Xωρισα - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    ποναω κρειζι.. ποναω.. ποναω.. ποναω.. γιατι ειμαι ερωτευμενη με το κουτορνιθι.. που αν εβγαινε λιγο εξω απο τις ανασφαλειες του θα το εβλεπε.. Αλλα απλα μαλλον δε θελει να ειμαστε μαζι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    παει πεταξε το πουλι, ηρθε και πηρε οτι πραγματα ειχε.
    Αδιόρθωτα τα μάτια κι οι καρδιές
    με κουμπιά και φερμουάρ κατεστραμένα
    δυο κουβέντες μου σου πέσανε βαρειές
    κι αποφάσισες να ζεις χωρίς εμένα.

Δεν ξέρω ποιανού απόφαση είναι. Δική του, που θεωρεί ότι τον απάτησες (που φαίνεται να έχει κάποιο δίκιο) ή δική σου που ήθελες συνεχώς παιχνίδι (και εσύ δίκιο φαίνεται να έχεις). Ή και των δύο.
    Ο έρωτας δεν μου φαίνεται τόσο σπουδαίο πράγμα όσο τα "μάτια κι οι καρδιές". Αλλά μπορεί να το βλέπω από τη δική μου πλευρά που αυτό έχω ανάγκη.

Senior Member
    Κάρι μου, εγώ νομίζω πως είναι ακόμα ένα 'παιχνίδι' που φυσικά μπορεί να μην αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος.
    Έκανε πολύ σπασμωδικές κινήσεις ώστε να δηλώνουν απόφαση.

Κράτα πισινή στην οριστικότητα του θέματος απ'την πλευρά του. Και σκέψου αν θες να είσαι μαζί του και προς Θεού μην τα γυρίζεις όλα πάνω σου!..

Καταλαβαίνω πως είναι, μετά από όσα συνέβησαν και σε συνδυασμό μ'αυτά που νιώθεις αλλά πες μου αλήθεια, πως το κόβεις? Πιστεύεις πως όλα αυτά τα έκανε για να δώσει οριστικό τέλος ?

Ή μήπως αγριεύει η κατάσταση? Την προηγούμενη έκλεισε τα τηλέφωνα(κ σου ζήτησε κ τα ρέστα) κ σήμερα μάζεψε τα πράγματα. Άστον λοιπόν αφού έτσι θέλει, κι αν κάνει κίνηση για πίσω πες του ότι θες χρόνο. Κάτι που νομίζω πως ούτος ή άλλος το χρειάζεσαι.

Λογικό είναι να πονάς με τη συμπεριφορά του. Συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είσαι ερωτευμένη αλλά μην το γυρνάς σε πόνο ανεπάρκειας γιατί δεν ισχύει! απλά πάτησε ευαίσθητο σημείο σου.
    Βλέπεις δλδ να φταις κάπου από χθες ως σήμερα που πήρε στροφή το μυαλό του?
    Τι συμπεριφορές είναι αυτές?

Senior Member
    παει πεταξε το πουλι, ηρθε και πηρε οτι πραγματα ειχε.

Στο καβλό. Και να μη σου γράφει.
    Εν τω μεταξύ, μια και είσαι *******, πάγαινε κι εσύ με τη σειρά σου στο πουτανάτο της ντροπής.λολ
    (δεν πετάω μπηχτή για τον Κενό, πετάω μπηχτή για τα δικά σου κενά, που αφήνεις να στα γεμίζει σκουπίδια ο κάθε μαλάκας).
    Το ξέρω ότι πονάς, το ξέρω ότι νιώθεις λειψή, ακατέργαστη, ελαττωματική, ανίδεη και πως δεν σου αξίζει ούτε τη μπορείς την ευτυχία.
    Γιατί?
    Γιατί έχω περάσει από εκεί (και κάθε κρίση εκεί οδηγεί πάντα, στις αυτοτιμωρίες και στις αυτοκατατάξεις στις πλέον κολακευτικές κατηγορίες ανθρώπων)
    Γιατί έζησες στην κακοποίηση και στη βία και όταν ένα παιδί ζει αυτά, τότε εσωτερικεύει την κακότητα που του πετάνε, αλλιώς θα πιστέψει
    πως οι γονείς είναι κακοί στην πραγματικότητα και όχι αυτό, και είναι τόσο μεγαλύτερη η απειλή εκείνη, και τόσο ανίκανο να τη διαχειριστεί
    που προτιμά τη δική του κακότητα, που εξάλλου συμφωνεί και με την κακοποίηση που δέχεται.
    Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
    Όταν λοιπόν βγαίνει στο κουρμπέτι να βρει ανθρώπους να το αγαπήσουν, όλως τυχαίως και δίχως να το προσχεδιάσει, για δες ρε,
    πάει και πέφτει σε κάτι υπέροχα άτομα που το θεωρούν *******.:P
    Έτσι επιβεβαιώνει άλλη μια φορά την κακότητά του. Το πονάει το δικό σου μου σου του, έχει αυτές τις διαφορές με το πονάει άλλων,
    διαφορές γυρίσματος σε πόνους πολύ βαθιά χαραγμένους.
    Το πουλί πέταξε αλλά σου άφησε άλλο ένα ταξιδάκι στον άδη της κακότητάς σου.
    Τώρα θα πρέπει να σε πείσεις ότι δεν είσαι ******* και όλα τα άλλα που φορτώθηκες για να είσαι μέσα στην καλή χαρά
    και να καταφέρεις να μην αφήνεις χώρο για επαναλήψεις σχέσεων που σε πάνε πίσω.
    Το καλό που σου έτυχε ρε κάρι, αν δεν είχες το παρελθόν που έχεις και τα τραύματά του
    θα έβλεπες ότι ήταν μεγάλη ανάγκη και όχι τόσο καλό όσο τώρα το φτιάχνεις.
    Σταμάτα να τον στολίζεις με τα χρυσαφιά και σένα με τα κάρβουνα.
    Στολίζεις ένα άτομο που σε κακοποίησε...

Και όσο το στολίζεις με πλαστές ποιότητες, τόσο στολίζεις εσένα με κοσμητικά.
    Γιατί πώς μπορεί εσύ η τιποτένια να κράταγες ένα τέτοιο κελεπούρι?
    Ήσουν ποτέ άξια για την ευτυχία για να την κρατήσεις τώρα?

Και τα λοιπά.

Και όλα αυτά γιατί τόλμησες ΕΣΥ να πεις στον 'Εναν, τον Μοναδικό, τον ΘΕΑΡΑ του σεξ,
    τον υπεράντρα Ολύμπιο ημίθεο ότι ουπς, δεν είν' ο πρωτομάστορας του γεφυριού της άρτας.
    αλλά για να τολμάς να σκέφτεσαι άλλους, εχμ, μπορεί και είναι
    όπως όλοι, ένας συνηθισμένος άνθρωπος και δε θέλει να πέσει σε τόσο ταπεινά επίπεδα.
    Γιατί αυτό ήταν όλο. Δικό του παγόβουνο ανασφαλειών για τον ανδρισμό του
    που έβλεπες μόνο την κορυφή του ως τώρα.

Κι αφού βάζεις και στιχάκια σκέψου και τα παρακάτω κοριτσάκι μου
    Δεν είν' αγάπη, δεν είν' αγάπη αυτό που ζούμε
    Είναι σου λέω πανικός
    Ένας μικρός τιτανικός
    και θά'ναι θαύμα αν σωθούμε.

Θα σωθείτε. Αλλά προχώρα τώρα προς τις λέμβους, γιατί αυτός ήδη σε έσπρωξε πέρα για να σωθεί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    χαχαχαχαχαχααααααα!!!!!!!!!

Ρειν, πεθανα στο γελιο!!!!!!!!!!! Εισαι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!! Χοχοχοοχοχοχο!

Τελεια μερα εχει σημερα, και εχω υπεροχη διαθεση!! παω τωρα να ξεπλυθω απο τα καρβουνα λολ

"Το καλό που σου έτυχε ρε κάρι, αν δεν είχες το παρελθόν που έχεις και τα τραύματά του
    θα έβλεπες ότι ήταν μεγάλη ανάγκη και όχι τόσο καλό όσο τώρα το φτιάχνεις."

Aυτο ειναι ολοσωστο!!

Καλη σχεση ηταν αυτη τη φορα, σε συγκριση με τις προηγουμενες, ουτε λογος! φαντασου! Οποτε ελπιζω οτι παμε προς το καλυτερο, παιρνω τα καλα και τα μαθηματα μου, μου ανοιξαν τα ματια κι αλλο, και προσευχομαι να μεινουν ανοιχτα!

ανοιξτε δρομο για τη λεμβο!!! Προηγουνται τα γυναικοπαιδα!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Και όλα αυτά γιατί τόλμησες ΕΣΥ να πεις στον 'Εναν, τον Μοναδικό, τον ΘΕΑΡΑ του σεξ,
    τον υπεράντρα Ολύμπιο ημίθεο ότι ουπς, δεν είν' ο πρωτομάστορας του γεφυριού της άρτας.
    αλλά για να τολμάς να σκέφτεσαι άλλους, εχμ, μπορεί και είναι
    όπως όλοι, ένας συνηθισμένος άνθρωπος και δε θέλει να πέσει σε τόσο ταπεινά επίπεδα.
    Χαχαχαχααα!!... Γέλασα πολύ με όλο το μήνυμα της ρέιν... κι έχει πολύ δίκιο. Αλλά ιδίως αυτές οι φαντασιώσεις υπεροχής είναι μεγάλο θέμα!
    Κάρι μου όλοι θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί για το σύντροφο, αλλά να θέλουμε να ξεχωρίζουμε κι από τους 'κοινούς θνητούς' γενικά... είναι σημαντικό προβληματάκι.
    Προσπάθησε βέβαια ο άνθρωπος να σε πλάσει κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν, αλλά στάθηκες... ανάξια κι εξορίστηκες! Άστον κι αυτόν να έχει τη δική του φαντασίωση, το έχει κι εκείνος μεγάλη ανάγκη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Κάρι μου, εγώ νομίζω πως είναι ακόμα ένα 'παιχνίδι' που φυσικά μπορεί να μην αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος.
    Έκανε πολύ σπασμωδικές κινήσεις ώστε να δηλώνουν απόφαση.

Κράτα πισινή στην οριστικότητα του θέματος απ'την πλευρά του. Και σκέψου αν θες να είσαι μαζί του και προς Θεού μην τα γυρίζεις όλα πάνω σου!..

Καταλαβαίνω πως είναι, μετά από όσα συνέβησαν και σε συνδυασμό μ'αυτά που νιώθεις αλλά πες μου αλήθεια, πως το κόβεις? Πιστεύεις πως όλα αυτά τα έκανε για να δώσει οριστικό τέλος ?

Ή μήπως αγριεύει η κατάσταση? Την προηγούμενη έκλεισε τα τηλέφωνα(κ σου ζήτησε κ τα ρέστα) κ σήμερα μάζεψε τα πράγματα. Άστον λοιπόν αφού έτσι θέλει, κι αν κάνει κίνηση για πίσω πες του ότι θες χρόνο. Κάτι που νομίζω πως ούτος ή άλλος το χρειάζεσαι.

Λογικό είναι να πονάς με τη συμπεριφορά του. Συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είσαι ερωτευμένη αλλά μην το γυρνάς σε πόνο ανεπάρκειας γιατί δεν ισχύει! απλά πάτησε ευαίσθητο σημείο σου.
    Βλέπεις δλδ να φταις κάπου από χθες ως σήμερα που πήρε στροφή το μυαλό του?
    Τι συμπεριφορές είναι αυτές?
    εχεις πεσει μεσα, σου βγαζω το καπελο! σημερα θελει παλι επανασυνδεσεις! Εχω συνελθει πολυ απο χτες και δεν αισθανομαι καθολου ανεπαρκης πια, το αντιθετο, εχω ξενερωσει με την παρτη του πως φερθηκε.. Χρονο θελω σιγουρα.. Αλλα νομιζω οτι δεν ξανακολλαει το γυαλι..

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Κάρι μου όλοι θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί για το σύντροφο, αλλά να θέλουμε να ξεχωρίζουμε κι από τους 'κοινούς θνητούς' γενικά... είναι σημαντικό προβληματάκι.
    Προσπάθησε βέβαια ο άνθρωπος να σε πλάσει κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν, αλλά στάθηκες... ανάξια κι εξορίστηκες! Άστον κι αυτόν να έχει τη δική του φαντασίωση, το έχει κι εκείνος μεγάλη ανάγκη...
    μεγαλη αναγκη δε λες τπτ.. αφου μεγαλωσε μονος του και τον προδωσανε και οι δυο γονεις για νεες οικογενειες, πως να μην εχει τετοιες ανγκες..
    Last edited by carrie; 29-05-2011 at 20:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    κι αν κάνει κίνηση για πίσω πες του ότι θες χρόνο
    Συμφωνω................

Senior Member
    εχεις πεσει μεσα, σου βγαζω το καπελο! σημερα θελει παλι επανασυνδεσεις! Εχω συνελθει πολυ απο χτες και δεν αισθανομαι καθολου ανεπαρκης πια, το αντιθετο, εχω ξενερωσει με την παρτη του πως φερθηκε.. Χρονο θελω σιγουρα.. Αλλα νομιζω οτι δεν ξανακολλαει το γυαλι..
    Θα το δεις αυτό (για το ξανακόλημα), πρόσεχε απλά τώρα να μην προσπαθήσει να σου ξαναρίξει ευθύνες (λόγω της απόρριψης που θα νιώσει) και μην ξαναπέσεις αδίκως.
    Εύχομαι να κυλήσουν ήρεμα τα πράγματα και όσο το δυνατότερο υπέρ σου. Να βρεις το χρόνο σου και την ηρεμία σου να δεις τι θέλεις πραγματικά και αν γίνεται κλπ

εσυ τι λες; α) Γιατι ειμαι μαζοχα, τις εβλεπα οτι ηταν ασχημες, και τις ηθελα, ή β) γιατι ειχα τα θεματα μου, δεν εβλεπα οτι ηταν ασχημες, νομιζα οτι ηταν καλες, και τις ηθελα;

κερδιζεις ποντους αντροφοδοτησης!
    Γιατί δε στεριώνεις σε σχέση;
    έχεις αλλάξει πολλούς. και φαίνεσαι για άτομο που επιζητά κάτι μόνιμο στη ζωή του. μήπως ψάχνεις να βρεις το τέλειο; πιστεύεις ότι φταίνε πάντα και αποκλειστικά αυτοί για το χωρισμό; δεν υπάρχει πουθενά το δικό σου λιθαράκι στους χωρισμούς; μήπως μιλάμε για σχέσεις χωρίς συναισθηματικό περιεχόμενο και ψυχική σύνδεση; εξαρτάται και τι χαρακτηρας ήταν αυτός και τι είδους σχέση ήθελε στη ζωή του.

Από τη δική μου εμπειρία, το αν είναι άσχημη μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει κάμποσος καιρός για να το διαπιστώσεις, εκτός κι αν μιλάμε για κάτι πολύ απροοπτο ή αν ο άλλος ξέρει καλά να «κρύβεται». Απλά την κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται εκτός κι αν ο σκοπός είναι να έχουμε κάτι μέχρι να προκύψει κάτι καλήτερο. Η γλυκήτητα, το συναίσθημα και ο ρομαντισμός στη συμπεριφορά μιας κοπέλας, αυτά είναι έκφραση θηλυκότητας για τον κάθε άντρα, αυτά τον ελκύουν και τον κρατούν κοντά της. Αν η άλλη είναι ψυχρή ή ξυνή ή απότομη ή αφήνει υπονοούμενα για θέματα πιστής ό άλλος αποθείται και φεύγει, εκτός κι αν ελπίζει να αλλάξει την κατάσταση ή έχει δεθεί και δεν μπορεί να φύγει ή νοιώθει ανασφαλής να παέι αλλού.
    Τα προβλήματα του ο καθένας τα κρατά για τον εαυτό του δεν τα φορτώνει στη σχέση.

κερδίζω πόντους ανατροφοδότησης......... δλδ;
    πάντως δεν χρειάζομαι από όλους, μερικοί και καλοί μου αρκούν. Όπως και στη ζωή μου, με λίγους και καλούς που δοκιμάστηκαν και άντεξαν στο χρόνο, αυτοί μου αρκούν! τους υπόλοιπους απλά τους αντιμετωπίζω ή κρατώ τα τυπικά.
    Μακάρι να χα περισσότερο χρόνο για το φόρουμ!
    Last edited by ioannis2; 30-05-2011 at 08:57.
    γιάννης

Senior Member
    Σε εκδικείται γιατί τον έκανες να νιώσει λίγος. Δεν αντέχει δίπλα σε κάποια που δεν τον ανεβάζει συνεχώς, αλλά δεν μπορεί και μόνος του. Θυμώνει με τον εαυτό του που σε έχει ανάγκη και κάνει ό,τι μπορεί για να σε πονέσει. Μάλλον ένιωσε προδομένος για ακόμη μια φορά στη ζωή του, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι δεν φταις εσύ και ότι έχει δικά του θέματα να λύσει. Κι εσύ του δίνεις χώρο για όλα αυτά. Μάλιστα, όντας ενοχική, τον κάνεις να πιστεύει πως έχει δίκιο.
    Δεν τον δικαιολογώ, είναι απόλυτα ανώριμος και ανασφαλής. Αν δεν αποφασίσεις να το τελειώσεις, τουλάχιστον άλλαξε συμπεριφορά. Μην έχεις καμία ενοχή, ανάγκασέ τον με τη στάση σου να αντιμετωπίσει τις ευθύνες του. Όχι τόσο γι' αυτόν, όσο για σένα.

Senior Member
    Η γλυκύτητα το συναίσθημα και ο ρομαντισμός έχουν ΣΥΝΔΕΘΕΙ με τη θηλυκότητα Γιάννη μου, όμως δεν είναι και απαραίτητο να τα θεωρώ πράγματι ως ένδειξη θηλυκότητας. Ανάλογα έναν γλυκό συναισθηματικό και ρομαντικό άντρα θα του προσάψουν την κατηγορία ότι επιδεικνύει θηλυπρέπεια και αδυναμία και μια γυναίκα που χρησιμοποιεί τη λογική την ανάλυση και την ευθύτητα, αυτό το ατσούμπαλο που είχε κάποια στιγμή αναφέρει η κάρι, τότε ο κοινωνικός τρόπος στιγματισμού/ελέγχου, θα είναι η ταμπέλα της ανδροπρέπειας.
    Τα ίδια ισχύουν και για την απαγόρευση σε μία γυναίκα να εκφράσει οποιοδήποτε άλλο "επιθετικό" ένστικτο, όπως η κάρι με τις φαντασιώσεις της, γιατί τότε το αρσενικό νιώθει πως απειλείται η κυριαρχία του στη σχέση αλλά και πως ακυρώνεται ο ανδρισμός του από τη σύντροφο. Με κάποιον τρόπο δλδ μας έμαθαν ότι η γυναίκα ξεφεύγει όταν γίνεται εκφραστής όσων έχει έτσι κι αλλιώς μέσα της, αλλά πρέπει να τα αρνείται για να είναι αποδεχτή ως ιδανική σύντροφος που δεν αγγίζει ποτέ ό,τι μπορεί να κάνει τον άλλον να φοβηθεί πως εκπίπτει από τον ματσισμό του.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

RainAndWind.
    Προσωπικά, σαν Γιάννης θα προτιμούσα μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για φιλία, να χαρακτηρίζεται από αυτά τα γνωρίσματα που περιγράφω (γλυκύτητα, ρομαντισμό, συναίσθημα) υπό την προϋπόθεση όμως ότι αυτά αποτελούν ενσυνείδητη και ελεύθερη επιλογή της . Επίσης, εχω μάθει στη ζωή μου, τη λογική, την ανάλυση και την ευθύτητα σε μια γυναίκα να την ταυτίζω με ωριμότητα. Ιδανική για μένα γυναίκα είναι αυτή που κινείται πάνω στους δυο αυτούς άξονες.

Σε κάθε περίπτωση τα γνωρίσματα αυτά να αποτελούν ελεύθερη και αυθόρμητη έκφραση και όχι προιόν αυτοεπιβολής ή προσποίησης για να είναι αρεστή και να αποφύγει τον κοινωνικό στιγματισμό.

Δεν διαφωνώ όπως το θέτεις το θέμα της αποκάλυψης των φαντασιώσεων. Θα το έθετα όμως και από μια άλλη πλευρά. Της πίστης, που εύλογα αναμένει ο κάθε σύντροφος και που για μένα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μιας σχέσης με προοπτική βάθος χρόνου. Η αποκάλυψη φαντασιώσεων, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι, κλονίζει την εμπιστοσύνη και εγείρει καχυποψία και δυσπιστία. Στο εξής η κάθε κίνηση ή σκέψη εγείρει αμφιβολία. Φαντασίωση σημαίνει επίσης ότι δεν είσαι βέβαιη για τον άλλο, έστω κάποιες βασικές εκφάνσεις του δε σε γεμίζουν και τις αναζητείς αλλού. Δεν παραγνωρίζω βέβαια το γεγονός ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει είτε να είναι πιστός στη σχέση του είτε όχι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σε εκδικείται γιατί τον έκανες να νιώσει λίγος. Δεν αντέχει δίπλα σε κάποια που δεν τον ανεβάζει συνεχώς, αλλά δεν μπορεί και μόνος του. Θυμώνει με τον εαυτό του που σε έχει ανάγκη και κάνει ό,τι μπορεί για να σε πονέσει. Μάλλον ένιωσε προδομένος για ακόμη μια φορά στη ζωή του, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι δεν φταις εσύ και ότι έχει δικά του θέματα να λύσει. Κι εσύ του δίνεις χώρο για όλα αυτά. Μάλιστα, όντας ενοχική, τον κάνεις να πιστεύει πως έχει δίκιο.
    Δεν τον δικαιολογώ, είναι απόλυτα ανώριμος και ανασφαλής. Αν δεν αποφασίσεις να το τελειώσεις, τουλάχιστον άλλαξε συμπεριφορά. Μην έχεις καμία ενοχή, ανάγκασέ τον με τη στάση σου να αντιμετωπίσει τις ευθύνες του. Όχι τόσο γι' αυτόν, όσο για σένα.
    Eισαι 100% μεσα!! Δε μπορω να σου δωσω αλλη θετικη!! Ακριβως ολα αυτα που ειπες ειναι το ζουμι ολης της καταστασης!! thanks!! :eek:

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί δε στεριώνεις σε σχέση;
    έχεις αλλάξει πολλούς.

Xαχαχχαχαχα!! και εσυ που το ξερεις;;; Με ξερεις;; Επειδη εχω πει οτι δεν κανω καλες σχεσεις;; Το να εισαι 27 και να εχεις 3 σχεσεις ειναι πολλοι;; Ελεος ρε Γιαννη μερικες φορες, ραψτο αυτο το στομα, γιατι δε βουτας τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις οπως λεγανεοι παλιοι!!

και φαίνεσαι για άτομο που επιζητά κάτι μόνιμο στη ζωή του.

ναι.

μήπως ψάχνεις να βρεις το τέλειο;

Μπα.

πιστεύεις ότι φταίνε πάντα και αποκλειστικά αυτοί για το χωρισμό;
    δεν υπάρχει πουθενά το δικό σου λιθαράκι στους χωρισμούς;

Αυτο εχεις καταλαβεις εδω και 12 σελιδες; Αυτοι οι φακοι που εχουμε μιλησει και σε αλλα ποστς που κταλαβαινουμε οτι θελουμε φιλτραροντας δεδομενα πρεπει να γινουν πιο διαφανοι.

μήπως μιλάμε για σχέσεις χωρίς συναισθηματικό περιεχόμενο και ψυχική σύνδεση; εξαρτάται και τι χαρακτηρας ήταν αυτός και τι είδους σχέση ήθελε στη ζωή του.

Τωρα θα το παρω οτι γενικα φιλοσοφεις, ισως απο τη δικη σου εμπειρια.

Από τη δική μου εμπειρία, το αν είναι άσχημη μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει κάμποσος καιρός για να το διαπιστώσεις, εκτός κι αν μιλάμε για κάτι πολύ απροοπτο ή αν ο άλλος ξέρει καλά να «κρύβεται». Απλά την κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται εκτός κι αν ο σκοπός είναι να έχουμε κάτι μέχρι να προκύψει κάτι καλήτερο.

Για αυτο μηπως εισαι μονος; Μηπως εσυ ψαχνεις το τελειο και δε δινεις χρονο ή πιστευεις οτι με μια ματια τα ξερεις ολα και κρινεις τους παντες επιφανειακα βαζοντας τους σε τεραστιες αυθαιρετες κατηγοριες, π.χ. εχουν παει με πολλους, τις εκμεταλλευονται κτλ. ΑΝ εβγαζες τους φακους και διαβαζες ο,τι σου γραφω, πολυ θα σε βοηθουσε, μονο που κατι μου λεει οτι δεν μπορεις δυστυχως.

Η γλυκήτητα, το συναίσθημα και ο ρομαντισμός στη συμπεριφορά μιας κοπέλας, αυτά είναι έκφραση θηλυκότητας για τον κάθε άντρα, αυτά τον ελκύουν και τον κρατούν κοντά της. Αν η άλλη είναι ψυχρή ή ξυνή ή απότομη ή αφήνει υπονοούμενα για θέματα πιστής ό άλλος αποθείται και φεύγει, εκτός κι αν ελπίζει να αλλάξει την κατάσταση ή έχει δεθεί και δεν μπορεί να φύγει ή νοιώθει ανασφαλής να παέι αλλού.
    Τα προβλήματα του ο καθένας τα κρατά για τον εαυτό του δεν τα φορτώνει στη σχέση.

Το ιδιο επρεπε να κανει και αυτος τοτε. Μονο που δεν ειναι ετσι απλα, γιατι μεριεκς φορες δεν ειναι συνειδητα, και οι σχεσεις ειναι μια ευκαιρια να τα δουλεψουμε, κατι που εσυ δεν ξερεις, γιατι μαλλον δεν εχεις κανενα προβλημα, η τα αφηνεις στο χαλακι της εισοδου με το που μπεις στη σχεση. Τελοσπαντως, για να καταλαβεις τι εστι η σχεση μου και η χημεια των χαρακτηρων, διαβασε απο ολα αυτα τα ποστς μονο τι ειπε η μαριαν πριν.

κερδίζω πόντους ανατροφοδότησης......... δλδ;
    πάντως δεν χρειάζομαι από όλους, μερικοί και καλοί μου αρκούν. Όπως και στη ζωή μου, με λίγους και καλούς που δοκιμάστηκαν και άντεξαν στο χρόνο, αυτοί μου αρκούν! τους υπόλοιπους απλά τους αντιμετωπίζω ή κρατώ τα τυπικά.
    Μακάρι να χα περισσότερο χρόνο για το φόρουμ!
    Καλη συνεχεια!

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast