Results 151 to 165 of 196
Thread: Xωρισα
-
28-05-2011, 22:35 #151
Αχ βρε Κάρι, δεν μπορεί να σε στολίζει έτσι κάποιος για τέτοιο λόγο, εκτός αν έχει τρομερό κόμπλεξ με τον εαυτό του... Είναι δυνατόν να τα δέχεσαι όλα αυτά, να σκέφτεσαι ότι ισχύουν; Ούτε για αστείο! Μα να θέλει να σου ρίξει εσένα το μπαλάκι; Ούτε να τον παίρνεις στα σοβαρά δεν αξίζει! Καταλαβαίνω ότι πονάει αλλά πρέπει να θυμώσεις μαζί του! Είναι απαράδεκτος! Όχι πες μου: αν τα έκανε αυτά κάποιος στην κολλητή σου, δε θα το έβρισκες απαράδεκτο;
- 28-05-2011, 22:38 #152
Δεν ειναι ευχαριστος ενας χωρισμος, ειδικα αν εισαι ερωτευμενος και εκανες τα παντα για τον αλλον και για τη σχεση σας, και για σενα κιολας, γιατι μεσα απο αυτη καλυτερευες σαν ανθρωπος.. Ισως αυτο ηταν το προβλημα, οτι μπηκα μεσα στη σχεση με τα θεματα μου.. Αλλα ποιος τα ανοιγει απο την αρχη;; Εγω φταιω ρε γμτ που δεν ημουν τελεια.. αλλα οι σχεσεις μας κανουν και διορθωνομαστε.. Και πανω που ενιωσα οτι εχω γινει πολυ καλη, με αυτοπεποιθηση, σωστη απεναντι του, να τον ποθω τρελα, ο,τι ακριβως τοσο καιρο ηθελε εγινα, και τοτε μπαμ, πορτα στα μουτρα! Γιατι αυτος ειναι τοσο καλος και εγω οχι.. Ωραια, χαιρομαι για αυτον, γλιτωσε απο μενα..
ΤΟν περιποιηθηκα, του μαγειρευα, του εκανα τα παντα.. Και το προβλημα του μου ειπε το τελευταιο ηταν τι λογο θα πει σε αυτους που τον ρωτανε οτι χωρισαμε, πως δε μπορει να πει και να κουβεντιασει τετοιο πραγμα με κανεναν, και ολοι θα συμφωνουσαν μαζι του ποσο @@να ειμαι! Με εβγαλε και τσουλακι στην ψυχη. και αυτο που με πειραζει ειναι οτι αυτοι μαλλον ηταν ενδομυχοι φοβοι μου.. Αυτο ειναι το θεμα οτι πανω σε δικες μου ανασφαλειες και αδυναμιες πατησε, δεν ηταν οτι δεν υπηρχαν.. Οντως ενιωθα οτι δεν ειμαι αρκετη, οτι δεν ειμαι καλη, οτι εχω κανει πολλα λαθη στη ζωη μου, οτι παρασυρομαι ευκολα. Τα ειδε ΟΛΑ. Ερωτικα τα πηγαιναμε τελεια τις τελευταιες δυο μερες μετα τον καυγα, που αισθανθηκα και μου επιβεβαιωσε 100 φορες οτι με θελει οπως ειμαι, οτι απο τηνα ρχη ημουν τελεια, οτι δε χρειαζοταν να προσπαθω να ειμαι πιο καυτη με τις φαντασιωσεις, οτι μονο εμενα θελει και σκεφτεται. Εχω τεραστιο θεμα, πρεπει να αισθανθω πολυ ποθητη και ασφαλης, και ηταν ο πρωτος που μου το εβγαλε και ηταν τελεια. Και ειμαι και 27 χρονων. με τους αλλους δε χρησιμοποιουσα φαντασιωσεις οπως και στην αρχη με τον φιλο μου γιατι δε με ενοιαζε, δεν ημουν εκει, το εκανα για τον αλλον, οχι για μενα, για να παρω, μονο να δωσω. Και επειδη αυτος μου ελεγε οτι δεν ειμαι αρκετα παθιασμενη κτλ και αγχωθηκα οτι θα τον χασω, ενω ημουν ηδη αγχωμενη οτι ειμαι ξενερωτη, κατεφυγα εκει. και ενοχληθηκε που δεν ηταν αυτος ο κυριος παραγοντας που με φτιαχνει. Ομως ναι, α) δεν ειχε παιξει αρκετα με το μυαλο μου, β) με ειχε αγχωσει οτι επρεπε να τελειωνω και να ενθουσιαζομαι και ν ατου ορμαω, γ) δε με ειχε κανει να αισθανομαι αρκετα ποθητη, δ) δε με ειχε κανει να αισθανομαι ασφαλης, η μια και μοναδικη. Οταν τα καταφερε αυτα, ή ισως, (και εδω μουντζωνομαι) οταν εγω το βλαμμενο επιτελους τα καταλαβα, αφεθηκα και ηταν τοοοοοοοοοοοοοοοοσο ομορφα.. και χωρις να εχει γινει τπτ απο χτες που ηταν ολα τοοοοοσο τελεια, σημερα αποφασισε οτι ειμαι η χειροτερη γυναικα ολων των εποχων, και εφυγε..
σε ευχαριστω για τη γνωμη σου ιβερις..
28-05-2011, 22:42 #153
28-05-2011, 22:53 #154
Carrie ξεκολλα να τα βαζεις με τον εαυτο σου και να παιρνεις τοσο στα σοβαρα αυτα τα κοσμητικά που σε στόλισε γιατι μόνο σε καλο δεν θα σου βγει.Και στη χειροτερη αν καποια στιγμη τα πιστεψεις πραγματικά ισως ριξεις τοσο πολύ τον εαυτο σου και αρχιζεις να συμπεριφερεσαι ως τετοια.Αξιζει?
Εντάξει σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο και κατα τη προσωπική μου γνώμη να κανεις ερωτα με το αγορι σου και να φαντασιώνεσαι αλλους αντρες ομως σε καμια περιπτωση αυτο δεν σε καθιστά ***να οπως σου λεει,και κοντευεις να πιστεψεις.
Τον απατησες ποτε?Ριχτηκες σε αλλους οσο ησασταν μαζι? Ξεκολλα.
Πόσο μαλλον οταν λες -αν καταλαβα καλα- οτι ολο αυτο το εκανες τελικα για αυτον.Για να φαινεσαι πιο ποθητη σ αυτον.Κι αν εγινε ετσι κακως το εκανες.Κακως για τον εαυτο σου ομως.Ας εψαχνε εκεινος κι εσυ αλλους τροπους για να σου καλυψουν αυτη σου την ανασφαλεια,κι οχι να κανεις κατι ουσιαστικα για χαρη του οπως λες και να γυριζει στο τελος ετσι..
28-05-2011, 23:02 #155
Στερνη μου γνωση να σειχα πρωτα νια! Δεν ειχα καλες εμπειριες στον τομεα των σχεσεων, και το ηξερε, και η τελευταια σχετικα νορμαλ σχεση που ειχα οπου ο τοτε φιλος μου ολο τον καιρο που ηταν μαζι μου ηταν κολλημενος με την πρωην του και ενα μηνα αφου χωρισαμε τα ξαναβρηκανε, εληξε το 2004! ΤΟ ηξερε οτι ειχα θεματα με τις σχεσεις και τους αντρες. ΑΚουγονται σα δικαιολογιες, αλλα δεν ηξερα πως να διαχειριστω πολλα πραγματα, και το ηξερε, αλλα δεν τα πιστευε κιολας και ολα, οτι οντως ειχα τοσα θεματα, και τοσες ανασφαλειες, και τοσες ασχημες εμπειριες.. Ευθυνεται κι αυτος εν μερει για τις ανσφαλειες μου ομως, οταν ηθελε να με κανει να μην τον θεωρω δεδομενο, και οταν μου τα εχωνε για παρελθοντα γεγονοτα, και οταν κραταγε αποστασεις γιατι ετσι ηταν η στρατηγικη του να αρχιζει τις σχεσεις..
28-05-2011, 23:09 #156
28-05-2011, 23:11 #157
Είναι αυτή τώρα απάντηση ενήλικα;
Ξέρεις, carrie, η υποτίμηση είναι πολύ δυνατή πανοπλία, σούπερ άμυνα για να μην πληγωθεί κάποιος, για να φύγει πιο εύκολα, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη δική του ανεπάρκεια, το ότι δεν αντέχει..
ακόμα και αν αυτό που δεν αντέχει είναι να είναι ευτυχισμένος!
Όσο για τα παραπάνω που έγραψες.. τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναματαπεί!
Κανείς δεν είναι τέλειος. Ευτυχώς, if you ask me.
Η τελειότητα θα ήταν φαντάζομαι αφόρητα βαρετή!
Ποιός δεν μπαίνει σε μια σχέση με τα θέματά του, ρε συ; Φτάνει με το αυτομαστίγωμα!
Τι είναι τα θέματά μας; Καπέλο; Ανοίγουμε την πόρτα, μπαίνουμε στη σχέση, το βγάζουμε και το αφήνουμε στην κρεμάστρα του χωλ;
Δικά μας είναι κι αυτά, τα δουλεύουμε ξεχωριστά αλλά δουλεύονται, καλώς ή κακώς, και μέσα στη σχέση.
Χρειαζόμαστε τους άλλους, carrie, ακόμα και γι' αυτό.
Αλλιώς θα ζούσαμε όλοι ιδανικοί και τέλειοι μέσα σε μια χρυσή σαπουνόφουσκα!
Κάνε ένα ζεστό μπανάκι, ξεκουράσου λίγο και.. αγκαλιές απ' το Βορρά.
28-05-2011, 23:15 #158
28-05-2011, 23:17 #159
28-05-2011, 23:18 #160
28-05-2011, 23:50 #161
Aπό το παρακάτω που είπες εκείνος κατάλαβε ότι "δεν με φτιάχνεις, δεν παίζεις με το μυαλό μου", κλπ, οι άλλοι με έφτιαχναν. Συνεπώς πέρναγες καλύτερα με άλλους.
Σου εξηγώ τι καταλαβαίνω, δεν έχω όμως λύση. Αυτό είναι η αρχή του σκηνικού. Ξεκινώντας από αυτό θα καταλάβεις και τη συνέχεια.
ομως εχω βιωσει στο παρελθον συμπεριφορες που μου εδειχναν ποσο επιθυμητη ειμαι κτλ, και απο σενα δεν το βλεπω αυτο, να μου στελνεις δλδ μηνυματακια, να παιζεις με τον μυαλο μου να με φτιαχνεις κτλ.
29-05-2011, 00:32 #162
Δεν μπορω να πιστεψω, οτι αυτος ηταν ερωτευμενος μαζι μου τρελα απο την αρχη, με ηθελε, με γουσταρε, μου ηταν αφοσιωμενος, εκανε ονειρα για μας, και εγω φοβομουν μην ειναι ολα ψεματα, μηπως δεν ξερει τι θελει, μηπως εχει κανει λαθος, μηπως με υποπτευεται συνεχεια, μηπως κραταει πισινες, μηπως απλα ετσι ειναι το στυλ του και δεν ειμαι κατι ξεχωριστο.. Ολα ηταν καλα και εγω τα εβλεπα μαυρα προς το σκυρο μπλε; Αχ Θεε μου.. Μια φορα μου ηρθε κατι καλο και παει;; Και τι να κανω τωρα που το καταλαβα και με αφησε; να το κυνηγησω; αυτο περιμενει αυτος για αλλη μια φορα;; η τωρα πια παει πεταξε το πουλακι;
29-05-2011, 00:47 #163
carrie μου, πονάς και σε νιώθω, όμως πρόσεξε πληζ και προσπάθησε να μη μπεις στο τριπάκι να τον εξιδανικεύσεις τώρα
και να φορτωθείς εσύ ενοχές και όλο το φταίξιμο του χωρισμού..
Mόλις τώρα το άκουγα.. αφιερωμένο:
http://www.youtube.com/watch?v=KmWE9UBFwtY
29-05-2011, 00:48 #164
Aπό τα λεγόμενά σου παρακάτω δεν μου φαίνεται να περιμένει για άλλη μια φορά.
Δεν μπορω να πιστεψω, οτι αυτος ηταν ερωτευμενος μαζι μου τρελα απο την αρχη, με ηθελε, με γουσταρε, μου ηταν αφοσιωμενος, εκανε ονειρα για μας, και εγω φοβομουν μην ειναι ολα ψεματα, μηπως δεν ξερει τι θελει, μηπως εχει κανει λαθος, μηπως με υποπτευεται συνεχεια, μηπως κραταει πισινες, μηπως απλα ετσι ειναι το στυλ του και δεν ειμαι κατι ξεχωριστο.. Ολα ηταν καλα και εγω τα εβλεπα μαυρα προς το σκυρο μπλε;
29-05-2011, 00:49 #165
παει πεταξε το πουλι, ηρθε και πηρε οτι πραγματα ειχε.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....