Συνάντηση των Μελών. Υπερ & Κατά. Ας μοιραστούμε τις σκέψεις μας!!! :)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Συνάντηση των Μελών. Υπερ & Κατά. Ας μοιραστούμε τις σκέψεις μας!!! :)

Χαιρετε και εδω!

Διαβαζα τα μυνήματα που δημοσιεύονται στις διαφορες κατηγορίες, και πόσο μάλλον στης κατάθλιψης που αφορά εμένα, και διαπιστώνω το εξής:
    Εδω, ειμαστε πολλοι. Και πολλοί μόνοι μας! με την έννοια της μοναξιάς.

Αναρωτιέμαι αν θα είχε νόημα να συντονιστει μια συνάντηση γνωριμίας των μελών, απλά δε ξέρω αν αυτό θα ήταν καλό,...γιατί απ την μία θα είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν και να νιώσεις ελεύθερος,
    απ την άλλη...
    μήπως αυτό δεν είχε νόημα γιατι ένα μέρος της απήχησης του site είναι η ασφάλεια της ανωνυμίας της έκφρασης του εσωτερικού μας κόσμου/προβλημάτων,
    και τέλος, μηπως αυτή η συνάντηση, μας περιορίσει /βάλει υποσυνείδητα την ετικέτα του..ότι έχουμε κατι..όχι καλο.
    πχ οι μηχανόβιοι μοιράζονται το πάθος για τα δίκυκλα στις συναντήσεις. Εμείς?

Αυτή η απόρια μου έιναι γενική...δλδ αν έχεις ενα διο φίλους που τραβανε τα ίδια και χειρότερα ζόρια...αυτό σε βοηθάει η όχι?

Θα θελα να μοιραστέιτε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας, και για τη συνάντηση και για την απορία μου!

Καλή κυριακή!
    να χαμογελάτε!

Banned
    οπως ειχε πει και η whitecandle σε ενα θεμα της παλιοτερα, φτιαχτε καλυτερα ενα dating site για ψυχοπαθεις και γενικα τρελους, γιατι ειναι αμαρτια να σαπιζουμε μονοι μας λογο κοινωνικου ρατσισμου κι οποιας αλλης αποκλεισης. ακομα και μονο φιλους να θελει να γνωρισει καποιος που εχει προβλημα, θα το εκανε ανετα σε ενα τετοιο site κοινωνικης δικτυωσης για ανθρωπους με παρομοια ψυχολογικα. προσωπικα θα ηθελα να γνωρισω μια σκορπινα φαση Broken_Doll, με παθος για τη τεχνη και ειδικα μουσικη και κινηματογραφο, αλλα ολο σε φυσιολογικες πεφτω γιαυτο με χωριζουν :(

Senior Member
    Γεια σου runner και εμένα το πρόβλημα μου δυστυχώς είναι η κατάθλιψη και η μοναξιά και φυσικά διαπιστώνω πολλά κοινά με τ' άλλα μέλη ακόμα και μ' αυτούς που δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το ερωτημά σου με προβλημάτισε και το σκεφτόμουν εδώ και αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό να επικοινωνούμε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα είτε διαδυκτιακά είτε στον έξω κόσμο. Γιατί δυστυχώς αυτοί που δεν νοσούν πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται ούτε στο ελάχιστο το πως μπορεί να νιώθουμε εμείς..και πολλές φορές ίσως μας αντιμετωπίσουν και με λύπηση γι' αυτό και 'γω δεν μιλάω και πολύ στους γύρω μου. Είναι στ' αλήθεια πολύ δύσκολο..και ένας ομοιοπαθής μπορεί να σου συμπερίφθεί ως ισότιμο και γι' αυτό ανοίγομαστε στους ομοιοπαθείς. Από την άλλη μεριά σκέφτομαι πως η κατάθλιψη μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα πολυάριθμων καταστάσεων και πολύ διαφορετικοί άνθρωποι να νοσήσουν απ' αυτή κάποια στιγμή. Άνθρωποι που ίσως κατά τ΄άλλα να μην έχουν κανένα κοινό γι' αυτό και δεν μπορεί ν' αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ τους. Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά έχω φίλη η οποία έχει νοσήσει κι αυτή ως παιδί παρολ' αυτά δεν μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά και να επικοινωνήσουμε αληθινά γιατί είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, τελείως. Τώρα πως γίνεται να είμαστε φίλες; Δυστυχώς από ανάγκη. Γι' αυτό σου λέω είναι ένα θέμα που με προβληματίζει αρκετά. Αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να μιλάμε και αν βρούμε ανθρώπους που να μας ταιριάζουν μέσα από τις συζητήσεις γιατί όχι να το προχωρήσουμε και στον έξω κόσμο. Όσον αφορά το θέμα της ανωνυμίας, νομίζω πως είναι μια παγίδα που μας κάνει να κλεινόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας και να ντρεπόμαστε. Νομίζω πρέπει κάποια στιγμή ν' αποδεχτούμε και face to face ότι το ν' αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα σαν άνθρωποι δεν θα πρέπει ν' αποτελεί στίγμα και να αλληλοβοηθηθούμε μέσα απ' αυτό.

Κενο:) ..χαμογελασα με την απαντηση σου, μου απαντησες πιστευω απλα και ομορφα.
    Οποτε μια τετια συνάντηση δε θα σε αφηνε αδιαφορο, ουτε πιστεύεις οτι έχει αρνητικα, αλλα ακριβώς το αντίθετο.

Cello

Σε ευχαριστω που μοιράζεσαι την απαντηση σου, περιγράφεις πολύ όμορφα τις σκέψεις μου :) συμφωνώ , και όχι δε μοθ ΄φανηκε περίεργο πως δεν επικοινωνείς με τη κοπέλα που αναφέρεις. Δυστύχως βιώνω και εγώ μια τέτια σχέση φιλική.

Επίσης κράτάω αυτό που είπες για να το παραδεχτούμε και να υπάρξει το face to face.

Και ρωτάω εγω..αν σε μια τέτοια γνωριμία..που θέλει θάρρος αρκετο ..τουλάχιστον για μένα, πέσεις σε κάποιον συνάδελφο, πρώην, η κατι..η γωνστό καποιου οικείου σου και μετά γίνεις θέμα συζήτησης..πως το χειρίζεσαι?

Να την πω την αλήθεια μου για μένα δεν γνωρίζουν πολλοι.
    Δυο τρείς φιλοι και οικογένεια.
    Σκέφτομαι πως αν το πω..θα με λυπούνται. Θα μου φέρονται με..ξέρεις..σαν να μαι το καημένο το κοριτσάκι που δεν τα καταφέρνει.

Senior Member
    εγω ειμαι υπερ τετοιων συαντησεων, αν κ λόγω του οτι δε μενω σε μεγαλουπολη δε γίνεται, και δισταζω κι εγω πολυ.
    πχ με 2-3 ατομα μπορει να εβγαινα, αλλα αν ειναι πολλα :/ θα ενιωθα πιο αβολα...

οταν λες runner να πεσεις σε οικειο προσωπο κ να γινεις θεμα συζητησης, τι εννοεις?

Senior Member
    Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να την πάθεις έτσι. Ακόμα και αν συμβεί, με συνάδελφο για παράδειγμα και τι έγινε; Για να έρθει κι αυτός σημαίνει πως έχει κι αυτός πρόβλημα άρα έχετε μια μυστική συμμαχία και αυτό είναι ένα πρόσφορο έδαφος για ν' αναπτυχθεί μια φιλία. Σκέψου το. Αν συναντήσεις πρώην θα ντραπείς σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση! Θα τον δεις όμως με άλλα μάτια και ίσως γίνετε φίλοι. Όσο για τον απλό γνωστό δεν νομίζω να μιλήσει γιατί μοιράζεστε κάτι κοινό. Απενεχοποίησε το μέσα σου, εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, εξάλλου αυτή την στιγμή υπάρχουν 500.000 Έλληνες που πάσχουν από κατάθλιψη ο καθένας για τον δικό του λόγο, είναι κάτι που αφορά όλους μας. άσχετο, αλλά ξέρεις τι είναι η θετική ανατροφοδότηση; είμαι σχετικά καινούρια και όλο ερωτήσεις κάνω!

..οτι πεσ οτι καποιος απο τη συναντηση σε ξερει...η το συζητάει με καποιον δικο του και καταληγουν..οτι ναι ρε συ..αυτη την ξερω..ειναι στη δουλεια/στη γειτονια/στη τηλεοραση...!
    και μετα ολοι συζητάνε πως η ταδε...εχει καταθλιψη η κατι τελωσπαντων γιατι πηγε σε συναντηση με ομοιουσ της..και..ξερεις σαν κοροιδια

δυστυχως δε ξερω να σου απαντησω για την ανατροφοδότηση και εχεις δικιο οτι πρεπει να το ηρεμησω μεσα μου.και μπορει να εχεις δικιο για αυτο που λεσ..οτι μπορει να εξελι΄χθει θετικα..ειδεσ αμα ειναι θετικος ο ανθρωποσ!!! οχι σαν εμενα που μονο τα αρνητικα σκεφτομαι :)

Senior Member
    εγω αν συναντουσα γνωστο νομιζω θα με επιανε νευρικο γελιο, θελω να πω θα το εβλεπα θετικα.
    αμα συζητανε οτι εχεις καταθλ. κλπ.... το ιδιο θα μπορεις να πεις κι εσυ για τον-ην αλλο-η, μονο που ολο αυτο δε βγαζει πουθενα.
    δε νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα... οσο δε θα ήθελες εσυ να μαθευτει κατι τετοιο, αλλο τοσο πιστευω δε θα ήθελε κ καποιος άλλος. αλλιως δε θα γράφαμε ανωνυμα σε ένα φορουμ.

Ισχυει. Σωστο. ειναι χαζεσ ανασφαλειες που εχω εγω...που ντρεπομαι για τον εαυτο μου που δεν ειμαι δυνατη και δεν καταφερνω πολλα γυρω μου

Σε ευχαριστω για το commnent

Επειδη λεει οτι είσαι senior member γνωρίζεις αν έχουν γίνει άλλες παρόμοιες συναντήσεις? αν ναι έχεις να μας πεις κατι για το πως πήγε..πως ήταν αν βοήθησε καπωσ?

Banned
    Quote Originally Posted by runner View Post
    ..οτι πεσ οτι καποιος απο τη συναντηση σε ξερει...η το συζητάει με καποιον δικο του και καταληγουν..οτι ναι ρε συ..αυτη την ξερω..ειναι στη δουλεια/στη γειτονια/στη τηλεοραση...!
    και μετα ολοι συζητάνε πως η ταδε...εχει καταθλιψη η κατι τελωσπαντων γιατι πηγε σε συναντηση με ομοιουσ της..και..ξερεις σαν κοροιδια
    γιαυτο προτιμω να γνωριζω επιλεκτικα ατομα απ'το διαδικτυο. το να κανεις ομαδικη συναντηση ειναι ρισκο, εκτος του οτι δε θα βρεις χρονο να τους γνωρισεις ολους, με καποιους σιγουρα δε θα ταιριαζεται και θα δυσαρεστηθεις/δυσαρεστησεις.

Senior Member
    αχ δε ξερω runner sorry.... νομιζω πρεπει να εχει ξαναγινει θεμα περι συναντησης, απλα εγω δε μενω οπως είπα αθηνα-θεσσ/νικη, τεσπα καπου που να μενουν πολλοί, έτσι ώστε να το ψάξω πιο πολυ...

ελπίζω να σε ενημερώσει καποιο άλλο μελος που ξέρει καλύτερα.

παντως για τη θετική ανατροφοδότηση, είναι κάτι σαν θετικό σχόλιο, κάτι σαν like,κάτι σαν να συμφωνεις με αυτα που λέει ο άλλος σε ένα ποστ. :) (στο περιπου τα ξερω κι εγω..)

καταλαβα.. γενικά πάντως με το διαδικτυο και τις γνωριμίες από κοντά εγω δεν έχω κανένα παρελθόν γιατι το φοβάμαι πολυ...
    τωρα από δω..δεν φοβαμαι για κάποιο λόγο....

δεν πειραζει gothly, thanx παντωσ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by runner View Post
    καταλαβα.. τις γνωριμίες από κοντά εγω δεν έχω κανένα παρελθόν γιατι το φοβάμαι πολυ....
    καλα κανεις :D

Page 1 of 3 123 LastLast