Xωρισα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    carrie οταν θα βρεθειτε προσπαθησε να εχεις και τη "ρακετα" μαζι σου .Για το μπαλακι ,για να μη το ξαναπιασεις :)

θα το θυμαμαι! Προσπαθω να βρω δραστικη λυση για να σπασουμε το μοτιβο.. ουφφ

Senior Member
    Λέγοντας ''δικαιολογίες'', δεν εννοώ ότι δεν ειναι δικαιολογημένες, κάθε άλλο. Και πραγματικές που είναι,όμως, το αποτελεσμα για τη σχέση είναι αρνητικό, συν το ότι αν δεν τα συνειδητοποιεί καν θα θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά.. Να σου επιστήσω την προσοχή επίσης στο ότι αν εσύ είσαι συνεχώς ο ψυχολόγος της σχέσης, δε θα είστε ισότιμοι μέσα σε αυτήν και κάπου θα αρχίσει να γέρνει... Αχ βρε κορίτσι, εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Λέγοντας ''δικαιολογίες'', δεν εννοώ ότι δεν ειναι δικαιολογημένες, κάθε άλλο. Και πραγματικές που είναι,όμως, το αποτελεσμα για τη σχέση είναι αρνητικό, συν το ότι αν δεν τα συνειδητοποιεί καν θα θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά.. Να σου επιστήσω την προσοχή επίσης στο ότι αν εσύ είσαι συνεχώς ο ψυχολόγος της σχέσης, δε θα είστε ισότιμοι μέσα σε αυτήν και κάπου θα αρχίσει να γέρνει... Αχ βρε κορίτσι, εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σας!
    Αυτο ειναι ενα θεμα ναι, οτι δεν τα συνειδηοποιει καν.... Δεν ξερω τι μαγικο μπορει να γινει για να βρεθει μια λυση συντομα.. Εγω ειμαι ο ψυχολογος της σχεσης και αυτος ο κριτης και διορθωτης ο δικος μου σε αυτη τη σχεση. Αστα. Μπλεξαμε τα μπουτια μας.

Senior Member
    carrie σβησε αν θελεις κανενα μνμ για να σου στειλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Grammar nazis!Πού είναι η κλαιρ, θέλω να μπει τώρα να δείτε, ΛΟΛ.
    Ο Γιαννάκος είναι γλύκα, δε δέχομαι αντιρρήσεις επί τούτου κυρία.:P
    Ελάτε, πάμε στα σημαντικά λέω, μη χαλάμε τις καρδιές μας, τo χρειαζόμαστε σε τούτους τους καιρούς, να μπορούμε να προσπερνάμε κιόλας. Τα λέω να τ'ακούω.:D
    Τι γίνεσαι σήμερα carrie? Κοιμήθηκες καθόλου?
    ναι? με φώναξε κανείς?
    γιατί ρε παιδιά στραβώνετε τόσο αν σας διορθώσει κάποιος? αφού είναι λάθος, δεν θέλετε να μάθετε το σωστό? θυμάμαι κάποιος είχε μπερδέψει τις λέξεις λοιμός-λιμός και του το είπα και είχε στραβώσει! μα γιατί?!?! η διόρθωση είναι καλοπροαίρετη!

κάρυ, πιστεύω θα τα ξαναβρείτε! μάλλον θέλει να τρέξεις λίγο από πίσω του. το θέμα είναι αν εσύ έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι τέτοιο.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τα περί επιθετικότητας, κακίας και απωθημένων της Θεοφανίας είναι αυταπόδεικτα μέσα από τα απαντητικά μηνύματα που σου έχει στείλει σήμερα στο θέμα αυτό. Μια απλή μελέτη τους δεν οδηγεί σε άλλο συμπέρασμα. Η ίδια παρουσιάζει τον εαυτό της ως τέτοιο και κανείς άλλος.
    ..ακόμη περιμένω απάντηση για το από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα γλυκέ και μη επιθετικέ συμφορουμίτη και ξαναρωτάω: Επειδή δεν σου απάντησα στο υ2υ?

πι ες: καρι σορι για τα ατελείωτα οφ τόπικ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Πριν 10 μηνες συναντηθηκα με ενα παλιο μου συμμαθητη, που οπως ανακαλυψα ηταν ο πιο υπεροχος ξεχωριστος και καταπληκτικος ανθρωπος που ειχα γνωρισει ποτε, πριν 7 μηνες καναμε σχεση, και ημουνα τοσο χαρουμενη που πολλες φορες ενιωθα οτι ειμαι στον παραδεισο, κυριολεκτικα. Τα βρισκαμε σε 9 απο τα 10, σε ολα τα επιπεδα ηταν τοσο ομορφα... Και δε μπρω να δεχτω οτι αυτο το 1 στα 10 μας οδηγησε ωστε πριν 6 ωρες να χωρισουμε...... ΠΟναω αφανταστα, τον θελω πολυ πολυ πολυ, ειμαι ερωτευμενη τρελα μαζι του και τον αγαπαω για ολα αυτα που ειναι... Αυτος δε μπορεσε.. Γιατι δεν ειμαι τοσο καλη και τοσο νορμαλ οσο αυτος, του αξιζει κατι καλυτερο... Πρωτη φορα στη ζωη μου με αγαπησε και με ερωτευτηκε ενας αντρας και μου το εδειχνε συνεχεια με λουλουδακια, λογακια, δεν το ειχα ξαναζησει αυτο.. Και τωρα παει.. Οσο για το λογο που χωρισαμε, η ειλικρινεια μου θα πουν καποιοι, κατι αλλο μπορει να πουν καποιοι αλλοι.. Γενικα ειναι πολυ ηθικος, αφοσιωμενος, συντηρητικος κτλ, και πιασαμε κουβεντα χτες για φαντασιωσεις, και επειδη δε μπορω να λεω ψεματα του ειπα οτι εχω φαντασιωσεις και με αλλους αντρες, στην φαντασια μας οτι θελουμε κανουμε και δεν πιστευα ποτε οτι ηταν τοσο λαθος, οχι με καποιον αλλο ομως που ειμαι ερωτευμενη η κατι τετοιο, ή που ποθω πιο πολυ απο αυτον, αλλα ατομα με τα οποια ποτε δε θα γινοταν τπτ, οπως καποιος σταρ του σινεμα, και τις εχω "ενεργοποιησει" και καποιες φορες που ειμαστε μαζι για να φταιχνομαι πιο πολυ, και ξενερωσε απιστευτα, το θεωρησε προδοσια, οτι δεν με ελκει αυτος κτλ. Το οποιο ειναι τεραστιο ψεμα γιατι πρωτη φορα ενιωσα τοσο ωραια ερωτικα στη ζωη μου με εναν αντρα και μου αρεσει τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ, αλλα με αγχωνε οτι πρεπει να τελειωνω, οτι πρεπει να τον κανω να νιωθει παρα πολυ ποθητος, και ηταν καπως απομακρος οταν μετα το σεξ κατευεθειαν ντυνοτανε και εκανε τσιγαρο, αυτο ηταν το μονο του ελλαττωμα και του το ειχα πει, και δεν ξερω ολα αυτα με κανανε να καταφευγω σε κατι γνωριμο και ασφαλες και οικειο.. Αυτα. Μηπψς τελικα δεν ταιριαζαμε εκει ενω εμενα μου φαινοταν τοσο ωραιο; Και σε αυτον το ιδιο.. Πως φτασαμε να χωρισουμε για αυτον τον λογο; Γιατι εκεινος λεει οτι μονο εμενα σκεφτεται παντα και καμια αλλη... Αισθανομα παρα πολυ ανεπαρκης, και φρικιο της φυσης.. Κατωτερη απο αυτον, χειροτερη, κ.ο.κ...:mad::(:(
    Καλησπέρα.Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και πέτυχα θεματάκι διάνα!λοιπόν που λές Κάρυ, η σχέση που περιέγραψες βρίσκεται στο ίδιο μοτίβο με τη δική μου σχέση...μόνο που το ρόλο τον δικό σου τον έχει ο φίλος μου και το ρόλο του φίλου σου τον έχω εγώ..άκου να σου πω, τα φρικιά στην παρέα είμαστε εγώ και ο φίλος σου και να μην αισθάνεσαι καμία ενοχή.Οκ ρε παιδί μου έκανες τη μαλακία και τα μοιράστηκες μαζί του...αφού βέβαια σου τα είχε πρήξει πρώτα..λες και γουστάρει να μαζοχίζεται ο τύπος!ωραία, και του απαντούσες "όχι μωρό μου, πριν και μετά από σένα το ΧΑΟΣ", θα το πίστευε?στο λέω μετά λόγου γνώσεως, δε θα το πίστευε...και μετά θα σε έβγαζε και ψεύτρα.Το ξέρω γιατί τα ίδια κάνω κι εγώ.Τρελαινόμαστε να αυτοθυματοποιούμαστε για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που προσφέρουμε.Αλλά αν είναι να του τα βγάζεις από τη μύτη του άλλου, καλύτερα να μην του τα δίνεις καθόλου.
    Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά έχω διαβάσει κάπου ότι μια συνήθης πρακτική ανασφαλών ατόμων είναι η λεγόμενη "προβολή".Δηλαδή προβάλλεις σε ένα άτομο δικά σου χαρακτηριστικά προκειμένου να αποποιηθείς τις ενοχές σου.Σκέψου μήπως ο φίλος σου είναι αυτός που τραβάει το ζόρι με τις φαντασιώσεις και το προχωράει κάπως περισσότερο με άλλες γυναίκες στο μυαλό του...μόνο αυτός ξέρει μέσα του τι νιώθει.Και μπορεί να το παλέψει αρκεί να ωριμάσει λίγο...μου φαίνεται περίεργο το ότι παρά την αγάπη που σου έχει βρήκε τη δύναμη να σε χωρίσει και να είναι τόσο σκληρός.
    Δε θέλω να σε στεναχωρώ χειρότερα αλλά εγώ που είμαι ένα αντίστοιχο φρικιό με τον φίλο σου,αν είχα ποτέ τη δύναμη να σταματήσω ολοκληρωτικά το δεσμό μου, θα ήταν επειδή είχα βρει κάτι άλλο..έτσι κάνουν τα ανασφαλή και ζηλιάρικα άτομα.Εκτός κι αν αγαπούν πολύ...οπότε προκειμένου να χάσουν αυτό που αγαπούν, αποφασίζουν να εξανθρωπιστούν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    carrie σβησε αν θελεις κανενα μνμ για να σου στειλω.
    εσβησα!!

Quote Originally Posted by claire View Post
    κάρυ, πιστεύω θα τα ξαναβρείτε! μάλλον θέλει να τρέξεις λίγο από πίσω του. το θέμα είναι αν εσύ έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι τέτοιο.
    αυτο πιστευουν ολοι, γιατι ειμαστε και οι δυο ερωτευμενοι ρε συ.. αν δεν ηταν ο ενας οκ θα χαλαγε αλλα ελα που ειμαστε.. Εχω διαθεση να περναω καλα, και αυτο ειναι το δυσκολο, αν δεν ειμαστε καλα μαζι, πως να βαλω τον ερωτα στην ακρη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Καλησπέρα.Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και πέτυχα θεματάκι διάνα!

Ενδιαφερον!!

λοιπόν που λές Κάρυ, η σχέση που περιέγραψες βρίσκεται στο ίδιο μοτίβο με τη δική μου σχέση...μόνο που το ρόλο τον δικό σου τον έχει ο φίλος μου και το ρόλο του φίλου σου τον έχω εγώ..

Ειμαι ολη αυτια!!!

άκου να σου πω, τα φρικιά στην παρέα είμαστε εγώ και ο φίλος σου και να μην αισθάνεσαι καμία ενοχή.Οκ ρε παιδί μου έκανες τη μαλακία και τα μοιράστηκες μαζί του...αφού βέβαια σου τα είχε πρήξει πρώτα..

αυτο ξαναπες το!!!

λες και γουστάρει να μαζοχίζεται ο τύπος!

Λοιπον, το σκεφτηκα και αυτο, δυστυχως..

ωραία, και του απαντούσες "όχι μωρό μου, πριν και μετά από σένα το ΧΑΟΣ", θα το πίστευε?στο λέω μετά λόγου γνώσεως, δε θα το πίστευε...

Οχι, και δε θα το πιστευε γιατι βασικα μονο τα ασχημα τα πιστευει, με τα καλα εχει ενα θεμα, δεν τα πιστευει με τιποτα!! Ομως τουλαχιστον εκτιμησε οτι ειμαι ειλκρινης, ενω αν η αλλη του ελεγε μονο τα καλα, θα φοβοταν οτι ηταν ψευτρα. Εδω ακομα και εμενα λεει οτι του λεω ψεματα, επειδη δεν του τα λεω ολα με λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μετά θα σε έβγαζε και ψεύτρα.

Ακριβως αυτο ειπα και παραπανω!!

Το ξέρω γιατί τα ίδια κάνω κι εγώ.Τρελαινόμαστε να αυτοθυματοποιούμαστε για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που προσφέρουμε.

Ενδιαφερον, ναι μπορω να πω το εχει αυτο, ολο λεει ποσα δινει αυτος, και ποσα δε δινω εγω. Μπορεις να εντρυφησεις περαιτερω, τους λογους κτλ;

Αλλά αν είναι να του τα βγάζεις από τη μύτη του άλλου, καλύτερα να μην του τα δίνεις καθόλου.

Μια κουβεντα ειναι αυτη, εχει και τα θετικα εχει και τα αρνητικα του. Καλο θα ηταν να δινεις χωρις να τα βγαζεις απο τη μυτη!

Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά έχω διαβάσει κάπου ότι μια συνήθης πρακτική ανασφαλών ατόμων είναι η λεγόμενη "προβολή".Δηλαδή προβάλλεις σε ένα άτομο δικά σου χαρακτηριστικά προκειμένου να αποποιηθείς τις ενοχές σου.

Αυτο το εχω πολυ εντονα μεσα μου ως κανονα, αλλα μαλλον δεν ισχυει παντα, δλδ καθε φορα που μου λεει βαρεθηκες; Σκεφτομαι οτι βαρεθηκε αυτος, καθε φορα που μου λεει δεν ενθουσαιζεσαι, σκεφτομαι οτι αυτος δεν ενθουσιαζεται. Με σενα ετσι ειναι;

Σκέψου μήπως ο φίλος σου είναι αυτός που τραβάει το ζόρι με τις φαντασιώσεις και το προχωράει κάπως περισσότερο με άλλες γυναίκες στο μυαλό του...μόνο αυτός ξέρει μέσα του τι νιώθει.

Εσυ ετσι θα αντιδρουσες δλδ; Θα τα εχωνες στον αλλο αν και εσυ εχεις περισσοτερες φαντασιωσεις; Τον πιστευω για οτι μου λεει παντως συνηθως..

Και μπορεί να το παλέψει αρκεί να ωριμάσει λίγο...μου φαίνεται περίεργο το ότι παρά την αγάπη που σου έχει βρήκε τη δύναμη να σε χωρίσει και να είναι τόσο σκληρός.

Λοιπον δεν την βρηκε, εγω νομιζα οτι ειχαμε χωρισει, αυτος στο μυαλο του εκανε παιχνιδακια να ει πως θα αντιδρασω, επαιρνε το χρονο του να σκεφτει κτλ, και νομιζε οτι το ιδιο εκανα και εγω και οτι το ειχα καταλαβει. Εμενα ομως το μυαλο μου δεν ειναι σαν το δικο του, παει παντα στο χειροτερο σεναριο, ως ανεπαρκης που νιωθω και με μια ταση να σκεφτομαι τα χειροτερα, ωστε αν ερθουν τα καλυτερα οκ, αλλα αν σκεφτομουν τα καλτυερα και μου ερχονταν τα χειροτερα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΤΠΤ. Σκεφτομαστε διαφορετικα και εμπλεκονται και τα συμπλεγματα μας και αυτο δυσκολευει την κατανοηση και επικοινωνια.. Με αγαπαει οντως πολυ και δε με χωρισε, αλλα ηταν πολυ σκληρος γιατι πληγωθηκε και ηθελε να με πληγωσει και εμενα, το εκανε και χειριστικα και ψυχραιμα, εγω αυτα δυσκολευομαι να τα κανω, για αυτο δεν τα κατανοω κιολας οταν μου τα κανουν, και ψαρωνω, αλλα μετα απο τοσους μηνες τον ψιλομαθαινω.. Πρεπει ρε γμτ τελικα να εχει κανεις πιστη και να προχωραει..

Δε θέλω να σε στεναχωρώ χειρότερα αλλά εγώ που είμαι ένα αντίστοιχο φρικιό με τον φίλο σου,αν είχα ποτέ τη δύναμη να σταματήσω ολοκληρωτικά το δεσμό μου, θα ήταν επειδή είχα βρει κάτι άλλο..έτσι κάνουν τα ανασφαλή και ζηλιάρικα άτομα.Εκτός κι αν αγαπούν πολύ...οπότε προκειμένου να χάσουν αυτό που αγαπούν, αποφασίζουν να εξανθρωπιστούν.

Αυτος ομως απο οτι μου εχει πει παντα με τις προηγουμενες σχεσεις του εχει τελειωσει ομορφα και ηρεμα επειδη τους τελειωσε το συναισθημα, δε μου εχει πει ποτε οτι εβρισκε κατι αλλο.. Το να αποφασιζεις να εξανθρωπιζεσαι μια κουβεντα ειναι, ειδικα οταν πιστευεις οτι δεν εχεις κανενα προβλημα και φταιει παντα ο αλλος. Γιατι να αλλαξεις εσυ λοιπον; Τον αλλο προσπαθεις να αλλαξεις. Αν εσυ εχεις επιγνωση τους θεματος σου και προσπαθεις να αλλαξεις μπραβο, στον φιλο μου τι να κανω για να το παρει χαμπαρι;
    Σε ευχαριστω πολυ, πολυ ενδιαφερουσα η παρεμβαση σου στο θεμα μου!

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ, πολυ ενδιαφερουσα η παρεμβαση σου στο θεμα μου!
    χμμ...τι να κάνεις για να το πάρει χαμπάρι...μισό να φάω σοκολατίτσα λίγο..:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    οκ έφαγα!
    λοιπόν που λες..προσπάθησα να τα κατηγοριοποιήσω γιατί είναι αρκετά αυτά που θέλω να σου πω.
    1)ως προς το τι μπορείς να κάνεις εσύ για να το πάρει χαμπάρι.Η απάντηση είναι τίποτα.Ούτε μπορείς ούτε πρέπει.Δεν μπορείς γιατί όταν κάποιος είναι τόσο ανασφαλής πρέπει ή μόνος του ή με κάποιον ειδικό να το ψάξει λίγο και να το διορθώσει γιατί απλά δεν πάει μπροστά η ζωή έτσι.Δεν πρέπει γιατί σε μια σχέση δε γίνεται να κάνει ο ένας τον ψυχολόγο και ο άλλος τον ψυχαναλυόμενο.Είναι εντελώς άδικο και για τους δύο και με μαθηματική ακρίβεια ξενερώνει και τους δύο ειδικά όταν έχουν την αυτογνωσία και καταλαβαίνουν μόνοι τους το ρόλο που έχουν υιοθετήσει.(Στην τελική, πως θα ζήσουν και οι έρμοι οι επαγγελματίες ψυχολόγοι???)
    2)Σε καμμία περίπτωση μην τον αφήσεις να πιστεύει ότι ήταν δικαιολογημένη η αντίδρασή του..τι πάει να πει παιχνιδάκια και ότι και συ θα έκανες το ίδιο?πολύ εγωιστικό είναι αυτό ρε Κάρυ, δεν είσαι και κανένας εγκληματίας να σε αφήνει τόσες μέρες μέσα στη στεναχώρια για κάτι που αυτός προκάλεσε στην τελική..μπορεί να είναι όντως χρυσό παιδί και ψυχούλα αλλά είναι και ανώριμος.Σίγουρα λοιπόν δώσε του να καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ελεεινές.Και πες του ότι και συ κομματιάστηκες και αισθάνθηκες φρικιό και όλα αυτά τα κοσμητικά που χρησιμοποίησες στο πρώτο σου μήνυμα.Εάν δεν του ξεκόψεις τώρα το ελάττωμα θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη...πίστεψέ με!
    3) Ως προς το θέμα των φαντασιώσεων..είναι ανθρώπινο.Είναι σα να κατηγορείς τον ήλιο που ανατέλλει κάθε πρωί...δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ο άλλος σαν αστυνομία της σκέψης.Βασικά, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιες συζητήσεις μεταξύ ζευγαριών.Ο καθένας τη βρίσκει όπως γουστάρει.Κι εγώ έχω φαντασιώσεις αλλά η ιδέα ότι έχει και ο φίλος μου με τρελαίνει.Ως συνέπεια, τις δικές μου φαντασιώσεις τις ενδυναμώνω περισσότερο από ότι θα έκανε εκείνος φερειπείν διότι εντελώς διαστροφικά σκεπτόμενη, αν με αφήσει αυτός, πηγαίνοντας να ικανοποιήσει την πολύ χειροπιαστή φαντασίωσή του με την Αντζελίνα Τζολί, τουλάχιστον δε θα μείνω μόνη..γαμάτο ε ?αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και ο φίλος σου σκέφτεται έτσι,εγώ παραείμαι φρικ μάλλον!
    4) Κάπου διάβασα στις απαντήσεις που έδινες στους άλλους συνφορουμίτες ότι καταπιέζεσαι στο σεξ να τον επιβεβαιώνεις κλπ..αν δεν δεν κατάλαβα καλά διόρθωσέ με έτσι?αυτό είναι μέγα λάθος.Σιγά μην καταπιεστείς κιόλας ρε Κάρυ.Τι πρέπει δηλαδή να κάνεις?να αγκομαχάς σαν τρένο.Εντάξει δε λέμε να λιμάρεις νύχι την ώρα της πράξης αλλά το θέμα είναι αν το απολαμβάνεις κι εσύ .Όχι να κάθεσαι τώρα εσύ να πλάθεις ολόκληρα σενάρια (για τα οποία στο τέλος κατηγορείσαι κιόλας) για να του δείχνεις πόσο τρελά τον ποθείς,ήμαρτον!!δεν έχουμε πάντα διάθεση, τόσα μας προβληματίζουν καθημερινά, τροϊκες και μαλακίες, πως να συγκεντρωθείς δλδ και να τα δώσεις όλα??(κάνω λίγο χουμοράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει)
    5)Αν θες να κάνεις κάτι, μέχρι τουλάχιστον να σε εμπιστευτεί (εφόσον είστε ακόμα στην αρχή της σχέσης), μια συμβουλή:Δε χρειάζεται να λες ψέμματα..απλά μη λες όλη την αλήθεια.Η αλήθεια πληγώνει και ο κάθε άνθρωπος σε τέτοια ερεθίσματα δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει.Πάντως ελπίζω να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει τελικά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    οκ έφαγα!

καλη χωνεψη!!

λοιπόν που λες..προσπάθησα να τα κατηγοριοποιήσω γιατί είναι αρκετά αυτά που θέλω να σου πω.
    1)ως προς το τι μπορείς να κάνεις εσύ για να το πάρει χαμπάρι.Η απάντηση είναι τίποτα.Ούτε μπορείς ούτε πρέπει.Δεν μπορείς γιατί όταν κάποιος είναι τόσο ανασφαλής πρέπει ή μόνος του ή με κάποιον ειδικό να το ψάξει λίγο και να το διορθώσει γιατί απλά δεν πάει μπροστά η ζωή έτσι.

Ευτυχως θελει να παει σε ψυχολογο, γιατι αναγνωριζει οτι εχει θεματα αν και οχι το συγκεκριμενο (ανασφαλεια-ζηλεια), αλλα δεν εχει χρημα αυτη την περιοδο!

Δεν πρέπει γιατί σε μια σχέση δε γίνεται να κάνει ο ένας τον ψυχολόγο και ο άλλος τον ψυχαναλυόμενο.Είναι εντελώς άδικο και για τους δύο και με μαθηματική ακρίβεια ξενερώνει και τους δύο ειδικά όταν έχουν την αυτογνωσία και καταλαβαίνουν μόνοι τους το ρόλο που έχουν υιοθετήσει.(Στην τελική, πως θα ζήσουν και οι έρμοι οι επαγγελματίες ψυχολόγοι???)

Εμ του το λεω, αλλα ελα που μου κανει εμενα τον ψυχολογο, γιατι με αγπαει λεει και θελει να βοηθαει να γινομαι καλυτερη!! Του ειπα οτι αυτο εξ ορισμου εχει αρνητικη βαση, οτι δλδ δεν ειμαι αρκετα καλη και θελει να με αλλαξει, και το καταλαβε, αλλα οψομεθα.. πρεπει να το καταλαβει καλα..

2)Σε καμμία περίπτωση μην τον αφήσεις να πιστεύει ότι ήταν δικαιολογημένη η αντίδρασή του..τι πάει να πει παιχνιδάκια και ότι και συ θα έκανες το ίδιο?πολύ εγωιστικό είναι αυτό ρε Κάρυ, δεν είσαι και κανένας εγκληματίας να σε αφήνει τόσες μέρες μέσα στη στεναχώρια για κάτι που αυτός προκάλεσε στην τελική..μπορεί να είναι όντως χρυσό παιδί και ψυχούλα αλλά είναι και ανώριμος.Σίγουρα λοιπόν δώσε του να καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ελεεινές.Και πες του ότι και συ κομματιάστηκες και αισθάνθηκες φρικιό και όλα αυτά τα κοσμητικά που χρησιμοποίησες στο πρώτο σου μήνυμα.Εάν δεν του ξεκόψεις τώρα το ελάττωμα θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη...πίστεψέ με!

σε κατι τετοια μου λεει οτι ειναι φυσιολογικα να γινονται αυτα στα ζευγαρια, και αυτος δεν ειπε ποτε να χωρισουμε, απλα εκνευριστηκε και ηθελε να τον κυνηγησω, και δεν ειναι ποτε ολα τελεια, δεν ειπα να ειναι ολα τελεια, αλλα οχι καθε μηνα τσακωμους.. δε θελω.. η ψυχολογος μου μου ειπε οποτε τον βλεπω να γινεται χειριστικος να του το λεω. Το κανω και οντως αυτο καπως τον φερνει στα ισα του.. δεν ξερω, καμια φορα αναρωτιεμαι, με αγαπαει εμενα σαν ατομο και με θελει σαν καρι, ή εγω ερμηνευω ετσι την ζηλεια του και την ανασφαλεια του που με κανει να νιωθεω σημαντικη και οτι με θελει μη με χασει γαι να επιβεβαιωνεται; :/ Πως θα του το κοψω το ελαττωμα πωςςςςς

3) Ως προς το θέμα των φαντασιώσεων..είναι ανθρώπινο.Είναι σα να κατηγορείς τον ήλιο που ανατέλλει κάθε πρωί...δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ο άλλος σαν αστυνομία της σκέψης.Βασικά, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιες συζητήσεις μεταξύ ζευγαριών.Ο καθένας τη βρίσκει όπως γουστάρει.Κι εγώ έχω φαντασιώσεις αλλά η ιδέα ότι έχει και ο φίλος μου με τρελαίνει.Ως συνέπεια, τις δικές μου φαντασιώσεις τις ενδυναμώνω περισσότερο από ότι θα έκανε εκείνος φερειπείν διότι εντελώς διαστροφικά σκεπτόμενη, αν με αφήσει αυτός, πηγαίνοντας να ικανοποιήσει την πολύ χειροπιαστή φαντασίωσή του με την Αντζελίνα Τζολί, τουλάχιστον δε θα μείνω μόνη..γαμάτο ε ?αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και ο φίλος σου σκέφτεται έτσι,εγώ παραείμαι φρικ μάλλον!

Χμμ.. καταλαβα, ειναι σαν εμενα που επειδη φοβαμαι οτι θα με αφησει, το σκεφτομαι συνεχεια και με "ενδυναμωνω" απεναντι σε αυτη την πιθανοτητα. Μηπως χανουμε καποια πραγματα ομως μη δειχνοντας λιγη παραπανω πιστη και εμπιστοσυνη; Α και δεν εισαι φρικ!

4) Κάπου διάβασα στις απαντήσεις που έδινες στους άλλους συνφορουμίτες ότι καταπιέζεσαι στο σεξ να τον επιβεβαιώνεις κλπ..αν δεν δεν κατάλαβα καλά διόρθωσέ με έτσι?αυτό είναι μέγα λάθος.Σιγά μην καταπιεστείς κιόλας ρε Κάρυ.Τι πρέπει δηλαδή να κάνεις?να αγκομαχάς σαν τρένο.Εντάξει δε λέμε να λιμάρεις νύχι την ώρα της πράξης αλλά το θέμα είναι αν το απολαμβάνεις κι εσύ .Όχι να κάθεσαι τώρα εσύ να πλάθεις ολόκληρα σενάρια (για τα οποία στο τέλος κατηγορείσαι κιόλας) για να του δείχνεις πόσο τρελά τον ποθείς,ήμαρτον!!δεν έχουμε πάντα διάθεση, τόσα μας προβληματίζουν καθημερινά, τροϊκες και μαλακίες, πως να συγκεντρωθείς δλδ και να τα δώσεις όλα??(κάνω λίγο χουμοράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει)

καθολου δεν με πειραζει, εκτιμω το χιουμορ! Δεν καταπιεζομουν οπως το λες, αλλα προσπαθουσα να ειμαι πιο κοντα σε αυτο που νομιζα οτι θελουν οι αντρες, αλλα και που ο ιδιος μου ζηταγε, να ειμαι πιο παθιασμενη, πιο ενθουσιασμενη.. Ηθελα να τα κανω και τα εκανα παντως, δεν υποκρινομουν, καποια που δε μου βγαινανε δεν τα εκανα

5)Αν θες να κάνεις κάτι, μέχρι τουλάχιστον να σε εμπιστευτεί (εφόσον είστε ακόμα στην αρχή της σχέσης), μια συμβουλή:Δε χρειάζεται να λες ψέμματα..απλά μη λες όλη την αλήθεια.Η αλήθεια πληγώνει και ο κάθε άνθρωπος σε τέτοια ερεθίσματα δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει.Πάντως ελπίζω να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει τελικά.

Παντως σε εναν τετοιο ανθρωπο αν δεν λες ολη την αληθεια σε λεει ψευτρα! και αφου τον τρωει και ολο θελει να μαθαινει, οσα περισσοτερα θες να μαθαινεις, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να πληγωθεις, μηπως μαζοχιζονται ολα αυτα τα ατομα που θελουν να ξερουν τα παντα; μηπως θελουν να χαλασουν τη σχεση και ψαχνουν αφορμες;
    Μερσι ξανα!!

Senior Member
    Αρσι δε μπορω να σκεφτομαι μονο τα αρνητικα του δυστυχως, ειχε και τοσα καλα.......... Παρα πολλα......
    Κάρι μου, δε σου είπα να σκεφτείς μόνο τα αρνητικά αλλά καταρχάς ότι το τελευταίο συμβάν δεν είναι το θέμα σας (οπότε μην το σκέφτεσαι καν το συγκεκριμένο, εκεί πήγαινε το φύγε από κει) και κατα δεύτερον να τα ζυγίσεις και να δεις αν μπορείς να ζήσεις μ'αυτό.

Αν έχει πάρα πολλά καλά που ξεπερνούν ή ισορροπούν το πρόβλημα και μπορείς να δεχτείς το συγκεκριμένο 'κουσούρι' στη ζωή σου, τότε οκ.

Πάντως ακόμα κι αν λυθεί, θέλει το χρόνο του, και θα υπάρχει στη ζωή σου, οπότε τότε χρειάζεται να δεις πως θα το χειριστείς ώστε να είναι λιγότερο ανώδυνο.

πχ τζάμπα το κλάμα και ο πόνος του χωρισμού!

Τώρα...πως να σπάσει αυτός ο κύκλος. Ειλικρινά δεν ξέρω, το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην του 'δίνεις' αυτό που θέλει και τρέφεται αυτές τις στιγμές, όπως πχ το κυνήγι.
    Απλά την επόμενη φορά (εύχομαι να μην υπάρξει!) δεν κάνεις καμία απολύτως κίνηση κι όταν επιστρέψει γιατί θα επιστρέψει, επικαλείσαι τα λόγια του. Αυτό δε θέλει? Αυτό δεν είπε? Κι αν θεωρεί όντως ότι δεν του κάνεις γι'αυτό και γι'αυτό κι ότι δεν τον αγαπάς και δεν τον σκέφτεσαι ακόμα κι αν η πραγματικότητα είναι άλλη, σημασία έχει πως την εκλαμβάνει αυτός. Οπότε τι? Και στην ουσία σε μειώνει πολύ με όλο αυτό, αμφισβητώντας τα συναισθήματά σου.

Το μόνο σίγουρο που πιστεύω, είναι να δεις εσύ αν νιώθεις καλά στη σχέση κι αν μπορείς να αποδεχτείς αυτό το κομμάτι του εαυτού του και προσπάθησε να διακρίνεις τους χειρισμούς του ώστε να μη μπαίνεις στο παιχνίδι και πονάς.

Senior Member
    Arsi συμφωνώ μαζί σου!

Η κουβέντα με τις φαντασιώσεις που του είπες ίσως ήταν η καλή πρόφαση που έψαχνε για να την κάνει. Και οι λόγοι που ήθελε να την κάνει μπορεί να σχετίζονταν είτε με το τι θεωρούσε στα βαθύτερα της ψυχής του ως την κατάλληλη σχέση γι αυτόν και το κατά πόσο η σχέση του μαζί σου ανταποκρινόταν και πόσο σε αυτή του την προσδοκία είτε με πτυχές του χαρακτήρα σου τις οποίες δεν μπορούσε να ανεχτεί για τις οποίες όμως δεν εκφραζόταν. Αν σε αγαπούσε τόσο πολύ δε θα σηκωνόταν να φευγε και μάλιστα σχεδόν αμέσως, και ούτε βεβαια μιλούμε να του ομολογούσες απάτη ούτε να σε έπιανε επ αυτοφώρο. Θα ζητούσε εξηγήσεις, θα νευρίαζε κλπ κλπ αλλά δεν θα φευγε!!
    γιάννης

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast