις λατρευει..
    οπότε που ξανά καταλήγεις?
    Πολύ κακό για το τίποτα.
    Κυνήγι και επιβεβαίωση ζήταγε.
    Πρόσεξε κάρι, αν του δείξεις μεταμέλεια και συγνώμη θα στα κάνει συνέχεια.

Senior Member
    Στην συμβουλή που σου έδωσε.Και επίσης δεν χρειάζεται να είσαι τόσο μα τόσο επιθετική και φανατισμένη μόνο την ζαχαρένια σου χαλάς και τπτ άλλο και κανέναν άλλον...

Senior Member
    Δε μπορω παλι τα ιδια. δεν αντεχω να ακουω τα ιδια και να εξηγω τα ιδια.. Δεν ημουν ποτε ανθρωπος που μιλαγε πολυ, και με αυτον εχω ξεπερασει τα ορια μου. οτι σιχαινομαι ειναι οι αναλυσεις που σκοτωνουν τα παντα. Και αυτος τις λατρευει..
    Ε πες του πόσο πολύ τον θέλεις, και αυτό που μας είπες και παράθεσα και αν μπορεί να το ξαναπιάσετε το θέμα από κει που ήταν πριν την παρεξήγηση. Δείχνοντάς του ότι τον θεωρείς πολύ σημαντικό για σένα αλλά όχι παρακαλώντας. Ή πες του ότι θέλεις λίγο χρόνο να τα σκεφτείς όλα αυτά γιατί σε πλήγωσε που με την πρώτη ευκαιρία σε πέταξε έτσι απλά. (Τότε να δεις πόσο θα τρέξει από πίσω σου) Πάντως περίμενα να τον κρατήσει λίγο παραπάνω το θυμό είναι η αλήθεια.. Τι να σου πω βρε Κάρι, δείχνει να έχει αρκετά συμπλέγματα, αλλά αν είναι τόσο σημαντικός για σένα πάλεψέ το ακόμα λίγο... Πάντως είναι φανερό ότι πιο εύκολα θα τον έχεις αν τον ''παίξεις'' (αχ, δεν ξέρω τώρα, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα ίσως δεν θέλω πια κτλ-και ύστερα κατηγορούν τις γυναίκες για κάτι τέτοια...), παρά αν είσαι ειλικρινής και ντόμπρα απέναντί του. Σκέψου το αυτό και τι μπορεί να συνεπάγεται για κείνον...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    οπότε που ξανά καταλήγεις?
    Πολύ κακό για το τίποτα.
    Κυνήγι και επιβεβαίωση ζήταγε.
    Πρόσεξε κάρι, αν του δείξεις μεταμέλεια και συγνώμη θα στα κάνει συνέχεια.
    Αμ δεν τα εχω ξαναζησει νομιζεις; Αλλος ενας λογος που δεν τον κυνηγησα. Αλλα αρχισε να μου λεει στο τηλ οτι θελω να καταλαβω καποια πραγματα που ισως δεν καταλαβα καλα γιατι κι εσυ δεν τα εξηγεις σωστα, και να δουμε μετα αν θα χωρισουμε, γιατι μπορει να θελεις να εισαι μονη σου, η να κανεις φασεις απλα του δεκαημερου!! Λες και μιλαγε σε αλλον ανθρωπο ρε!! Προσπαθει να μου ριξει το μπαλακι για τον χωρισμο μας..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Στην συμβουλή που σου έδωσε.Και επίσης δεν χρειάζεται να είσαι τόσο μα τόσο επιθετική και φανατισμένη μόνο την ζαχαρένια σου χαλάς και τπτ άλλο και κανέναν άλλον...
    ποια συμβουλή μου έδωσε?
    Εγώ δεν είδα καμιά συμβουλή παρά μόνο κακία.
    Είμαι επιθετική όταν βλέπω πως πάνω στο πρόβλημα του άλλου, βρισκει κάποιος πάτημα να βγάλει τα δικά του απωθημένα.
    Είναι δημόσιος χώρος και λέμε την άποψη μας ελεύθερα.
    Αν η δική μου δεν σου κάνει, κανένα πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να τη λέω.

Αμ δεν τα εχω ξαναζησει νομιζεις; Αλλος ενας λογος που δεν τον κυνηγησα. Αλλα αρχισε να μου λεει στο τηλ οτι θελω να καταλαβω καποια πραγματα που ισως δεν καταλαβα καλα γιατι κι εσυ δεν τα εξηγεις σωστα, και να δουμε μετα αν θα χωρισουμε, γιατι μπορει να θελεις να εισαι μονη σου, η να κανεις φασεις απλα του δεκαημερου!! Λες και μιλαγε σε αλλον ανθρωπο ρε!! Προσπαθει να μου ριξει το μπαλακι για τον χωρισμο μας..
    φυσικά...
    Το κακό είναι πως χρησιμοποιεί στρατηγικές και παιδικά παιχνιδάκια προκειμένου να τον κάνεις να νιώσει ασφαλή συναισθηματικά.
    Το πρόβλημα του είσαι εσύ και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τη σχέση σας. Έχουμε ξανασυζητήσει και σε άλλο θέμα την ανάγκη του να επιβεβαιώνεται. Θέλεις όμως αυτό από μια σχέση?
    Μήπως να του έδειχνες με μια ωραία κουβέντα πόσο σε κουράζουν οι υστερίες του?

Senior Member
    Γιατί εσύ δεν βγάζεις κακία?Μάλλον εσύ βγάζεις τα απωθημένα σου και βλέπεις τα πράγματα όπως θες εσύ...Εσύ δεν συζητάς αλλά τσακώνεσαι μόνη σου.

Senior Member
    Α, μα είναι τελείως ανώριμος ο τύπος!!!! Είναι μικρός;

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast