Xωρισα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Ε πες του πόσο πολύ τον θέλεις, και αυτό που μας είπες και παράθεσα και αν μπορεί να το ξαναπιάσετε το θέμα από κει που ήταν πριν την παρεξήγηση.

Σε μηνυμα που του εστειλα του ειπα ποσο τον θελω κτλ, και του εχω πει και το ξερει οτι δε μπορω τα πολλα λογια και τις αναλυσεις πολλακις. Ειναι ο χαρακτηρας μου.

Δείχνοντάς του ότι τον θεωρείς πολύ σημαντικό για σένα αλλά όχι παρακαλώντας.

Σε αυτο συμφωνω και αυτο κανω παντα οταν τσακωνομαστε, αλλα αυτος βεβαια λεει οτι θα ηθελε παρακαλια γιατι τοτε θα ενιωθε πραγματι σημαντικος, του ειπα οτι πρεπει να το εχει λιγο μεσα του αυτο, να μη θελει συνεχεια επιβεβαιωση απο μενα για ολα, δε γινεται

Ή πες του ότι θέλεις λίγο χρόνο να τα σκεφτείς όλα αυτά γιατί σε πλήγωσε που με την πρώτη ευκαιρία σε πέταξε έτσι απλά. (Τότε να δεις πόσο θα τρέξει από πίσω σου)

Ξερω οτι γινεται χειριστικος και θελει επιβεβαιωση, και μαλλον για αυτο με "πεταξε" που λες ετσι απλα. Αλλα παντα ψιλοψαρωνω κι εγω απο ο,τι ειδες.

Πάντως περίμενα να τον κρατήσει λίγο παραπάνω το θυμό είναι η αλήθεια..

Ειναι ερωτευμενος πολυ, και με θελει, οποτε οταν βλεπει οτι εγω δεν τον παρακαλαω θα εμφανιστει συντομα μην με χασει.. Παλευει μεσα του, απο τη μια με θελει γιατι περναμε πολυ ωραια και για αλλους λογους, και απο την αλλη δε με θελει γιατι μαζι μου υποφερει αφου νιωθει ανασφαλης κτλ

Τι να σου πω βρε Κάρι, δείχνει να έχει αρκετά συμπλέγματα, αλλά αν είναι τόσο σημαντικός για σένα πάλεψέ το ακόμα λίγο...

Ειναι ρε γμτ, αλλα δε θελω να γινουν τα ιδια.. Και παιρνουν χρονο τα ρημαδια τα προσωπικα μας θεματα για να φτιαξουνε..

Πάντως είναι φανερό ότι πιο εύκολα θα τον έχεις αν τον ''παίξεις'' (αχ, δεν ξέρω τώρα, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα ίσως δεν θέλω πια κτλ-και ύστερα κατηγορούν τις γυναίκες για κάτι τέτοια...), παρά αν είσαι ειλικρινής και ντόμπρα απέναντί του.

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να τον παιξω κανοντας τη δυσκολη, αλλα οτι πραγματικα θελω λιγο χρονο, δε θελω να ξαναακουσω τα ιδια, εχω πονεσει και δε μπορω παλι να ερχομαι αντιμετωπη με τετοια, θελω λιγο ηρεμια, θελω να μην εξηγω και απολογουμαι συνεχεια, και αυτο θα επρεπε να κανω, γιατι ετσι νιωθω.. Αλλα απο οτι βλεπεω θα παω για αλλη μια φορα εκει για να λεμε τα ιδια, για να μην τον πληγωσω αν του πω οτι θελω χρονο, για αλλη μια φορα κανοντας το λαθος να τον βαλω πρωτο, και εχοντας και συνειδηση του λαθους κιολας!

Σκέψου το αυτό και τι μπορεί να συνεπάγεται για κείνον...
    Δεν ξερω, θα επιβεβαιωνουμε μια ζωη ο νεας τις ανσφαλειες του αλλου. Σκεφτομαι πως και αν μπορω να σπασω αυτο τον κυκλο.. παλι ψυχολογος εγινα μες στη σχεση ρε γμτ..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιατί εσύ δεν βγάζεις κακία?Μάλλον εσύ βγάζεις τα απωθημένα σου και βλέπεις τα πράγματα όπως θες εσύ...Εσύ δεν συζητάς αλλά τσακώνεσαι μόνη σου.
    ναι, δεν σου την είπα γιατι είπες την κάρι ανήθικη και μη νορμάλ, απλά σηκώθηκα και λέω, "με ποιον θα τσακωθώ σήμερα? Α! με την χριστίνα!"
    Μάθε όταν γράφεις κάτι να το σκέφτεσαι πρώτα και μετά να το πετάς.
    Μια χαρά συζητούσα μαζί σου πριν αρχίζεις να κάνεις την κινέζα λέγοντας πως δεν χρησιμοποιήσες αυτές τις εκφράσεις.
    Ευτυχώς , (για κακή σου τύχη), τα γραπτά παραμένουν, στα παρέθεσα και δεν είδα να ζητάς καμία συγνώμη παρά να συνεχίζεις την επίθεση.

Senior Member
    Να έκανες το λάθος να τον βάλεις πάλι πρώτο, αν ήταν καλό και για σένα μακροπρόθεσμα. Δε θα είναι όμως. Απλά θα παρατείνετε τα προβλήμτα και η σχέση θα φθείρεται όλο και περισσότερο, αν δεν τα λύσετε με κάποιον τρόπο. Αυτό που μάλλον θα γίνει είναι να παιδεύεστε για κανένα πεντάμηνο ακόμα με τέτοια και στην τελική να μην του έχεις και καμια εκτίμηση, εκτός από τον πόνο που αισθάνεσαι τώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    φυσικά...
    Το κακό είναι πως χρησιμοποιεί στρατηγικές και παιδικά παιχνιδάκια προκειμένου να τον κάνεις να νιώσει ασφαλή συναισθηματικά.
    Το πρόβλημα του είσαι εσύ και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τη σχέση σας. Έχουμε ξανασυζητήσει και σε άλλο θέμα την ανάγκη του να επιβεβαιώνεται. Θέλεις όμως αυτό από μια σχέση?
    Μήπως να του έδειχνες με μια ωραία κουβέντα πόσο σε κουράζουν οι υστερίες του?
    πραγματικα παιδικα παιχινιδια!!!!!! το προβλημα του δεν ειμαι εγω, ειναι αυτος και τα σεναρια που εχει στο μυαλο του, οτι οι γυναικες θα τον προδωσουν θα τον εκμεταλλευτουν, οτι θελουν τα κακα παιδια αρα αυτος που ειναι καλο παιδι θα μεινει μονος γιατι το κακο παιδι κερδιζει παντα την κοπελα και τετοια παρομοια. Οτι θα του την φερουν, οτι εχουν αλλο στο μυαλο τους, κ.ο.κ.

Α, μα είναι τελείως ανώριμος ο τύπος!!!! Είναι μικρός;
    ειναι 27 ειμαστε συνομηλικοι, παλιοι συμμαθητες! Αλλα εχει περασει πολλα οικογενειακα δραματα, και καταλαβαινω απο που προερχονται ολα αυτα..

καρι, κάνε μια τελευταία κουβέντα και εξήγησε του πως ακριβώς με αυτά που κάνει θα σε χάσει.
    Αν την καταλάβει έχει καλώς, αλλιώς πήγαινε γι' άλλα.
    Θα πονέσεις λίγο στην αρχή αλλά θα γλιτώσεις από μια προβληματική σχέση.
    Δεν είμαι υπέρ του χωρισμού και συνήθως το παλεύω, αλλά βλέπω πως έχει βρει το κουμπί σου και σε χορεύει χωρίς να έχεις καμία ευθύνη για τα συμπλέγματα του, ούτε για ότι πέρασε στη ζωή του μέχρι να σε γνωρίσει.

Senior Member
    Να έκανες το λάθος να τον βάλεις πάλι πρώτο, αν ήταν καλό και για σένα μακροπρόθεσμα. Δε θα είναι όμως. Απλά θα παρατείνετε τα προβλήμτα και η σχέση θα φθείρεται όλο και περισσότερο, αν δεν τα λύσετε με κάποιον τρόπο. Αυτό που μάλλον θα γίνει είναι να παιδεύεστε για κανένα πεντάμηνο ακόμα με τέτοια και στην τελική να μην του έχεις και καμια εκτίμηση, εκτός από τον πόνο που αισθάνεσαι τώρα...
    Αυτο ψαχνω πως θα τα λυσω.. και μαλλον αν παει ετσι κανενας δε θα εχει εκτιμηση στον αλλον! πρεπει να κανω λιγο διαλογισμο μου φαινεται. Με βοηθησατε παρα πολυ ολοι σας εδω περα!! Σας ευχαριστω παρα πολυ απο καρδιας!!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αλλα εχει περασει πολλα οικογενειακα δραματα, και καταλαβαινω απο που προερχονται ολα αυτα..
    Καρι! Focus στη σχέση και στο τι είναι καλύτερο για σας μέσα σ'αυτήν και όχι στις δικαιολογίες που έχει για να φέρεται απαράδεκτα!
    Καλή συνέχεια.. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    καρι, κάνε μια τελευταία κουβέντα και εξήγησε του πως ακριβώς με αυτά που κάνει θα σε χάσει.
    Αν την καταλάβει έχει καλώς, αλλιώς πήγαινε γι' άλλα.
    Θα πονέσεις λίγο στην αρχή αλλά θα γλιτώσεις από μια προβληματική σχέση.
    Δεν είμαι υπέρ του χωρισμού και συνήθως το παλεύω, αλλά βλέπω πως έχει βρει το κουμπί σου και σε χορεύει χωρίς να έχεις καμία ευθύνη για τα συμπλέγματα του, ούτε για ότι πέρασε στη ζωή του μέχρι να σε γνωρίσει.
    το κουμπι το εχει βρει ναι, και μαλλον κι εγω το δικο του.. αν τον επιβεβαιωνα συνεχεια και τον κυνηγαγα θα ειχε βαρεθει! Αλλα δεν ειναι συνειδητες διαδικασιες, γινονται αυτοματα.. στις βγαζει ο αλλος.. προσαρμοζεσαι στο τι θελει για να τον κρατησεις.. και τα διπλα μηνυματα πανε και ερχονται: θελω να εισαι κρεμασμενη απο μενα-θελω να εισαι δυναμικη και ανεξαρτητη κτλ κτλ.

Senior Member
    Καρι! Focus στη σχέση και στο τι είναι καλύτερο για σας μέσα σ'αυτήν και όχι στις δικαιολογίες που έχει για να φέρεται απαράδεκτα!
    Καλή συνέχεια.. :)
    δεν ειναι δικαιολογιες! Αυτος ποτε δεν εχει παραδεχτει οτι ειχε θεματα οικογενειακα, τα λεει ολα τελεια! δεν εχει χρησιμοποιησει αυτος δλδ το οικογενειακο παρελθον του για να εξηγησει κατι, ειναι δικες μου ερμηνειες και αιτιολογιες. Αυτος μονο φερνει παραδειγματα απο την ερωτικη του εμπειρια, οτι κοπελες παιρνουν απο τον αντρα οτι μπορουν και μετα τον παρατανε κτλ, ή τον θελουν μονο για προσωρινα, που προφανως εχουν ριζες αυτες οι εμμονες στην οικογενεια και τον τροπο που μεγαλωσε, κι ας μην το αναγνωριζει, αυτο δειχνει ποσο τον ποναει..

Senior Member
    Επιμένεις παρ'οτι εξήγησα κάποια πράγματα.Και επειδή τα γραπτά μένουν ξαναδιάβασε τι γράφω και χρησιμοποίησε λίγο περισσότερο το μυαλουδάκι σου να καταλάβεις..

Senior Member
    Κουβεντες του εχω κανει πολλες και πανω κατω του τα εχω πει ολα αυτα, γιατι τσακωνομαστε συχνα :p Aλλα τωρα το θεμα ειναι σαν να ειναι η τελευταια ευκαιρια να ψαξω να βρω τι πραγματικα θα βοηθουσε για να ειμαστε μαζι, γιατι θα ηθελα να ειμαστε μαζι, αλλα να μου αφηνει χωρο να αναπνεω και να ειμαι ο ευατος μου! Μονο που νιωθω οτι ισως αυτος να μην το βλεπει ετσι, δλδ να θελει να ειμαστε μαζι αλλα να μου εχει εμπιστοσυνη, ισως να ψαχνει αφορμη για να φυγει, και τοτε δε θελω να τον πιεζω.. και αναρωτιεμαι, αυτη ειναι δικη μου ανασφαλεια ή πραγματι με εχει αφησει να καταλαβω οτι ετσι ειναι; Η ψυχολογος μου θα ελεγε να δω τι θελω εγω.. θα προσπαθησω.. Ισως να μη γινεται να ειμαστε εμεις οι δυο μαζι και να μην εχουμε αυτα τα θεματα, αλλα θα απροσπθησω να δω αν μπορει να αλλαξει κατι.

Εάν σε θέλει και τον θέλεις θα βρείτε την χρυσή τομή.. Κι αυτός να μην νιώθει ανασφαλής αλλά κι εσύ να μην χρειάζεται να υποκρίνεσαι και να είσαι ο εαυτός σου... Αν θέλει να φύγει πραγματικά και όλο αυτό είναι μια αφορμή θα το καταλάβεις.. Όλα λύνονται με την συζήτηση...

Senior Member
    αμην !

Senior Member
    carrie οταν θα βρεθειτε προσπαθησε να εχεις και τη "ρακετα" μαζι σου .Για το μπαλακι ,για να μη το ξαναπιασεις :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Επιμένεις παρ'οτι εξήγησα κάποια πράγματα.Και επειδή τα γραπτά μένουν ξαναδιάβασε τι γράφω και χρησιμοποίησε λίγο περισσότερο το μυαλουδάκι σου να καταλάβεις..
    Τα περί επιθετικότητας, κακίας και απωθημένων της Θεοφανίας είναι αυταπόδεικτα μέσα από τα απαντητικά μηνύματα που σου έχει στείλει σήμερα στο θέμα αυτό. Μια απλή μελέτη τους δεν οδηγεί σε άλλο συμπέρασμα. Η ίδια παρουσιάζει τον εαυτό της ως τέτοιο και κανείς άλλος.
    γιάννης

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast