μόνοϛ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: μόνοϛ

Junior Member

μόνοϛ

Kαλησπέρα σε όλους.
    αρχικά συγχωρέστε την ορθογραφία μου.....δεν είναι το δυνατό μου σημείο όπως θα διαπιστώσετε.
    Eίναι η πρώτη φορα που γράφω σε forum όχι μονο σε αυτό το site αλλα γενικότερα. κύριος όμως είναι η πρώτη φορα που μοιράζομαι κάποιες σκέψεις μου με άλλους ανθρώπους. Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ την αμεσότητα της συνομιλίας με κάποιον που να μπορώ να δω μπροστά μου, αυτό όμωϛ κριβει κάποιους κινδυνους όπως για παράδειγμα ψευδείς ανταπόκριση λόγο ευγενίας k.t.l
    θα γίνω 25 σε μερικές μέρες το πρόβλημα όμως που με οδήγησε εξαρχής σε αυτό το site ξεκινάει από τα 18 μου. είμαι μονος...δεν έχω κάνει από τα 18 μου σχέση με κάποια...οι υπόλοιποι τομείς στην ζωή μου βαίνουν καλός, έχω μια δουλειά που πάει από το καλο στο καλλίτερο, έχω κάποιες προσωπικές ασχολίες που με τον χρόνο εξελίσσονται και δυο πολύ καλους φίλους όπου δυστυχώς λόγο χρόνου βλέπω μια η δυο φορες τον μηνα. Aν εξαιρεθούν οι συναντήσεις με αυτούς τους φίλους και τον χώρο της δουλειάς δεν βγαίνω για κάποιον άλλο λόγο από το σπίτι μου. δεν είναι όμως αυτό το σημαντικότερο πρόβλημα...δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην βγαίνω
    καθόλου έξω (βασικά θα το προτιμούσα). Aυτό που θέλω είναι να ξέρω ότι υπάρχει κάποια όπου θα μπορώ να νιώσω οικία. να διαφωνήσω να συμφωνήσω να τσακωθώ και να ερωτευτώ, να νιώσω τα συναισθήματα που βλέπω να μοιράζονται οι άνθρωποι γύρο μου. Aυτό είναι που δεν έχω και με κάνει να νιώθω από άσχημα στην καλλίτερη περίπτωση μέχρι ανυπόφορα στην χειρότερη. αυτό που επίσης ανακάλυψα είναι ότι δεν έχει να κάνει με κάποια σεξουαλική-βιολογική ανάγκη....παρόλο που ντρέπομαι να το αναφέρω ανοιχτά έχω επισκεφτεί μέρη όπου μετά πληρωμής μπορεί κανεις να
    κατευνάσει αυτές της ανάγκες...και όχι δεν βοηθησε σε τίποτα...απλός το απαιτεί η τεστοστερόνη που ρέει μέσα μου. με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα προέκυψαν πιθανές λύσης ανά διαστήματα....όλες άχρηστες προφανώς για να είμαι εδώ...όπως για παράδειγμα "βγες έχω να γνωρίσεις νέους ανθρώπους"....αρχικά απεχθάνομαι της νυχτερινές εξόδους. όχι για ιδεολογικούς λόγους..μάλλον για πρακτικούς....απλός δεν νιώθω άνετα σε σκοτεινούς στενούς χορούς όπου η μουσική είναι σε τέτοια ένταση που κάνει τα αφτιά σου να ματώνουν και δεύτερον...επειδή αποφεύγω να απορρίπτω μια ιδέα αν δεν την δοκιμάσω πρώτα, κατέληξα τελικά να βγω έξω και να γνωρίσω κάποια...κάτι που δεν οδήγησε σε τίποτα μιας και η πλειοψηφία τον ανθρώπων δεν απέχει από την απλή ιδέα της αντιγραφής επικόλλησης... γυναίκες με κοινότυπο χαρακτήρα και απίστευτα βαρετή και επιφανειακή σκέψη....φυσικά είναι τυχαίο το πια γυναικα θα γνωρίσεις σε μια έξοδο, αλλα ξέρω πολύ καλά πως η τύχη δεν είναι με το μέρος μου, οποτε απέρριψα το πλάνο όπου είχε ως βάση να βγαίνω κάθε βραδυ μέχρι να εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον....η επομενη ιδέα ήταν να λάβω
    υπόψιν την εμφάνιση μου....κάτι που απέρριψα εξαρχής για δυο λόγους......πρώτον η ομορφιά είναι υποκειμενική, δεύτερον αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει ως "Universal" όμορφο...κάτι που εγώ καταλαβαίνω ως "φαινομενικά γόνιμος άντρας με λαμπερές φτερούγες και αρκετή μυϊκή δύναμη να με προστατέψει" τότε υποθέτω, έχοντας στο νου μου ότι πριν από τα δεκαοχτώ είχα κάποιες σχέσης, δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου. Tρίτη και τελευταία πρόταση είναι η συμπεριφορά μου...μήπως ο τρόπος που μιλάω η γενικότερα ο αέρας που έχω ενοχλεί των κόσμο γύρο μου....πιστεύω πως αυτό δεν ισχύει....και το πιστεύω αυτό γιατί διαπίστωσα ότι μπορώ να βρω μια κοπέλα αν βγω έξω κάτι που όπως ήδη έχω πει δεν έχει νόημα να κάνω...

οποτε πιο είναι το πρόβλημα...

είμαι μια ψωνισμένη φρικαλεότητα που έχει βάλει τον πήχη διπλα από τον θεό;....ίσος αλλα αν κατεβάσω τον πήχη θα καταλήξω το ίδιο δυστυχισμένος. έτσι και αλλιώς δεν ζητάω κάτι τέλειο....αντίθετος ζητάω τα ελαττώματα. τα ελαττώματα δίνουν ενδιαφέρον. δεν έχει να μου πει τίποτα το ξανθωπερουκιδι και τα αστραφτερά ψηλοτάκουνα....δεν έχει να μου πει τίποτα η κοπέλα όπου χαλάει τόσο χρόνο από την ζωή της για να τραβήξει μερικά λιγούρικα ματια...επίσης ξέρω ότι αυτό που ζητάω δεν είναι άπιαστο...οι φίλοι μου είχαν την απίστευτη τύχη να γνωρίσουν και να κάνουν σχέση με κοπέλες όπου απέχουν έτη φωτός στον τρόπο που σκέφτονται από το κοινό και πολυπληθές παρτσακλό όπου έχει πλημμυρίσει τον κόσμο.

όσο ψώνιο βλάκα και οτιδήποτε άλλο με χρακτηρίζει αυτό το κείμενο η αλήθεια είναι μια..είμαι μονος είμαι δυστυχισμένος...και θα συνεχίσει αυτό μέχρι ο χρόνος να με σαπίσει σταθερά και σταδιακά ώσπου να μην υπάρχω άλλο.

Senior Member
    Για όλους υπάρχει ενα ταίρι, κάποιος ξεχωριστός άνθρωπος που θα κάνει τη διαφορά, όλα είναι θέμα τύχης και συγκυριών, πώς θα κάτσει. Το να μη βγαίνεις καθόλου δεν βοηθάει κ πολύ μιας που δέν προκειται να έρθει κάποια να σου χτυπήσει τη πόρτα, απο την άλλη το να βγαίνεις συνεχώς και να φλερτάρεις άγνωστες είναι λίγο επίπονο, αναλόγως τον χαρακτήρα του καθενός, για μένα το ιδανικό είναι οι γνωριμίες μέσω γνωστού, εκεί είναι τα πράγματα πιο ευχάριστα και φιλικα.., μην απεπίζεσαι πάντως δεν σε πήραν και τα χρόνια, έχει καλούς ανθρώπους εκει έξω απλά πρέπει να σταθούμε τυχεροί, εύχομαι τα καλύτερα!

Junior Member
    Δοκίμασε να πλησιάσεις κάποιες κοπέλες και δες που μπορεί να εξελιχτεί.Το ότι θα συνάψεις κάποια σχέση με οποιαδήποτε δεν σημαίνει ότι θα την παντρευτείς.Πρέπει να φας πολλές φορές τα μούτρα σου για να μπορείς να επιλέξεις καλύτερα την επόμενη.Είσαι αρκετά νέος και μην ανησυχείς...παίζει και η τύχη ρόλο αλλά πρέπει να την προκαλούμε κιόλας!

Senior Member
    συνηθως αυτοι που βγαινουν πολυ και εχουν πολλους φιλους βρισκουν ευκολα γυναικες η αντρες, τωρα οι εσωστρεφεις εχουν μερικα προβληματακια τα οποια τα εχω νιωσει, δεν ειμαι της αποψης οτι θα γνωρισεις καποια και θα την ερςτευτεις και και, δοκιμασε να μπεις σε μια σχεση με μια κοπελα που σου αρεσει και οπως κυλησει, μπορει να μην ειναι η πρωτη που θα γνωρισεις, μπορει να ναι η δευτερη η τριτη, αφησε τον εαυτο σου ελευθερο μπες σε δραστηριοτητες με κοσμο και κατι θα βρεθει, απτην αλλη υπαρχει κ το ιντερνετ δεν ειναι κ τοσο κακο να γνωρισεις καποια απο το δικτυο..εφοσον δεν βγαινεις και εισαι εσωστρεφης..