Xωρισα - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 196

Thread: Xωρισα

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Με κάποιον τρόπο δλδ μας έμαθαν ότι η γυναίκα ξεφεύγει όταν γίνεται εκφραστής όσων έχει έτσι κι αλλιώς μέσα της, αλλά πρέπει να τα αρνείται για να είναι αποδεχτή ως ιδανική σύντροφος που δεν αγγίζει ποτέ ό,τι μπορεί να κάνει τον άλλον να φοβηθεί πως εκπίπτει από τον ματσισμό του.
    Αυτο ακριβως! Και καταληγω στην λαικη σοφια των προγονων μας, την παντα αλαθητη, που ελεγε η προγιαγια μου, ο αντρας σου να σε ξερει απο τη μεση και κατω!! Χα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο ακριβως! Και καταληγω στην λαικη σοφια των προγονων μας, την παντα αλαθητη, που ελεγε η προγιαγια μου, ο αντρας σου να σε ξερει απο τη μεση και κατω!! Χα!
    Ναι, ισχύει για τον άντρα τον άπειρο, ανώριμο, ανασφαλή και όχι ιδιαίτερα έξυπνο. Αυτόν που δεν ξέρει ακόμη τις γυναίκες και δεν έμαθε να τις αγαπάει αλλά τις φοβάται και νιώθει να απειλείται από τη δύναμή τους.
    Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να κοιτάς πιο ώριμους -ίσως μεγαλύτερους σε ηλικία- άντρες? Από αυτούς που ενδιαφέρονται να σε μάθουν και από τη μέση και πάνω?
    Είσαι αρκετά έξυπνη και δυναμική για να σε αντέξει ένα παιδάκι.

Senior Member
    Μαριαν δικιο εχεις σε αυτο, και οι προηγουμενες μου σχεσεις ηταν με μεγαλυτερους για αυτο το λογο, οτι δε συνεννοουμουν με συνομηλικους ή ακομα και με λιγα χρονια διαφορα. Το συγκεκριμενο ατομο ειναι πολυ ωριμο για την ηλικια του ομως, και πρωτη φορα εκανα σχεση με συνομηλικο, και αυτος συνηθιζε να κανει σχεσεις με μεγαλυτερες για τον ιδιο λογο. Δεν κυνηγαγε τις 17-18-20-22αρες. Κοιταζε παντα απο την ηλικια μας και πανω, σε αντιθεση με την πλειοψηφια. Εχει αντιμετωπισει καποια πραγματα στη ζωη του που απο νωρις τον ωριμασαν και τον εχουν κανει, περα απο ανασφαλη, ζηλιαρη και κτητικο, και πολυ οξυδερκη, παρατηρητικο, φιλοσοφημενο, και καλο σαν ανθρωπο, με κριτηρια και αρχες, που δινει στη ζωη αξια και θελει να κανει πραγματα συνεχως, και να γινεται καλυτερος. Αν αντιμετωπιζεις το θανατο μουρη με μουρη στα 22 σου, εκτιμας αλλιως τα πραγματα και την καθε στιγμη, γινεσαι αλλος ανθρωπος.. Γιαυτο ειπα οτι απεχει αρκετα απο το μ.ο. ανθρωπων που υπαρχουν της ηλικιας του. Και ειναι γεγονος επαναλαμβανω με την πλειοψηφια των ατομων της ηλικιας μου και συν 5-6 χρονια, και γυναικες και αντρες, δεν μπορω να συννενοηθω, απο παιδι κιολας.

Και ειναι γεγονος επαναλαμβανω με την πλειοψηφια των ατομων της ηλικιας μου και συν 5-6 χρονια, και γυναικες και αντρες, δεν μπορω να συννενοηθω, απο παιδι κιολας.
    Και εγώ το ίδιο. Μπορώ να κάνω ατέλειωτες συζητήσεις, να αναλύω θέματα εις βάθος και να επικοινωνώ τέλεια με ανθρώπους μεγαλήτερους μου σε ηλικία που έχουν δει πολλά στη ζωή τους.
    Με σχεδόν όλους της ηλικίας μου δεν συνεννοούμε. Ο νους τους είναι στο χα χα χα, στο ποιος παίκτης σκόραρε, που θα πάμε να πιούμε μπύρες ενώ αν είναι γυναίκες κάνουν τέλειες συζητήσεις για τα ρούχα, τα νύχια και τα μαλιά τους και τους ωραίους τραγουδιστές.
    Πάντως και από τις τρεις κοπέλες που έτυχαν στη ζωή μου (μικρότερες μου), και οι τρεις μου έλεγαν, είσαι πολύ ώριμος άντρας, και μάλιστα χωρίς να ανοίγω τέτοια συζήτηση, απλά βλέποντας από τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο σκέψης. Και αυτό αν θέλετε πιστέψτε το, τουλάχιστον από τα λίγα που έχω να λέω για σχέσεις αυτό με κάνει περήφανο και μου δίνει δυνάμεις.
    γιάννης

Ελεος ρε Γιαννη μερικες φορες, ραψτο αυτο το στομα, γιατι δε βουτας τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις οπως λεγανεοι παλιοι!!

Καλη συνεχεια!
    Είσαι ακατάλληλο για μένα άτομο να μου δώσεις τέτοια συμβουλή, εκτός κι αν έχεις το αλάθητο ή αν κατέχεις τον λόγο της αληθείας. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως αυτοαναιρείσαι μέσα από τα βιώματα σου.
    Λυπούμαι ειλικρινά από την άλλη αν ο ανδρισμός που παρουσιάζε ο φίλος σου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στη δυσκολία. Στη δυσκολία φαίνεται ο ανδρισμός, όχι στα νταηλίκια και τους εντυπωσιασμούς της καθημερινότητας. Το ότι πέρασε κάποιος δύσκολα στη ζωή του δεν είναι αυτονόητο ότι αυτό τον κάνει δυνατό χαρακτήρα ικανό να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες στο εξής, ούτε και βέβαιο ότι θα τον ωριμάσει.
    Και κάτι άλλο. Βγαίνεις καθόλου από το σπίτι; έχεις παρέες; γιατί μου φαίνεται πως νυχτοξυμερώνεσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Εκτός κι αν αναπληρώνεις κενό επικοινωνίας και φιλίας με αυτό τον τρόπο.
    Και άλλαξε λίγο το απότομο ύφος σου και το να βάζεις στο απόλυτο αυτά που λες, θέλει και λίγο συναίσθημα η ζωή.
    γιάννης

Senior Member
    καλά είναι πολύ γίδι ο τύπος..άκου εκεί να σε πει πουτ...α!!!με ποιο δικαίωμα ρε γελοίε (θα του έλεγα εγώ)..εντάξει, οκ έχει θέματα αλλά μέχρι ενός ορίου ρε φιλαράκι!!Κάρυ όταν έλεγες ότι είναι πάνω από το μέσο όρο τι εννούσες?μάλλον θεωρητικά, με βάση τις διαπιστώσεις που έχει κάνει για τη ζωή θα ήταν εάν είχε καταφέρει κιόλας να λύσει τα θεματάκια που έχει με τις γυναίκες..εάν δεν το κάνει όχι απλά δε θα είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά πολύ πιο κάτω από αυτόν..σόρυ για την επιθετικότητα στον τόνο μου αλλά τρελλαίνομαι με κάτι τέτοια.Πάντως, αν θες, ξέρω κάτι καλά παιδιά,μπρατσαράδες, γνώστες πολεμικών τεχνών και οικονομικούς σχετικά...ειδικεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις!!!πλακίτσα...πλι ζ γραφτονε εκεί που δεν πιάνει μελάνη...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είσαι ακατάλληλο για μένα άτομο να μου δώσεις τέτοια συμβουλή, εκτός κι αν έχεις το αλάθητο ή αν κατέχεις τον λόγο της αληθείας. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως αυτοαναιρείσαι μέσα από τα βιώματα σου.
    Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα ναι μαλλον τον κατεχω τον λογο της αληθειας σχετικα με τη ζωη μου, περισσοτερο απο ο,τι τον κατεχεις εσυ, για αυτο σου ειπα να βουτηξεις τη γλωσσα στο μυαλο, γιατι εβγαλες συμπερασαμτα για μενα χωρις να με ξερεις, οπως κανεις βεβαια συνηθως..
    Ευχομαι να τα βγαλεις περα με αυτο σου το χουι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    καλά είναι πολύ γίδι ο τύπος..άκου εκεί να σε πει πουτ...α!!!με ποιο δικαίωμα ρε γελοίε (θα του έλεγα εγώ)..εντάξει, οκ έχει θέματα αλλά μέχρι ενός ορίου ρε φιλαράκι!!Κάρυ όταν έλεγες ότι είναι πάνω από το μέσο όρο τι εννούσες?μάλλον θεωρητικά, με βάση τις διαπιστώσεις που έχει κάνει για τη ζωή θα ήταν εάν είχε καταφέρει κιόλας να λύσει τα θεματάκια που έχει με τις γυναίκες..εάν δεν το κάνει όχι απλά δε θα είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά πολύ πιο κάτω από αυτόν..σόρυ για την επιθετικότητα στον τόνο μου αλλά τρελλαίνομαι με κάτι τέτοια.Πάντως, αν θες, ξέρω κάτι καλά παιδιά,μπρατσαράδες, γνώστες πολεμικών τεχνών και οικονομικούς σχετικά...ειδικεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις!!!πλακίτσα...πλι ζ γραφτονε εκεί που δεν πιάνει μελάνη...
    Χαχαχα! Θα το εχω υποψιν μου μερσι :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    RainAndWind.
    Προσωπικά, σαν Γιάννης θα προτιμούσα μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για φιλία, να χαρακτηρίζεται από αυτά τα γνωρίσματα που περιγράφω (γλυκύτητα, ρομαντισμό, συναίσθημα) υπό την προϋπόθεση όμως ότι αυτά αποτελούν ενσυνείδητη και ελεύθερη επιλογή της . Επίσης, εχω μάθει στη ζωή μου, τη λογική, την ανάλυση και την ευθύτητα σε μια γυναίκα να την ταυτίζω με ωριμότητα. Ιδανική για μένα γυναίκα είναι αυτή που κινείται πάνω στους δυο αυτούς άξονες.

Σε κάθε περίπτωση τα γνωρίσματα αυτά να αποτελούν ελεύθερη και αυθόρμητη έκφραση και όχι προιόν αυτοεπιβολής ή προσποίησης για να είναι αρεστή και να αποφύγει τον κοινωνικό στιγματισμό.

Δεν διαφωνώ όπως το θέτεις το θέμα της αποκάλυψης των φαντασιώσεων. Θα το έθετα όμως και από μια άλλη πλευρά. Της πίστης, που εύλογα αναμένει ο κάθε σύντροφος και που για μένα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μιας σχέσης με προοπτική βάθος χρόνου. Η αποκάλυψη φαντασιώσεων, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι, κλονίζει την εμπιστοσύνη και εγείρει καχυποψία και δυσπιστία. Στο εξής η κάθε κίνηση ή σκέψη εγείρει αμφιβολία. Φαντασίωση σημαίνει επίσης ότι δεν είσαι βέβαιη για τον άλλο, έστω κάποιες βασικές εκφάνσεις του δε σε γεμίζουν και τις αναζητείς αλλού. Δεν παραγνωρίζω βέβαια το γεγονός ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει είτε να είναι πιστός στη σχέση του είτε όχι.
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου!!!!

Senior Member
    Κάρυ, πως πάνε τα πράγματα?είσαι καλύτερα? :-)

Senior Member
    καναμε αρκετα βηματα πισω, πηραμε τις αποστασεις μας, και προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο καθαροι γινεται ο ενας απεναντι στον αλλο, χωρις κατηγοριες, ενοχες, αρνητικα σεναρια κτλ. Ειμαστε ολιγον αμηχανοι, δεν ξερω τι θα γινει, αλλα γενικα καλα νιωθω. Οποτε παω να το χασω, γυριζω σε μενα και ποσο καλα ειμαι με τον εαυτο μου, και χαμογελαω.

Senior Member
    α οπότε είστε μαζί!αν είναι αυτό που έχετε ανάγκη χαίρομαι πολύ!:-)

Senior Member
    Πριν 10 μηνες συναντηθηκα με ενα παλιο μου συμμαθητη, που οπως ανακαλυψα ηταν ο πιο υπεροχος ξεχωριστος και καταπληκτικος ανθρωπος που ειχα γνωρισει ποτε, πριν 7 μηνες καναμε σχεση, και ημουνα τοσο χαρουμενη που πολλες φορες ενιωθα οτι ειμαι στον παραδεισο, κυριολεκτικα. Τα βρισκαμε σε 9 απο τα 10, σε ολα τα επιπεδα ηταν τοσο ομορφα... Και δε μπρω να δεχτω οτι αυτο το 1 στα 10 μας οδηγησε ωστε πριν 6 ωρες να χωρισουμε...... ΠΟναω αφανταστα, τον θελω πολυ πολυ πολυ, ειμαι ερωτευμενη τρελα μαζι του και τον αγαπαω για ολα αυτα που ειναι... Αυτος δε μπορεσε.. Γιατι δεν ειμαι τοσο καλη και τοσο νορμαλ οσο αυτος, του αξιζει κατι καλυτερο... Πρωτη φορα στη ζωη μου με αγαπησε και με ερωτευτηκε ενας αντρας και μου το εδειχνε συνεχεια με λουλουδακια, λογακια, δεν το ειχα ξαναζησει αυτο.. Και τωρα παει.. Οσο για το λογο που χωρισαμε, η ειλικρινεια μου θα πουν καποιοι, κατι αλλο μπορει να πουν καποιοι αλλοι.. Γενικα ειναι πολυ ηθικος, αφοσιωμενος, συντηρητικος κτλ, και πιασαμε κουβεντα χτες για φαντασιωσεις, και επειδη δε μπορω να λεω ψεματα του ειπα οτι εχω φαντασιωσεις και με αλλους αντρες, στην φαντασια μας οτι θελουμε κανουμε και δεν πιστευα ποτε οτι ηταν τοσο λαθος, οχι με καποιον αλλο ομως που ειμαι ερωτευμενη η κατι τετοιο, ή που ποθω πιο πολυ απο αυτον, αλλα ατομα με τα οποια ποτε δε θα γινοταν τπτ, οπως καποιος σταρ του σινεμα, και τις εχω "ενεργοποιησει" και καποιες φορες που ειμαστε μαζι για να φταιχνομαι πιο πολυ, και ξενερωσε απιστευτα, το θεωρησε προδοσια, οτι δεν με ελκει αυτος κτλ. Το οποιο ειναι τεραστιο ψεμα γιατι πρωτη φορα ενιωσα τοσο ωραια ερωτικα στη ζωη μου με εναν αντρα και μου αρεσει τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ, αλλα με αγχωνε οτι πρεπει να τελειωνω, οτι πρεπει να τον κανω να νιωθει παρα πολυ ποθητος, και ηταν καπως απομακρος οταν μετα το σεξ κατευεθειαν ντυνοτανε και εκανε τσιγαρο, αυτο ηταν το μονο του ελλαττωμα και του το ειχα πει, και δεν ξερω ολα αυτα με κανανε να καταφευγω σε κατι γνωριμο και ασφαλες και οικειο.. Αυτα. Μηπψς τελικα δεν ταιριαζαμε εκει ενω εμενα μου φαινοταν τοσο ωραιο; Και σε αυτον το ιδιο.. Πως φτασαμε να χωρισουμε για αυτον τον λογο; Γιατι εκεινος λεει οτι μονο εμενα σκεφτεται παντα και καμια αλλη... Αισθανομα παρα πολυ ανεπαρκης, και φρικιο της φυσης.. Κατωτερη απο αυτον, χειροτερη, κ.ο.κ...:mad::(:(
    κάρι, συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ανώριμος κ δν ξέρει κ τί σημαίνει φαντασίωση.
    γλυκιά μου, η τοπ φαντασίωση στις γυναίκες είναι ο βιασμός!
    είναι κάτι που θέλουμε να μας συμβεί?
    όχι!

μήπως να γκουγκλάρει λίγο πρώτα τη λέξη φαντασίωση κ να τα πείτε πάλι?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    α οπότε είστε μαζί!αν είναι αυτό που έχετε ανάγκη χαίρομαι πολύ!:-)
    το προσπαθουμε και οι δυο, θα δουμε πως θα μας βγει.. αυτο που λεμε ειναι οτι το θεμα ειναι να ειμαστε καλα, δεν ξερω πως θα ειμαστε αυριο, αλλα τωρα καλα ειμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    κάρι, συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ανώριμος κ δν ξέρει κ τί σημαίνει φαντασίωση.
    γλυκιά μου, η τοπ φαντασίωση στις γυναίκες είναι ο βιασμός!
    είναι κάτι που θέλουμε να μας συμβεί?
    όχι!

μήπως να γκουγκλάρει λίγο πρώτα τη λέξη φαντασίωση κ να τα πείτε πάλι?
    αυτα εξηγουσα 2 μερες.. οτι οτι φανταζεσαι κατι δε σημαινει οτι θες και να γινει.. και το ξερει κι αυτος, απλα στα παντα σε μενα πρωτα βλεπει την πιθανοτητα να προδοθει. Για αυτον και για αλλους σου λεει ναι απλα το σκεφτονται, για μενα πιστευε οτι ηθελα να τα κανω, αφου μπαινουν τα φιλτρα που κουβαλαμε στη σχεση μας και μεταφραζονται οι πραξεις του αλλου αναλογα με αυτα που εχουμε βιωσει και φοβομαστε.. α και παρεπιμπτοντως βιασμος σε φαντασιωση απαπαπα, ειμαι στις εξαιρεσεις φαινεται!!

μπορει να ειναι ανωριμος, μπορει και ρομαντικος, μπορει ανασφαλης, μπορει και ολα μαζι...

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast