Xωρισα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Το οτί "έφυγε" δείχνει οτί αυτό που άκουσε δεν μπορούσε να το δεχτεί κάι οτί ήταν πέρα από τις προσδοκίες που είχε απο την καρυ και κάτι σαν απογοήτευση. Προφανώς σοκαρίστηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως οτί δεν την αγαπά. Απλά το συνδύασε με κάτι το απαράδεκτο για εκείνον..θέλει τον χρόνο του για να καταλάβει αλλά και την εξηγηση από την καρυ.Τώρα καρυ αν τον θες σκέψου αν αυτό το αρνητικό κουσούρι του,το οποίο δύσκολα θα το διώξει,καλύπτει όλα τα καλά που σου προσφέρει. Άν όχι τότε δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί του,αν ναι τότε μην τον προκαλείς με τέτοιες συζητήσεις και να τις αποφεύγεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Κάρι μου, δε σου είπα να σκεφτείς μόνο τα αρνητικά αλλά καταρχάς ότι το τελευταίο συμβάν δεν είναι το θέμα σας (οπότε μην το σκέφτεσαι καν το συγκεκριμένο, εκεί πήγαινε το φύγε από κει) και κατα δεύτερον να τα ζυγίσεις και να δεις αν μπορείς να ζήσεις μ'αυτό.

Got it!!

Αν έχει πάρα πολλά καλά που ξεπερνούν ή ισορροπούν το πρόβλημα και μπορείς να δεχτείς το συγκεκριμένο 'κουσούρι' στη ζωή σου, τότε οκ.

Eχει παρα πολυ καλα, ειναι αληθεια, και ταιραζουμε σε πολλα πραγματα, μου αρεσει πολυ, εχω παρομοια φιλοσοφια για τη ζωη, μπορουμε να ειμαστε και φιλοι, ειναι πολυ τρυφερος, γλυκος και δοτικος (αμα θελει), για αυτο καποτε πιστευα οτι ειναι too good to be true (ισως ειχα δικιο..), ή too good to be with me..

Πάντως ακόμα κι αν λυθεί, θέλει το χρόνο του, και θα υπάρχει στη ζωή σου, οπότε τότε χρειάζεται να δεις πως θα το χειριστείς ώστε να είναι λιγότερο ανώδυνο.

πχ τζάμπα το κλάμα και ο πόνος του χωρισμού!

Δεν υπαρχει τπτ σχεδον που να μην ξερει πια απο αυτα που τον ενδιαφερουν, οποτε αλλες ανακρισεις και αμφιβολιες δε θα ανεχτω, και πια εχω τροπο να του τις γυρισω στα μουτρα..

Τώρα...πως να σπάσει αυτός ο κύκλος. Ειλικρινά δεν ξέρω, το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην του 'δίνεις' αυτό που θέλει και τρέφεται αυτές τις στιγμές, όπως πχ το κυνήγι.
    Απλά την επόμενη φορά (εύχομαι να μην υπάρξει!) δεν κάνεις καμία απολύτως κίνηση κι όταν επιστρέψει γιατί θα επιστρέψει, επικαλείσαι τα λόγια του.

Οπως μου εγραψε σε πριβε ενας ζηλιαρης του φορουμ, οι ζηλιαρηδες το κυνηγι επιζητουνε με αυτα τα παιχνιδακια για να επιβεβαιωνονται, και ο ζηλιαρης θελει τον συντροφο του δεδομενο γι ανα αισθανεται καλα, δλδ το δε σε κυνηγαω και σε φτυνω για να κολλησεις, μου ειπαν οτι δε δουλευει για τους κτητικους και ζηλιαρηδες με θεματα ελεγχου.

Αυτό δε θέλει? Αυτό δεν είπε? Κι αν θεωρεί όντως ότι δεν του κάνεις γι'αυτό και γι'αυτό κι ότι δεν τον αγαπάς και δεν τον σκέφτεσαι ακόμα κι αν η πραγματικότητα είναι άλλη, σημασία έχει πως την εκλαμβάνει αυτός. Οπότε τι? Και στην ουσία σε μειώνει πολύ με όλο αυτό, αμφισβητώντας τα συναισθήματά σου.

Αμε τα ξερω, και νιωθω οτι με μειωνει, αλλα ξερω οτι το προβλημα του δεν ειμαι στα αληθεια εγω, αλλα αυτος το εχει, λογω των ανασφαλειων του και φοβιων, που βρισκουν πατημα και καλα ερμηνευοντας οπως θελει (δλδ αρνητικα) πραγματα που λεω και κανω...

Το μόνο σίγουρο που πιστεύω, είναι να δεις εσύ αν νιώθεις καλά στη σχέση κι αν μπορείς να αποδεχτείς αυτό το κομμάτι του εαυτού του και προσπάθησε να διακρίνεις τους χειρισμούς του ώστε να μη μπαίνεις στο παιχνίδι και πονάς.

Τους διακρινω ρε γμτ, και δε σκαω, αλλα οταν με βλεπει οτι δε σκαω, μου λεει δεν ενδιαφερεσαι για μενα αφου δε στεναχωριεσαι, χωριζουμε.
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η κουβέντα με τις φαντασιώσεις που του είπες ίσως ήταν η καλή πρόφαση που έψαχνε για να την κάνει.

Μπα οχι προφαση, πατημα για να επιβεβαιωνει τις ανασφαλειες του

Και οι λόγοι που ήθελε να την κάνει μπορεί να σχετίζονταν είτε με το τι θεωρούσε στα βαθύτερα της ψυχής του ως την κατάλληλη σχέση γι αυτόν και το κατά πόσο η σχέση του μαζί σου ανταποκρινόταν και πόσο σε αυτή του την προσδοκία είτε με πτυχές του χαρακτήρα σου τις οποίες δεν μπορούσε να ανεχτεί για τις οποίες όμως δεν εκφραζόταν.

Βάι βάι βάι

Αν σε αγαπούσε τόσο πολύ δε θα σηκωνόταν να φευγε και μάλιστα σχεδόν αμέσως, και ούτε βεβαια μιλούμε να του ομολογούσες απάτη ούτε να σε έπιανε επ αυτοφώρο. Θα ζητούσε εξηγήσεις, θα νευρίαζε κλπ κλπ αλλά δεν θα φευγε!!

Ζητησε εξηγησεις, νευριασε, κλπ κλπ, αλλα εφυγε γιατι α) δεν αντεχε να με βλεπει γιατι τον ειχα "πληγωσει" πολυ και για να παρει λιγο το χρονο του και β) για να τον κυνηγησω, να δει αν τον θελω κλπ κλπ
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το οτί "έφυγε" δείχνει οτί αυτό που άκουσε δεν μπορούσε να το δεχτεί κάι οτί ήταν πέρα από τις προσδοκίες που είχε απο την καρυ και κάτι σαν απογοήτευση. Προφανώς σοκαρίστηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως οτί δεν την αγαπά.

Το αλλο το εχεις ακουσει; Οτι ο,τι σκεφτομαστε για τον αλλο και του επιρρπτουμε σαν ευθυνη και τον υποπτευομαστε, ειναι επειδη το δικο μας μυαλο ειναι ετσι και εμεις τα σκεφτομαστε αυτα;

Απλά το συνδύασε με κάτι το απαράδεκτο για εκείνον..

κατι απαραδεκτον ισως επειδη τα σκεφτεται και ο ιδιος

θέλει τον χρόνο του για να καταλάβει αλλά και την εξηγηση από την καρυ.

τα πηρε και τα δυο, χτες μιλησαμε, με δικη του πρωτοβουλια, μου εκανε και παραπονα κιολας γιατι δεν τον κυνηγησα αρκετα!

Τώρα καρυ αν τον θες σκέψου αν αυτό το αρνητικό κουσούρι του,το οποίο δύσκολα θα το διώξει,καλύπτει όλα τα καλά που σου προσφέρει.

Μην το λες, μπορει να με δεις ξαφνικα εμενα να υποφερω και να ανησυχω και αυτος να ειναι τραλαλα στην κοσμαρα του να κανει τη ζωαρα του. Λιγες φορες το εχουμε δει το σεναριο να αντιστρεφεται;

Άν όχι τότε δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί του,αν ναι τότε μην τον προκαλείς με τέτοιες συζητήσεις και να τις αποφεύγεις..

Δεν προκαλεσα εγω τς συζητησεις νομιζω.
    Λοιπον.. χθες βγηκαμε και υποτιθεται οτι ειμαστε σε φαση να τα ξαναβρουμε.. σημερα ξυπνησα ομως και σκεφτομουν πολυ εντονα τους γονεις μου.. ο πατερας μου ζηλευε τη μανα μου και συνεχεια την κατηγορουσε για πραγματα που δεν υπηρχαν, και στο τελος αυτος που ζηλευε και ελεγχε τον αλλον αυτος κερατωσε τελικα, και η μανα μου ηταν παντα αρνακι... Και φοβαμαι μηπως γινει αυτο και σε μας.. Γιατι μιλωντας για φαντασιωσεις ο ιδιος ειπε οτι ενταξει αμα σκεφτεσαι πολλους δεν υπαρχει προβλημα οσο το να εχεις εμμονες με καποιον-καποιους, και επισης παλι δεν υπαρχει προβλημα αν δε θες να κανεις την φαντασιωση σου πραξη. Και πανω στις συζητησεις, σε κατασταση μαλλον που τον ειχε χασει το συνηθισμενο αυτοελεγχο, μου ειπε οτι εκτος απο μενα σκεφτεται μονο αλλες δυο κοπελες, και οτι ναι αν ποτε ηταν μονος και του δινοταν η ευκαιρια θα εκανε κατι. Κατι που ειναι σημαντικο για αυτον, γιατι τον ενδιεφερε οτι εγω ποτε δε θα εκανα κατι με τα αντικειμενα των φαντασιωσεων μου ακομα και μονη. Αλλα αυτος... Εγω υποτιθεται ημουν η υποπτη, αλλος βγηκε! χα! και στεναχωρειμαι πολυ, γιατι εγω δε μπορω ουτε να ελεγχω ουτε να ζηλευω. Εγω αμα νιωθω ασφαλης μενω, και αν οχι φευγω, και τωρα εχω ερθει σε περιεργη θεση... τι να κανω;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Λοιπον.. χθες βγηκαμε και υποτιθεται οτι ειμαστε σε φαση να τα ξαναβρουμε.. σημερα ξυπνησα ομως και σκεφτομουν πολυ εντονα τους γονεις μου.. ο πατερας μου ζηλευε τη μανα μου και συνεχεια την κατηγορουσε για πραγματα που δεν υπηρχαν, και στο τελος αυτος που ζηλευε και ελεγχε τον αλλον αυτος κερατωσε τελικα, και η μανα μου ηταν παντα αρνακι... Και φοβαμαι μηπως γινει αυτο και σε μας.. Γιατι μιλωντας για φαντασιωσεις ο ιδιος ειπε οτι ενταξει αμα σκεφτεσαι πολλους δεν υπαρχει προβλημα οσο το να εχεις εμμονες με καποιον-καποιους, και επισης παλι δεν υπαρχει προβλημα αν δε θες να κανεις την φαντασιωση σου πραξη. Και πανω στις συζητησεις, σε κατασταση μαλλον που τον ειχε χασει το συνηθισμενο αυτοελεγχο, μου ειπε οτι εκτος απο μενα σκεφτεται μονο αλλες δυο κοπελες, και οτι ναι αν ποτε ηταν μονος και του δινοταν η ευκαιρια θα εκανε κατι. Κατι που ειναι σημαντικο για αυτον, γιατι τον ενδιεφερε οτι εγω ποτε δε θα εκανα κατι με τα αντικειμενα των φαντασιωσεων μου ακομα και μονη. Αλλα αυτος... Εγω υποτιθεται ημουν η υποπτη, αλλος βγηκε! χα! και στεναχωρειμαι πολυ, γιατι εγω δε μπορω ουτε να ελεγχω ουτε να ζηλευω. Εγω αμα νιωθω ασφαλης μενω, και αν οχι φευγω, και τωρα εχω ερθει σε περιεργη θεση... τι να κανω;;

Μόνο άλλες δυο κοπέλες! Οκ..

Τουλάχιστον, παραδέχτηκε ότι δεν είναι κάποιο εξωγήινο είδος άντρα που δεν έχει φαντασιώσεις ποτέ!
    Είναι οκ, λοιπόν, να έχεις κι εσύ φαντασιώσεις, αλλά και πάλι, με τους δικούς του όρους!

carrie μου, δεν αποκλείεται να έχει βάση αυτό που σκέφτηκες και να είναι όλη αυτή η συμπεριφορά του κάποιου είδους προβολή..
    Σχετικά με το φόβο σου, ξέρεις ότι εσείς δεν είστε οι γονείς σου, όμως πώς νιώθεις και μετά τη χθεσινή συνάντηση;
    Κατάλαβες αν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε περίπτωση που περάσει κι αυτή η μπόρα και συνεχίσετε;
    Ότι υπάρχουν συναισθήματα και δέσιμο, ναι, αλλά θα είσαι καλά μέσα σε αυτή τη σχέση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Σχετικά με το φόβο σου, ξέρεις ότι εσείς δεν είστε οι γονείς σου, όμως πώς νιώθεις και μετά τη χθεσινή συνάντηση;

Ασχημα, αλλα σκεφτομαι μηπως τωρα κανω εγω προβολες και ερμηνευω τα πραγματα απο δικες μου ανασφαλειες, γιατι εχω πολυ εντονες εμπειριες απο το οικογενειακο περιβαλλον, και νομιζω οτι οκ, πρεπει να υπαρχουν και ζηλιαρηδες που δεν απατανε.. Δεν ξερω..

Κατάλαβες αν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε περίπτωση που περάσει κι αυτή η μπόρα και συνεχίσετε;

Καταλαβα οτι σε αυτον θα αλλαξει ναι.. Εκτος κι αν ειναι προσωρινη η αλλαγη, η καταλαβα λαθος, αλλα δε νομιζω, μια τετοια αισθηση εχω, οτι αυτος καλα θα ειναι, εγω να δω τι θα κανω. Μαλλον αυτο ηθελε, παντα αισθανοταν καλυτερα αμα με καταφερνε και αισθανομουν χειροτερα, και τωρα μπορει να μου φορτωσε τους φοβους του και να ειναι τρισευτυχισμενος. Λοιπον μου φαινεται αυτο το θρεντ πρεπει να το κανουμε βιβλιο.

Ότι υπάρχουν συναισθήματα και δέσιμο, ναι, αλλά θα είσαι καλά μέσα σε αυτή τη σχέση;

Δεν ξερω ακομα.. Σιγουρα σε καποια ειμαι πολυ χαρουμενη, αλλα τωρα εχω αμφιβολιες οτι με ηθελε ποτε και δεν ηταν πια ενα κυνηγητο για επιβεβαιωση, και οτι τωρα που μπορει να ασιθανθηκε οτι επιασε το θηραμα μπορει να φερεται ασχημα η να με αφησει, η να με κερατωσει. θα δειξει ο χρονος..
    Τιτλος βιβλιου: "O συντροφος μας: δεκτης αγαπης ή πομπος επιβεβαιωσης?"

Senior Member
    Όταν ξέρεις πως είναι σαν άνθρωπος και τι τον ενοχλεί και τι θεματάκια κουβαλάει τότε ναι τον προκαλείς όταν κάθεσαι και δέχεσαι να συζητήσεις περίεργα θέματα.Ακόμα και αν αυτός στο ζήτησε δεν θα έπρεπε να το δεχτείς γτ θα έπρεπε να καταλάβεις οτί αυτό θα έκανε κακό στη σχέση σας. Εκτός εαν επιδίωκες να "επαναστατήσεις" μεσα από μια καταπίεσει που μπορεί να δεχόσουν. Καλό είναι να αποφεύγουμε να συζητάμε θέματα που πληγώνουν..

Senior Member
    δεν ειμαι αυτης της αποψης, ποσο μαλλον οταν ο ενας ειναι πιεστικος και ο αλλος ενοχικος, δεν υπαρχουν πρεπει να κανεις αυτο και το αλλο, ο καθενας κανει οτι μπορει, θελει, και νομιζει καλυτερο, εμπλεκομενων και συμπλεγματων.

Senior Member
    σημερα ξυπνησα ομως και σκεφτομουν πολυ εντονα τους γονεις μου.. ο πατερας μου ζηλευε τη μανα μου και συνεχεια την κατηγορουσε για πραγματα που δεν υπηρχαν, και στο τελος αυτος που ζηλευε και ελεγχε τον αλλον αυτος κερατωσε τελικα, και η μανα μου ηταν παντα αρνακι... Και φοβαμαι μηπως γινει αυτο και σε μας.. Γιατι μιλωντας για φαντασιωσεις ο ιδιος ειπε οτι ενταξει αμα σκεφτεσαι πολλους δεν υπαρχει προβλημα οσο το να εχεις εμμονες με καποιον-καποιους, και επισης παλι δεν υπαρχει προβλημα αν δε θες να κανεις την φαντασιωση σου πραξη. Και πανω στις συζητησεις, σε κατασταση μαλλον που τον ειχε χασει το συνηθισμενο αυτοελεγχο, μου ειπε οτι εκτος απο μενα σκεφτεται μονο αλλες δυο κοπελες, και οτι ναι αν ποτε ηταν μονος και του δινοταν η ευκαιρια θα εκανε κατι. Κατι που ειναι σημαντικο για αυτον, γιατι τον ενδιεφερε οτι εγω ποτε δε θα εκανα κατι με τα αντικειμενα των φαντασιωσεων μου ακομα και μονη. Αλλα αυτος... Εγω υποτιθεται ημουν η υποπτη, αλλος βγηκε! χα! και στεναχωρειμαι πολυ, γιατι εγω δε μπορω ουτε να ελεγχω ουτε να ζηλευω. Εγω αμα νιωθω ασφαλης μενω, και αν οχι φευγω, και τωρα εχω ερθει σε περιεργη θεση... τι να κανω;;
    Συχνά (για να μην πω σχεδόν πάντα) οι σχέσεις είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα θέματά μας και τις ανασφάλειές μας. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά διαλέγουμε κάποιον σύντροφο με κάποια χαρακτηριστικά που φοβόμαστε ή μας ενοχλούν πολύ και προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε.
    Θεωρούμε ότι αν καταφέρουμε και αλλάξουμε τον άλλο, ως προς το χαρακτηριστικό που μας ενοχλεί, θα έχουμε λύσει το θέμα μας.
    Αν λοιπόν καταφέρουμε και κάνουμε τον ψεύτη ειλικρινή, θα πάψουμε να είμαστε καχύποπτοι.
    Αν ο ζηλιάρης μας δείξει εμπιστοσύνη, τότε θα πάψουμε να νιώθουμε άπιστοι ή ενοχικοί.
    Αν ο απόμακρος και ψυχρός μας δείξει τρυφερότητα, τότε σημαίνει πως αξίζουμε να αγαπηθούμε.
    Έτσι εξηγούνται πολλές ακατανόητες και πολύ αταίριαστες σχέσεις.
    Για πιο λόγο ένας ζηλιάρης, κτητικός και καχύποπτος άνθρωπος να διαλέξει μια γυναίκα που θέλει να ζει χωρίς καταπίεση και πιθανόν να θέλει να φλερτάρει ακόμα και όταν είναι σε σχέση? Γιατί πιστεύει ότι αν καταφέρει και την κάνει όπως θα ήθελε αυτός, θα έχει λύσει το πρόβλημά του. Επίσης, του δίνει το άλλοθι που χρειάζεται για να δικαιολογεί τη ζήλεια του.
    Μιλάω γενικότερα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σχέση με το θέμα.

Senior Member
    Συμφωνω marian.. Εχει σχεση σιγουρα.. Σε ευχαριστω. :)

Senior Member
    πωπω η συζητηση γινεται πολυ ενδιαφερουσα xD

Καποιοι εραψαν κατι για προβολη κτλ. Εστω οτι ισχυε το θεμα της προβολης για τα περι φαντασιωσεων κι οτι επειδη ο ιδιος σκεφτοταν ενα δυο πραγματα υπεθεσε οτι τα σκεφτεσαι κι εσυ.

Εστω τωρα οτι βγαινεις για ενα καφε και μαζι με τις γυναικες υπαρχουν και αντρες στην παρεα. Βγαινει κι αυτος αντιστοιχα με αντρες και υπαρχουν γυναικες στην παρεα. Τελικα ο ιδιος βλεπει οτι στη δικη του εξοδο ηταν πολυ τυπικα τα πραγματα και ισα ισα συστηθηκε απλα με τις γυναικες και ασχοληθηκε με την παρεα των αντρων, χωρις η σκεψη του να πηγαινει σε κατι πονηρο. Αυτο σημαινει οτι θα θεωρησει το ιδιο και για σενα πχ? Σε μερικες περιπτωσεις ναι, σε μερικες οχι.

Διαφωνω λιγο με τη μαριαν, δεν ξερω αν το λεει συγκεκριμενα για αντρες που διαλεγουν γυναικες με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα κτητικες γυναικες να διαλεγουν αυτον τον τυπο αντρων που φλερταρει οταν εχει σχεση μου φαινεται πολυ σπανιο. Συνηθως το αντιθετο συμβαινει.

carrie το αν θα κερατωσει ο αλλος δεν εχει να κανει με το ποσο ζηλιαρης/κτητικος ειναι αλλα με το πως σκεφτεται για τις σχεσεις και ενιοτε για τα δυο φυλα. Δηλαδη δεν πιστευω οτι η ζηλεια ειχε να κανει με το οτι απατησε ο πατερας σου. Περα απο μερικα πραγματα που μπορει να πει κανεις σαν γενικο πλαισιο για ενα θεμα, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και σκεφτεται και λειτουργει διαφορετικα. Πιστευω οτι οι αποψεις που εχει καποιος αντρας για το ρολο της γυναικας και για τα δυο φυλα ειναι σημαντικες.

Επισης νομιζω οτι η προβολη συνδεεται πιο πολυ με τη ζηλια και οχι με την κτητικοτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Καποιοι εραψαν κατι για προβολη κτλ. Εστω οτι ισχυε το θεμα της προβολης για τα περι φαντασιωσεων κι οτι επειδη ο ιδιος σκεφτοταν ενα δυο πραγματα υπεθεσε οτι τα σκεφτεσαι κι εσυ.

Δλδ αφου πιστευε οτι εγω θελω να τον απατησω η να τον παρατησω με-για τις φαντασιωσεις μου, το ιδιο πρεπει να υποθεσω και για αυτον; χαθηκαμε!

Εστω τωρα οτι βγαινεις για ενα καφε και μαζι με τις γυναικες υπαρχουν και αντρες στην παρεα. Βγαινει κι αυτος αντιστοιχα με αντρες και υπαρχουν γυναικες στην παρεα. Τελικα ο ιδιος βλεπει οτι στη δικη του εξοδο ηταν πολυ τυπικα τα πραγματα και ισα ισα συστηθηκε απλα με τις γυναικες και ασχοληθηκε με την παρεα των αντρων, χωρις η σκεψη του να πηγαινει σε κατι πονηρο. Αυτο σημαινει οτι θα θεωρησει το ιδιο και για σενα πχ? Σε μερικες περιπτωσεις ναι, σε μερικες οχι.

κανει μια δουλεια τωρα ομως που τον περιτριγυριζουν συνεχεια γυναικες και του την πεφτουν συχνοτατα, γιατι ελκυει κιολας. Αρα σκεφτεται οτι κι εγω οταν βγαινω ή αν πηγαινω στη δουλεια μου μου την πεφτουνε. Μου το εχει πει επανειλημμενα. Αλλα μπορει απο χτες να ηρεμησε, και να αρχισω εγω να αγχωνομαι.

Διαφωνω λιγο με τη μαριαν, δεν ξερω αν το λεει συγκεκριμενα για αντρες που διαλεγουν γυναικες με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα κτητικες γυναικες να διαλεγουν αυτον τον τυπο αντρων που φλερταρει οταν εχει σχεση μου φαινεται πολυ σπανιο. Συνηθως το αντιθετο συμβαινει.

carrie το αν θα κερατωσει ο αλλος δεν εχει να κανει με το ποσο ζηλιαρης/κτητικος ειναι αλλα με το πως σκεφτεται για τις σχεσεις και ενιοτε για τα δυο φυλα.

μακαρι.. μου λεει οτι τα τελευταια αρκετα χρονια δεν κερατωνε ποτε τις κοπελες του, αυτα τα εκανε μικρος μεχρι τα 20. μακαρι να μην αποφασισει να αλλαξει τωρα..

Δηλαδη δεν πιστευω οτι η ζηλεια ειχε να κανει με το οτι απατησε ο πατερας σου. Περα απο μερικα πραγματα που μπορει να πει κανεις σαν γενικο πλαισιο για ενα θεμα, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και σκεφτεται και λειτουργει διαφορετικα. Πιστευω οτι οι αποψεις που εχει καποιος αντρας για το ρολο της γυναικας και για τα δυο φυλα ειναι σημαντικες.

Μακαρι..

Επισης νομιζω οτι η προβολη συνδεεται πιο πολυ με τη ζηλια και οχι με την κτητικοτητα.
    ουφ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Φυσικά και συμβαίνει συνήθως το αντίθετο και έτσι θα έπρεπε.
    Εγώ μίλησα για τις περιπτώσεις που συμβαίνει το μη αναμενόμενο και πού μπορεί να οφείλεται.

Senior Member
    Οπως μου εγραψε σε πριβε ενας ζηλιαρης του φορουμ, οι ζηλιαρηδες το κυνηγι επιζητουνε με αυτα τα παιχνιδακια για να επιβεβαιωνονται, και ο ζηλιαρης θελει τον συντροφο του δεδομενο γι ανα αισθανεται καλα, δλδ το δε σε κυνηγαω και σε φτυνω για να κολλησεις, μου ειπαν οτι δε δουλευει για τους κτητικους και ζηλιαρηδες με θεματα ελεγχου.
    Ναι, αλλά αυτό προυποθέτει αλλαγή σε πολλά, μάλλον καταπίεση. Με προυπόθεση ότι η σχέση του ζηλιάρη δεν 'καταπατήσει' πολύ τον εαυτό της-του ώστε να τον νιώσει δεδομένο, τι γίνεται?

Πάντως μια φυσιολογική ζήλεια είναι εντάξει, αν παρατραβάει όμως νομίζω πως δεν αντέχεται. Ή μεταλάσσεται κάποιος για να μείνουν μαζί ή φεύγει.

Α και επίσης δε σε κυνηγάω, όχι για να κολήσεις αλλά για να συνειδητοποιήσεις τι λες και τι κάνεις.

Senior Member
    Arsi δυσκολο πραγμα οι σχεσεις..! Για λογους που ειπε παραπανω η μαριαν:

"Συχνά (για να μην πω σχεδόν πάντα) οι σχέσεις είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα θέματά μας και τις ανασφάλειές μας. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά διαλέγουμε κάποιον σύντροφο με κάποια χαρακτηριστικά που φοβόμαστε ή μας ενοχλούν πολύ και προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε. "

Senior Member
    Ναι κάρι. Ίσως να προσπαθούμε να αναβιώσουμε το παρελθόν σε μια μάταιη διαδρομή που τάχα θα έχει διαφορετικό τέλος?
    Ίσως και να ελέγξουμε καταστάσεις ή ανθρώπους, εμάς και άλλους, να μετατρέψουμε, να θρέψουμε, να σώσουμε, να σωθούμε, να αποποιηθούμε ή να υιοθετήσουμε, έστω και δίχως να το συνειδητοποιούμε αρχικά.
    Έχω αρχίσει και μπαίνω στην πορεία της εγκατάλειψης, δεν ξέρεις πόσο ωραίο ταξίδι είναι. Έχω αρκετή πορεία μπροστά, δεν το αρνούμαι, αλλά δεν αγκομαχώ, έζησα μεγάλο διάστημα με τέτοιες αυτοκαταστροφικές επιλογές και απέλπιδες εκφάνσεις των ανθρώπινων σχέσεων για να αγκομαχάω κι από πάνω.:P
    Σου εύχομαι ό,τι κι αν αποφασίσεις να είσαι ολόκληρη μέσα στην απόφαση αυτή, συνειδητοποιημένη, αποφασισμένη να μην παίρνεις πόνο αντί για χαρά δίχως αιτία, να φροντίζεις αλλά και να σε φροντίζουνε, με τρυφερότητα, με έγνοια και χωρίς καλουπώματα σε προσχέδια ανάλογα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Aμα πιασει αυτη η ευχη, τι αλλο θελω!! Σε ευχαριστω πολυ! Ξερεις ποια ειναι η πλακα, οτι εκει που προσπαθεις να εισαι καλα και να γουσταρεις, κατι θαρθει και θα σε παρασυρει, θα σε σπρωξει, θα σε αποπλανησει ξανα στον πονο αντι για την χαρα.. Αυτο τελικα ειναι ο πειρασμος!

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast